kan inte sova

vaknade nu och kan inte sova längre. vet inte alls varför. har varit uppe och druckit och lite så, och det gick bara inte att somna om. så jag tänkte att jag tar min dator och sätter den bredvid sängen och sätter igång en film. brukar alltid somna om jag sätter på en halvbra film. den får inte vara helbra, för då somnar jag inte. haha.

igår var en underbar dag. var på väla och familia och massa annat med emilia och elis. jag och emilia köpte varsitt par vita foppatofflor med blommor på. skitsnygga. ska slänga upp en bild på dem senare.
känner tyvärr att jag varit skitdålig på att blogga dem senaste dagarna. förlåt allihop. ska genast bättra mig, jag lovar. ni får skälla på mig när jag slarvar. hihi.

men som sagt, igår var en underbar dag. det var svinvarmt. men när vi kom till klippan för att hämta elis kompis simon så ösregnade det och det var blixt och dunder på himlen. konstigt väder som fan för det var liksom skönt regn, helt varmt och helt sköna droppar som nådde kroppen. skumt.
sen körde vi hem till emilia och drack öl och cider och sjöng singstar. himla mysigt. vi blev lite på lyset bägge två men det var bara skoj. sen kom paul och hämtade mig och jag somnade redan typ halv ett, och det är inte likt mig, men det är kansek därför jag vaknar nu mitt i natten. haha. men jag måste fan sova fler timmar annars kommer jag dö i natt när jag ska jobba.

nu ska jag sätta upp datorn vid sängen.
hoppas alla får en bra dag!

puss o kram!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0