hade någon gett mig en kudde nu så hade jag somnat!




man kan väl lätt säga att det har varit två hårda dagar med mycket alkohol och festande. det har varit sjukt jävla roligt. speciellt med tanke på att min vän marie kom ner i måndagskväll och jag och hon och emilia stack ut i helsingborg. det var så himla roligt och speciellt med tanke på att det inte var bestämt egentligen, det blev en sån spontan grej liksom. och det gillar jag, starkt.

vi var ju som ni sett på tidigare inlägg ute i helsingborg i måndags, och igårkväll så var vi hemma hos emilia i vejbystrand och drack lite och sjöng singstar och hade allmänt trevligt, då var det jag, emilia, marie, paul, anders och oskar. och det var riktigt härligt. synd bara att alla inte drack, för det hade verkligen kunnat bli bra mycket bättre om alla hade gjort det för då hade alla släppt loss på ett helt annat sätt. men det var helt klart skitskoj. och det kommer att komma upp bilder och kanske till och med filmer från gårdagskvällen också. vi har bara inte fått in dem på någon dator än. men det kommer. ha tålamod, gott folk!
tycker dock det är tråkigt att ingen har kommenterat inlägget med alla bilderna från igår än. vi hade hoppats på massa kommentarer ju :(

nu har jag jobbat sen fyra och är megatrött. ska snart ut och köra och det ska bli sjukt skönt. vill inte bara sitta stilla nu när jag är så otroligt trött som jag är. marie har tagit tåget hem och jag saknar henne redan och längtar tills vi ses nästa gång, vilket jag hoppas är snart. det får inte gå så långt mellan gångerna som det har gjort nu dem senaste.

i natt när jag kommer hem till mina föräldrar ska jag stupa i säng direkt och sen ska jag ställa klockan på precis så jag hinner gå upp och köra direkt till jobbet. ska sova så länge jag bara kan så att jag är utvilad tills jag ska jobba imorgon. kan verkligen inte vara så trött som jag är nu, det håller inte.

nu ska jag sätta mig och spela lite mahjong tills det är dags att sticka ut och köra.
och hoppas på att min paul ska ringa, men det vet man ju aldrig om han gör :(

puss o kram


pp

HAHAHAHAH, filmerna kommer INTE ut på internet vännen!!! HAHAHA, då dör jag! hahahahaha!!!



saknar diG! puss

2009-07-29 @ 20:38:10
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0