städning klar

då var storstädningen äntligen klar. vi som skulle ta förrådet idag också men det blev ingenting med det. paul orkade inte som vanligt. han la sig och sov på soffan utan att ens ha avslutat lägenhetsstädningen.
och nu har jag dessutom kommit på att jag glömt båda paren uniformsbyxor i tvättstugan och uniformströjan den tjocka. suck. får hoppas att dem som tvättade nu efter oss var barmhärtiga. jag får helt enkelt springa ner där nu elva när den tvättiden tar slut och boka en tvättid för att komma in och hämta kläderna. suck. hoppas dem är kvar. man har ju hört om folk som har kastat andras kläder på golvet och sånt, om de fanns där när tvättiden var slut. usch vilka farhågor jag har. om dem har det så får jag tvätta imorgon igen ju och det är jag inte speciellt road över. menmen.
säsong 2 av desperate housewives är färdigsedd. dags att påbörja säsong 3. hihi. får jag göra nu i natt. måste ju vara vaken i alla fall ett tag till. :)

nu får jag ge min kära karl en godnattpuss. hejsvejs!


Anonym

Du verkar lite för mycket upptagen av dator och tv för du glömmer ofta tvätten nu för tiden. slarv, slarv, slarv! Det kan stå dig dyrt. Skärpning!!!

2009-03-11 @ 22:37:39

veronica

Stenkoll och stenkoll vet jag inte :D

Men jag har gjort om det mesta i min blogg själv faktiskt, med hjälp av... internet :) Men visst jag kan försöka hjälpa dig. Vad är det exakt du vill ha ändrat?

2009-03-11 @ 22:39:26
Bloggadress: http://aboutveronica.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0