25 mars 2009

dagens utföranden har inte varit många. gick upp och åt frukost, gav katterna mat och vatten, packade min väska och klädde på mig osv. sen var det bara att köra till jobb, gjorde ett snabbt stopp på 7eleven och köpte en korv på vägen. hann inte äta någon middag hemma. skulle ju klara mig till 12 i natt. helt sjukt att vara så länge utan mat. tack och lov har jag kunnat äta riskaka och banan här och druckit massa vatten. annars vet jag inte hur det hade slutat.

har i alla fall bestämt mig nu, jag ska köpa en ny bil. antagligen blir det en
peugeot 206 cc som jag har velat ha hela tiden. men det är inte säkert långt ifrån. ska boka en tid på banken nästa vecka, sen får vi se hur det blir. annars får pappa hjälpa mig. men det ska nog inte vara några problem, har ju fast jobb nu och allt. det borde inte vara det i alla fall. har hittat ett par stycken på blocket som verkar intressanta, någon i halsmtad, en i lund och en i göteborg. får se så dem svarar på mina mejl säljarna. :)

igår köpte jag en ny mobiltelefon till paul. han blev jätteglad. nu låter det som att jag skämmer bort honom hur mycket som helst men det gör jag verkligen inte, den kostade bara 299kr och det går i princip bara att ringa och smsa med den, typ inga andra funktioner alls. men det räcker till honom. bara den fungerar så han kan ha den på jobb så. dem han har nu funkar ju inte så värst bra. hehe. vilken bra flickvän han har! :)

jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. har haft lite svårt för det här med att spara pengar innan men nu går det verkligen kanonbra. har en liten buffert på ett sparkonto och ändå så jag klarar mig resten av månaden. är sjukt stolt över mig själv. och mamma blev också stolt när jag ringde och berättade det för henne. man lär sig, inte en dag för tidigt! :)

nej minsann. om man skulle börja packa ihop här och köra ut och rondera. det är väl ingen dum idé. hehe. mors!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0