18 mars 2009

igår hade jag och paul en helt fantastisk dag, eller ja en bra dag i alla fall. på dagen tog jag det mest lugnt eftersom jag hade jobbat på natten i måndags. sen när han kom hemså gjorde vi hemmagjort ceasarsallad med vitlöksbröd och fetaost. supergott. riktigt gott blev det faktiskt. vi kommer absolut att göra det fler gånger.

sen berättade pappa att mamma och hennes kära väninnor som hon var i stockholm med och såg melodifestivalen, dem hade blivit inbjudna till H.E.A.T:s efterfest men dem gick inte dit. herregud. jag förstår mig inte på dem. det är klart man går. eller? jaja. hon har i alla fall fått höra att det är korkat. hehe.
under dagen igår var jag även runt och handlade lite. köpte bland annat nya bestick till köket billigt på willys. kostade bara strax över 100 kronor för ett helt set med 12 st av varje. sjukt billigt. köpte även ett sånt ställ till min laptop som höjer den lite och med inbyggt sånt kylsystem så den inte blir så varm, som då går på USB. skitbra. alla vet ju hur jävla varm en laptop blir när den varit igång en längre stund, och det är definitivt inte bra för den. lite ovant att skriva med det men det är sånt man kommer in i efterhand. 


igårkväll efter middagen så mös vi lite i soffan, jag och paul, sen åkte vi in till helsingborg när vi gjort vid oss och gick på bio och såg män som hatar kvinnor. och det var verkligen en superbra film. rekommenderar definitivt den vidare. nu har jag inte läst böckerna men filmen var sjukt bra. kanske ska ta mig an stieg larsson i framtiden. visste inte att han var såå bra. helt klart värt ett försök. det var ju absolut en av de bästa svenska filmerna jag har sett, och jag tror att många är med mig i den åsikten. hehe.


idag blir det städning för hela slanten. ska faktiskt ta och gå igenom ett par rum nu innan paul kommer hem så det bara är grovjobbet kvar sen. så kanske han kan ta det när jag jobbar och så tar vi förrådet ikväll. vi får se. men först ska vi ut och gå i det fina vädret. ringde honom innan och frågade om han var på och det var han. :) mys

nej nu ska jag ta fram bacon till middagen. ska käka pasta med rattatouille, asgott. pauls specialitet. :)

pusspuss


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0