muffinsbak

ställde mig och bakade muffins för en stund sedan, nu står dem på plåten färdiga att mumsa i sig. skitgoda är dem. eller jag har ju inte smakat dem än, men blandningen låter skitgod. recept kommer här.

1 dl socker
75 g smält smör
2 ägg
2,5 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
3 msk vaniljsocker
5 msk dumleoboy
1 banan
½ vitt blockchoklad

man blandar socker och smält smör till en jämn blandning med elvisp, sen slänger man i äggen och blandar igen. därefter resten i en enda röra och blandar tills det är som en jämn smet. men den kommer såklart ha klumpar av vit choklad. men det är bara gottit sen när det är klart. sen ställer man in dem i ugnen som är 200 grader i ca 15 minuter. och på den här satsen blir det som det syns på bilden ca 6 st stora muffins. formarna jag använt är stora amerikanska muffinsformar.

ja nu över till något helt annat. på torsdag kommer simbas nya ägare och hämtar honom. han ska bo hos en barnfamilj nere i malmö. det är en gammal klasskamrat från bevakningsutbildningen som ska ha honom. och doris ska lämna oss på fredagförmiddag, för då ska jag köra med henne hem till mina föräldrar i svalöv. gud vad vi kommer sakna dem. så här kommer lite nya bilder på dem som jag tog idag. visst är dem söta?!?



och även en på deras mamma ;)
måste även visa en bild på ljusarrangemanget som jag gjorde igår efter att jag och lina varit och handlat. superfint blev det. eller ja, det duger åt oss. man kan helt klart göra snyggare men det passar på vårt köksbord, och så doftar det svagt vanilj. det gör ju inte saken sämre heller. ;)

Linda Rosing ♥ Hugo

har precis sett den rätte för rosing, jag och paul har ju följt det nu dem sex veckorna det har gått. det har varit ett väldigt underhållande program måste jag säga. att hon valde hugo i slutet var på ett sätt inte oväntat, med tanke på hur han tagit för sig och varit "på" på ett lite mer respektabelt sätt än kanske många av dem andra killarna.
men jag tyckte jättesynd om den andra killen, egill tror jag han hette, han var tre år äldre och hur söt och go som helst. stackare. hugo är bara 19 år, och jag tänker såhär: visst kan man tycka om varandra mycket och vara kära och allt det där, men vad sjutton ser en 35 årig kvinna med två barn (varav dottern är 15 år och kunde själv varit tillsammans med hugo) i en 19 årig kille som fortfarande bor hemma hos mamma?
ärligt talat förstår jag inte det. var det inte trygghet hon behövde? nu får hon ju istället en flört som varar ett par månader. programmet var lite missvisande emot hur det slutade.
vad tycker ni där ute?


-  pics: google.se  -

31 mars 2009

nu var det äntligen klart. pengarna kommer in på kontot på tisdag tror vi, så jag ska hämta min nya bil i nästa vecka. förhoppningsvis på tisdagen redan. :) vad jag längtar. känns så overkligt på något sätt. men saker kan fortfarande hända. man får inte se fram emot det för mycket för då bara händer det saker på vägen. menmen. vi hoppas att allt går enligt planerna.

nu har vi kommit in, paul och jag. vi har stått ute på parkeringen och putsat på kian. inte för att det är en jättevacker bil, men den blir mycket finare nu när man gjort massa vid den. jag har tagit den invändigt och tvättat den innan idag. nu körde vi med rubbing på lacken och putsade instrumentpanel osv så det blänker. det blev superbra.
har köpt massa saker till den idag som vi ska göra vid den med. glasfiberspackel, sampapper för bilar, gummispackel, säkringar, sprayfärg att fylla i stenskott med, lås- och gångjärnsolja och lite annat smått och gott som behövs. det kostade ju litegrann, men det gör ändå ett par tusen på bilen när jag ska sälja den. mer än jag la ut.
och nu orkade vi inte mer idag så imorgon ska vi fortsätta och då blir det att slipa ner rosten och spackla där och rubba lite till på lacken så man får fram den fina färgen. sen hinner vi nog inte mycket mer imorgon. sen är det besiktning på torsdag, och när paul kommer hem får han vaxa och måla med grundfärg över rosten osv. ja, vi har stora planer för den där kian minsann. men jag ska fan ha 15 000 för den. det hoppas jag verkligen att jag får också. menmen. man vet aldrig. man kanske får gå ner lite. men vi får se.

nu hade vi tänkt se en film och sen duscha. man blir smutsig av att mecka med bilen. hehe.

hejsvejs!

ont i magen

har megaont i magen. vill bara ha beskedet. pallar snart inte gå här och vänta längre. :(

nej minsann. nu ska bilen få sig en facelift...

30 mars 2009

vaknade av klockan vid elva i morse. då var det dags för frukost och klä på mig. satt fix färdig redan ett, men skulle inte vara på banken förrän tre. gick här av och an. och sen när jag väl kom ner där så gick det kanonbra. han bankmannen räknade och gick igenom allting och kände inte att där var några hinder men han skulle köra allt i systemet först för att säkerställa det. annars hjälper ändå pappa mig, om det inte går vägen.

efteråt lagade jag mat till mig och paul och vi åt. sen kom lina och vi körde till biltema. och där köpte jag rubbing till bilen och trassel och putsdukar till instrumentpanelen så jag ska göra bettan riktigt fin nu innan jag slänger ut annons på blocket. för ut där ska den. men måste besiktiga den först, och det ska jag göra på torsdag ju. hoppas allt går bra där också. imorgon när paul kommer hem från jobbet ska vi ju fixa med kian. jag ska städa den invändigt och tvätta den under dagen när han jobbar, så ska han putsa på den sen när han kommer hem. hoppas den blir riktigt najs.

vi var även en sväng på ikea och på mekonomen. kollade lite fälgar och mattor och så. på ikea köpte jag en vas för 19kr, en likadan att ha påskriset i som katterna välte ner. blev såå sur på dem. men nu står det där igen. och jag har sprayat sån "fyspray" på det så dem förhoppningsvis håller sig ifrån det. men det är inga garantier ändå.

sen kollade vi på film här hemma, jag, lina och paul. dem känner varandra sen innan så det är lite skoj med en gemensam vän. :)

nu ska jag kolla runt på lite fälgar på blocket och så. mors!



biltema

två blondiner på biltema. kan bara sluta på ett sätt. jag och lina ska köra dit snart. hon är på väg hit. najs ska det bli. ska kolla på lite fälgar och gummimattor och så lite rengöringsmedel och så.

för er som undrar om lånet så får jag besked imorgon, men han var positiv och tyckte det verkade som om jag hade jättebra koll på min ekonomi. :)

tiden går långsamt

långsamt långsamt tickar klockan på.
det är så otroligt jobbigt att bara sitta och vänta.
det är nästan så att jag tittar på sekundvisaren så förväntansfull och nervös jag är.
såg ett avsnitt av desperate housewives innan, men det var inte bra.
och då är jag verkligen borta i skallen.
usch vad jobbigt detta är.

nervositet

nervositet, det är fan ett bra ord. och det är precis vad jag är nu. det pirrar i hela kroppen, till och med fingertopparna. jag darrar så jag knappt kan skriva på datorn. shit. hur ska detta gå?


29 mars 2009

gud så nervös jag är. ska ju få reda på angående lån och så imorgon. antingen får jag ett lån och allt är frid och fröjd eller så får pappa vara medsökande och då tar det lite längre tid innan det blir klart och jag kan skriva papprena på bilen. men gud så härligt det ska bli. känner verkligen att det är just den bilen jag vill ha. superfin är den.

jag och paul har haft en helmysig kväll. först var vi på maxi när vi kom hem från svalöv (var ju där och snyltade lite middag efter att vi tittat på bilen). pappa hade grillat. mums. handlade som sagt på maxi, lite mat och en hel bal toalettpapper. haha. nu kan vi skita järnet. :)
sen gjorde vi iordning här hemma och fixade med tvätten som jag inte hann med i början av veckan innan det var dags att åka ner till lund och jobba. så nu är det klart. men jag måste boka en ny tvättid imorgon. får se vilken dag det blir av bara.

kattungarna är helt sjövilda. på ett sätt ska det bli ganska skönt när vi får lämnat iväg dem till sina nya hem. vi kan få lite lugn och ro och vi behöver inte hela tiden oroa oss för soffan när dem klättrar och busar i den och dem river inte ner saker och ting. dem hade ju rivit ner mitt påskris när paul inte var hemma nu i dagarna, och vasen dem stod i hade gått i tusen bitar. glas över hela vardagsrumsgolvet. en himla tur att ingen blev skadad.
man får som sagt inte en lugn stund. just nu sover dem dock båda två. men det räcker jag reser mig härifrån och går in och lägger mig i sängen så kommer dem dit. dem ska vara med överallt minsann. men det är såklart mysigt också. och sen efter sommaren så ska vi försöka få hitlånat linus igen så gosan kan få sig en kull till nästa höst/vinter. det är trots allt underbart!

men nu ska jag lägga mig hos min sötnos och hålla om honom en stund innan jag somnar. känns så härligt att vara hemma igen.

pusspuss!

magkänslan

i morse när jag och paul vaknade så åt vi lite frukost, duschade och gjorde vid oss. sen körde vi tillsammans till båstad för att titta på en bil, en peugeot 206 cc silvrig, som jag hittat på blocket. den var inte så värst fin. massa stenskott, ful inredning och det lät konstiga ljud när man körde så det blev ingenting. kändes inte rätt heller när jag såg den. den kändes liksom inte väl omskött eller hur man nu ska förklara.
men när vi körde därifrån så ringde jag en annan från lund som jag varit lite i kontakt med via mejl och vi bestämde att vi skulle köra ner och titta på hans bil också, så det var bara att köra på motorvägen och köra hela vägen till eslöv, där bilen stod. detta var också en peugeot 206 cc fast blå. superfin. och medan vi körde så kändes det något konstigt i magen, kan det vara magkänslan? det kändes i alla fall väldigt bra. det går inte riktigt att beskriva, men jag var helt säker på att jag gjorde rätt som körde ner till eslöv för att titta på även den och tänk så rätt jag hade. och det var verkligen en väl omskött bil. han var superpedant och seriös. jag fastnade direkt. hur fin som helst. så han håller den till mig och det är bara pengarna som fattas nu. förhoppningsvis ska det lösas imorgon. och har jag tur så kan jag ha en ny bil denna veckan. :) här kommer i alla fall en bild på den jag var och tittade på idag. blir man inte förälskad?


28 mars 2009

vilken hemsk jävla dag. är så trött att det känns som jag ska somna stående. huvudet värker och jag har ont i magen och vill bara ha mat, men är inte sugen på något. kommer väl inte få behålla det i kroppen. spydde ju ut allt på jobb igår. det var så stressigt att kroppen inte fick någon ro. tog en lång varm dusch när jag kom hem från jobbet i morse, riktigt skönt var det. men inte alls avkopplande. kunde inte riktigt koppla av. inte ens när jag la mig ner i sängen med huvudet på kudden kunde jag koppla av. det tog en bra lång stund innan det verkligen kändes skönt att ligga där. hemskt är det att känna så.

nu har jag bara precis gått upp och ska ta mig något att äta ur mina föräldrars kylskåp. såå snällt av dem att göra mat till mig och ställa på en tallrik som jag bara kan värma. det är inte direkt något jag är van vid nuförtiden. hemma får jag göra allt sånt själv. där finns det vissa andra som är vana vid att ha det så. hehe.
sitter här och bara har ont överallt. ska ta med mig några alvedon till jobb. vet inte hur detta ska gå men det får det göra. har inget val. olle ställde ju upp för mig när jag var i göteborg och då tänker jag minsann inte svika honom nu. det handlar om förtroende, om man kommer trivas på sitt jobb.

allt känns bara så meningslöst. att jobba såhär många nätter på rad är bara bull. ingenting känns bra och man vill bara gå och dö eller nåt. nej men sjunka under jorden och bara försvinna i alla fall. vet inte alls hur det kommer vara i natt heller. en hel timme kommer ju försvinna från jobbschemat med tanke på att vi ställer fram klockan en timme, så jag får väl stressa ihjäl mig i natt också. usch vad hemskt. sen ska jag ju upp tidigt imorgon och sticka iväg och titta på bilen. vill ju helst vara utvilad då också. men hinner inte alls sova många timmar däremellan. menmen. sånt är livet. får sova ut riktigt sen när jag går och lägger mig på kvällen istället.

ringde ju M igår också men fick inget svar. typiskt. jag som hade sett fram emot en låååång pratstund med en sån otroligt fin och trevlig människa. menmen. får väl ringa ikväll igen.

pratade med paul en stund igår också. blev mest snack om bilar och fälgar och pengar och katterna och annat. ingenting roligt alls. menmen. hoppas allt blir bra nu när jag kommer hem imorgon. det är så jävla tråkigt när man tvingas vara borta så pass många dagar som jag ändå har varit. har ju inte träffat paul sen i tisdags kväll. körde ju till jobb i onsdags innan han kom hem från sitt jobb. trist är bara förnamnet. man känner saknaden i hjärtat. men man går hela tiden och undrar, saknar han mig? han säger ju aldrig något sånt så man kan bara gissa och gå och vara orolig och ledsen. menmen. han säger att allt är bra och jag vet ju att han är dålig på att säga sånt så då är det väl bra.

men nu ska jag ta något att äta innan min mage hoppar ur kroppen och tar det själv. hejsvejs!

ILSKAN ÄR OUTHÄRDLIG

måste bara kräka av mig lite ilska över en viss person. vill inte nämna något namn här med risk att någon/några tar illa vid sig. men om personen det gäller läser detta så kommer den antagligen att förstå att det är om honom/henne.
jag kommer att relatera till den här personen som en han men det betyder absolut inte att det är en han det egentligen handlar om. vill inte på något sätt att folk ska veta vem det är jag pratar om, fast en del människor som står mig nära eller som vet om det här kommer väl antagligen att veta vem det är jag pratar om ändå.

förstår inte hur man kan bete sig så mot andra människor. man byter flickvän som andra byter underkläder, går tillbaka till gamla flammor bara för att man känner sig ensam. börjar bygga upp en relation med en gammal flamma för att sen gå tillbaka till samma tjej som man flyttat ihop med två gånger redan och insett att det inte fungerar. jag förstår det helt enkelt inte. han super så oerhört mycket, fast han vet att han har i blodet att kunna bli alkoholist. (det är ju en ärftlig sjukdom sägs det) han sårar människor på massor av olika sätt. han försöker påverka andra människor att bli som honom. han flyttar runt och vet inte var han hör hemma. och han har mage att säga till en kompis att han bör göra slut med sin flickvän för att han är så tråkig när han har förhållande. jag menar, bara för att han inte lyckas hålla ihop med någon så betyder väl inte det att andra människor ska ge upp dem har för att han ska tycka att dem är roligare? man kommer ingenstans i livet genom att sitta hemma och supa och gå från tjej till tjej och flytta från olika ställen hela tiden för man blir utslängd därifrån och sen flyttar man för man inte pallar och sen vet man inte var man hör hemma. det är helt enkelt inte speciellt moget. han är inte en riktig vän. för en riktig vän ber inte sin så kallade vän att göra slut med sin flickvän för att han är tråkig när han har förhållande. det är något jag inte begriper. han pratar skit om sin väns flickvän, att hon är ful, äcklig och dum i huvudet. så gör man bara inte. han får visst tycka det, men han kan väl för fan hålla det för sig själv. det är inte lönt att snacka, allt kommer fram till personen i fråga förr eller senare ändå. att han inte fattar det. att han måste vara kvar på fjortisstadiet där man super, snackar skit och knullar runt. att han dessutom försöker få med sig andra personer i dem banorna, det är skrämmande. skrämmande...

27 mars 2009

nu har jag bokat om tiden för besiktningen på min bil. måste ha det innan den 20e för om det nu går som planerat så kommer jag ju vara tvungen att sälja den innan dess så den 2a april kommer jag att besiktiga den istället, vilket innebär en totalrenovering nu på söndag och tvätt på måndag och tisdag. kommer verkligen göra den superfin och ta foto på den osv. sen ska den ju förhoppningsvis in på blocket, min lilla pärla. så ska jag skaffa mig en ny pärla.

idag kom pappa hem lite tidigare från jobbet för han hade huvudvärk, så han gjorde korv med bröd åt oss och vi satt och åt det i köket. supermys att vara hemma med bara pappa, även om vi inte direkt gjorde något tillsammans såå så var det ändå mys.

det är lite sådär mellan paul och mig att han aldrig ringer, det är alltid jag som får stå för den biten. så idag hade jag inte tänkt ringa en endaste gång. vill mest se hur lång tid det tar innan han hör av sig. kan vara intressant. men gud, läste hans horoskop idag och det stod att han kanske eventuellt skulle hitta en ny kärlek, och jag bara NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! det får han ju inte göra, inte min paul. min älskade paul. det måste jag minsann säga till honom. hihi. nej men ärligt så tror jag inte på horoskop såå, även om dem stämmer ibland, men det är mer när man läser dem efter att händelsen inträffat liksom. enligt min mening. men typ, man får ju ändå en klump i magen när man läser något sånt. det är väl bara mänskligt antar jag.

just nu sitter jag och degar på jobbet. tråkigt som fan, men vad ska man göra. det är hur roligt som helst att rondera sen, det gillar jag skarpt. och idag har jag fått en stegräknare av min pappa också som jag ska börja använda i natt. så kan man jämföra hur olika mycket man går varje natt osv. det är ju mycket mer på lördagar och söndagar än vad det är mitt i veckan, och det är ju bra. hade ju tänkt skärpa mig nu med min träning och att äta rätt osv. och det går bra hittills. har börjat äta någon riskaka på jobbet när jag blir hungrig istället för att köpa något annat. dem ska ju vara proteinrika, sen att dem är goda är ju bara en fördel. och jag har även börjat dricka massor av vatten. supergott är det. jag har fortfarande inte lärt mig att dricka rent kranvatten men det kommer förhoppningsvis. och snart ska ju allt bli så mycket lättare där hemma med träning och så. hur det ska bli lättare tänker jag inte ala om, det får bli en överraskning. men det kommer jag helt klart att tala om senare.

jennie och tuva var inne hos mig en sväng innan idag också. jennie hade sett såna byxor från gina tricot på min blogg som jag köpt och hon funderade på att köpa såna själv så hon fick prova mina. och hon gillade dem. så glad jag blir. :) alltid roligt när andra gillar det man själv har köpt. :)

har även fått mitt schema för april månad nu och det ser ganska bra ut. skulle vilja ha fler timmar bara. men jag klagar inte. det är ju löneökning den månaden också, så det är definitivt inget att klaga på. och ju närmare sommaren vi kommer, desto fler timmar kommer jag att få. :)

men nu hade jag tänkt kolla runt på lite fler alternativ på bilar. mors!


26 mars 2009

nu är jag på jobbet. har väl slängt upp nåt inlägg härifrån angående bilen redan, så jag ska inte tjata om den nu igen. haha. fast nu var det ändå gjort. ;)

var inne en sväng på ginatricot och på hm. mitt puder är slut hemma så var tvungen att köpa det. och så köpte jag ett nagellack också. :) och ett bra solbrillor. kunde inte låta bli. inte bra. och på gina tricot blev det ett par leggings som ser ut som ett par jeans, paul tyckte ju dem satt så bra på mig, så det blev ett par som ser lite mer ut som ett par vanliga ljusa blåjeans, inte stentvättade som dem jag har köpt innan. man måste ju ta vara på när älsklingen tycker att man ser bra ut i något. det händer ju inte så ofta att han kommenterar utan att man behöver fråga. hehe. men nu är shoppingen slut för denna månaden. jag ska fan köpa bil. hehe. ska verkligen sköta min ekonomi till 110%. ska göra mina föräldrar stolta över mig.

men här är lite av sakerna jag köpte idag. förutom det ni ser nedan blev det ett par vita solbrillor (har ju inga såna) nagellacksbortagning. det måste man ha ju!


ska ringa min kära vän från stockholm ikväll också. kändes så otroligt härligt att höra den härliga rösten igen, vi pratade en ganska bra stund igår. gud så mysigt. har verkligen saknat det.
pratade även en stund med micke från mitt gamla jobb på securitas. var trevligt att kunna snacka igen. har ju varit lite kärvt innan.

har varit en sväng nere på färgcity i svalöv också. tittade lite priser på kattmat till mina föräldrar och det var minsann riktigt billigt där. nästan bud på att byta till royal canin, dem hade riktigt bra pris på den.
vad tycker ni? royal canin indoor eller advance hairball?


nej minsann. nu ska jag plocka fram adressen till bilannonsen som jag hittade på den bilen jag ska kolla på på söndag. martin ska ju in och kolla på annonsen sen och ringa mig. så får smsa den till honom nu. sen ska jag jobba vidare. hejsvejs!

provkörning

nu har jag bestämt tid för provkörning av en peugeot 206 cc. som jag tjatar om den bilen nu. men oooh vad jag längtar. har pratat med min morbror martin som är grym på bilar och han tyckte det lät bra, en annons jag hittade. inte så långt borta heller, bara i båstad. ska dit på söndag efter lunch och provköra och titta på den och så. längtar! hoppas allt går vägen på banken på måndag. jag vill så gärna stå på sina egna ben nu! och den här bilen är verkligen en dröm för mig. måste slänga upp bilden igen. hihi. ;) det är en -02a som har gått 5500 mil för 74 000:- och så är den silvrig precis som här på bilden (men det är inte den bilen nedan som jag ska titta på, denna har jag bara googlat fram)


SNART ÄR DEN MIN !!!

mm. det är så sant som det är sagt. snart så är min drömbil min. (drömbil inom rimliga gränser då)
fan vad jag längtar. ska minsann ha den innan sommaren. på måndag ska jag på möte på banken, och alla siffror ska på plats. sen är det bara att köpa en och lägga ut min på blocket, eller byta in den på en bilfirma. :)
gud vad jag längtar. för är den inte vacker ?!?


25 mars 2009

dagens utföranden har inte varit många. gick upp och åt frukost, gav katterna mat och vatten, packade min väska och klädde på mig osv. sen var det bara att köra till jobb, gjorde ett snabbt stopp på 7eleven och köpte en korv på vägen. hann inte äta någon middag hemma. skulle ju klara mig till 12 i natt. helt sjukt att vara så länge utan mat. tack och lov har jag kunnat äta riskaka och banan här och druckit massa vatten. annars vet jag inte hur det hade slutat.

har i alla fall bestämt mig nu, jag ska köpa en ny bil. antagligen blir det en
peugeot 206 cc som jag har velat ha hela tiden. men det är inte säkert långt ifrån. ska boka en tid på banken nästa vecka, sen får vi se hur det blir. annars får pappa hjälpa mig. men det ska nog inte vara några problem, har ju fast jobb nu och allt. det borde inte vara det i alla fall. har hittat ett par stycken på blocket som verkar intressanta, någon i halsmtad, en i lund och en i göteborg. får se så dem svarar på mina mejl säljarna. :)

igår köpte jag en ny mobiltelefon till paul. han blev jätteglad. nu låter det som att jag skämmer bort honom hur mycket som helst men det gör jag verkligen inte, den kostade bara 299kr och det går i princip bara att ringa och smsa med den, typ inga andra funktioner alls. men det räcker till honom. bara den fungerar så han kan ha den på jobb så. dem han har nu funkar ju inte så värst bra. hehe. vilken bra flickvän han har! :)

jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. har haft lite svårt för det här med att spara pengar innan men nu går det verkligen kanonbra. har en liten buffert på ett sparkonto och ändå så jag klarar mig resten av månaden. är sjukt stolt över mig själv. och mamma blev också stolt när jag ringde och berättade det för henne. man lär sig, inte en dag för tidigt! :)

nej minsann. om man skulle börja packa ihop här och köra ut och rondera. det är väl ingen dum idé. hehe. mors!


dagens sötis ♥

Shawn Pyfrom

jag har blivit helt förälskad i honom. han spelar bree's son i desperate housewives och han är gudomligt fin. ser kanske lite ung ut i serien men när jag googlade hans namn blev jag ännu mer knäsvag. gud så fin han är. är det någon som inte håller med? eller håller med för den delen?!
på den här bilden vill man väl bara låsa in honom i sitt sovrum och aldrig komma ut?


tråk

paul ligger inne på soffan och ser ett dåligt jävla bilprogram på discovery, dem bygger om en sjukt ful bil. och jag har tråkigt. han lovade i alla fall att han skulle springa ner i tvättstugan nästa gång och hämta den sista tvätten. hoppas han gör det också. det är alltid något. OM han gör det vill säga.

jag själv ska börja packa. ska ju vara borta nu ett par dagar och sova i svalöv. suck. tråkigt att inte vara hemma, men det är sånt man får ta. måste ju jobba. sen ikväll är det den rätte för rosing. vi brukar kolla på det. tycker att det är sjukt underhållande. hehe. tjingeling!

tvättdags

usch. nu är det snart tvättstugan som gäller för hela slanten. mellan maskinerna hade jag tänkt ta en tripp upp till ÖB för att se om dem har ett nytt stekjärn. jag och paul pratade igår om att vi behövde det, så får köra upp och kolla. allt bara fastnar i det gamla. har kommit fram till att om man köper på typ ikea, ica eller ÖB eller så, så håller det i ungefär ett år. sen är det dags att byta ut det. pauls gamla höll ungefär lika länge. så det är dags nu.
nej nu ska jag sortera tvätt. arrivederchi!

23 mars 2009

nu är det givetvis natten mellan 23e och 24e men som alla mina läsare säkert vet så är jag uppe på nätterna, oftast, när jag är ledig. igår skrev jag ju ingenting så detta lär väl bli ett ganska långt inlägg känner jag. med många bilder. :)

jag börjar väl att berätta om gårdagens jobb. allt var väl som vanligt. men vid lunchtid körde jag runt och försökte fundera ut vad jag skulle käka. hade ju ingenting med mig mer än frukt och det kan man ju inte leva på. inte enbart i alla fall. så körde jag förbi en pizzeria och dem hade öppet. eller dem hade egentligen inte det fick jag veta sen men dem gjorde mat till mig i alla fall. såå snällt. men i alla fall, det var inte det jag ville berätta.
jag såg pizzerian ganska sent så genade över liksom, svängde ganska snabbt, men bromsade aldrig förrän jag var i svängen redan liksom. och så hade jag en buss ganska nära i röven, och när jag sen stod inne på pizzerian så kommer busschauffören in där och börjar skälla ut mig. jag menar, är han dum i huvet eller? snackade med min gruppledare, och hon höll med mig totalt. vafan, alla kan göra misstag i trafiken. jag såg vägen jag skulle svänga in på sent, körde bara i 30 km i timmen, och så missade jag blinkersen. det kan hända den bäste. jag kör exemplariskt precis ALLTID när jag kör bil inom jobbet numera, och så gör man ett enda misstag och får en utskällning för det. men jag gav svar på tal. busschaufförer ska minsann inte klaga på andra när dem själva köra som krattor. när dem har rent mjöl i påsen så kan dem komma. jag var så arg efteråt att det kliade i fingrarna. en hemsk känsla.

nu till något annat. jag lovade ju att slänga upp bilder på kläderna som jag köpte när jag var på väla i fredags. så här kommer dem.


har sovit hos mina föräldrar i svalöv hela helgen och har inte gjort speciellt mycket mer än jobbat och sen kört hem till dem och sovit och sen kört och jobbat igen. lite tråkigt liv men det är ju desto roligare sen när man kommer hem och får umgås med darlingen.
vaknade vid två idag och tänkte att Gud jag behöver nya stövlar. mina är sönder. och så fick jag så bra lön, både från 7eleven och från sydsec så jag har ju råd. därför bestämde jag mig för att klä på mig kläder, platta håret, sminka mig och göra mig fin och så ringde jag paul och det blev så att vi träffades på familia efter att han slutat jobba och jag köpte ett par skor, eller nej nu ljög jag, jag köpte faktiskt tre par skor. men det var skopunkten. dem skorna som dem har där är ju inte så dyra, och så har dem alltid att man får tre par skor men man betalar bara för 2 par. var även inne på pang och köpte lite småsaker som behövs. sen när vi var klara så var vi inne en sväng på citygross och köpte oboy och lite godis. paul tjatade så om att han var sugen på det så någon gång får man väl synda. hehe.
därefter bjöd jag på glass på hauffes och precis innan vi gick ut till våra bilar för att köra hem så var vi inne en snabbis i blomaffären och köpte påskris. lite tidigt men gud så snyggt det blev. här kommer lite bilder på dagens inköp och mitt fina påskris.


när vi sen kom hem lagade vi mat tillsammans, det blev en variant av flygande jacob. supergott. hittade på lite extragrejer till receptet och gjorde det till mitt eget. supergott blev det. och det bästa av allt var att vi tillagade, förberedde och diskade tillsammans. allt var så otroligt bra. efter middagen så låg vi och mös i soffan och såg avsnitt 15 av legend of the seeker. superbra program. men dem sänder inte det i sverige än, tyvärr. man måste få hemdet på annat vis. hehe. ;) busade även med kattungarna litegrann. såå söta är dom.


här kommer även en bild på min älskade paul. han ville absolute inte vara med på bild. han gör alltid såna miner och försöker aldrig visa sin bästa sida när man står med en kamera framför honom. men gud så söt han är, det är han alltid. han är verkligen den finaste i hela världen.


nej minsann. nu ska jag se vidare på desperate housewives och sen ringa en kompis. hejsvejs!

21 mars 2009

mamma hade gjort världens godaste mat till mig som vi satt och åt nu för en stund sedan. lax med potatis, gröna ärtor och limesås. gud så gott det var. gudomligt. men svindyrt. bara laxen och den speciella såsen hade kostat 200 spänn. men det var det värt. man fick äta med andakt. hehe. :)
fick även reda på att min lillebror nu har fått sin halka bokad, så han har minsann inte långt kvar av sitt körkort. så roligt för honom. sen får jag minsann se till att åka med honom. har ju inte gjort det än.

lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på det som fick följa med mig hem i kassarna igår, men det går inte riktigt att göra idag. pappas kamera funkar inte, eller batterierna är slut. så får vänta tills imorgon alternativt till måndag. men visas, det ska det.

fick skriva en handlelapp till mammsen nu också. inte ofta man har gjort det. men jag ska ju göra ceasarsallad á la sandra imorgon till hela familje. hon skulle handla ingredienserna idag när hon och simon ska till väla. sen får jag och mamma äta det tillsammans imorgon när pappa och simon är på rögle. mys!
man uppskattar sällskapet mer nu när man har flyttat faktiskt, konstigt men sant. nu nästan längtar man, nästan...

i morse träffade jag en kompis snabbt och tog en mysig promenad i gryningen. riktigt härligt var det. :)

nej men gud. nu måste jag bränna en ljudbok jag kan ha i natt. har ju lyssnat klart på alla som var utbrända, en hittar jag inte. hehe. sedan jag började lyssna på ljudböcker på nätterna har tiden gått så mycket fortare. riktigt bra tidsfördriv.
men nu är det tajm. ciao!

20 mars 2009

vilken bra dag jag har haft idag. gick upp kvart över ett och åt lite frukost, klädde på mig och packade mina väskor som jag behöver ha med mig till svalöv i helgen. det var ju dator och hela kittet. kan ju inte vara borta i flera dagar utan att ha den med mig. hehe. kelade lite med kisarna och pratade med pappsen.
sen körde jag till väla för att inhandla ett par nya byxor, vilket slutade med två par och två st tunikor. likadana som den svarta jag köpte i göteborg. superfint. ska slänga upp bilder imorgon hade jag tänkt. superbilligt. det var på rea. annars hade det inte fått följa med mig hem, det är en sak som är säker.

jag åt lite lunch på blå tuppen och sen körde jag vidare ner till lund och nu sitter jag här i receptionen för mig själv. irena har nyss lämnat mig. hon slutar ju åtta den lyckosten. är faktiskt lite hungrig nu så får handla något att äta sen när jag kommer härifrån.

men nu hade jag tänkt läsa lite bloggar på bloglovin. vad ska man annars göra här sittandes helt stilla och dödstråkigt?

äntligen

äntligen börjar jag få hem avsnitten från säsong 5 av desperate housewives, håller på att se det andra avsnittet nu. det är minsann inte långt kvar tills jag kan vara med och följa det på TV som alla andra. det tog ju en himla lång tid innan jag begrep att det verkligen är one hell of a show. oh vad jag älskar det. men det slår definitivt inte OC för det. hehe.

det var faktiskt riktigt trevligt att jobba idag. härligt att träffa alla stamkunder igen och snacka och så. kom på när jag larmet och kört en liten bit att jag glömt soporna där inne bara. inte bra. blir ju inte så skoj för den som kommer och ska öppna imorgon. menmen. alla kan ju glömma. det är så rörigt att hålla reda på alla saker man ska komma ihåg och göra vid stängningsdags nu med det här nya. hade kommit in i det skitbra med det gamla systemet och då jobbade jag mycket oftare än vad jag gjort nu. så allt är lite förvirrat i mitt huvud. har inte lärt mig alla rutinerna än. vet inte var jag ska lägga vissa saker eller vad som ska göras riktigt. men det blir säkert bra. allt gick säkert inte åt skogen. hehe. gjorde så gott jag kunde, mer kan dem ju inte begära. och det vet jag att dem inte gör ändå.

jag var faktiskt en riktigt snäll flickvän innan. hade gjort hur fint i köket som helst och lagat pauls favoriträtt och så. men köket var så fint att man inte ens kunde se att någon hade gjort någonting där inne förutom att ha städat. men han och hans kompisar hade grillat korv så där var en del disk och såg lite tråkigt ut när jag kom hem från jobbet. så jag tog itu med det fast det inte var min sak att göra. men jag vill ju ha det fint runtomkring mig. man trivs mycket bättre då har jag kommit på. ska minsann hålla det såhär nu, verkligen. ska jag vara så underbart snäll att jag brer pauls mackor också till jobb imorgon? kan man verkligen vara såå snäll? hihi. han hade blivit glad i alla fall. kanske rentav ska sätta igång nu. kanske...

dags för jobb

nu är det snart dags att bege sig till jobbet. ser faktiskt fram emot det. var ett tag sen jag jobbade på 7eleven nu. roligt att träffa kunderna och ha ett lite mer socialt jobb än mitt andra. inte ofta man ser fram emot att sticka till jobbet så det är najs.
har haft en kompis här på fika och lunch idag, gjorde pauls favoriträtt med bacon, champinjoner och så i en rattatouille med pasta. supergott blev det. kryddade på ett lite annorlunda sätt idag, hoppas paul tycker det är gott sen också bara. han skulle komma hem om och äta det innan han sticker till korven.
nu börjar det minsann bli brådis. ska skjutsa min kompis till tåget, sen bär det av. ciao!

19 mars 2009

idag har jag varit gud så effektiv. gick upp vid strax innan tio, tog på mig joggingbrallorna och gick ner till statoil för att köpa ägg plus en liten extra runda. så oerhört fint väder. och det var verkligen uppfriskande och uppiggande, ska nog försöka göra det varje dag som jag är ledig. man blir så mycket piggare och man vaknar och mår bra. härligt.
sen kom jag hem och slängde ihop en sats muffins för jag ska ju ha besök sen, en gammal kompis kommer hit och tittar på lägenheten så jag tänkte bjuda på fika och så. det blev banan-choklad muffins med bitar av vit choklad, hoppas dem blir bra. hittade på receptet lite. hehe. men det blir nog underbart. här kommer en bild också. :)
(om det är någon som vill ha receptet så skicka iväg en kommentar till mig så slänger jag upp det)


sen så ska jag jobba ikväll ju så det blir väl att se någon film nu på dagen, kanske ut och gå. får se vad vi hittar på. nej nu måste jag göra vid mig. ska möta min kära vän vid tåget kvart över tolv. hann med att duscha också minsann idag. hehe. känner mig hypereffektiv. det är fan inte ofta jag är det. men det ska bli oftare, känner mig mycket piggare och gladare av det. fick till och med energi att diska direkt efter bakningen så köket ser spotless ut. :)
här kommer nytagna bilder av ögonstenarna.


dags att pusta ut

jag och paul hade sånt serious talk innan om hur vi ska få allt att fungera exemplariskt och kom väl fram till en bra lösning som vi båda var nöjda med. men gud, det är fan på tiden att jag håller hårt i den här killen. han är en klass för sig. kan aldrig hitta en sån som han igen. han är guld värd, min paul. ♥

vi fick i alla fall städningen klar. gud så skönt. det tröttade nog ut paul för nu ligger han och sussar megasött på soffan. men fint fick vi. och nu ska vi minsann hålla det såhär. känns som vi säger det varje gång. men det är fan mer trivsamt när det är ordning och rent överallt. det måste jag medge, även om jag inte är världens bästa på att hålla det så. men jag ska bättra mig på den fronten, helt klart. om inte annat för husfriden. ;)

sitter och fixar hem säsong 5 av desperate housewives nu. så jävla bra. har bara tre avsnitt kvar att se av säsong 4 och äntligen hade hela säsongen i samma torrent kommit ut av femman. såå lägligt. gillar faktiskt faktumet att paul också tycker serien är bra. han till och med bad om att vi skulle se ett avsnitt innan. såå glad jag blev.
såg lite på den nya wallander innan också, den engelska. dem har ju börjat göra filmer där i england som gjort succé. och så har jag fått hem den första, så vi ska se om det ens är i närheten så bra som den svenska versionen. såg början innan paul somnade och det var inte ngt att hurra för tyckte jag. men jag stängde ner sen och satte mig här för jag tänkte vi kunde se det tillsammans, och då är det ju inte snällt om jag bara ser vidare på det medan han sover. så får bärga mig med det tills han är piggare. :) men det kanske hade med filmen att göra att han somnade?!?!

käkade lite fruktsallad innan också. gud så gott det är. ska fan göra det oftare. om inte annat så är det en supernyttig frukost, det hade paul läst i metro på jobb. :) kan ju vara ngt för mig. vi försöker ju att alltid ha frukt hemma så vad väntar jag på?

imorgon ska jag nog sticka ut i stallet en runda och mysa med sessan. bara vara med henne och kanske ut och gå en runda. får se. superhärligt väder hoppas jag på också. det har det ju varit idag så hade varit hur mysigt som helst om det var det imorgon också.

nej nu ska jag in och se på mitt favvisprogram en stund. ;)

singstar

oooh hittade nyss ett nytt singstar på internet, singstar hottest hits. längtar såå tills det kommer till sverige. just nu kan man bara beställa det på internet. men jag väntar. har redan tio stycken. hehe. men mitt mål är att ha alla. men detta diggar jag som faan. lite nya låtar och så. härligt. :)


tänkte göra en liten lista på dem singstar-spelen som jag saknar:
-   singstar (det första som kom ut)
-   singstar legends
-   singstar queen (har ännu inte släppts)
-   singstar disney english version
-   singstar party
-   singstar summerparty
-   singstar boybands vs. girlbands
-   singstar hottest hits
-   singstar rocks
-   singstar 80s english version
-   singstar r&b

sen en lista på dem singstar-spelen som jag faktiskt äger:
-   singstar pophits swedish version
-   singstar pophits english version
-   singstar 80s swedish version
-   singstar anthems
-   singstar disney swedish version
-   singstar svenska hits
-   singstar svenska hits schlager
-   singstar rock ballads
-   singstar abba
-   singstar 90s

och detta innebär att det är fortfarande 11 spel som jag saknar, åååh. jag trodde faktiskt inte att det var såå många. men när man ser det såhär svart på vitt så är det hur många som helst. fan också. det blir dyrt. men jag får väl önska lite till jul och födelsedag och så. för det är verkligen det roligaste spelet jag vet.

städning

suck. idag var det städning på schemat. det där första taget, att börja, är så oerhört svårt. varför är det så? för sen när man väl kommit igång går allt ju så himla fort och lätt. menmen. sånt är livet. borde väl sätta igång nu så i alla fall lite är gjort när paul kommer hem. känner mig så oerhört lat just nu. hehe.

18 mars 2009

igår hade jag och paul en helt fantastisk dag, eller ja en bra dag i alla fall. på dagen tog jag det mest lugnt eftersom jag hade jobbat på natten i måndags. sen när han kom hemså gjorde vi hemmagjort ceasarsallad med vitlöksbröd och fetaost. supergott. riktigt gott blev det faktiskt. vi kommer absolut att göra det fler gånger.

sen berättade pappa att mamma och hennes kära väninnor som hon var i stockholm med och såg melodifestivalen, dem hade blivit inbjudna till H.E.A.T:s efterfest men dem gick inte dit. herregud. jag förstår mig inte på dem. det är klart man går. eller? jaja. hon har i alla fall fått höra att det är korkat. hehe.
under dagen igår var jag även runt och handlade lite. köpte bland annat nya bestick till köket billigt på willys. kostade bara strax över 100 kronor för ett helt set med 12 st av varje. sjukt billigt. köpte även ett sånt ställ till min laptop som höjer den lite och med inbyggt sånt kylsystem så den inte blir så varm, som då går på USB. skitbra. alla vet ju hur jävla varm en laptop blir när den varit igång en längre stund, och det är definitivt inte bra för den. lite ovant att skriva med det men det är sånt man kommer in i efterhand. 


igårkväll efter middagen så mös vi lite i soffan, jag och paul, sen åkte vi in till helsingborg när vi gjort vid oss och gick på bio och såg män som hatar kvinnor. och det var verkligen en superbra film. rekommenderar definitivt den vidare. nu har jag inte läst böckerna men filmen var sjukt bra. kanske ska ta mig an stieg larsson i framtiden. visste inte att han var såå bra. helt klart värt ett försök. det var ju absolut en av de bästa svenska filmerna jag har sett, och jag tror att många är med mig i den åsikten. hehe.


idag blir det städning för hela slanten. ska faktiskt ta och gå igenom ett par rum nu innan paul kommer hem så det bara är grovjobbet kvar sen. så kanske han kan ta det när jag jobbar och så tar vi förrådet ikväll. vi får se. men först ska vi ut och gå i det fina vädret. ringde honom innan och frågade om han var på och det var han. :) mys

nej nu ska jag ta fram bacon till middagen. ska käka pasta med rattatouille, asgott. pauls specialitet. :)

pusspuss

16 mars 2009

idag vaknade jag av att chefen på 7eleven ringde och ville jag skulle jobba idag mellan halv fem och åtta och det kan jag väl. men hon skulle ringa tillbaka om det blev aktuellt. hon har inte ringt än så förhoppningsvis kan jag och paul äta middag tillsammans när han kommer hem från jobbet idag, det var såå längesen vi åt tillsammans. känns lite konstigt eftersom vi ändå bor ihop. men så är det med det jobbet jag har tyvärr.

vi bestämde att när han kommer hem från jobbet så ska vi köra bort till maxi och köpa mangochutney och sen ska vi laga min speciella chutney-kötträtt, och vi ska göra det tillsammans för paul ville så gärna lära sig hur man gör så han också kan laga det någon gång sen. det är så himla mysigt när vi är tillsammans i köket, vi är ett så bra team där. ja och på många andra ställen också. ;)

måste bara berätta. igår när vi hade gått och lagt sig så fick jag en sjukt konstig men gullig komplimang. gud vad vi skrattade. han bara "gud vad du har små söta öron!" vi skrattade så vi kiknade. han är för härlig. men det bästa var ändå det han sa efteråt: "öron och fötter är så lätt bortglömda kroppsdelar, jag är inte så fixerad vid fötter men öron..." och det gulligaste var att han sa det helt seriöst. så söt han är, min paul. :) ♥

nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. behöver verkligen det efter helgen. sov inte alltför mycket pga. festande och jobb osv. men det känns som om jag har tagit igen det hyffsat nu i alla fall.

nej minsann. slut på bloggandet, vilandet kallar. ;) hejsvejs!

årets favorit

bidraget som fick min röst i melodifestivalens stora final i globen är H.E.A.T med låten 1000 miles.
den var riktigt jävla sjukt bra. en riktigt fin text. men det kändes ändå konstigt på något sätt. en hårdrockslåt börjar och man tänker sig värsta hårdrockarna och så kommer världens goaste sångare fram på scenen, han ser alldeles för snäll ut för sin genre. en typisk mammas pojke. men såå himla go. som sagt, detta var låten jag höll på i årets melodifestival.

bråk = en bra sak idag

jag vill bara skrika och bråka och vara allmänt arg på allt och alla. fråga mig inte varför men jag känner att jag är på sånt humör idag. suck. paul har stuckit. inte av denna anledningen men åh, jag vet inte vad det är som händer. önskar vi kunde ha en bra söndagskväll, men inte då...

15 mars 2009

vad dåligt uppdaterad jag har varit nu under helgen. får väl försöka uppdatera så gott det går såhär på en gång.
i fredags hade jag barnen hela dagen, amanda och ludvig. dem kom ju på torsdagskvällen. vi åt mcdonalds till lunch som jag lovat dem. vi såg massa tecknade filmer som lejongkungen 3: hakuna matata, eva & adam: fyra födelsedagar och ett fiasko och någon till som jag inte kommer ihåg vad den hette. supermys. härligt att man kan sätta dem vid TVn när man själv måste göra vid sig. det var ju partaj sen på kvällen.

vid fyra-fem tiden körde jag barnen ner till lödde och deras pappa bjöd på kvällsmat/middag och vi sjöng lite singstar och såg början av så ska de låta. sen körde jag när deras mamma kom hem från jobbet. då bar det av till lund och emils ungkarlslya som han delar med sina inneboende jacob och sara. riktigt trevliga människor.
det var lite sydsec-partaj och vi som var inne på en alkoholiserad fredagskväll var jag, emil, axel, linnda, jimmie-lövestad och martin. och det var riktigt najs. jag fick lära mig att lira guitarhero, inte för att jag var så bra men ändå. jag testade i alla fall två gånger, men jag måste säga att det var inte riktigt min grej. men man vet ju inte det förrän man har testat.
vi drack massor av alkohol och snapsade min favorit sourz tropical blue. :)
det som var tråkigt var att axel var tvungen att sticka vid halvett-ett, men han skulle ju jobba sex på morgnen på lördagen. och det kunde han gott göra, jag jobbade visserligen också igår men jag började inte förrän fyra på eftermiddagen och det var himla tur det. men i alla fall. vi hade sjukt skoj med guitarhero och singstar och massa alkohol hemma hos emil.
sen var det dags att sticka ner till stan. vi tog en taxi till glorias där vi inte kom in. jävla apvakt, men han ansåg att jag var för ung. haha. vilken jävla typ. så vi gick vidare till herkules. vi hade faktiskt riktigt skoj och stannade och dansade och hade trevligt till stängningdags vid tre. roliga incidenter utspelade sig men det är inget jag tänker ta upp här. haha. kan bara säga att vi hade sjukt jävla roligt och att jag trivs hur bra som helst på mitt nya jobb. världens bästa arbetskamrater som kanske inte bara är arbetskamrater utan även vänner. riktigt najs.
efter allt dansande på herkules drog vi vidare till hamburgerstället och käkade lite fyllemat, sen försvann linnda och jimmie-lövestad. haha. dem stack hem och sov, pallade väl inte trycket mer. ;) ganska tur för dem att dem inte följde med mer sen för det som hände sen kunde vi lika gärna ha varit utan. vi drog vidare till en efterfest som var riktigt lam. hur tråkig som helst. har aldrig någonsin varit på en döare efterfest. konstiga folk. men var ganska trött så gav väl inte det en chans riktigt heller.
när vi sen kom hem till emil (vid typ halv sex på morgonen) och martin hade åkt till sig så bäddade vi på emils soffa och jag la mig och somnade ganska kvickt. men soffan var fan inte skön. hade asont i ryggen sen när jag vaknade. usch. det är fan inte bra att sova på obekväma soffor på fyllan. men man gör det ändå, ständigt. haha.

lördagen bjöd på arbete som började klockan fyra. och det var faktiskt en ganska trevlig natt. blev lite mycket att göra sådär på slutet men det är sånt som händer, någon gång måste det ju vara så också. allt kan inte alltid vara en dans på rosor.
fick i alla fall lyssnat på finalen av melodifestivalen på radion. lite tråkigt att jag inte kunde se det på TV, men radio fick duga. det var inte helt fel heller, för dem förklarade ganska utförligt vad artisterna hade på sig och man hörde bra. och så tjänade man pengar samtidigt. jag höll definitivt inte med svenska folket angående vinnaren och så, men jag vill inte ge någon vidare utförlig berättelse angående detta. jag blir bara arg så nu släpper jag det.

i morse kom jag hem och somnade ganska så snabbt. var hur trött som helst. sov riktigt bra. men fick ställa klockan på tio och gå upp och käka frukost och klä på mig. sen bar det iväg till stallet. jag har ju tidigare berättat att jag ska börja rida igen på samma häst som jag red i början när jag och paul blev tillsammans och han fortfarande bodde i ettan borta på villan. så jag var ute i stallet och pratade med katarina som äger henne och träffade hennes döttrar igen och såg stallet som de byggt om osv. och det var trevligt. längtade riktigt mycket. ska köra dit på torsdag och bara umgås med sessan. vi har ingen sadel för tillfället för den är hos sadelmakaren och blir lagad. och det är ju inte riktigt tal om att börja barbacka när hon stått så länge och har sån grym överskottsenergi. ingen bra idé. hehe.

nu har jag precis ätit pizza och sitter och tittar på desperate housewives. ska ha en lugn ensam hemmakväll för mig själv. paul är givetvis också hemma, tyvärr. vi är inte så bra överens idag men det ska vi inte ta upp här. vet inte vad det är för fel egentligen. han är bara allmänt knäpp. menmen. nu ska jag återgå till mina kära förebilder på TVn.

puss o kram


ogillar skarpt

jag tycker verkligen inte om att göra vid mig när jag ska iväg någonstans. det är så himla tråkigt att stå och fixa håret och sminka sig, speciellt när man var halvt vidgjord innan man hoppade in i duschen. det känns så meningslöst. menmen. det ska göras. hoppas bara jag får med mig allt i väskan sen när jag ska sticka också.
suck vad detta inlägget kändes meningslöst. haha.


13 mars 2009

usch jag vaknade helt tidigt idag. barnen väckte mig vid åtta. har nog inte gått upp så tidigt på flera veckor, kanske till och med månader? suck. vi gick upp och satte på lejonkungen och en stund in i den käkade vi frukost. sen såg vi färdigt den och jag kunde sova en liten stund till, därefter såg vi eva&adam som amanda tjatade om hela kvällen igår och då fick jag sovit ett tag till. härligt.

när den var slut var barnen hungriga så vi klädde på oss och körde till mcdonalds och dem fick varsin happymeal och en glass till efterrätt. dem var såå duktiga och åt upp precis allting båda två.
när vi kom hem därifrån hade paul redan kommit hem från jobb. dem slutade lite tidigt idag för där var inte så mycket att göra och nu ligger han med barnen och ser pippi långstrump och jag tänkte kolla lite här på datorn. man har lite att ta igen efter att man haft barnen här. hehe.
funderar på om jag skulle hoppa in i duschen, måste ju göra vid mig och packa och lite så. ska ju ut med några arbetskamrater ikväll i lund. och innan dess ska jag hinna lämna barnen hemma i lödde också.

fan va skoj det ska bli ikväll. :) längtar faktiskt. ska ta med mitt singstar hem till emil också. han hade bara guitarhero och hur kul är det på fyllan liksom?

tog förresten en sväng ner till systemet innan och hämtade min sourz tropical blue. supergod är den. fattar inte att dem bara har den i beställningssortimentet och inte i det vanliga. man får beställa den helt långt innan man ska ha den varje gång. har gjort det flera gånger nu. känner mig som värsta alkisen när jag kommer dit och beställer. haha. det ska komma en ny nu i april också med svartvinbär, spännande smak. ska absolut köpa den direkt så jag får testa. kanske blir en ny favorit. vem vet?
köpte även en erdinger-öl. fick smak på den förra helgen när vi var i göteborg och martin, göran, marie och pappa beställde den och jag fick smaka. skitgott. är lite smak av skumbananer i den och inte alls den beska eftersmaken som där annars är i öl. riktigt god. men den kostar 20 spänn för en flaska, svindyrt. så det fick räcka med en.

men nu ska jag hoppa in i duschen. hoppas alla får en trevlig fredagkväll!

kattungarna

lovade även att slänga upp lite nya bilder på mina kattungar. så här kommer även dem!



göteborgsvistelsen

nu äntligen har jag fått tummarna loss att lägga in bilderna från kameran.
så här kommer lite bilder från göteborgsresan. enjoy!

nya jeans.

snacka om att jag har gott ögonmått.
när vi var på ullared köpte jag ett par jeans jag tyckte såg snygga ut på hängaren. gick aldrig in och provade dem för vi var typ på väg mot kassorna då och jag pallade inte. hade gått där inne i flera timmar. men ville heller inte lämna dem ifrån mig så jag chansade och tog dem ändå. och nu har jag dem på mig och dem sitter som gjutet. har aldrig köpt jeans på det sättet innan. men gud så snygga dem är . till och med paul sa att dem satt riktigt bra och var sjukt snygga, nu när han var hemma och hämtade lite verktyg innan besiktningen. och när till och med han säger något utan att man behöver fråga då är det najs. :)
har tyvärr ingen bild nu. men jag känner att jag har lite att ta igen här vad gäller bilder. så ikväll eller imorgon så lovar jag att det kommer upp bilder från göteborgsresan, mina jeans och lite nya på kattungarna. I promise! (med handen på hjärtat)
är lite stolt över mig själv faktiskt.

12 mars 2009

känner att jag varit lite dålig på att blogga nu de senaste dagarna. men det ska helt klart bli bättring. det lovar jag. idag har jag gått upp i god tid, sett ett avsnitt av desperate housewives (eller var det två?) och skurit grönsaker, bäddat sängen, bakat äppelpaj, dukat bordet till gästerna, duschat och massa annat. har till och med gått ljusrundan. hmm. nu kanske folk undrar vad det är. men vi har massa värmeljus i lägenheten på olika ställen, älskar när det är mörkt ute och bara ha ljus tända. såå mysigt. ljusrundan innebär alltså att jag går med en kass och slänger alla gamla ljus i den och sätter i nya. och sen strax innan gästerna kommer ska jag gå den ännu en gång för att tända alla och släcka ut alla lampor. mysigt! har till och med ljus på toaletten, det blir så oerhört mysigt där inne då. :)

ska bli så skoj när dem kommer hit och barnen sen ska stanna här i natt. vet inte om både amanda och ludvig stannar men hoppas det. älskar mina små gullungar. amanda stannar i alla fall. :)
oh jag längtar tills dem kommer. vi ska ju bjuda hela familjen på tacos. hade dock inte alla grönsaker kom jag på sen, så paul får köpa det efter att han har besiktigat bilen.

nu hade jag tänkt att jag skulle börja steka köttet och föna håret och sminka mig och klä på mig och annat sånt som måste göras. lägga filtarna i soffan snyggt och torka av soffbordet, oh vad mycket jag har att göra. hinner egentligen inte skriva. menmen. vad gör man inte. är nästan beroende av min kära blogg. :)

men nu blir det städning på schemat. hejhej!

städning klar

då var storstädningen äntligen klar. vi som skulle ta förrådet idag också men det blev ingenting med det. paul orkade inte som vanligt. han la sig och sov på soffan utan att ens ha avslutat lägenhetsstädningen.
och nu har jag dessutom kommit på att jag glömt båda paren uniformsbyxor i tvättstugan och uniformströjan den tjocka. suck. får hoppas att dem som tvättade nu efter oss var barmhärtiga. jag får helt enkelt springa ner där nu elva när den tvättiden tar slut och boka en tvättid för att komma in och hämta kläderna. suck. hoppas dem är kvar. man har ju hört om folk som har kastat andras kläder på golvet och sånt, om de fanns där när tvättiden var slut. usch vilka farhågor jag har. om dem har det så får jag tvätta imorgon igen ju och det är jag inte speciellt road över. menmen.
säsong 2 av desperate housewives är färdigsedd. dags att påbörja säsong 3. hihi. får jag göra nu i natt. måste ju vara vaken i alla fall ett tag till. :)

nu får jag ge min kära karl en godnattpuss. hejsvejs!

11 mars 2009

vilken mysig dag. solen skiner och det är inte alls kallt ute, har gått mellan lägenheten och tvättstugan i bara joggingdress, utan jacka. superhärligt.

i morse vaknade jag vid kvart i tolv (eller i middags får man väl säga) och såg ett sms på mobilen från pappa att jag skulle köra ut till ishallen och köpa ett inträdeskort till kvalserien till min lillebror och som den braiga syrran jag är så självklart gjorde jag det direkt. ville ju inte att dem skjulle ta slut. köpte även ett lock till snusdosan till paul. så snäll jag är. därefter körde jag in till netto och köpte grönsaker, köttfärs och mjölk. vi ska ju ha gäster imorgon i form av linda, jonas, amanda och ludvig så vi ska bjuda på tacos. :)
vill ju ha så färska grönsaker som möjligt, annars hade jag kunnat köpa dem i måndags när vi ändå var och handlade mat. men jag vill ha det så bra som möjligt.

sen stack jag hem, åt frukost och satte mig i soffan och såg lite desperate housewives och höll på att glömma tiden helt. bokade ju tvättid i morse, så vid tre sprang jag ner med all min tvätt som då inte var så mycket eftersom det inte var så längesen vi tvättade sist, eller rättare sagt jag. hehe. ;)
sen såg jag lite desperate housewives till, och nu sitter jag här och uppdaterar lite. ska strax springa ner och hänga upp tvätten och ladda en ny maskin. måste tvätta min uniform, blev ju inringd extra att jobba på lördag och jag har tagit hem den för att få den tvättad.

sen när paul kommer hem ska han städa det sista här hemma, jag tog ju vardagsrum, datarum och sovrum igår. så det är hans utrymmen som är kvar som ska bli klara. och det kan han göra medan jag lagar middag. spagetti och köttfärssås ska det bli. och min köttfärs som är så himla god. var så längesen, det var paul som gjorde köttfärs sist, inte för att den inte är god men jag gillar min egen bättre.
förhoppningsvis så hinner vi börja på en röj av förrådet också ikväll. förhoppningsvis.
där kommer man inte ens in längre. helt sjukt. och jag måste ändå leta fram min ridhjälm och mina ridskor och lite sånt om jag nu ska börja rida igen, så det är verkligen hög tid.

senare ikväll kommer det upp bilder på kattungarna som jag tagit idag. dem är såå söta. :)
men nu ska jag springa ner till tvättstugan och sen börja på maten. todelioo!

slut på det lugna

då var det slut på det lugna. den ena kattungen doris (min lillebror har äntligen kommit på ett namn så nu heter hon inte snusan längre) har börjat hoppa över de höga brädorna som vi satte upp i dörrhålen in till köket som skulle hålla dem där inne. så nu är det som sagt slut på det lugna. förhoppningsvis kommer de fortfarande att vara rumsrena och springa till lådan även om det är lite längre bort nu än vad de är vana vid. våra söta små vänner.

det ringde nyss på dörren och det var någon vi inte kände igen. så vi öppnade inte. paul är sån pussy. det kunde varit en försäljare, vad som helst. aja. nu är det städning som gäller.

och en rolig sak har hänt, paul erkände att desperate housewives är rätt bra ändå. :)

10 mars 2009

varför känns allt så oerhört trist. vi skulle städa lägenheten idag, men paul kommer rakt hem och slänger sig i soffan och ska bränna en skiva och lyssna igenom massa musik. och han tror att jag ska laga mat till honom när han inte ställer upp för mig. ICKE!

jag vaknade i morse när paul och hans mamma gick upp. kunde inte somna om så jag la mig på soffan och såg desperate housewives. och där somnade jag och vaknade inte förrän nu efter middag, vid typ ett. och där känner jag att jag fick igentagit dem timmarna jag inte fick sova på dagen i lördags efter att jag jobbat fredagsnatten. nu känns det som att man är i gängorna igen. på den fronten...

jag har blivit helt besatt av min blogg. inte besatt men engagerad, kanske mer än jag borde. har köpt en ny design nu också. den är inte betald än men jag får den snart. :) den jag har nu kändes lite för mycket liksom. lite barnslig. menmen. den nya är riktigt fin. längtar tills den kommer upp så jag kan fixa och dona lite själv med textfärg osv.

idag kommer jag inte blogga så mycket. har städningen. som det ser ut nu lär ju inte han hjälpa till. så jag känner att jag har massor att göra.

9 mars 2009

idag har jag definitivt inte gjort det som det var meningen att jag skulle göra. skulle städa lite här hemma. det ser ut som kriget efter att vi kom hem från göteborg. ullareds-kassar överallt och allmänt stökigt och smutsigt. och toaletten är inte städad på aslänge och det är dammigt och äckligt överallt. trivs inte alls när det är så. blev så deprimerad i förmiddags när jag vaknade så jag snackade lite med jessica sen tog jag bara bilen och körde till henne. :)
och mysigt var det. vi sjöng singstar, käkade pizza och hade allmän mysdag. är så himla glad för hennes skull. hon och jeff har köpt hus i bjuv och sen väntar dem dessutom tillskott i form av en bebis. :) ska bli såå skoj.

på vägen hem från jessica var jag in om på ikea för att köpa lite trådbackar till pauls alldeles egna garderob. han har ju så mycket kläder nu att vi inte längre kunde dela. sen köpte jag även två st tvättkorgar som passar asbra in i sovrummet. dem måste ju vara snygga nu när dem måste stå framme eftersom alla garderober används till kläder numera.

nu sitter jag bara här lite smått irriterad. pauls mamma kom hit precis med paul. känns så dumt att ta hem någon här när det ser ut som det gör. men det skiter ju han i. :(
men hur får det mig att se ut liksom? gillar det inte alls. nu ska jag vara arg i min ensamhet. kan ju inte ens se på film ikväll för hon ska ju sova på soffan. oooh så arg jag är. hade ställt mig in på något helt annat ikväll. aja. hejdå!

ensam filmkväll

har suttit vaken helt ensam nu hur länge som helst känns det som. har sett highchool musical 3. faktiskt en ganska bra film. den är precis som dem andra två, men ändå bra. det är ny handling och nya låtar men annars går det ut på precis samma sak. det är nog ingen jag ser igen, kanske om några år. hehe.
men gud vilket samspel dem har, troy och gabriella. helt sjukt. men det är väl antagligen också för att dem är ett par även privat, för det är dem väl? har för mig att jag har läst det. man ser verkligen åtrån och kärleken i deras ögon när dem tittar på varandra. det är mycket sällan man ser det så himla tydligt som man ser det mellan dem två, det är i alla fall min åsikt.
men gud så söt hon är istället. så oskyldigt sockersöt. det är verkligen ett utseende att avundas. och han ska vi ju inte snacka om. han ser verkligen bra ut, men han har tyvärr inte det där sexiga manliga i sig. han är fortfarande en pojke. men hans tid kommer garanterat i framtiden, det är jag övertygad om.
- visst är dem ett praktexempel på "the perfect couple"? -

men nu är det dags för sängen. godnatt!

8 mars 2009

idag är det internationella kvinnodagen! det sägs att man ska uppvakta sin kvinna då. men inte har jag blivit uppvaktad inte. men det skiter jag i, rent ut sagt. såna här dagar är bara onödiga tycker jag, men det tycker jag väl antagligen för att jag inte vet varför den uppkom eller vad den innebär. och just nu känner jag definitivt inte för att ta reda på det.

vi skulle ju hämta upp marie i morse men hon dök aldrig upp, skickade bara ett sms om att hon kunde komma ner senare idag sen har hon inte hört av sig och inte svarat. lite dåligt. men tänk om något har hänt? har tänkt på det hela dagen när jag gått där på ullared. tänk om hon varit med, fan så mycket roligare det hade varit. menmen. jag och paul hade supermys i alla fall.
han handlade megamassor av kläder. fem par byxor och massa skjortor och t-shirts och tröjor och stickade och 48 par strumpor. haha. och sen när vi kom hem så konstaterade han att han inte behövde packa upp dem just nu utan att han kunde ha dem till framtida bruk. haha. han är för söt.
mina föräldrar och lillebror kom in om en sväng på vägen hem från ullared, dem var ju också där. och martina & martin också. simon vile mest kela med sin katt, och se hur stor den hade blivit. men mamma är lite förväntansfull också tror jag, fast hon helst inte erkänner det. hon lånade till och med hem mina kattböcker som hon kunde läsa. hon sa att det var till simon och det misstror jag definitivt inte, men jag tror allt att hon kommer kika igenom och läsa dem också. :)
vi åt i alla fall middag, fläskfilé chutney. receptet hittar ni här. supergott är det. och det blev lite över som jag kan ha imorgon till lunch. :)
efter middagen blev vi lite trötta så vi la oss på soffan för att se en film, repmånad. det var aslängesen jag såg den, men jag såg inte mycke nu heller för jag somnade. hehe. skönt var det.
nu ska vi bara göra iordning lite här hemma innan det är dags att pömsa. sen imorgon blir de gymet och garderobsstädning. kanske till och med att vi rensar i förrådet när paul kommer hem. vi ska i alla fall göra det en dag denna veckan när jag är ledig.
men nu får jag hjälpa till. ciao!

brakfrukost nr.2

nu har vi vaknat efter en natts härlig sömn. det behövde jag verkligen. nu är det snart dags att sticka ner till restaurangen för ännu en brakfrukost. gud så gott det ska bli. det är nästan så man är lite hungrig nu på morgonen bara för att man vet att man kommer att få en riktigt najs frukost. och paul ska äta massor av pannkakor. han kommer bli kallad för pannkaksmannen efter den här resan. :)
sen bär det iväg till ullared. SANDRA LÄNGTAR!!!
ska hämta upp marie först, SNDRA LÄNGTAR ÄNNU MER!!!

godnatt!

då var man tillbaka på hotellet efter restaurangbesöket. sjukt god mat. synd bara att jag gjorde ett litet misstag som beställde en förrätt som jag inte visste vad det vad för något. det var så starkt att jag knappt kände mina läppar efteråt. fick äta en macka och dricka massa vatten. som tur var så var huvudrätten tusen gånger godare. det var nog den godaste pastarätten jag har ätit. det var pennpasta med oxfilé, soltorkade tomater och någon röra. sjukt gott. som sagt så åt vi på restaurang frågetecknet. verkligen att rekommendera.
och mormor fick en underbart fin födelsedag. hon var såå nöjd. jag kommer att lägga upp lite bilder sen när jag kommer hem. troligtvis imorgonkväll eller på måndag. just nu vill jag bara sova. fick ju inte sovit något efter jobbet nu förra natten eftersom vi skulle hit. och imorgonförmiddag kommer pp hit till mölndal centrum och ska åka med oss till ullared och sen hem till oss i ängelholm. längtar såå. har saknat henne som attans. ska ta och ringa henne nu innan jag kryper ner i sängen hos älsk.


shopping i göteborg

nu har vi varit en sväng på stan. tog spårvagnen in från mölndal centrum. väl framme på avenyn gick vi skilda vägar. dem andra ville till haga och titta på lite gamla hus och så. jag och paul gick in till de stora shoppingcentren, nordstan och NK bland annat. supermysigt men hur mycket folk som helst. det hör liksom inte till vanligheterna att jag och paul går i affärer sådär bara för att kolla liksom. men jag hittade några läckerheter som fick följa med mig hem. (kunde dock inte fota just dem leggingsen som jag köpte för dem hade jag på mig. haha. men dessa nedan är hämtade från gina tricots hemsida så det är ju dem. :)
nu är det vila på hotellet innan vi ska göra vid oss för kvällens restaurangbesök. vi ska äta på restaurang frågetecknet.


- stentvättade leggings från gina tricot -

- lila swettis från gina tricot -

- svart tunika från gina tricot -

- singstar anthems från gamestop -

7 mars 2009

då har vi kommit fram till göteborg, till scandic hotell i mölndal. vi träffades allihop på rastplatsen i snapparp vid sju i morse, för att tillsammans bege oss hit. mormor fyller 65 år idag och morfar har bjudit allihop på hotell här och ikväll ska vi på en fin italiensk restaurang, all on grandpa! gud så härligt mysigt det är. i morse när vi kom hit så åkte vi allihop, 17 personer, upp till mormor och morfars rum och knackade på och sjöng "vi gratulerar", men mormor stod i duschen. hon blev jätteöverraskad, helt rörd med tårar i ögonen stod hon där i bara handduken. det känns så oerhört härligt att kunna överraska en person och göra henne såå oerhört glad. man känner sig själv rörd av situationen. därefter gick vi allihop ner till hotellets restaurang för att inta en brakfrukost. paul åt 6 pannkakor och massa annat. om man inte har bott på hotell i sverige innan, scandic då, så kan man nog inte föreställa sig frukosten man blir serverad där. där finns verkligen allt man kan tänka sig. paul sa att han aldrig sett något liknande i frukostväg innan. och det var sjukt. enda frukosten som jag har ätit som är bättre är på scandic hotell i paris. där var så mycket annat också med jordgubbar och andra exotiska saker. jag upptäckte när jag stod nere i receptionen att det fanns såna små visitkort med användarnamn och lösenord till hotellets nätverk så jag norpade åt mig ett sånt. har ju datorn med mig. måste ju hålla bloggen igång. sen tänkte jag kanske att man kunde se en film när det är sovtajm ikväll. :) sån lyx vi har, jag och paul. och nätverket funkar ju. trodde man skulle behöva att betala och sånt. men nej, jag är inne! najs! men nu ska vi allihop bege oss ner till stan och gå en sväng. skriver mer senare ikväll. ciao!

6 mars 2009

natten var helt underbar. vi hade supertrevligt. såg tecknad film och snackade jobb och allt möjligt. han är verkligen en fin vän, rickard. som tur är så är han också ett stooooort fan av disneyfilmer. :) annars har jag ju ingen att se dem med. paul skulle ju aldrig få för sig det. haha.

sen så la jag mig ungefär när paul gick upp och sov till typ ett. sen var det dags att gå upp, fixadet lite med packning som vi ska ha med oss imorgon. la fram kläder, packade ihop min dator osv. det behövs ändå förberedas litegrann när man ska iväg. ska ju sova på hotell. ooh. som jag längtar. scandic har typ världens godaste frukost också. mums!

men idag hände ett litet missöde. eller ja, kan ju inte kalla det litet egentligen för det blev ganska stort av det. paul hade glömt att lägga av min bilnyckel från sin jackficka så när jag stod färdig och skulle köra till jobb kunde jag inte hitta den. ringde till paul, och visst var det så att han hade den. så det var bara för han att kasta sig i bilen och komma hem till mig med den. men allt detta innebar ju också att jag blev försenad till jobb. men som tur var var axel såå förstående. TACK! det är ju faktiskt sånt som kan hända. det är mänskligt att glömma, men ändå är detta en sak man bara inte få glömma. tänk om jag hade haft ett oerhört viktigt jobb som krävde att jag till 110% var i tid. nu gör mitt jobb det för där måste vara bemanning men som tur var gick det att lösa. men gud så nervös jag var. körde snabbt som attans sen.
och nu sitter jag här med robin. :)

och ungarna blir bara sötare och sötare och keligare och keligare, och busigare och busigare. snusan klättrade längs mitt ena byxben i morse när jag stod och diskade och innan jag visste ordet av så satt hon på min axel och spann mig i örat. och när jag hade henne i famnen som en bebis så lutar hon sig upp och slickar en på munnen eller näsan eller varhelst hon nu kommer åt. en riktigt underbar liten kise.
men jag tänkte på en sak. det kan fan inte vara normalt att kattungar som bara är fem veckor gamla redan äter torrfoder, dricker vatten och går på kattlådan. vi har inte hittat kiss någonstans någongång. bara 2 st bajskorvar på golvet sammanlagt. det är helt sjukt. gosan var helt annorlunda när vi fick henne. hon kunde inte sånt ens när hon var 10½ vecka när vi fick henne. är detta mycket ovanligt?

nej nu måste jag återgå!


rickard-besök

nu har rickard gått hem. han kom hit vid kanske två, var såå längesen vi sågs nu. ett par veckor eller nåt. så jävla kul har vi alltid. idag gjorde vi fruktsallad som blev superdupergod. och så såg vi film, först lejonkungen 3: hakuna matata och sen robin hood. vi ser alltid på tecknat när vi leker. :)
kändes såå härligt att ha sällskap när man ändå sitter uppe i sin ensamhet. han hade inte heller kunnat sova, för han väntar på ett viktigt besked som ska komma imorgon. han ska nämligen få besked om han får jobbet på båstadbevakning eller inte och jag håller alla mina tummar plus lite till. hade varit så roligt för honom. :)
men nu är det dags för mig att krypa till kojs. ska väcka paul också. godnatt!


- mumsig fruktsallad med banan, apelsin, äpple & kiwi -

5 mars 2009

idag säger vi grattis till sofie bengtsson som fyller 21 år. grattis!

inatt satt jag uppe heeela natten och bara kollade runt på internet och såg lite desperate housewives, mys! sen sov jag på förmiddagen. härligt. jag vill ju som sagt inte vända om dygnet. ska ju jobba imorgon igen. snackade massa med stoffe. han är för go!

sen när jag vaknade var det att hoppa in i duschen, och sen sticka ner till stan. var inne en snabbis på banken och sen på systembolaget och köpte lite cider och beställde sourz tropical blue. asgod är den. men den finns inte med på deras vanliga sortiment, bara som beställningsvara. kasst. för det är den godaste sourz där är. därefter var jag hos frisören och fixade till min ögonbryn. och det blev nog riktigt bra. för till och med paul såg att det var gjort och han kommenterade direkt att det var jättefint, utan att jag ens hade behövt säga att jag gjort det. och då är det fan bra. :) det är ju inte sånt som händer varje dag precis. hehe.

nu har vi nyss ätit tacos. såå gott. det blir alltid så bra när vi gör det. vi lagar det tillsammans. jag skär grönsakerna och han fixar med köttet. det kallar jag teamwork. :)
sen började simba gnälla och när vi tog upp honom för att försöka kolla om det var något fel på honom, som kunde vara orsaken till att han gnälla så in i bomben, så upptäckte vi att det satt skit kvar i rumpan på honom. stackaren. han hade svalt en hel bit torrfoder som inte ville komma ut och den satt fast där i hålet. stackare. paul hjälpte honom loss med den, sen blev han jätteglad. dem är så söta nu när dem springer runt i köket. riktiga gullegrisar. är såå avundsjuk på simon som ska ha snusan.

men nu blir det mys i soffan och se legend of the seeker. sen städning och packa väskan till helgen. ciao!

tonårskärlek

det är nog bara jag som är vaken vid den här tiden och sitter och bloggar. i alla fall bland dem bloggarna jag brukar vara inne och läsa. det är ju ingen som skrivit något nytt på aslänge. haha. men vanliga folk sover ju vid den här tiden. själv kan man inte vända dygnet på fel håll, ska ju ändå jobba på fredagnatt. suck.

sitter istället här och pratar med en gammal pojkvän, numera god vän, som heter christoffer. har gråtit över honom flera gånger i tonåren av olika anledningar. jag var så oerhört kär i honom. okej att man var ung och dum, men det är dagens sanning.
han var som en dröm på den tiden. än idag får jag ett sting i magen när jag tänker på honom, och på den tiden vi hade tillsammans. han har gått igenom så mycket tråkiga saker på senare år, och hur mycket jag än har velat så har jag inte alltid kunnat finnas där. det har ibland inte alltid varit läge för det och vi har tappat kontakten osv. jag vill aldrig att det händer igen. jag vet om att innerst inne är han en väldigt fin person som förtjänar all kärlek och omtanke man kan få. 
han var min första kärlek, min stora tonårskärlek. och jag kommer alltid att känna något speciellt för honom, såsom det sägs att man gör för sin första kärlek, sin första kyss. jag tyckte verkligen om hans förtrollande vackra ögon han hade. ♥



Emil - Nattsjuan

denna videon representerar min kära kollega Emil från Lund. vad själva videon betyder och varför den tillägnas just honom vet bara jag! :) (och säkert några till)

ny favoritjuice

jag har hittat en favoritjuice. drack den för första gången idag. sjukt jävla god.
synd bara att den är så jävla dyr. men man får unna sig lite extra ibland.
Brämhults Apelsin Jordgubb.

- Någon mer som gillar/ogillar den? -

fruktsallad

mums. ska nog gå och göra mig lite fruktsallad. så jävla gott!


- ser det inte gott ut? -

4 mars 2009

idag har det inte hänt så mycket i mitt liv. gick upp, alldeles för sent. fick typ hoppa upp ur sängen och snabbt packa ihop vår tvätt i demblåa ikea-kassarna och springa ner till tvättstugan. sen var det igång. tvättningen. men som tur var så var det inte så himla jättelängesen vi tvättade sist så hade bara två maskiner. men det är ändå att springa ner där tre gånger.

emellan gångerna satt jag lite här och kollade runt. sen kom jag på att jag ju fått en ny singstar-skiva så jag var tvungen att pröva det så här satt jag och skrålade i min ensamhet. haha. men det var roligt. där var såna gamla godingar som spice girls, aqua och växeln hallå. :)
synd bara att man satt själv. menmen. det är rätt skoj det med.
sen missade jag tiden, klockan blev över sju och tvättiden slutade sju. fick värsta paniken. fick springa ner där och boka en ny tvättid för att ens komma in där. tänk om det var helt upptaget efter oss sen. då hade jag inte ens kommit in för att hämta min tvätt. slarvigt av mig att glömma tiden sådär. men jag berättar inte det för paul, då har han minsann en hållhake på mig. hehe.

sen kom paul, han hade varit och köpt nytt nässpray till mig. snäll han är!
så körde vi upp till godbiten och åt middag. vi hade typ ingenting hemma så vi kunde laga middag. hade ju varit borta ett par dagar på jobb nu och han kan ju absolut inte få för sig att planera och handla själv. typiskt killar...
efter maten stack vi in på maxi och handlade lite nödvändiga saker. har ju inget kött alls i frysen så det blev mest kött, och tacosaker och sånt.

pratade faktiskt med linda innan också. jag ska passa amanda och ludvig torsdag nästa vecka. så vi ska laga tacos på torsdag kväll när hon kommer och lämnar dem. ska bli såå skoj! :) sen blir det antagligen ut och festa i lund nästa fredag så då ska jag köra in om dem och lämna dem igen. :) längtar.

efter handlingen så var det bara att köra iväg hem och sätta in allt i kyl och frys för att sedan påbörja färden till skånes värsjö för att hämta hem pauls ford. så stolt han var när vi körde därifrån. det riktigt lyste i hans ögon. han var superglad. gick och längtade efter det hela tiden inne på maxi. såå otålig han var.
synd bara att han inte kan köra den för där är körförbud på den nu. men han lär väl göra det ändå om jag känner honom rätt. hehe.

men nu ska jag hoppa in i vardagsrummet och se lite av desperate housewives. kan ju inte lägga mig än. har ju nattjobb att tänka på på fredag. ciao!

Enrique Iglesias - Wish I was your lover

måste lägga upp en låt till. som jag älskar den. hittade den nyss på youtube, har aldrig hört den innan men jag älskade den bara efter 40 sekunder. den får mig att känna darrningar i benen och rysningar längs ryggraden, och för att inte tala om gåshuden i nacken.

Darin - Se på mig

jag blev så oerhört imponerad när jag såg detta på melodifestivalen i lördags. det var nog det bästa framträdandet på hela festivalen just den lördagen. helt sjukt. trodde inte han kunde sånt här direkt. har har ju kommit in på rnb-banan nu. fick gåshud när jag såg det. då i början när han var med i idol för ett par år sedan blev man ändå lite småförtjust i den lilla blyga killen, sen har det bara försvunnit men det kom lite tillbaka när man såg detta. sjukt bra.

avundsjuka

satt här vid datorn och snackade med lite vänner över msn. har inte varit online där på hur länge som helst känns det som. sen så kom jag på tvättmaskinerna som jag laddat och var tvungen att springa ner där en sväng för att ta itu med det och ladda torktumlare och hänga upp lite osv. och när jag är där nere kommer det in en tjej och en kille i min och pauls ålder som tvättade samtidigt och dem hjälptes åt så gulligt. hon visade honom hur man skulle göra när man vek tröjor och berättade vilka grader kläderna skulle tvättas på osv. så jävla avundsjuk jag blev. varför kan inte alla killar vara såna? garanterat har den här killen andra brister. men det var så sjukt sött att han bara var sådär ivrig att lära sig och försökte och att de gjorde allt tillsammans.
de måste vara nykära och har precis flyttat ihop, eller vad tror ni?


inget sova

det blir nog inte att sova för min del nu. kan inte. försökte en stund men kunde inte. känns trist.
får gå och lägga mig på soffan och sätta igång desperate housewives istället. fast det piggar bara upp.
vad ska jag ta mig till? måste ju orka tvätta i eftermiddag. :(

morgonsnack

då var man hemma från jobbet nu då. körde som en galning för att komma hem tidigt. är astrött. men var tvungen att sätta mig här och skriva lite innan jag kryper till kojs.
vem stod vid statoil om inte mina före detta kollegor från securitas, såg micke men vet inte vem mer det var. jag som skulle köpa bullar till mig och paul. men det blev ingenting med det. får bli en annan dag. lördagmorgon innan vi kör till göteborg kanske? jag kommer ju hem från jobbet tidigt och får göra vid mig direkt och inte gå och lägga mig, sen kör vi vid halv sju. då är det väl knappast lönt att lägga sig? får ta en tupplur i bilen på vägen upp så får paul köra. :)
jag vann auktionen på tradera på 4 st oanvända pizzatallrikar för 50 kronor. paul har ju länge tjatat om att vi behöver pizzatallrikar för vi ska minsann inte äta ur kartongerna när resten av vårt hem är så fint. och jag håller med honom, det stämmer liksom inte överens med vartannat. haha.
så nu har jag vunnit auktionen, väntar bara mejl från hon som säljer dem så vi kan göra upp med betalning osv. så hon kan skicka dem nån gång.
nej nu ska jag krypa till kojs, får ha lite mys med mannen först. ciao!

Läsarfråga

jag har en fråga till mina läsare som kanske är duktigare på det här med blogging än vad jag är.

hur gör man för att ta reda på hur många läsar man har om dagen? har sett att det finns folk som har en räknare på sin blogg som räknar hur många som varit inne där just den dagen osv. är det någon som kan hjälpa mig?

jag vill HEEEEEEEM!!!

snacka om att man får hemlängtan när man sitter här och glor. speciellt nu när marie går hem vid åtta också. suck. så har jag hur många timmar som helst kvar. men jag får ringa paul. saknar honom megamassor.

vilket jävla onödigt inlägg känner jag, men när jag satt här och sorterade bland kategorierna osv så såg jag ett inlägg som bara var halvt som bara fanns där och sen heltplötsligt så kom det bara överst på bloggen precis som om det var nytt. knasigt som fan. men så hittar jag inte det någonstans så jag kan inte ta bort det heller.
så jag får väl fylla ut det med något sånt här onödigt istället. haha. ciao!


gosan baby!

tänkte jag får lägga upp ett par bilder på min lilla ängel! :)



tvättar sin kompis, råttan!


djup koncentration

'
gud så söt hon är


båda mina älsklingar på samma bild, kan det bli finare?


ser ut som hon posar för en djurtidning eller nåt


mitt i buset


på mina föräldrars

gå ner 3 kilo på 7 dagar

en diet som aftonbladet förespråkar på hemsidan idag. jag tror absolut inte på den. du kan för övrigt läsa om den här. 
om man blixtbantar ner massor med kilon på kort tid är det näst intill omöjligt att hålla det sen. kroppen blir van att äta lite och med få kalorier, när man sen börjar äta som vanligt igen går man upp blixtsnabbt, om inte snabbare än man gick ner. man kan till och med gå upp till mer än vad man vägde från början. och det är ingen bra metod. inte enligt mig i alla fall.
jag ska börja med cambridge-kuren på måndag. har några portionspåsar hemma som jag ska köra. kommer att tala om här på bloggen hur det går och om det ger resultat osv. jag har hört mycket positivt om den och har flera vänner och bekanta som lyckats oerhört bra med den.
för mig kommer det inte att vara den som är själva metoden, från början givetvis. den ska endast vara ett hjälpmedel för mig att komma igång och öka min motivation. annars tycker jag det är det som är svårast, att komma igång. just där i början när det känns som om ingenting fungerar och man kämpar och kämpar men inget händer. om något då händer snabbt i början så kan det öka min motivation och hjälpa mig vidare sen, även efter att jag slutat dricka dem där jävla pulversopporna. för dem är fan ingen höjdare. det kan jag lova.
men jag håller er läsare uppdaterade.

SKÄRPNING MAMMA!!!

måste även visa lite ilska över min kära mamma.
hon läser min blogg varje dag, men hon kommenterar aldrig något.
visst är det dåligt?
BÄTTRING KRÄVS, MAMMSEN!

jag älskar dig mamma! ♥


pp, min pp ♥



måste bara tala om hur jävla mycket jag ser fram emot söndag när vi ska hämta upp min pp på vägen hem från göteborg och köra in om ullared på vägen hem och sen ska hon vara hos mig några dagar. vet inte hur många men det spelar ingen roll. bara att vi ses och kan umgås betyder så oerhört mycket.
hon är verkligen den bästa vännen man kan ha. alltid finns hon där, oavsett om vi inte pratar varje dag så vet vi hela tiden var vi har varandra och att vi båda ställer upp till 100%.  min pp, hon heter marie lundqvist!

3 mars 2009

usch så länge jag sov idag. känner mig totalt utvilad. såå skönt. kom hem i tid från jobb också i morse så allt känns bara allmänt bra. och ovanpå allt detta braiga så har mamma och pappa ställt en matlåda i kylen till mig. kan det bli bättre än så? knappast.

fick skickat iväg ett par bilder till en kär vän också. gud som jag ser ut, känns som om man inte fastnar bra på bild längre. menmen. det sägs att jag ska upplevas. hehe.

känns riktigt bra nu. har pratat med katarina som har sessan, hästen som jag red innan för lite mer än ett år sedan. hon vill att jag kommer igen och det känns grymt bra. hade så dåligt samvete där ett tag för att jag slutade så tvärt. men jag ska ringa henne på måndag förmiddag och sen komma ut en sväng. tänkte jag skulle köpa nya ridbyxor uppe på ullared om jag inte vinner auktionerna på tradera. men det tror jag knappast för jag har inte budat särskilt högt och det är såna megafina märkesbyxor. hehe. men får inte vara dum. går det så går det. men det är egentligen alltid bäst att kunna välja färg och prova osv. och ullared har ju en ganska stor hästavdelning, så kanske köper ett täcke till sessan eller något annat också. gillar den hästen skarpt så hon är värd allt! :)

har kommit på att det absolut tråkigaste med mitt jobb är att sitta stilla i receptionen där jag sitter i ett par timmar på förnatten. annars fullkomligt älskar jag ronderingen på den bilen jag har. riktigt mycket bättre än jag varit med om innan. den bilen är verkligen perfekt för mig. trivs superbra. och med gruppledare och kollegor och allting känns det hur bra som helst. Sydsec får stort plus av mig!

ikväll går det ett program på TV som jag kommer missa, den rätte för rosing. tyckte det var ett sjukt roligt program. såg det förra veckan. men ikväll jobbar jag. ska faktiskt klicka mig in på kanal5.se för att se när det går i repris. för jag måste bara se det. och jag tror inte paul vet hur man gör när man spelar in på min video. men det kanske går att ladda ner någonstans? någon som vet?

nej nu ska jag värma maten innan jag svälter ihjäl. sen är det snart dags att köra till jobb. kanske hinner en sväng in om netto innan och handla lite dricka till natten. får se.

jobb jobb jobb

jag och camilla sitter här och gnäller lite över vårt jobb. haha. nej men jag trivs bra som fan, det är bara så tråkigt att sitta stilla i fyra-fem timmar och bara glo på några skärmar. man blir så trött, seg och helt enkelt död. man längtar hem till sin sköna säng och man känner sig så uttråkad.
när man sen är ute och kör ronderingen så är det inte samma sak. då kör man runt och lyssnar på en strålande bra ljudbok, går ut och går en runda och då är det mycket roligare. :)
men jag har nu i natt och sen imorgon också, sen bär det hem till ängelholm. undrar vad jag ska laga för god middag till paul på onsdag. det blir nattens tankegång. tänkte göra något som vi inte brukar äta men ändå så jag så mycket som möjligt kan använda ingredienser och råvaror som vi har hemma. det blir ingen lätt match men det ska minsann gå vägen.
innan när jag körde till jobb så ringde jag Salong Mixed och beställde tid för att plocka mina ögonbryn. dem är under all kritik nu. men jag vågar mig inte på det själv när dem ser ut som de gör just nu. usch. men jag får vara mer noga med det sen efter att dem har gjort det. det är alltid lättare att utgå ifrån det dem har gjort och sen göra det själv. men jag är inte så jävla bra på det. men det ska nog bli bra ändå. egentligen skulle jag vilja klippa mig, men det var inte så längesen malin fixade till mina toppar så jag får vänta ett tag till med det. har inte hur mycket pengar som helst. ska ju till ullared nästa helg. man får spara sig till det då.
men nu ska jag hoppa tillbaka till mina skärmar och mitt soduku.

tacogratäng á la pappa

mums vad gott det ska bli med pappas hemmagjorda tacogratäng med philadelphiaost och sånt. han vet hur det ska va han. man blir så bortskämd när man är här hemma och får mat och sånt.

2 mars 2009

nu har jag
nyss vaknat och sitter här vid köksbordet i svalöv med min nya dator och snackar med pp på msn. :) hon är för härlig min pp. hon ska följa med mig hem från göteborg på söndag och vi ska köra in om ullared då. längtar.

i natt gick det hur bra som helst att jobba. hittar verkligen runt överallt nu. körde visserligen fel en gång eller två men jag hittade rätt ändå i alla fall. han till och med tvätta bilen på morgonen sen. egentligen vet jag inte vad jag ska skriva här idag, det har inte hänt speciellt mycket sen jag skrev sist.
hmm. förutom att jag kanske ska börja rida sessan igen. ägaren frågade mig. det blev ju lite konstigt där när jag slutade för lite mer än ett år sen. gud vilken fin häst det är. :) här kommer lite bilder. har faktiskt saknat den hästen enormt mycket. det var en av de finare jag ridit på. men det var lite tufft att rida till henne. sen när allt började bli bra så slutade jag rida henne. lite synd. men det kan jag ju ordna upp igen. får köpa lite ridkläder på ullared nästa helg. :)


- Ghost Golden Princess -

nej nu ska jag kolla runt lite på internet och jobba lite på min design på datorn.

pusspuss <3

1 mars 2009

nu sitter jag vid min nya dator och skriver. vi körde precis såna diskrensningar och skit, som man tydligen måste göra efter att man har hållt på och flytta filer och sånt. jag är lika klok. haha.
paul är minsann lite avundsjuk för min dator är bättre än båda hans, mycket snabbare för det är bättre processor. inte lite stolt jag blev när han sa det. han glor lite surt på den minsann. :)

och min paul är minsann inte bakis och ligger och spyr idag som han alltid gör utan undantag annars när han har varit ute och druckit sprit. men tobbe mår nog fan inte bra. vi ringde honom innan men han svarade inte, så han ligger garanterat pall. haha. :)

nu ska jag alldeles strax köra ner till lund för att jobba. ska vara borta i tre dagar. kommer inte hem förrän onsdag morgon. kommer kännas tomt att vara utan paul och bara sova ensam men sånt är livet. tråkigt men sant.

gosan blev jätterädd igår och attackerade både mig och paul. dennis och tobbe satt vid köksbordet och hade armbrytning och gosan bara flög på och började rivas och sånt. jag höll i en av hennes ungar så hon attackerade mig direkt. hon har aldrig gjort så innan. antagligen kände hon väl att hennes ungar var hotade eller nåt. inte undra på det, för dem gav ifrån sig rätt så ansträngda ljud när dem bröt arm. och bordet det lyftes och så. stackars gumman. sen när dem hade dratt ut så märktes det hur hon blev lugnare och kom till ro. då kom hon och mös hos mig i soffan. min älsko!

nej nu måste jag packa väskan. datan ska också med. måste visa den för mamma.

pusspuss <3

grabbarna aspackade

herregud. det var några oerhört fulla grabbar jag körde ner till stan för en stund sedan. dem skulle gå på bahnhof och göra livet surt för vakterna där. haha. och tobbe var fullast. som han ragglade när han sa: "sandra, du måste vänta utanför och se så jag säkert kommer in!" alla var övertygade om att han inte skulle göra det. jag med. så full vet jag inte om jag sett honom. men vi har ju inte varit ute tillsammans särskilt många gånger så det är väl därför. men shit. och paul var inte megafull som tur var men det lär han väl vara när han kommer hem sen. men jag ska hämta dom när bahnhof stänger vid tre. vi får väl se om de kan stå på benen ordentligt då, om ingen av dem blivit utslängd innan det. haha. vilken underbar flickvän jag är som ställer upp och kör och hämtar hit och dit! tycker ni inte?
nej nu när det äntligen är lugnt hus ska jag lägga mig på soffan och se ett avsnitt av desperate housewives. ciao!

RSS 2.0