Läsarfråga

jag har en fråga till mina läsare som kanske är duktigare på det här med blogging än vad jag är.

hur gör man för att ta reda på hur många läsar man har om dagen? har sett att det finns folk som har en räknare på sin blogg som räknar hur många som varit inne där just den dagen osv. är det någon som kan hjälpa mig?


charlotte

Haha, jasså så pass! Undrar varför det alltid är så? Nästan iaf..

2009-03-03 @ 21:39:51
Bloggadress: http://www,charlottea.blogg.se/

Nina

Nu har jag iofs ingen sida via blogg utan bloggspot, men jag använder mig av den här: http://susnet.se/tjanster/



Den kanske fungerar i din blogg.

2009-03-03 @ 22:44:50

pp

- bara för att vi leker på söndag :D Mamma kommer gå i taket när jag struntar i dagvården, men det får så vara. Bort kanske är det jag behöver? Bort från alla problem och bekymmer här.. Jag tror det är nyttigt för mig! Dessutom, så äter jag bra när jag är med dig, för där kommer jag inte undan med mina knep. Vilket är UNDERBART bra!!



Hum... 50 spänn, det va nog lite dyrt! Jag menar, man kan ju fixa det själv :P Fast vad ska jag säga? Inte direkt så att jag fixade min sida? Haha, men headern har jag gjort iaf. En tillfällig, men det är ju bättre än den som va. Tycker du inte? Kan ju inte ha en bild på M... Suck.. Han retar gallfeber på mig. Galla är vad jag skulle vilja spy över honom... << oojojj, det är våran hemlis...



Daaamdaaam, nu står våran paj i ugnen å SNART ska den ätas å sköljas ner med en tablett.. Suck, dessa mediciner.. De borde vara förbjudna, men ack så bra dem är... Saknar dig så det knakar i väggarna å i hela min kropp!! Ska bli så förbannat mysigt att komma hem till dig igen! Sen att Paul fortfarande är hemma.. haha det kanske är ett minus, men vi kanske kan slänga iväg honom iaf en kväll?? :)



Pussar Älskar dig!

2009-03-03 @ 23:26:55
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Sandra Gee

Susnet.se/tjanster



Den är kanonbra gumman ;)

2009-03-04 @ 01:57:08
Bloggadress: http://sandragee.blogspot.com

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0