det absolut värsta har hänt



mormor hade med sig världens godaste fika och vi satt och mös på balkongen, sen var vi uppe på willys och handlade lite. jag köpte räkor som jag tänkte tina och äta imorgon. mums! men vad har man till räkor egentligen?
därefter var jag inne på maxi och handlade lite annat, kötffärs bland annat, en del saker vill jag bara inte köpa på willys. vet inte varför, men litar inte på dem riktigt. hämtade även mina nya skor som kommit med posten, beställde dem för evigheter sen men dem var restade. fick även köpt lite jordgubbar av gubben utanför. rensade dem nyss, och dem är livsfarligt goda. kommer leva på jordgubbar resten av sommaren. :)

skorna jag köpte, kommer från ellos

men det värsta hände ändå sen när jag satte mig i bilen och backade ut från parkeringen. just när jag står där stilla och har precis tryckt ner kopplingen för att växla upp i ettan och så småningom köra därifrån, då bara hör jag en smäll, bilen hoppar till och jag ser en stor röd ford mondeo vid sidan om mig. en gammal tant har backat in i min bil, min älskade nya blåa cabbe. hur fan kan man vara så dum? först brusade jag upp och sprang ut ur bilen och skrek och hade mig, sen bara slängde jag mig ner på rumpan mitt på parkeringen och satt där och grät. tårarna forsade ner för mina kinder. helt sjukt. men som tur var så tog hon på sig ansvaret och så, hon ska komma hit imorgon så vi kan skriva papper och så. men det är ändå hemskt. det kan komma att kosta upp emot nästan 20 000:-. helt jävla sjukt. ska in på verkstaden på skånebil klockan sju imorgon bitti och träffa en som har hand om plåtskador.

paul var så snäll och kramade mig och tröstade mig sen när han kom hem också. vi lagade tacos och åt tillsammans och hade allmänt trevligt. supergott blev det.

nu ikväll har jag varit och tränat fotboll och det var riktigt skönt att glömma bort det som hänt och bara göra något som jag tycker är roligt. riktigt härligt väder också. fick även reda på att jag är spelklar från och med onsdag och så provade jag ut matchkläder och så. riktigt skoj!

nu ska jag strax hoppa in i duschen och duscha av all svetten, som visserligen nu har torkat in i kroppen. haha. sen ska jag och paul se en film, blir antagligen drömkåken!

tjingeling!


Jennie

Jag lider med dig! Det är inte alls kul!

2009-06-08 @ 21:36:49
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

Nina

Oroa dig inte. Det går på hennes försäkring om det är hon som åker på det. Då behöver du inte betala en spänn om det så kostar 100.000kr



Vår bil blev påkörd när den var 4 veckor gamal. Det kostade 62.000 att fixa det, men det täcktes av hans försäkring.

2009-06-09 @ 10:27:00

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0