äntligen

äntligen börjar jag få hem avsnitten från säsong 5 av desperate housewives, håller på att se det andra avsnittet nu. det är minsann inte långt kvar tills jag kan vara med och följa det på TV som alla andra. det tog ju en himla lång tid innan jag begrep att det verkligen är one hell of a show. oh vad jag älskar det. men det slår definitivt inte OC för det. hehe.

det var faktiskt riktigt trevligt att jobba idag. härligt att träffa alla stamkunder igen och snacka och så. kom på när jag larmet och kört en liten bit att jag glömt soporna där inne bara. inte bra. blir ju inte så skoj för den som kommer och ska öppna imorgon. menmen. alla kan ju glömma. det är så rörigt att hålla reda på alla saker man ska komma ihåg och göra vid stängningsdags nu med det här nya. hade kommit in i det skitbra med det gamla systemet och då jobbade jag mycket oftare än vad jag gjort nu. så allt är lite förvirrat i mitt huvud. har inte lärt mig alla rutinerna än. vet inte var jag ska lägga vissa saker eller vad som ska göras riktigt. men det blir säkert bra. allt gick säkert inte åt skogen. hehe. gjorde så gott jag kunde, mer kan dem ju inte begära. och det vet jag att dem inte gör ändå.

jag var faktiskt en riktigt snäll flickvän innan. hade gjort hur fint i köket som helst och lagat pauls favoriträtt och så. men köket var så fint att man inte ens kunde se att någon hade gjort någonting där inne förutom att ha städat. men han och hans kompisar hade grillat korv så där var en del disk och såg lite tråkigt ut när jag kom hem från jobbet. så jag tog itu med det fast det inte var min sak att göra. men jag vill ju ha det fint runtomkring mig. man trivs mycket bättre då har jag kommit på. ska minsann hålla det såhär nu, verkligen. ska jag vara så underbart snäll att jag brer pauls mackor också till jobb imorgon? kan man verkligen vara såå snäll? hihi. han hade blivit glad i alla fall. kanske rentav ska sätta igång nu. kanske...


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0