överraskning för mamma!



idag är vi hemma hos mina föräldrar i svalöv och firar med släkt och vänner att mamma fyller 45 år den 8e juli. det bjöds på brakfrukost, kändes som om man var på ett scandichotell, hur mycket olika saker som helst att välja mellan, sånt man inte vanligtvis äter till frukost annars. riktigt gott. vi firar faktiskt pappa också idag, han fyller 47 år den 13e juli! men det är ändå mest mammas dag för hon femmar ju och det är ju lite speciellt, någon tjumme har kommit på det. hehe.
(paul är dock fylledålig efter gårdagen så han ligger och vilar nu, hihi)
här kommer en bild på världens bästa mamms och papps! ♥
vad mamma inte vet är att vi ska ett helt gäng till köpenhamn sen och gå på tivoli och på ströget och så. och det får hon inte reda på förrän precis innan vi ska åka. brukar ju annars berätta här i bloggen vad jag ska göra och så, men har inte kunnat göra det den här gången eftersom jag vet att mamma läser det. men nu vet ni varför jag inte kan blogga på hela dagen, befinner mig alltså i köpenhamn!

gårdagen blev sjukt lyckad. emilia och martin kom hem till oss och åt grillat och vi spelade spel och hade allmänt mysigt. sen drog vi ut på stan och besökte tres amigos, nik's och morris. en liten krogrunda alltså. megaskoj var det. blev lite mycket alkohol dock, dels därför paul är lite trött och dålig idag. hehe. men det får han väl vara, han kan ju vila nu så han är pigg sen när vi ska iväg. men det var sjukt skoj igår. martin och paul verkade trivas tillsammans och enormt glada blev ju jag och emilia för det. det var ju lite det som var meningen. ;) bilder kommer jag att lägga upp imorgon när hon har skickat dem till mig. :)

nu ska jag bege mig ut till gästerna igen.
hoppas alla får en underbar lördag, det är ju såå fint väder!

hejsvejs!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0