28 mars 2009

vilken hemsk jävla dag. är så trött att det känns som jag ska somna stående. huvudet värker och jag har ont i magen och vill bara ha mat, men är inte sugen på något. kommer väl inte få behålla det i kroppen. spydde ju ut allt på jobb igår. det var så stressigt att kroppen inte fick någon ro. tog en lång varm dusch när jag kom hem från jobbet i morse, riktigt skönt var det. men inte alls avkopplande. kunde inte riktigt koppla av. inte ens när jag la mig ner i sängen med huvudet på kudden kunde jag koppla av. det tog en bra lång stund innan det verkligen kändes skönt att ligga där. hemskt är det att känna så.

nu har jag bara precis gått upp och ska ta mig något att äta ur mina föräldrars kylskåp. såå snällt av dem att göra mat till mig och ställa på en tallrik som jag bara kan värma. det är inte direkt något jag är van vid nuförtiden. hemma får jag göra allt sånt själv. där finns det vissa andra som är vana vid att ha det så. hehe.
sitter här och bara har ont överallt. ska ta med mig några alvedon till jobb. vet inte hur detta ska gå men det får det göra. har inget val. olle ställde ju upp för mig när jag var i göteborg och då tänker jag minsann inte svika honom nu. det handlar om förtroende, om man kommer trivas på sitt jobb.

allt känns bara så meningslöst. att jobba såhär många nätter på rad är bara bull. ingenting känns bra och man vill bara gå och dö eller nåt. nej men sjunka under jorden och bara försvinna i alla fall. vet inte alls hur det kommer vara i natt heller. en hel timme kommer ju försvinna från jobbschemat med tanke på att vi ställer fram klockan en timme, så jag får väl stressa ihjäl mig i natt också. usch vad hemskt. sen ska jag ju upp tidigt imorgon och sticka iväg och titta på bilen. vill ju helst vara utvilad då också. men hinner inte alls sova många timmar däremellan. menmen. sånt är livet. får sova ut riktigt sen när jag går och lägger mig på kvällen istället.

ringde ju M igår också men fick inget svar. typiskt. jag som hade sett fram emot en låååång pratstund med en sån otroligt fin och trevlig människa. menmen. får väl ringa ikväll igen.

pratade med paul en stund igår också. blev mest snack om bilar och fälgar och pengar och katterna och annat. ingenting roligt alls. menmen. hoppas allt blir bra nu när jag kommer hem imorgon. det är så jävla tråkigt när man tvingas vara borta så pass många dagar som jag ändå har varit. har ju inte träffat paul sen i tisdags kväll. körde ju till jobb i onsdags innan han kom hem från sitt jobb. trist är bara förnamnet. man känner saknaden i hjärtat. men man går hela tiden och undrar, saknar han mig? han säger ju aldrig något sånt så man kan bara gissa och gå och vara orolig och ledsen. menmen. han säger att allt är bra och jag vet ju att han är dålig på att säga sånt så då är det väl bra.

men nu ska jag ta något att äta innan min mage hoppar ur kroppen och tar det själv. hejsvejs!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0