hemskt stressande

usch, jag tycker inte alls om att stressa som jag har gjort idag. igårkväll somnade jag typ någon gång mellan ett och två, eller ja, i natt får man väl säga. och det tyckte jag ändå var lagom med tanke på att det är nattjobb idag. inget konstigt med det. (somnade dock med datorn i knäet mitt i ett riktigt trevligt samtal på msn, menmen) så ställde jag klockan på halv två, men jag har alltså snoozat i sömnen för jag vaknade inte förrän pappa ringde och väckte mig halv fyra. riktigt konstigt, för jag har inte gjort något speciellt som gör att jag skulle ha blivit såhäääär trött liksom. men ändå sov jag en hel massa timmar. fööör många faktiskt. sjukt. linnda tyckte inte heller att det var särskilt normalt.
så det var bara att skynda ner till bilen och sticka till jobb direkt. blev fem minuter sen, men det var ändå lugnt liksom. hann i tid till receptionen så ingen skada skedd. får väl stanna kvar fem minuter i natt efter jag slutat så kvittas det så. men shit som jag körde, kände mig som en jävla dåre som stulit bilen. hehe.

äta hann jag inte heller så fick beställa hit mat till receptionen, så var man sådär megahungrig. och så kommer ett pizzabud med en pizza som inte ens är god. bränd och tunn botten som dessutom var helt mjuk och degig, brända kanter och lite småkall på sina ställen. usch vad den var äcklig. kunde inte ens äta en fjärdedel. äcklades nästan bara av att titta på den. menmen. jag var inte hungrig sen efter den fjärdedelen i alla fall, men fan inte mätt heller. men det sägs det ju att man aldrig ska bli, man ska bara inte vara hungrig.

längtar bara tills klockan blir 21 så jag kan sticka ut och köra mina ronder. att sitta här är som i graven. det är en ganska lugn start på passet och jag trivs med det såå, men jag tycker bättre om när det händer saker och det gör det oftast inte här. det är ganska dött. man har i alla fall något att göra när man är ute och kör. det har man inte direkt här. man bara sitter och glor.

en sak som är sjukt deprimerande är att jag i hela kroppen bara känner att jag vill träna fotboll idag. det är ju onsdag och kroppen börjar så smått ställa in sig på fotbollsträningar två dagar i veckan, nämligen måndag och onsdag, och idag när det var jobb och ingen träning så bara vill kroppen träna. jag fattar inte det. eller jo, det är ju svinkul. men att man blir deprimerad över det fattar jag inte. menmen. längtar till måndag i alla fall. och om jag inte ska jobba något i helgen så ska jag antagligen sticka och kolla på hemma matchen på söndagen.

nej minsann. nu ska jag ringa evelina och rapportera, sen ska jag börja så smått att plocka iordning allt här och bege mig utåt.

tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0