kändisbruttornas knasiga fix idé



en sak förstår jag absolut inte.
hur många kvinnliga kändisar som helst färgar sina blonda kalufser brunt just nu, och det har tydligen varit en trend jättelänge. nu är det blondinbellas tur. hon tar ju bort sitt varumärke. tror absolut inte att det är bra sak för henne själv. hon visade bild i sin blogg (här) och det var verkligen inte snyggt, tycker inte jag i alla fall. det är en ljus brun färg med en matt känsla. det känns liksom inte rätt.

någonstans känns det som att man klassas som dum om man är blond och känd på det viset som många är, och att man sen färgar håret brunt för att bli tagen mer på allvar och så.
men det är ju faktiskt inte så att hjärnan sitter i hårfärgen, det är bara en dum myt. och alla som tror det och färgar för den sakens skull är ju faktiskt dumma på riktigt. om man inte vågar stå för hur man ser ut och kan trots det vara cool och smart så är man ett stort jävla skämt.

fast många säger att det inte är anledningen, så tror jag att många färgar det brunt från fint blont för den sakens skull. speciellt blondinbella tror jag gör det av den anledningen. och jag är helt säker på att linda rosing gjorde det och carolina gynning. som väl är så är dem tillbaka i det blonda träsket igen.
men ärligt talat så är det inte något träsk att vara blond, tvärtom.
ordspråket blondes do have more fun stämmer faktiskt riktigt bra överens med verkligheten. fast jag personligen inte tycker att hårfärgen ska spela någon roll såå direkt, så gör den faktiskt det. vårt samhälle är format på det sättet och det finns ingenting vi kan göra åt det. det är bara att gilla läget.

såå, blondinbella - du blir inte smartare och mer populär bara för du blir brunett, tvärtom!!!

VÅGA VARA STOLT SMART BLONDIN!!!


Skönhetsbloggen!

(: Antagligen så är det inte en sådan stor grej av det. Kanske vill hon bara byta hårfärg. Jag tror att det hon får positivt ut av det, är att alla gör en stor grej av det. Hennes hårfärg.



Mycket mer PR och mer publicitet. =) Fast nog var hon söt i det, men vi tjejer passar i allt!

2009-07-27 @ 15:42:40
Bloggadress: http://strawberriness.blogg.se/

anne

oj, har hon färgat brunt?!

2009-07-27 @ 15:55:51
Bloggadress: http://annebertelsen.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0