to be with you

hörde en låt på min mp3 när jag körde hem från jobbet idag som är så grymt bra. föll för den direkt. fick värsta gåshuden. den killen kan sjunga alltså, verkligen.

david archuleta - to be with you

måste bara berätta också. gud vad hemskt det såg ut här hemma när jag kom hem. paul hade inte gjort många knop nu när jag varit borta. köket såg ut som ett bombnedslag och det fanns matrester kvar i vasken sen i tisdagskväll, och grytorna från maten i tisdags stod fortfarande kvar på köksbordet. jag fattar inte hur man ska kunna få in i en karls skalle att man kan faktiskt göra något fast kvinnan i hemmet inte är närvarandra. kan dem inte lära sig att se själva vad som behöver göras? varför ska man behöva säga till dem om allting för att de ska fatta?
dessutom hade han ätit pizza igår och kartongen låg i köket, vitlökssåsen stod i vardagsrummet och påsen till pizzakartongen låg i hallen. gosan hade varken mat eller vatten i sina skålar och jag undrar om kattlådan var tömd. oh så arg jag är. han ska fan fylla 23 år. borde man inte ha mer ansvar i kroppen då?
nej nu ska jag äta frukost och sen sova. ska ju upp och jobba klockan 15 igen.

godnatt.


charlotte

Hehe jasså där ser man! Vilken i Ängelholm? Eller där finns kanske bara en? Den Sabina och Arash äger? Jag jobbar faktiskt i Lödde:) Vår ombyggnad är klar sen ca 2 veckor sen, skit bra blev det! Mer mat o allt sånt:) har ni byggt om? Kram Challe

2009-02-27 @ 09:58:46
Bloggadress: http://www,charlottea.blogg.se/

charlotte

Okej:) Ja det va Arash som ägde den jag jobbade på med ju så:) Då va vi i samma Cluster. Nä jag vet, han har bara dom två kvar i Lund för tillfället:)

Jasså, jag är ledig denna helgen! Underbart..

2009-02-27 @ 14:37:16
Bloggadress: http://www,charlottea.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0