4 januari 2009

vilken underbar födelsedag jag hade med hela min familj och släkt! det blev verkligen en perfekt kväll och dag! fick massor med fina och bra presenter som jag blev superglad för. fick bland annat massa presentkort på IKEA, så jag kunde köpa mitt förbannade skåp till vardagsrummet, och det har paul och jag varit och gjort idag. paul köpte även en vägghylla som vi ska ha ovanför vår nya tv-bänk inne i datarummet.
     fick även ett set med småskålar som var skitbra, med tanke på att vi äter taco typ alltid. sen kan man ha smågodis och sånt också i dem, med sån snurrbricka. verkligen perfekt. och så fick jag mitt favorit som jag velat ha sen jag såg att det fanns. SINGSTAR DISNEY! med alla disneylåtar man känner igen sen barnsben, oooh vad mysigt det är. tack än en gång allihop som uppvaktade mig för att ni förgyllde min dag!

en sak som hände som inte var så speciellt roligt var att jennie och jimmy körde av vägen på väg till mig, usch så hemskt. som tur är mår båda två bra och har inga allvarliga skador, men gud så orolig man var innan man fick besked om hur det låg till! verkligen hemskt när något sånt händer.

har precis bestämt lite grejer tills imorgon som faktiskt ska bli skoj. köpte biljetter till rögle-matchen till paul och mig och så kommer min lillebror med tåget och ska se matchen med oss och sen sova hos oss. ska bli mysigt. det har han inte gjort själv sådär sen jag flyttade. :D man saknar ändå honom lite.

oooh. måste hitta en dag där jag kan bjuda hem girlsen också på lite tjejmiddag och kanske utgång. svårt att hitta en helg där alla kan bara. kanske inte blir förrän om en månad. men jag ska fan jobba på det nu i det närmsta. det måste fan bli av! :D

har även skickat iväg ansökningsbrev till ett nytt jobb. suck, arbetsförmedlingen tvingar ju mig till att söka andra jobb för att jag ska få ersättning från a-kassan. fast jag trivs med dem jag har nu så måste jag ju, för pengarnas skull. attans bara om jag får det. men jag och paul kom fram till tillsammans att det är nog bäst att ta det då. tjänar fan så mycket mer då. men vi får hålla tummarna minsann.

vetifan vad jag ska göra hela natten. har glömt att ta med mig några filmer suck. får väl surfa runt. fast då finns tyvärr risken att man köper ngt onödigt som man egentligen inte har råd med, menmen, sånt man får ta. får försöka hålla fingrarna (eller ska man säga klicken ;)) i styr. nu ska jag se filip & fredrik iaf.

pusspuss <3


sofie

hej :D hur var din födelsedag? :)

2009-01-05 @ 17:21:48
Bloggadress: http://hotstuffs.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0