22 januari 2009

vilken dag. och gud vad det har hänt mycket saker idag, fast ändå har det varit superlugnt. svårt att förklara. men det har minsann tagits en del beslut som kommer att förändra framtiden fruktansvärt mycket. har pratat med massa människor och fått råd och hjälp och skit. och nu har jag äntligen tagit ett beslut. ska åka imorgon och skriva papper och sånt. ska bli sjukt skönt att få ordning på allting. ber om ursäkt ifall jag skriver lite i gåtor men ska förklara tids nog. hehe. en del personer som läser försöker ju bara göra skit för en tyvärr.

har i alla fall jobbat idag, stängde på shell. ganska trevligt faktiskt. chefen var där nästan hela kvällen också och jag tror hon tyckte att jag gjorde ett bra jobb. annars brukar hon alltid säga om något är fel så jag är riktigt nöjd med min insats, det såg riktigt snyggt ut när jag lämnade stationen innan också. :)

gud så spännande det ska bli med gosan. hon är riktigt rund nu och börjar bli lite ängslig känns det som. och hon är sällskapssjuk som aldrig förr. vill vara med en nära nära hela tiden. det känns verkligen som att det börjar närma sig. och jag som inte kan vara hemma på dagarna nu i början av veckan som kommer. :( men vi får hoppas att det ändå sker medan någon av oss är hemma.

sen tog vi även ett annat beslut idag. den 31e när jag skulle ha "tjejmiddag" hemma hos mig har blivit helt ändrad. nu är det istället typ fest. alla tar med sig sina pojkvänner och så, tyckte det var lika bra att bjuda alla pauls kompisar då med och lite av mina killkompisar med så det blir lite mer folk. kommer bli skitskoj tror jag. lite repris av inflyttningsfesten. kommer antagligen att slänga upp lite bilder här. har ju köpt lite nya singstar-skivor nu också så det kommer bli sjukt skoj, jag känner det verkligen på mig och gud som jag ser fram emot det. :)

nu när jag kom hem så låg paul redan och sov, gud så söt han är när han sover. men fick ändå smyga in och pussa lite på honom. är ju så glad att allting ordnar upp sig nu. förhoppningsvis blir det skitbra det här. synd bara att det ger honom lite problem. men jag får försöka hjälpa honom så gott jag kan och vi får ställa upp för varandra massor så kommer detta att lösa sig hur bra som helst ändå. tryggheten vi kommer att få nu är ändå sjukt ovärderlig.
hoppas paul vet att jag älskar honom massvis! :)

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0