det blir nästan aldrig som man tänkt sig



nej minsann. det blir det verkligen inte. igår skulle det komma massa folk hem till mig, men det blev verkligen inte så. kvällen började med att man fick göra vid sig när paul kom hem från jobbet, sen begav vi oss till helsingborg för att äta på restaurang oasen med tobbe och malin. supergott. det blev trerätters med vitlöksbröd till förrätt, köttfondue till huvudrätt och marängsviss till efterrätt. jag ångrar riktigt mycket att jag inte har kameran med mig.
därefter åkte vi tillbaka till ängelholm för emilia skulle komma till mig. och folk från kvidinge och josse och några av hennes kompisar, men det blev aldrig av att dem hann komma hit. sen skulle vi dra ner till stan och festa här i ängelholm, men så slutade det med att paul körde oss till helsingborg där vi gick på harrys. brukar vanligtvis inte gå på det stället, har inte hört så mycket gott om det men gud, det var faktiskt ganska skoj. riktigt mycket blandat folk. träffade en gammal kompis från högstadietiden, vilket var sjukt skoj. var riktigt längesen man såg honom. :)
när vi sen skulle hem stannade vi till på mcdonalds på stattena, var ju tvungna att äta lite fyllekäk. jag tog cheeseburgare och hon en kyrkmeny. hahahaha. gud vad vi fick vänta länge på den. kyrkmeny, det vet väl fan alla vad det är. eller?!
men gud vad vi har sovit gott i natt. hon är på öb och jobbar nu och vi ska käka frukost, sen är det dags för mig att köra ner till lund till mitt jobb. kommer va sjukt trött i natt, men får ha redbull och koffeintabletter med mig, då löser det sig nog. :)
den stora frågan är bara, vilken tid är man egentligen körduglig?!

nu ska vi göra bullar i ugnen och ha mysfrukost på balkongen, sen är det ju bara för mig att klä på mig. hade tänkt att jag först skulle hinna in på arkenzoo och se om dem har en foderspann till gosans mat. den plastkassen (som faktiskt är till för kattmat) vi har nu börjar bli ganska skabbig. bättre att ha en riktig sån foderspann i plåt.

men nu ska jag slänga in bullarna i ugnen.

tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0