13 mars 2009

usch jag vaknade helt tidigt idag. barnen väckte mig vid åtta. har nog inte gått upp så tidigt på flera veckor, kanske till och med månader? suck. vi gick upp och satte på lejonkungen och en stund in i den käkade vi frukost. sen såg vi färdigt den och jag kunde sova en liten stund till, därefter såg vi eva&adam som amanda tjatade om hela kvällen igår och då fick jag sovit ett tag till. härligt.

när den var slut var barnen hungriga så vi klädde på oss och körde till mcdonalds och dem fick varsin happymeal och en glass till efterrätt. dem var såå duktiga och åt upp precis allting båda två.
när vi kom hem därifrån hade paul redan kommit hem från jobb. dem slutade lite tidigt idag för där var inte så mycket att göra och nu ligger han med barnen och ser pippi långstrump och jag tänkte kolla lite här på datorn. man har lite att ta igen efter att man haft barnen här. hehe.
funderar på om jag skulle hoppa in i duschen, måste ju göra vid mig och packa och lite så. ska ju ut med några arbetskamrater ikväll i lund. och innan dess ska jag hinna lämna barnen hemma i lödde också.

fan va skoj det ska bli ikväll. :) längtar faktiskt. ska ta med mitt singstar hem till emil också. han hade bara guitarhero och hur kul är det på fyllan liksom?

tog förresten en sväng ner till systemet innan och hämtade min sourz tropical blue. supergod är den. fattar inte att dem bara har den i beställningssortimentet och inte i det vanliga. man får beställa den helt långt innan man ska ha den varje gång. har gjort det flera gånger nu. känner mig som värsta alkisen när jag kommer dit och beställer. haha. det ska komma en ny nu i april också med svartvinbär, spännande smak. ska absolut köpa den direkt så jag får testa. kanske blir en ny favorit. vem vet?
köpte även en erdinger-öl. fick smak på den förra helgen när vi var i göteborg och martin, göran, marie och pappa beställde den och jag fick smaka. skitgott. är lite smak av skumbananer i den och inte alls den beska eftersmaken som där annars är i öl. riktigt god. men den kostar 20 spänn för en flaska, svindyrt. så det fick räcka med en.

men nu ska jag hoppa in i duschen. hoppas alla får en trevlig fredagkväll!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0