städdag och kvällsmys

idag har jag i princip sovit bort hela dagen. har inte alls mått bra, nu mår jag dock lite bättre. tror febern är borta, men näsan rinner fortfarande som en fontän. man får snyta sig hela tiden och usch vad det är jobbigt.
men jag har i alla fall städat hela lägenheten spotless. det är bara hallen kvar nu och den ska paul ta. det är hans område. :)

nu har vi ganska nyligen kommit hem från en cykeltur till maxi. behövde köpa en ny kolsyretub till vår sodastream och så köpte vi lite frukt. har stått och gjort fruktsallad som vi ska äta när paul är klar och se en film. mys.

fruktsalladen innehåller:
ca 15 jordgubbar
2 bananer
2 apelsiner
1 äpple
visst ser det gott ut?
har även glömt att lägga upp bilder på inköp från new yorker på center syd. det blev en svart liten party-handväska, en svart tunika och ett porrigt nattlinne. ;)
allt detta för 287 kronor, som hittat!


jag hade tänkt ha den svarta tunikan på midsommar och till hade jag tänkt ha ett par svarta leggings med silvrigt blommönster på som jag har sett på ica maxi. supersnygga. tycker det är så tråkigt att jag bara ha svarta leggings alltid. skittrist. så nu får jag minsann börja variera mig lite tycker jag.

imorgon ska jag bara ta det lugnt på förmiddagen, sen blir det tvätt och så som gäller.

nu ska jag fixa över en bra film till datorn i vardagsrummet så vi kan mysa till det, måste streama dricka också till oss. paul köpte någon ny BOBMIXX-saft med smak av blåbär och hallon. ska bli íntressant.

tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0