16 mars 2009

idag vaknade jag av att chefen på 7eleven ringde och ville jag skulle jobba idag mellan halv fem och åtta och det kan jag väl. men hon skulle ringa tillbaka om det blev aktuellt. hon har inte ringt än så förhoppningsvis kan jag och paul äta middag tillsammans när han kommer hem från jobbet idag, det var såå längesen vi åt tillsammans. känns lite konstigt eftersom vi ändå bor ihop. men så är det med det jobbet jag har tyvärr.

vi bestämde att när han kommer hem från jobbet så ska vi köra bort till maxi och köpa mangochutney och sen ska vi laga min speciella chutney-kötträtt, och vi ska göra det tillsammans för paul ville så gärna lära sig hur man gör så han också kan laga det någon gång sen. det är så himla mysigt när vi är tillsammans i köket, vi är ett så bra team där. ja och på många andra ställen också. ;)

måste bara berätta. igår när vi hade gått och lagt sig så fick jag en sjukt konstig men gullig komplimang. gud vad vi skrattade. han bara "gud vad du har små söta öron!" vi skrattade så vi kiknade. han är för härlig. men det bästa var ändå det han sa efteråt: "öron och fötter är så lätt bortglömda kroppsdelar, jag är inte så fixerad vid fötter men öron..." och det gulligaste var att han sa det helt seriöst. så söt han är, min paul. :) ♥

nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. behöver verkligen det efter helgen. sov inte alltför mycket pga. festande och jobb osv. men det känns som om jag har tagit igen det hyffsat nu i alla fall.

nej minsann. slut på bloggandet, vilandet kallar. ;) hejsvejs!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0