4 mars 2009

idag har det inte hänt så mycket i mitt liv. gick upp, alldeles för sent. fick typ hoppa upp ur sängen och snabbt packa ihop vår tvätt i demblåa ikea-kassarna och springa ner till tvättstugan. sen var det igång. tvättningen. men som tur var så var det inte så himla jättelängesen vi tvättade sist så hade bara två maskiner. men det är ändå att springa ner där tre gånger.

emellan gångerna satt jag lite här och kollade runt. sen kom jag på att jag ju fått en ny singstar-skiva så jag var tvungen att pröva det så här satt jag och skrålade i min ensamhet. haha. men det var roligt. där var såna gamla godingar som spice girls, aqua och växeln hallå. :)
synd bara att man satt själv. menmen. det är rätt skoj det med.
sen missade jag tiden, klockan blev över sju och tvättiden slutade sju. fick värsta paniken. fick springa ner där och boka en ny tvättid för att ens komma in där. tänk om det var helt upptaget efter oss sen. då hade jag inte ens kommit in för att hämta min tvätt. slarvigt av mig att glömma tiden sådär. men jag berättar inte det för paul, då har han minsann en hållhake på mig. hehe.

sen kom paul, han hade varit och köpt nytt nässpray till mig. snäll han är!
så körde vi upp till godbiten och åt middag. vi hade typ ingenting hemma så vi kunde laga middag. hade ju varit borta ett par dagar på jobb nu och han kan ju absolut inte få för sig att planera och handla själv. typiskt killar...
efter maten stack vi in på maxi och handlade lite nödvändiga saker. har ju inget kött alls i frysen så det blev mest kött, och tacosaker och sånt.

pratade faktiskt med linda innan också. jag ska passa amanda och ludvig torsdag nästa vecka. så vi ska laga tacos på torsdag kväll när hon kommer och lämnar dem. ska bli såå skoj! :) sen blir det antagligen ut och festa i lund nästa fredag så då ska jag köra in om dem och lämna dem igen. :) längtar.

efter handlingen så var det bara att köra iväg hem och sätta in allt i kyl och frys för att sedan påbörja färden till skånes värsjö för att hämta hem pauls ford. så stolt han var när vi körde därifrån. det riktigt lyste i hans ögon. han var superglad. gick och längtade efter det hela tiden inne på maxi. såå otålig han var.
synd bara att han inte kan köra den för där är körförbud på den nu. men han lär väl göra det ändå om jag känner honom rätt. hehe.

men nu ska jag hoppa in i vardagsrummet och se lite av desperate housewives. kan ju inte lägga mig än. har ju nattjobb att tänka på på fredag. ciao!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0