underbar semesterdag med älsklingen!



igår hade vi en superbra dag, jag och paul.
började med att vi vaknade relativt tidigt. vi gjorde vid oss osv. för att bege oss ner 15 mil till kiviks marknad. egentligen begriper jag inte varför vi kör såå långt för det, men paul tycker om att vara där så då är jag inte sen att hänga på! men jag ångrar det inte, tvärtom.
på vägen dit var vi tvungna att köra in om landskrona och besöka flügger färg så att paul kunde betala massa färg som han haft på sitt extraknäck, äta frukost och tanka. sen körde vi vidare neråt och gjorde ett stopp på boohlsson i tomelilla. ganska trevlig affär, ett litet miniullared kan man säga fast inte alls så billigt. mer normalpriser men dem har ändå massor med olika saker. tyvärr inte jättestort. men skoj att se något nytt. och där hittade vi den perfekta kökslampan och underlägg till köksbordet som kommer passa asbra när köket är omgjort sen. :) det var så himla bra, för vi såg lampan och det räckte med att vi tittade på varandra så visste vi att det var just en sån vi ville ha. så vi köpte den, behövde inte ens vela.

därefter körde vi vidare ner till kivik. väl på marknaden var det varmt, svettigt, massa folk, barnvagnar och hundar och allmänt trångt och jobbigt. men det blev bättre efter ett tag.
lite av inköpen vi gjorde listar jag här nedan:
-  två 3D-tavlor
-  svart läderhalsband med diamanter till gosan
-  3 glitterbollar till gosan
-  hellokitty-dekorationer till mina foppatofflor
-  skylt till pauls bil där det står "svartkörning"
-  batteri till min bankdosa
-  läderbalsam till skinnsätet i min bil
-  universal rengöringsmedel (sånt megabra)
-  klisterdekal med mitt namn till min laptop
-  marknadschips *mums*

sen även ett annat inköp som jag bara inte kan lista på det här viset. det måste jag berätta om.
jag såg en liten flicka gå runt med en supersöt hellokitty som ett gosedjur och jag bara MÅSTE ha en. letade överallt i alla stånd men den fanns inte någonstans och precis när jag hade gett upp hoppet och vi skulle hem så ser jag den i en sån apparat där man ska försöka få upp ett gosedjur med en sån klo. och vi provade för 80 spänn men det var omöjligt. vi var nära en gång, men det gick inte.
så vi gav upp, och gick en bit, sen ser vi samma hallokitty i ett sånt stånd där man ska kasta bollar i ett litet mål som har en målvakt som rör sig. och vi testade med vars två bollar (40 spänn) och vi träffade inte en enda gång. sen lyckades jag övertala hon tjejen som stod där att jag fick köpa den för 100 spänn, det tog en stund men hon gick med på det till sist. men vi var tvungna att kasta för att det skulle se bra ut. och då träffade jag med första bollen. haha. men man skulle göra två mål för att få en nalle, men ändå.
men nu har jag i alla fall min hellokitty och den ska jag ha i bilen i rutan. :) skitfin är den. kommer att lägga upp bild på den imorgon. är på jobb nu nämligen så kan inte göra det nu. men seriöst så har vi lagt 220 kronor på den. haha. men jag är nöjd och glad och det är ju det som är huvudsaken. :)

när vi sen skulle hem så körde vi lite vilse, men vi kom hem till slut som tur är. och då var det bara att byta om för att köra iväg igen. för nu var det badtajm i vejbystrand med emilia och martin. supermysigt var det med en simtur i bassängen. det var hur varmt som helst i vattnet, varmare än i luften. och det kommer vi definitivt att göra fler gånger. jag och emilia klättrade i träd dessutom. hihi. men det skulle vi nog egentligen haft osagt. haha.
sen körde vi hem till dem och skulle se en film men vi somnade allihop utom emilia så det får vi göra om en annan dag. jag och paul somnade på studs sen när vi kom hem mitt i natten.

just nu sitter jag på jobb, men det har inte varit en smärtfri dag för det. vi gick upp ganska sent och började dagen med att göra middag. paul diskade och jag lagade mat, precis så som det brukar vara. det blev ris med kyckling, wokade grönsaker och currysås. mumsigt.
efter att vi ätit upp körde jag till jobbet. när jag sen kommer till lödde upptäcker jag att jag har glömt mina jobbenycklar hemma. inte alls smidigt. så det är bara att vända igen och jag blev 40 minuter sen till jobbet. jävla skit. får skylla mig själv men det var inte alls kul och jag skämdes som bara den. det kommer ju definitivt inte hända igen.

och nu sitter jag här och har ont i ena axelmuskeln för jag skriver ganska snabbt här på datorn och det spänner som fan. det är ju inget kort inlägg det här. hehe.
men jag får fortsätta jobba nu. skriver mer inatt när jag kommer hem från jobb eller imorgon. ska lägga upp lite bilder också.

ha en fortsatt trevlig dag allihop!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0