15 mars 2009

vad dåligt uppdaterad jag har varit nu under helgen. får väl försöka uppdatera så gott det går såhär på en gång.
i fredags hade jag barnen hela dagen, amanda och ludvig. dem kom ju på torsdagskvällen. vi åt mcdonalds till lunch som jag lovat dem. vi såg massa tecknade filmer som lejongkungen 3: hakuna matata, eva & adam: fyra födelsedagar och ett fiasko och någon till som jag inte kommer ihåg vad den hette. supermys. härligt att man kan sätta dem vid TVn när man själv måste göra vid sig. det var ju partaj sen på kvällen.

vid fyra-fem tiden körde jag barnen ner till lödde och deras pappa bjöd på kvällsmat/middag och vi sjöng lite singstar och såg början av så ska de låta. sen körde jag när deras mamma kom hem från jobbet. då bar det av till lund och emils ungkarlslya som han delar med sina inneboende jacob och sara. riktigt trevliga människor.
det var lite sydsec-partaj och vi som var inne på en alkoholiserad fredagskväll var jag, emil, axel, linnda, jimmie-lövestad och martin. och det var riktigt najs. jag fick lära mig att lira guitarhero, inte för att jag var så bra men ändå. jag testade i alla fall två gånger, men jag måste säga att det var inte riktigt min grej. men man vet ju inte det förrän man har testat.
vi drack massor av alkohol och snapsade min favorit sourz tropical blue. :)
det som var tråkigt var att axel var tvungen att sticka vid halvett-ett, men han skulle ju jobba sex på morgnen på lördagen. och det kunde han gott göra, jag jobbade visserligen också igår men jag började inte förrän fyra på eftermiddagen och det var himla tur det. men i alla fall. vi hade sjukt skoj med guitarhero och singstar och massa alkohol hemma hos emil.
sen var det dags att sticka ner till stan. vi tog en taxi till glorias där vi inte kom in. jävla apvakt, men han ansåg att jag var för ung. haha. vilken jävla typ. så vi gick vidare till herkules. vi hade faktiskt riktigt skoj och stannade och dansade och hade trevligt till stängningdags vid tre. roliga incidenter utspelade sig men det är inget jag tänker ta upp här. haha. kan bara säga att vi hade sjukt jävla roligt och att jag trivs hur bra som helst på mitt nya jobb. världens bästa arbetskamrater som kanske inte bara är arbetskamrater utan även vänner. riktigt najs.
efter allt dansande på herkules drog vi vidare till hamburgerstället och käkade lite fyllemat, sen försvann linnda och jimmie-lövestad. haha. dem stack hem och sov, pallade väl inte trycket mer. ;) ganska tur för dem att dem inte följde med mer sen för det som hände sen kunde vi lika gärna ha varit utan. vi drog vidare till en efterfest som var riktigt lam. hur tråkig som helst. har aldrig någonsin varit på en döare efterfest. konstiga folk. men var ganska trött så gav väl inte det en chans riktigt heller.
när vi sen kom hem till emil (vid typ halv sex på morgonen) och martin hade åkt till sig så bäddade vi på emils soffa och jag la mig och somnade ganska kvickt. men soffan var fan inte skön. hade asont i ryggen sen när jag vaknade. usch. det är fan inte bra att sova på obekväma soffor på fyllan. men man gör det ändå, ständigt. haha.

lördagen bjöd på arbete som började klockan fyra. och det var faktiskt en ganska trevlig natt. blev lite mycket att göra sådär på slutet men det är sånt som händer, någon gång måste det ju vara så också. allt kan inte alltid vara en dans på rosor.
fick i alla fall lyssnat på finalen av melodifestivalen på radion. lite tråkigt att jag inte kunde se det på TV, men radio fick duga. det var inte helt fel heller, för dem förklarade ganska utförligt vad artisterna hade på sig och man hörde bra. och så tjänade man pengar samtidigt. jag höll definitivt inte med svenska folket angående vinnaren och så, men jag vill inte ge någon vidare utförlig berättelse angående detta. jag blir bara arg så nu släpper jag det.

i morse kom jag hem och somnade ganska så snabbt. var hur trött som helst. sov riktigt bra. men fick ställa klockan på tio och gå upp och käka frukost och klä på mig. sen bar det iväg till stallet. jag har ju tidigare berättat att jag ska börja rida igen på samma häst som jag red i början när jag och paul blev tillsammans och han fortfarande bodde i ettan borta på villan. så jag var ute i stallet och pratade med katarina som äger henne och träffade hennes döttrar igen och såg stallet som de byggt om osv. och det var trevligt. längtade riktigt mycket. ska köra dit på torsdag och bara umgås med sessan. vi har ingen sadel för tillfället för den är hos sadelmakaren och blir lagad. och det är ju inte riktigt tal om att börja barbacka när hon stått så länge och har sån grym överskottsenergi. ingen bra idé. hehe.

nu har jag precis ätit pizza och sitter och tittar på desperate housewives. ska ha en lugn ensam hemmakväll för mig själv. paul är givetvis också hemma, tyvärr. vi är inte så bra överens idag men det ska vi inte ta upp här. vet inte vad det är för fel egentligen. han är bara allmänt knäpp. menmen. nu ska jag återgå till mina kära förebilder på TVn.

puss o kram



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0