sliten efter jobb

i fredags blev det en ganska jobbig natt på jobbet. fick massa krossade rutor på en skola så det tog en jävla tid, fick jobba över och grejer, vilket resulterade i färre timmars sömn. menmen. klart man ställer upp och jobbar över. :)

det är därför jag inte har uppdaterat, eftersom jag varit såå sliten så jag inte ens har hunnit sätta igång datorn. och då är det minsann illa.

men ett par saker har i alla fall blivit bestämda den här helgen.
-  på tisdag ska jag fika med en kompis som heter emilie, skittrevligt ska det bli.
-  nästa fredag blir det fest hemma hos mig. välkomna kära vänner...
tror det kommer bli skitskoj med lite fest nästa helg. har redan fått besked från några roliga vänner att dem kommer, så jag tror faktiskt att det kommer blir superlyckat. inte riktigt samma folk som det varit dem andra gångerna vi har haft fest, men jag tror det blir kanon!

just nu sitter jag ute på mina föräldrars nybyggda uteplats som verkligen är superfin. riktigt skönt att vara ute i det fina vädret. det är inte bara det att det är varmt allmänt, utan vindarna som blåser är också varma. helt sjukt, det är ju bara maj månad. undrar hur varmt det kommer bli sen i sommar eller har vi fått vår sommar redan så det blir regnigt sen?!? det hoppas vi verkligen inte. jag har enorma förväntningar på den här sommaren, har redan bestämt massor med saker med olika vänner. längtar.

nu ska vi snart äta mat hela familjen. ska bli trevligt. det var såå längesen. pappa håller på med den och mamma ligger i solstolen här bredvid, vi bara väntar på att det ska bli klart.

nej minsann. nu ska jag hänga lite på bloglovin. tjingeling!

@work efter ego-dag

idag har jag bara gjort sånt som jag själv tycker om och vill göra. vaknade och la mig på soffan och såg den lilla sjöjungfrun - ariels beginning, en riktigt mysig disneyfilm. åt nybakade bullar och drack pago-juice till frukost i soffan. hur mysigt som helst. sen klädde jag på mig och gjorde iordning där hemma och så. när jag var färdig så bar det iväg på massa ärenden. (inga måsten, bara ärenden som jag VILL göra)

första anhalten var till stattena i helsingborg där jag träffade en från domarklubben som heter lennart, han hade kvitterat ut mina domarkläder så jag var och hämtade dem där, men det var fel storlekar och så så måste fixa de på nåt sätt. suck. blir bara rörigt. men sånt man får ta.
andra anhalten var att hälsa på paul på jobbet när jag ändå körde förbi. han kom ut och vi pussades massor. tredje anhalten var center syd där jag skulle in en sväng på new yorker och sen luncha med sofie. jag handlade ett par shortslägger in bilder imorgon på det jag handlat. för jag har inte tid nu, sitter på jobbet. lunchen med sofie blev supernajs. åt dagens pasta på sandy's och snackade skit. ursöt kille i kassan också. ;) hihi. såån ögonkontakt vi hade. menmen. se men inte röra...
men det är ingen fara, min paul är ändå bäst i världen. loooove... ♥

och nu sitter jag som sagt på jobbet och har evelina bredvid mig. supertrevlig tjej. :)

tjingeling!

konstig eftermiddag/kväll



det har verkligen varit sjukt vändningar nu ikväll. lina åkte hem precis innan paul kom hem från jobbet. då drog vi direkt till flügger för att titta på tapeten som jag hittade innan idag, och paul gillade också den så nu är det bestämt att vi ska ha den i köket. skitfint kommer det att bli. sen var vi borta på jysk och tittade på stolarna som vi vill ha till köksbordet och sen körde vi till biltema för att köpa nya lampor till min bil, halvljuset har pajat på ena sidan men det är lika bra att byta bägge då. därefter bar det iväg till ikea, dem hade rea men tyvärr inte på det bordet vi skulle ha. men det finns med i deras bassortiment så vi får köpa det senare. vi får börja med tapeterna och att göra vid och så. men det ska han börja med en helg när jag är iväg och jobbar nu i juni. gud vad fint det ska bli! :)

efter att vi varit på ikea så körde vi till bjuv för att titta på jessicas och jeffs hus som dem har köpt. superfint. kan riktigt tänka mig hur fint det kommer bli sen när dem har renoverat och så. och jessicas mage hade växt ganska mycket sen jag träffade henne sist, där inne ligger en söt liten bebis. ska bli så skoj när den kommer. är verkligen superglad för deras skull. deras katter är dubbelt så stora som gosan. hahaha. :) men sjukt fina.
efter att vi varit där var vi inne en sväng på citygross mest för att det är skoj att gå och titta på saker i affärer man inte är i alltid annars. jag köpte faktiskt en mörkgrön t-shirt som jag kan ha att träna fotboll i, och den kostade bara 15 kronor. tyckte minsann att jag gjorde ett riktigt klipp där. :)

måste bara berätta också. i förrgår fick jag hem min externa hårddisk på posten och idag har jag hållt på att lägga in mina filmer på den från pauls dator i vardagsrummet. 320GB är den på, så jag lär få köpa en till sen. men det är bra att börja med, och så passar den så bra ihop med datorn också. här är en bild på den!
under hela tiden vi varit iväg var det lite tjafs och så men nu ikväll (sent, nästan natt) har vi löst allting och blivit helt sams igen och mysit och så. det är så najs när man kan prata om problemen och finna lösningar tillsammans och sen kramas och mysa. älskar det.

imorgon är det dags för jobb igen. kommer bli tråkigt. har fått tre helger att jobba i juni månad. skittråkigt. men vad gör man inte för pengarna. det kommer bli en lite större lön med tanke på midsommar och så i alla fall, då jag ska jobba, precis som förra året. lite tråkigt men sånt är det. måste snacka med olle eller eddie också ifall jag kan byta bort den 12e då det är massa studenter som jag känner att jag borde vara med på. hoppas det går bra!

nu ska jag se en film innan jag kryper i säng. måste ju vända rätt dygnet eftersom jag ska jobba imorgon.

nattinatti!

drömtapeten

nu när jag och lina var ute och körde en sväng så hittade jag den verkliga drömtapeten att ha i köket. riktigt jävla snygg. kunde riktigt se det framför mig, hur fint det skulle va. ska visa den för paul sen när han kommer hem från jobbet. :)
sen efteråt ska vi köra till ikea i helsingborg och titta på köksbord, dem har ju feterea där nu och paul föreslog att vi skulle köpa köksbordet då och passa på. vi kan ju i alla fall titta. det kostar inget.
därefter ska vi köra till bjuv och hälsa på jessica och jeff i deras hus. paul ska ju hjälpa dem att måla sen när dem kommit lite mer iordning, nu ska vi mest bara titta på det och han ska hjälpa dem med att se vad som behövs göras osv.

nu ska jag faktiskt göra vid mitt hår. det krävs. hehe. hejsvejs!


attackerad av en sparv

vi satt ute på en bänk, frugan och jag, och där sprang massa sparvar på marken. tror jag retade upp en av dem, men försökte bara locka till oss den. så bara blåste den upp sig och försökte göra sig stor, och bet mig gjorde den. sen attackerade den oss flera gånger och hämtade en hel armé av sparvar som hjälpte till. det hela slutade med att vi typ sprang därifrån och skyndade oss in i bilen. hahahaha.

då var det slutbusat

då var det dags att sova för oss busungar. haha. som vi har busat runt i nattens regniga mörker. jag, lina och en kompis till henne. (minns inte vad hon heter riktigt, är osäker så därför skriver jag inte något namn alls) men man kan väl säga att BLS har blivit ett nytt gäng i ängelholm city. haha.
det var iofs ganska oskyldigt och det lär garanterat ge många människor ett gott skratt såhär på morgonkvisten när det är dags att bege sig till skolan eller jobbet. och det är ju alltid kul att man kan bidra med att göra folk glada. haha. :)

lina har redan somnat på soffan och jag har nyss brett mackor och lagt rabarberpaj i en matlåda till paul som han kan ha med sig till jobbet imorgon. snäll jag är!
det är dags även för mig att gå och lägga mig faktiskt. var bara tvungen att säga godnatt till alla mina underbara läsare!

ps. idag skrev jag på papprena för kvidinge if .ds

nattinatti

busungar på stan

inatt blir det massa galna bus på gång här i ängelholm. wait and see...

Kvidinge IF DAM

då var man inlagt på trupp-sidan på hemsidan. här hittar ni mig. nu är det bara medlemsavgift, påskrift och beställning av kläder kvar, sen är man inne i laget helt! känns skönt. ska verkligen träna upp min kondition också. sen är man fittforfight! härligt!

världens bästa film

för skitlängesen såg jag den här filmen och jag och en kompis såg typ alltid den och bara asgarvade. skitrolig är den. helnajs! så hörde jag några lagkamrater i kvidinge som snackade om den så var tvungen att se den igen idag och slänga upp den här coola delen av filmen! varsågoda!



rogges revansch  -

massor med tvätt

herregud, det var skitlängesen vi tvättade och nu har vi hur mycket tvätt som helst. normalt när vi har haft mycket så har jag fått springa ner med tre stycken stora ikea-kassar (dem blåa i plast) men idag har jag fyllt fyra stycken. helt sjukt. menmen. jag vet ju vad jag har att göra nu fyra timmar framåt. hehe. nu är det dags att slänga in dem första maskinerna. ciao!


den stora frågan just nu

det är vad jag ska se för film. tänkte mysa till det lite i soffan. kan inte gå och lägga mig nu för jag måste successivt vända tillbaka dygnet till att vara vaken nattetid. ska ju jobba på fredag.

vilken ska jag se?! HJÄÄÄÄLP!!!

lite bilder :)

tänkte slänga upp lite bilder som jag tagit de senaste dagarna.


gosan myser i soffan  -


-  doris gillar diskmaskinen  -


älskling busar med doris i trappan  -


gosan älskar att ligga i min garderob  -


-  kycklingsallader på graffitti bjöd älskling på idag  -

matchrapport: Hyllinge - Jonstorp 26/5-09



hyllinge var alltså hemmalag och blev gästade av jonstorp.
vi kom dit och ena tränaren fattade inte att jag skulle gå på linjen, han tog bara i hand och hälsade på dem två gubbarna jag hade med mig. men jag är van. hehe. han kom och bad om ursäkt efter matchen och förklarade att han inte kopplade för dem hade inte haft någon tjej som dömt dem innan. och det är ju en acceptabel ursäkt, det hände ju alltför ofta tyvärr.

det var en match i division 6 och då har man en del gnäll att vänta och mycket svängig fotboll. och det blev det även i den här matchen. matchen slutade med vinst till bortalaget 2-3. vet inte om det var så rättvist, men dem satte sina chanser och det är trots allt det som räknas i slutänden. hade rättvisan haft en röst i sammanhanget så hade matchen slutat oavgjort 4-4 eller något i den stilen. det fanns en hel del bra målchanser i matchen, men även väldigt många frisparkar och hela 6 varningar.

för min egen del tycker jag att det gick hur bra som helst för att vara första matchen den här säsongen, eller ja, det var faktiskt en bra match av mig över lag. hade lite problem med löpningarna ända ner till hörnflaggan men det är ju ett återkommande problem hos domare som har lite dålig kondis, och det har jag ju för närvarande. men det är den jag håller på att träna upp genom att spela fotboll och döma och träna för övrigt, så det kommer att bli bättre. annars fick jag mycket beröm för min spelförståelse och att jag har så mycket is i magen gällande offsiden, att jag väntar och ser vem som tar bollen och att jag verkligen är säker på min sak när jag vinkar.
med andra ord var dem mycket nöjda med min insats, både mina domarkollegor och båda lagen. även ett par stycken i publiken kom fram och berömde mig och det gör att man växer desto mer som person och självförtroendet får sig en rejäl skjuts.

det började regna efter matchen, vi hade alltså tur som fick ha uppehåll hela matchen igenom. tack!

Sandra Nilsson 133410


en chans på miljonen

helt sjukt var det. jag skulle köra och hämta upp min domarkollega vid halv sex, och vem är det som står där och väntar om inte polisen som tog mitt körkort i november. helt sjukt. hur stor är chansen liksom?!

på vägen till hyllinge var jag sjukt jävla nervös, satt och darrade i högerbenet som jag hade på gaspedalen hela vägen och det var riktigt kämpigt att hålla hastigheten hela tiden. men jag klarade det, på pricken. men helt sjukt. jag kan inte fatta det. tänk om han visste att han tagit mitt körkort? satt han och tänkte på det hela tiden?
ett tag tänkte jag på om jag skulle ta upp det och prata om det, men jag vågade inte. fan va feg jag är. tycker ni jag skulle gjort det? paul sa det direkt, att jag skulle sagt du tog mitt körkort, din jävel. men med dem orden hade jag aldrig sagt det dock, men kunde kanske fått upp det på tal på något finare och mer försiktigt sätt? frågan är bara hur.
nu har jag ont under båda fötterna bara för jag har suttit och spännt mig medan jag körde hela tiden och kämpade så hårt med att inte köra en kilometer för fort. sjukt jobbigt var det. det är inte lika jobbigt annars, men idag var man så spänd liksom. nästan lite skraj.

menmen, det gick bra i alla fall. får skriva ett referat på matchen senare. nu ska jag fixa så jag kan se en film sen när paul har fört över pengar till mig! :)

litet besök på systembolaget



idag är jag fruktansvärt sliten. hård träning igår, gick och la mig sent och upp megatidigt för att öppna på jobbet. usch så trött jag är. nu har jag nyss kommit hem, har varit på systembolaget och hämtat ut min sourz och köpt lite cider och så. här är lite gottesaker som fick följa med mig hem i min lila systemet-kasse. :)
en sak var rätt så sjuk faktiskt. dem känner igen mig på systembolaget nu och vet precis vad jag ska ha. det känns lite sådär faktiskt. det får en att framstå som värsta alkisen, haha. men antagligen är det bara jag som köper dem där sourz-sorterna. dem finns ju inte i det vanliga sortimentet utan dem måste specialbeställa hem en flaska när jag kommer. beställde den blåa nu när jag var och hämtade den lila. ska faktiskt se till så jag har alla sorterna som jag gillar hemma. har den gula redan så får köpa den gröna och den röda sen när ekonomin tillåter också. :)
(dock hittade jag inte bilder på dem i samma format alla så det får bli lite knasigt. haha.
ikväll blir det som jag berättade igår, dömning. min första match för den här säsongen. ska hämta min kollega sen halv sex och jag är faktiskt nervös. inte ofta jag har varit det när jag skullat döma men idag är jag faktiskt det. så nu ska jag alltså äntligen komma igång med dömningen igen. det kommer att komma inlägg efter varje match för att summera hur det har gått och så. kan vara roligt för mig att vid senare tillfälle gå tillbaka och se vad jag har dömt för matcher och hur det har gått och hur min dagsform har varit osv. det finns ju en kategori här i bloggen som heter domare och där finns även inlägg från tidigare matcher jag har dömt.

idag på jobbet har det varit riktigt nimt att jobba faktiskt fast det var med chefen. det brukar vara så jobbigt för huvudet annars när man gör det för man kämpar hela tiden för att allt ska vara perfekt och för att man inte ska få klagomål, men inte har det varit riktigt trevligt faktiskt. och jag hade koll på precis allting och det såg skitbra ut överallt och hon kunde inte säga nånting alls om att jag borde göra det eller det, för då hade jag redan gjort det eller tänkt på det. så jag kände mig i kanonform idag! :)

när paul kommer hem från jobbet klockan fyra (han slutar lite tidigare idag) så hämtar han upp mig här hemma så vi kan köra till AD-center och köpa en nytt batteri till hans bil, och sen ska vi köra till ford och hämta hans bil. dem har lagat den och det blev definitivt ingen billig affär. har inte exakta siffror men det blev över 8000 i alla fall och det är ingen liten summa. stackare.

det är bestämt nu också att vi ska byta kattmat till gosan. för den vi har finns bara att köpa i en enda affär vad vi vet än så länge, kanske i fler i samma kedja men vi har bara sett den i en enda affär och det är så himla opraktiskt. det är skitbilligt på färgcity i svalöv också så vi ska faktiskt köpa där. royal canin blir det nu. pappa köpte en säck till oss idag som vi ska försöka få hem en dag nu i veckan på något sätt, vet inte om den maten hon har räcker över helgen. troligtvis gör den inte det så vi får ordna det på något vis. men den maten ska va bra i alla fall, enligt veterinären, så vi får hoppas att gosan gillar den!

nu ska jag faktiskt packa min domarväska och sen lägga mig på soffan en kvart och vila innan paul kommer. (om jag hinner vill säga)
tjingeling!

jobbig fotbollsträning

fotbollsträningen var faktiskt ganska jobbig idag. jag var helt slut. hade konditionsträning och styrka. blev mer trött idag än jag har blivit dem andra träningarna hittills. men det var ändå roligt. men det är ganska trist när man inte är så tränad och inte kan vara lika duktig som dem andra för att konditionen tryter. men det är ju det som måste tränas upp nu. sen så!

har varit hos lina i eftermiddag och umgåtts med henne och emma. trevligt som fan. åt mat, var i perstorp och på banken. en trevlig dag i det fina vädret och med trevliga vänner. kan det bli bättre?! ;)

nu ikväll efter träningen har jag och paul varit på maxi och handlat hem lite mat för månaden. även om vi hade en hel del hemma så var det ändå rätt mycket som var slut i skåpen, saker som behövs för att komplettera måltiderna så dem blir fullständiga. det blev inte såå dyrt, men mat kostar ju.
vi har bestämt att vi ska börja äta lite ny mat och paul har bestämt att han ska försöka lära sig äta fisk, så vi köpte lax och tonfisk så vi kan grilla laxen och göra tonfisksallad. det är faktiskt supergott. men tänkte fråga mina läsare, ska man köpa tonfisk i olja eller tonfisk i vatten? jag har aldrig köpt tonfisk förut och inte heller ätit det förutom på restaurang så för mig var det ganska svårt att välja. hade behövt lite hjälp, men det fanns ingen i närheten i butiken som jag kunde fråga heller.

nu ska jag strax hoppa in i duschen. sen ska jag plocka pauls ögonbryn. han kom och bad mig nu för han tyckte att dem hade blivit lite väääl buskiga. haha. det är såå sött när han ber mig själv och jag inte försöker tvinga honom. det är ju inte direkt manligt, men det blir fint. det tycker han själv också. men det var jag som fick honom att gå med på det från första början. tänk vad killar kan göra med sitt utseende om dem bara vågar prova nya saker och slutar tänka på att det är bögigt!

imorgon blir det upp tidigt för jag ska öppna på 7eleven, börjar alltså jobba 05.45 och det är typ som mitt i natten för mig. suck. sen på kvällen ska jag göra debut som fotbollsdomare för året. ska faktiskt bli riktigt kul. ska gå på linjen i division 6 för herrar. jag längtar faktiskt!

nattinatti!

bilbogsering tidigt på morgonen



usch vad hemskt det är att bli uppdragen tidigt på morgonen. gillar det inte alls. men vi var ju tvungna att bogsera bort pauls ford till dahlqvists här i ängelholm så dem kan kolla på den. 1500 spänn för att felsöka bilen och ta reda på vad det är för fel. det är rena rånet ju. helt sjuka priser. men vafan. hittar man inte de själv så får man ju vara så snäll och betala de. paul är på väg tillbaka dit nu för att lämna reservnyckeln också, dem behövde tydligen den om det mot förmodan kunde vara startspärren eller nåt.

hoppas dem tar itu med den idag, för i så fall stannar nog paul hemma hos mig eftersom han måste dit om ett par timmar igen och hämta bilen eventuellt. för antagligen betalar han inte pengar för att dem ska göra vid den, för han känner massor med folk som kan fixa de om han bara köper delarna, det blir hur mycket billigare som helst då. han kan ju alltid ringa och säga att han har vård av sjuk bil idag. hahahaha.

men shit. nu ska sandra vila en stund igen. natti!
(bjuder på en bild på den sjuka forden, varsågoda)


Legend Of The Seeker

en grymt bra serie som jag och paul har följt sen den först kom ut på internet. riktigt jävla bra är den. ett otroligt spännande äventyr som har allt. kärlek, brutalitet, action, fantasy, vänskap och allt som man egentligen vill ha i något som är bra, och allt på samma gång dessutom. det är helt fantastiskt att man lyckats fånga allt i samma serie och göra något bra av det. handlingen är verkligen genomtänkt och jag bara ääälskar den.
jag hoppas verkligen att serien kommer att sändas i sverige så småningom, och det finns ingen tvekan utan att jag kommer att följa den även då. utan tvekan.

tv-serien har även en officiell webplats som ni hittar här. när man letar runt på hemsidan kan man hitta sjukt snygga bilder på alla skådespelarna och finna information om dem, men även om handlingen och mycket annat.

en sjukt bra trailer till serien hittade jag på deras hemsida här. varsågoda, se och njut!
tänkte även jag skulle lägga upp lite fina bilder på huvudrollsinnehavarna här, grymt snygga människor. varsågoda!



härligt solsken idag

riktigt soligt och mysigt väder har det varit nu i eftermiddag och ikväll. det var lite regnigt innan idag, men sen blev det skitfint när jag kollade på matchen och så. vi vann faktiskt över teckomatorp med 4-2. hihi. strålande solsken med en strålande match och riktigt varmt. kan det bli bättre?

efter matchen så stack jag till lina i klippan och snackade lite och hängde mest. bestämde att dem skulle komma till mig sen och se på film, lina, emma och robban. :) trevliga folk.
fick även pratat med han som ska vara huvuddomare när jag gör min säsongsdebut som domare på tisdag. skitskoj ska det bli. måste bara ta mig till helsingborg så jag kan hämta mina nya kläder, min domarfadder har ju dem. men jag har inte fått tag på honom, har försökt i flera dagar nu.

i alla fall, nu ikväll så har vi käkat middag. kycklingfilé med wokade grönsaker, ris och currysås. supergott blev det. känns dock som att vi har ätit det hyffsat ofta den senaste tiden. men det går så snabbt att göra och det är saker man nästan alltid har hemma så det är lätt som fan.

lina och jag har haft lite hemlissnack nu ikväll. hihi. jag och frugan. hon är sugen som fan på att hänga med och träna fotboll. ska fan försöka dra med henne. hade varit sjukt kul. det är ju hur nära som helst till där hon bor också. :)

men nu ska jag faktiskt göra iordning lite i sovrummet, sen är väl förhoppningsvis det nya avsnittet av legend of the seeker färdigladdat så man kan se det. ska blir spännande. tror att det är allra sista avsnittet dessutom, kommer sakna det som fan. nästan så man ska dra ut på att se det eftersom det är så bra. hehe.

men hejdå!

oförutsägbara saker kan hända



minst sagt alltså. igår när vi körde till röstånga för att grilla med min familj och lite vänner så hände något minst sagt oförutsägbart. när vi hade kört igenom nackarpsdalen och var så nära röstånga att vi kunde se bilisten, så bara stannar pauls bil. den bara lägger av utan förvarning. helskumt. så vi fick bli hämtade där och bilen fick bogseras hem till marie & göran, där den sen fick stå hela natten. vi fick låna en av deras bilar och köra till svalöv med på natten för vi fick sova där. men det gjorde ingenting, det var mysigt.
sen nu idag har vi gått upp supertidigt för att köra till röstånga för att lämna bilen vi lånade och för att hämta pauls bil och sen bogserade vi den till hans kompisars verkstad här i ängelholm, så nu står den där, stendöd. haha. man kan inte mer än småle. vad ska man göra liksom? det är synd som fan om paul men ändå liksom. det är så typiskt.
men det är vid såna tillfällen man bara tänker fan, vi skulle tagit min bil! men det spelar ju ingen roll, för detta hade hänt paul förr eller senare ändå. en himla tur att man har en sån underbar familj som mer än gärna ställer upp och hjälper till.

nu har vi ätit jordgubbar med glass och myst lite här hemma. mamma och pappa har precis kört hem. ska väl bara ta det lugnt en stund nu och göra vid mig lite, för sen bär det ju av till kvidinge för att se en fotbollsmatch. ska bli sjukt skoj. kvidinge if's damer ska ju möta mitt gamla lag, teckomatorps sk. härligt. jag har ju börjat spela i kvidinge nu, eller bara träna än så länge, skitskoj är det.

nej minsann. jag ska vila lite nu. hejsvejs!

stressig dag

idag hinner jag inte blogga särkskilt mycket. det är en himla massa på schemat, eller ja, det är i alla fall tajt.

igår blev kvällen underbar till slut. jag och min hjärtevän såg en film, eller ja, två. fast den ena somnade jag till. hehe. skittrött var jag. och vi mös massor. gick och la oss på tok för sent dock. jag som skulle upp tidigt och jobba idag, men jag kom upp och det blev skitbra.
började jobba kvart i sju i morse och har jobbat fram till nu fyra. har varit en ganska trevlig dag på jobbet, tiden har gått relativt fort och jag känner att jag verkligen fått gjort massor med saker. köpte även med mig frukostbullar hem som jag tänkte att vi kunde baka i ugnen imorgonbitti. (så slipper man köra dit och köpa bullar tidigt, man kan köpa dem frysta så bakar man dem själv. hihi)
nu efter jag har kommit hem har jag varit supereffektiv. har hunnit duscha och göra en sallad till ikväll. skitgod. det är bara fetaosten och salladsdressingen som saknas nu. men det ska vi ordna på vägen. ska nämligen hem till mina kusiner i röstånga och grilla och ha det allmänt trevligt. mamma och pappa tar med kött och potatisgratäng och vi gör salladen. perfekt uppdelning tycker jag. :)

så nu måste jag göra vid mig för det är dags att köra om typ en timme. och det är massor kvar att göra. måste ju hitta kläder, sminka mig, fixa håret och allmänt bara bli klar och hinna andas och lugna ner mig efter stressen. paul har ju haft en sån tur att han har kunnat slappa hela dagen, den lyckosten.
ska faktiskt sprayfärga mitt hår lite också, eller bleka eller vad man nu kan kalla det. har en hemsk utväxt. tycker inte om den alls. men nu är det dags. hörs säkert senare ikväll när vi kommer hem efter att ha kört mamma och pappa till svalöv, så det blir en liten extratur. :)

hoppas alla får en underbar lördagskväll! tjingeling!

tråkig hemmakväll

ärligt talat så har vi en riktigt tråkig hemmakväll, jag och paul. jag som ville göra något idag. men ack, min kropp orkar inte och mitt huvud säger STOPP!!! bara att lyssna då, man kan inte vara igång och hitta på saker alltid. vi har sett madagaskar, en mysig film. paul gillar den.
nu sitter vi bara vid våra datorer och väntar på att the grudge ska föras över klart till mitt USB-minne så vi kan se en liten skräckis innan det är dags att gå och lägga sig. helst ska jag ju komma i säng i tid ikväll eftersom jag ska upp typ megatidigt imorgon, har öppningen på 7eleven. vet inte varför jag tog den på mig, men så är det i alla fall. det är bara att gilla läget.

nu ska jag sortera lite ny musik som jag fått in på min dator! ciao!

mysig dag med älsklingen



dålig uppdatering nu dessa två dagarna beror på att jag har jobbat och sovit hos mina föräldrar och den här gången tog jag faktiskt inte med mig min laptop och jag var helt slut i kroppen så gick upp så pass sent att jag inte hade tid att blogga från deras dator. men nu sitter jag här hemma i mitt eget hem med all tid i världen.

i morse när jag kom hem från jobbet var jag sjukt trött. stupade i säng direkt och somnade i samma sekund som jag la huvudet på kudden. men fick dock inte sova många timmar, för klockan halv elva var det dags att gå upp. jag och paul gjorde vid oss och klädde på oss och åt frukost och annat mårgonbestyr. en bar det av till åvarp för en ridtur i skogen. supermysigt var det. speciellt när vi tog oss en galopp på den gröna ängen. synd jag inte hade med mig kameran för det hade varit skoj att ha lite bilder från utflykten. :) men det var riktigt mysigt att vara ute i skogen och rida med älsklingen, som sagt.

sen var vi inne på OJ i åstorp och handlade lite mat. bland annat kött och så som vi nu har använt för att göra grillspett, som ser sjukt goda ut. men vill nästan käka upp dem direkt. mums vad gott det ska bli. så nu står han och grillar och potatisklyftorna ligger i ugnen och blir klara. det enda jag har kvar att göra är att fixa lite grönsaker till men det gör jag i ett nafs. ser det inte gott ut? 

 måste bara säga också, att det är helt okej att anlita mig för att göra en middag. haha. skämt och sido, nej men det är skitmånga som har sagt till mig att jag har en mycket excellent kokkonst. haha. med andra ord: att jag är bra på att laga mat. ;)

ikväll blir en lugn kväll. ska bara vara hemma och se en film och mysa. kanske käka något gottit. ;) egentligen är det inte bra för min viktnedgång, men någon gång får man fan synda. man kan inte vara 100% strikt alltid. det är faktiskt helg dessutom. hihi. vi får väl se. har supernyttiga frysta bär i frysen också, så det blir kanske att tina upp lite såna istället. det är ju supergott och inte var dag man äter det liksom. men det ska bli en mindre vana här hemma nu så blir det lite nyttigare.

måste även nämna, vi köpte ju en sodastream som jag har fått hem nu och satt på sin plats i köket. och det är supergott att bubbla vatten och sen smaksätta med funlight saft. mums vad gott det är, det smakar liksom friskt och fräscht. dricker det just nu med smak av strawberry/watermelon och den är sjukt somrig. ett tips!

nu tog gasolen slut så paul får köra upp till shell för att köpa ny. :) haha.
pusshej!

en sagolikt vackert djur

det finns ett djur i världen som jag tycker är så sagolikt vackert. det är så fint att jag får gåshud när jag tittar på det. min högsta dröm är att få träffa och ta hand om ett sånt här djur, kanske till och med se ett i verkligheten i dess egen miljö, alltså inte i fångenskap.
någon gång i livet ska jag träffa en zebra på annat sätt än bara på långt håll genom ett stängsel. det svär jag på. jo, alltså, det är ju faktiskt zebran jag talar om här. :)
hur kan man INTE tycka om dem här djuren?
jag menar, det finns väl absolut ingenting som man kan tycka illa om?
när jag var yngre sa jag alltid att "när jag blir stor ska jag tämja en zebra så man kan rida på den". det har jag definitivt inte lyckats med. det närmsta jag varit en zebra är att jag har sett en på en djurpark. men någon gång i livet ska jag komma närmare. det vet jag, någonstans inom mig vet jag det. visst är dem vackra?


fått gjort massor idag!

idag har jag verkligen fått gjort massor med saker. gick upp i hyffsad tid och duschade och gjorde vid mig, packade jobbeväskan och lite så. sen när det var dags att köra framåt lunch så hittade jag inte mina nycklar. värsta paniken, och paul svarade inte i sin mobil heller när jag försökte nå honom. var bombsäker på att jag hängt dem på kroken igår, och efter mycket om och men så visade det sig att det hade jag. paul hade råkat ta mina nycklar av misstag i morse när han skulle till jobb. så det var bara att köra snabbt som attan in om hans jobb för att hämta dom. en himla tur att jag fick tag på honom till slut, det är en av fördelarna med att han jobbar på samma företag som min pappa så han kunde hjälpa mig att ringa honom via dem andra. hehe.

därefter körde jag ner mot malmö för att hämta upp glenn som sedan hängde med mig ner mot trelleborg. jag hade aldrig hittat utan honom kan jag säga. det var typ ute på landet utanför trelleborg, och jag har aldrig ens kört till trelleborg. det hade slutat med katastrof om jag varit ensam. men jag kom i alla fall ut till ett jättesött litet hus, där jag då skulle köpa våran sodastream, vilket jag också gjorde för 500kr. superfin var den.

efteråt åt vi lunch och snackade och så, och sen var vi en runda på netonnet, skulle köpa en extern hårddisk men dem hade ingen. skittråkigt. jag som ställt in mig på det. menmen. jag lämnade i alla fall av honom hemma och sen körde jag vidare mot lund.
väl här i lund så var jag inne en sväng på mediamarkt och elgiganten men hårddisken som jag ska ha är tydligen slut överallt, inte ens onoff i ängelholm hade den. (jag ringde dit så kanske paul kunde köpt den) men jag får helt enkelt vänta tills den kommer in igen. inte mer med det. det går ingen nöd på mig.

några saker som jag däremot köpte var lite smaker till vår sodastream. nämligen passion banana, blackcurrant och smakextrakt till att göra kolsyrat vatten med smak av jordgubb och citron, sen fanns det även en annan sak på mediamarkt som jag inte har sett någon annanstans, det var helt sockerfritt med massor av vitaminer och så med smak av redberries och det skulle tydligen vara nyttigt, i klass med vanligt mineralvatten så jag var tvungen att köpa en sån också. dem var ju inte så dyra. så om den är god så får vi prova någon annan smak med den också. men att blanda med funlight-saft är också gott. det har jag smakat av en kompis, och det är ju inte heller onyttigt. man tar ju bara någon droppe så det precis blir smak på vattnet liksom. ska bli sjukt härligt med en sån här. kommer spara in massor av pengar på alla cocacola som min kära sambo köper. NAJS!!! (och så är man ju med i trenden också, det är ju inte fel)

nu har jag börjat jobba och sitter med camilla och snackar och så. men är hur hungrig som helst så jag beställde hit lite mat som kommer levererad hit snart. skithärligt. :) har bara mackor till sen och det kommer jag inte klara mig på hela natten. omöjligt.
nu får jag ägna mig åt att vara lite social här. morsning!



upp och hoppa med tuppen



nästan i alla fall. för mig är det skittidigt att gå upp strax innan tio. nu sitter jag här i min mysiga morgonrock nyduschad. tänkte sätta igång lite musik som jag kan skråla till medan jag gör vi dmig och packar jobbeväskan.
sen ska jag ju köra ner till malmö och hämta upp glenn, för han ska följa med mig till trelleborg och hämta upp vår sodastream och sen ska vi käka lunch. :) det var såå längesen jag träffade honom. har saknat honom som fan. vi har dock pratat på nätterna när vi har jobbat, men det är inte samma sak. saknar tiden då vi sågs oftare. han är världens goaste person!


oseriös skiva fylld med gamla barnsånger



oooh jag hittade massa gamla barnsånger bland min musik på datorn. tänkte att jag måste ju hålla mitt barnasinne vid liv, om nätterna när jag kör och jobbar kan jag ju lyssna på lite sånt trams och vara lekfull för mig själv. tycker ni inte det är bra idé? man måste ju göra det när ingen annan varken ser eller hör ;)
här kommer låtlistan på den skivan.

♥   Mojje - Aldrig varit kär
♥   Mojje - Var ligger landet där man böjer bananerna
♥   Basshunter - Jag älskar dig
♥   Brevet från lillan
♥   Du kära lilla snickarbo
♥   Gubben i lådan
♥   Gumman i lådan
♥   Hujedamej sånt barn han var
♥   Här kommer Pippi Långstrump
♥   Idas sommarvisa
♥   Köttbullelåten
♥   Lilla Ludde
♥   Lilla snigel
♥   Malins lilla Skrållan
♥   Min ponny
♥   Min tand é lös
♥   Mors lilla lathund
♥   Mors lilla Olle
♥   Sjörövar-fabbe
♥   Sockerbagaren
♥   Sudda sudda bort din sura min
♥   Teddybjörnen Fredriksson
♥   Världens bästa Karlsson
♥   Är du vaken Lars
♥   Dansa min docka
♥   Luftens hjältar
♥   Ducktales
♥   Bumbibjörnarna
♥   Trasdockorna
♥   Nils Karlsson Pyssling - Vad är bra
♥   Bom Sicka Bom
♥   Piff & Puff
♥   Nicke & Nilla - Diggar dej
♥   Smurfarna - Du är blå
♥   Pilutta-visan
♥   Sommarsången (pippi långstrump)
♥   Uppochner-visan
♥   Kom an, kom an pirater
♥   Kattvisan
♥   En till som jag
♥   Lille katt
♥   Hej! Här é Pippi
♥   Luffarvisan

hur mysigt är det inte med en sån här blandning i bilen när man kör och försöker hålla humöret uppe?


gryyym skiva

nu har jag suttit och bränt en riktigt grym skiva :)
här kommer låtlistan på den.

♥   Kayne West - Love lockdown
♥   Erik Hassle - Hurtful
♥   Thriving Ivory - Angels on the moon
♥   Beyonce - Single ladies (put a ring on it)
♥   Ne-Yo - Mad
♥   Taylor Swift - Love story
♥   T.I feat. Justin Timberlake - Dead & gone
♥   Eminem feat. Dr Dre & 50 cent - Crack a bottle
♥   Katy Perry - Thinking of you
♥   Dream - Rockin that shit
♥   David Cook - Light on
♥   Plain White T's - 1234 (I love you)
♥   Toby Keith - God love her

♥   Shinedown - Second chance

♥   Zac Brown Band - Chicken fried
♥   Alexander Rybak - Fairytale
♥   All-American Rejects - Gives you hell
♥   Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne - Let it rock
♥   Akon feat. Colby O'Donis & Kardinall Offishal - Beautiful
♥   Flo Rida - Right round

är faktiskt supernöjd med den själv. kommer bli en megatrevlig bilfärd imorgon känner jag :)

kliniskt rent

nu är det minsann kliniskt rent i vår lägenhet och det doftar gott överallt. känns så otroligt skönt. man känner sig mer hemma när det är så, inte en massa saker överallt och man slipper få massa korn under fötterna vart man än går och nya lakan i sängen är det också. det är lycka.

nu är det i alla fall bestämt att imorgon ska jag köra ner till trelleborg innan jobbet och köpa en sodastream. paul betalar den. :) hihi. men jag ska köra dit. ska antagligen träffa glenn i malmö så ska han följa med, skittrevligt ska det bli. har ju inte träffat honom på över ett år. riktigt trevligt ska det bli. ska vara i trelleborg halv två så det blir att köra hemifrån ganska tidigt, vet ju inte alls hur lång tid det tar dit. men det får vi se. ska bli härligt att få en egen sodastream i alla fall.

men jag kan ändå inte gå och lägga mig nu för då blir det helt fel. ska faktiskt se en film innan jag kryper ner i mina nya lakan i sängen. hehe. najs. :)

nu ska jag bränna hela säsong 5 av desperate housewives till linnda på jobb. hoppas jag hinner bränna hela. :)

puss o kram

vaknat sent som vanligt

idag var det meningen att jag skulle gå upp tidigt och börja städa här hemma, eller ja, rymma undan i alla fall så det bara är städning kvar när paul kommer hem från jobbet. gick och la mig vid typ 2, så tänkte jag att då vaknar jag väl vid tiotiden nånting, men nejdå, min kropp ska tvunget sova i tolv timmar istället för det normala åtta. inte bra. jag behövde nog det, men fan, måste ta tag i allt här hemma nu. det är i alla fall en jävla tur att vi har rester i matlådor sedan middagen igår som vi kan äta idag så vi slipper i alla fall laga mat. skönt.

nej nu ska jag sätta igång. bloggar mer ikväll. ciao!

nattmys med tjejfilm

gud vad jag älskar att sitta ensam mitt i natten och se en riktig tjejfilm. det är såå underbart. jag och paul låg och mös lite innan, och sen när det var dags att sova så somnade han hur snabbt som helst, jag låg och läste en stund och sen bara NEEEEEJ, jag kan inte sova. så det var bara att gå upp och sätta igång en film. bättre att lägga sig lite senare, så vänder jag inte om dygnet helt nu bara för att jag är ledig.

men imorgon blir det en jobbig dag med massor av städning. måste ha superfint här känner jag. vill inte leva i den här röran. det ser ut som ett bombnedslag - vi har för mycket saker helt enkelt. någon annan förklaring finner jag inte.

ooh, jag kom på. idag bestämde vi oss för att införskaffa en sodastream, längtar. :)

nej nu ska jag se filmen. här kommer en liten trailer på den, så finns det kanske fler där ute som blir sugna. ;) jag ser den dock på svenska, för jag tycker dem är bäst så. (har faktiskt ALLA barbiefilmerna på svenska, är helt förälskad i dem)


inga krafter kvar

nu har jag knappt några krafter kvar alls i kroppen. har precis kommit hem från träningen och skoj var det, som alltid. men jobbigt. vi var inte så många så det blev mest roliga saker och lite trams. men det märktes verkligen att jag inte är lika tränad som dem andra, att det var längesen jag tränade fotboll sist, för när mina krafter började tryta så hade dem andra hur mycket som helst kvar. men det är i alla fall skönt att det finns lite tålamod så att jag kan komma ifatt, men det kommer ju att ta tid men jag ska göra mitt bästa.

sitter nu här i soffan och funderar på att hoppa in i duschen. luktar nog inte hallon. haha. men jag ska vänta tills paul är klar med alla sladdarna inne vid datorn. sen blir det duschen, och sen blir det mys i soffan och en skräckfilm. :)

än en gång, jävligt skönt att jag inte ska jobba imorgon. det hade jag aldrig pallat. mina ben känns som spaghetti nu och huvudet ska vi inte tala om. det är helt utmattat.
efter filmen blir det sängen och jag är helt övertygad om att jag kommer sova mååånga timmar i sträck. och imorgon ska jag förhoppningsvis hinna träffa lina så jag kan ge henne en liten present från mig och paul. ska ringa henne nu faktiskt. hon fyller ju år idag. :) GRATTIS FRUGAN!!!

nu stänger jag ner. hejdå!

sönderstressad och utmattad



jag känner mig så oerhört sönderstressad och utmattad efter jobbet den här helgen. det har blivit övertidstimmar, larm, glasningar och skit. saker som inte tillhör en normal helg för min del. det har varit fruktansvärt stökigt och jobbigt i stan (som ni själva kan se på tidigare inlägg och har säkert både läst i tidningar och sett på nyheterna). fast jag trivs oerhört bra på mitt jobb och gillar det som fan, så tycker jag det är oerhört skönt att vara hemma och ledig idag och bara ta det lugnt. det kändes så skönt i morse när jag kunde köra ifrån kontoret och bara komma bort därifrån.

nu har jag nästan precis vaknat, har bloggat lite om festivalen först bara. hehe. skrev innan att jag skulle se desperate housewives innan jag bloggade men det blev inte så. får göra det när jag bloggat klart istället, för därefter sen måste jag laga middag innan paul kommer hem. men det lär jag väl inte hinna så vi får väl göra det tillsammans idag misstänker jag.
det värsta är bara att jag måste äta i tid, för ikväll är det fotbollsträning. det ska i alla fall bli riktigt skoj. ser fram emot det enormt mycket.

dock har jag lite dåligt samvete för att jag inte gjort särskilt mycket idag. har en hel del att göra med uppackning osv, men jag känner att jag verkligen inte orkar. vill bara vila ut och ta det lugnt. hur ska jag annars orka träna sen efter en helg som denna?
imorgon skulle jag egentligen börjat jobba halv sju, men det kommer min kropp aldrig att mäkta med så axel ordnade så någon annan tog det passet och det är jag enormt glad över. vet inte hur jag skulle klara det om jag ska va ärlig. visste ju inte alls hur helgen skulle bli när jag tackade ja till det i fredags.

idag ska jag och paul käka kyckling med wokade grönsaker, currysås och ris till middag. sjukt gott ska det bli. är hur hungrig som helst. men paul kommer hem om en timme så jag pallar inte äta något innan dess. hehe. men nu blir det en liten stunds vila till framför världens bästa program. bloggar mer senare ikväll.
tjingeling!

bilder från helgens oroligheter



har lånat lite bilder från sydsvenskan.se och det finns även ett riktigt bra bildspel här.
så här kommer alltså lite bilder på hur min helg har varit på arbetet.



















hoppas det är intressant att titta på. som sagt så är det i princip såhär min helg har sett ut. bilderna ni ser på ett hus där ockupanterna har klättrat in genom ett fönster med hjälp av en stege, det är observatoriet i lund och jag och min kollega kom precis efter där, där var fortfarande folk kvar. det var ju vår uppgift att spika igen fönstrena efter dem.
vi var minsann riktigt duktiga! :)

ockupationsfestivalen i Lund



man kan väl minst sagt säga att det varit en stökig helg i lund. vi har haft massor att göra på nätterna. det har hänt massor med saker. jag tänker inte berätta särskilt mycket här, så jag egentligen inte vet vad jag får säga och inte. men här kommer lite bilder där ni kan se själva hur vi har haft det.



dålig uppdatering

måste börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering i helgen. men jag har jobbat som ett svin känns det som. har jobbat över på fredag och söndag och det har varit sjukt stressigt och mycket att göra och nu är jag helt slut. vill bara sova hela tiden, men kan inte somna mer nu. känner bara att jag är helt tom i huvudet.
men jag ska helt klart uppdatera snart. måste bara vila ett tag till. ska se ett avsnitt av depserate housewives först. :)

snart dags med lite mer ansträngande jobb



snart är det minsann dags för lite mer ansträngande jobb. martin var precis här hos mig och drack lite kaffe. alltid trevligt med lite sällskap här i ensamheten. men nu är klockan strax nio och det är dags att bege sig till eslöv och börja rondera lite. gud va skoj det ska bli, eller ja, jämfört med att sitta här och uggla i alla fall.
sen ska jag även ringa min älskling också! (och frugan senare) 

puss på min paul ♥


onlineshopping

jag har faktiskt kommit på att det där med onlineshopping är jävligt bra. om man jobbar riktigt mycket och inte alls har tid med att sticka iväg och handla och kanske inte ens hittar det man är ute efter, då kan man bara gå in på datorn och klicka hem det man vill ha. superbra!
jag har faktiskt klickat hem en present till paul, han blir ju faktiskt färdig målare om mindre än två veckor. tycker faktiskt att han är värd något då. det är inget märkvärdigt men ändå något som visar tanken liksom. kanske rentav sticker ut och käkar på restaurang då. vi får väl se vad det blir.
men när jag ändå satt där och kollade runt så hittade jag ett par superfina skor till mig själv, föll direkt. så jag klickade faktiskt hem dem också. går ju i förra årets vår- och sommarskor så det ska bli skoj med ett par nya även i år. men känner jag mig själv rätt så blir det säkert fler innan denna sommaren är slut. hehe. (en av mina svagheter - skor) men det blev några saker som klickades hem, även två t-shirts som jag ska ha när jag tränar fotboll och ett par nya fotbollsstrumpor. blev skitbilligt. hade erbjudande på 30% på hela beställningen också, hade aldrig klickat hem det annars. hehe. t-shirtarna är på herravdelningen, men det var meningen, för det ska ju vara lite slappt när det är fotbollströjor, tyckte dem var så himla fina också. här kommer bilderna på det jag klickade hem :)




kepsen är till paul. han läser ändå aldrig min blogg så det gör absolut ingenting att jag lägger ut allting här och berättar och så. men bara för det så gör han säkert det nu för en gångs skull. det hade ju varit megaotur i så fall, men om jag ska vara ärlig så tror jag knappast det. jag är säker på att det inte kommer att ske.

nu åkte camilla hem och lämnade mig ensam här. tråkigt. men som tur är har jag min rosa laptop. vet inte vad jag hade gjort utan den idag. har inte alls haft någon inspiration här. men jag kan blogga nu och det gör mig alltid på bra humör. :)

men nu ska jag faktiskt plocka ihop så smått och sen ringa emil. ciao!

fick ett nytt smeknamn idag



idag fick jag ett smeknamn när jag kom till jobbet. det har varit så mycket den senaste tiden, ända sedan henrik började jobba hos oss, att han alltid tyckt att jag var så glad och positiv och spred sån glädje på jobbet när jag kom. idag samma sak. så idag har jag erhållit smeknamnet: sydsecs solstråle. haha. såå sött. men det känns riktigt bra när andra ser att man trivs och när andra trivs med en själv, speciellt på arbetet som är så otroligt viktigt att man trivs på.
Im happy!

idag har jag faktiskt varit en sväng på väla på vägen till jobbet och köpte födelsedagspresent till min kära vän Lina. hon har sagt flera gånger att jag inte behöver köpa något och att hon inte vill ha något. men när jag och paul pratade om det kom vi ändå fram till att något vill vi köpa. dels för att hon är en sån bra vän till oss båda och dels för att vi tycker synd om henne för det här som hände med bilen och henne och olyckan och det. vi känner att vi vill visa vår uppskattning för henne mer än att bara finnas här när vi behövs.
så lina, du har faktiskt inget val gummsan!

egentligen tycker jag det är riktigt tråkigt att jag behöver jobba den här helgen. det är emmaboda och jag och lina skulle ju faktiskt åka dit. om inte jag jobbade, och nu gör jag det, men jag hade faktiskt mycket hellre varit där med henne, det är en sak som är säker.

har äntligen fått ett extrapass på jobbet också förresten, på tisdag på dagen. ska faktiskt bli trevligt. har ju bara kört den här turen som jag gör på nätterna hittills, ska bli skoj att göra något annat för en gångs skull. inte för att det är tråkigt men bara skoj med lite omväxling.

idag har jag faktiskt tagit med mig laptopen till jobb. tänkte sitta och skriva och läsa runt lite. och kolla lite på folk och kanske göra lite tester på facebook, som jag och linus gjorde sist. himla skoj tester kan man hitta. haha. hoppas linus jobbar så vi kan göra det. :) ska minsann ringa och kolla nu med en gång. sen ska jag ringa min mamma.

tjingeling!

sex dolls

såg en helt sjuk grej på youtube som jag bara var tvungen att blogga om.
det är alltså en kille som inte kan förälska sig i vanliga kvinnor, utan köper istället mänskliga dockor som han har hemma som väntar på honom när han kommer hem från jobbet och liknande. den kärlek han kan känna för dockorna är likgiltig och villkorslös. dem kan ju se ut precis så som han vill att dem ska se ut och han får ju precis det han vill ha, men det är väl för fan inte normalt beteende? det är ju inte direkt mänskliga varelser ändå och dem har absolut inte personligheter. men han liksom väljer ut en av sina dockor och sätter sig och kollar på TV med den och lägger dockans hand på hans lår och liksom låtsas att det är en annan människa som sitter det. det är ju sinnessjukt. och den här mannen har spenderat massor med pengar på dessa dockor. se själva och bedöm om han är frisk. jag tycker ju som sagt inte att det är särskilt normalt.

skilda världar

fastnade vid datorn en stund nu när jag satt och väntade på att paul också ska bli trött och gå och lägga sig. satt mest och surfade runt på allt möjligt och hittade massa text och så om den gamla såpan skilda världar. gud vad jag saknade det programmet. det var verkligen bra. det är ett av få program som jag har följt slaviskt i mitt liv. det och tre kronor. det är dem mest saknade TV-programmen just nu.

vill ni veta en hemlighet? jag är så nördig att jag till och med har skilda världar - böckerna. superbra är dem och jag har läst dem både en och två gånger. köpte dem på tradera för dem finns inte längre att köpa i bokhandeln. har man tur kan man visserligen hitta dem i någon liten bokhandel, men alla jag var inne i sa att dem inte fanns att få tag på längre och att man var tvungen att leta begagnat, och det var som sagt det jag gjorde.
jag streckläste dem och älskade varje sekund av dem. det enda jag efterlyser nu är att serien ska komma ut i DVD-boxar så man kan köpa dem och se den om och om igen. funderar faktiskt på att skriva ett brev till TV4 och fråga om det någonsin kommer att ske.

här är i alla fall en mysig bild på seriens huvudpersoner Daniel & Sandra
som spelas av Bengt Dahlqvist & Lina Pleijel.


sängen kallar

då var man hemkommen från jobb och har en kallande säng inne i sovrummet. härligt ska det bli att inta den. känner riktigt hur den bara vill att jag ska lägga mig på kudden och krypa ner under det mysiga täcket. (helst tillsammans med min älskling dock ♥)

det har faktiskt varit en ganska trevlig kväll på jobbet. har som sagt jobbat ganska många timmar ensam men jag känner verkligen att jag fick gjort allt jag skulle och det var hur fint som helst där när jag gick därifrån. är supernöjd.
fick dessutom besök av en vän också som kom och bad om ursäkt för en sak. vad vill jag inte ta upp här, men fick en bra ursäkt och såg verkligen att han menade det, så var hur nöjd som helst efter det.
en annan höjdpunkt under kvällen var när pappa kom och hälsade på och vi snackade lite. blev faktiskt sjukt glad. fast man inte alltid vill erkänna det så saknar jag min familj riktigt mycket nu när jag har flyttat hemifrån. det var faktiskt över ett år sen jag flyttade och det känns verkligen inte som om det var såå längesen. det känns som att det var igår. saknar dem grymt mycket i alla fall, det var det jag ville ha fram.

just nu sitter jag och paul och kollar igenom lite gamla bilder på gosan på datorn i vardagsrummet. såå söt är hon, speciellt var hon det när hon var liten. vi har verkligen världens bästa katt. det finns ingen bättre än hon!

usch vilken fotsvett jag har. haha. det luktar hur mycket som helst. men det är bara för jag har jobbat en hel massa timmar i mina jympaskor. då luktar det bajs.
men dem ska tvättas nu och sen ska jag lägga mig. nattinatti!

dags för jobb

såja, nu är det slut på den härliga vilodagen. ska byta om till arbetskläder, ta på mig mitt ansikte och bege mig till jobbet, där jag ska vara ensam i SEX TIMMAR. fattar inte det. menmen. kan läsa lite tidningar och så när mina sysslor är gjorda. nu bär det av. hoppas ni lider med mig. tjingeling!


chihuahua

det är nog den sötaste hundrasen som finns.
jag gillar egentligen inte hundar direkt, en riktig hund (eller hur man nu ska säga) är ju stor och lurvig, skäller och visar tänderna och ja, det är sånt man läser om. en chihuahua kallas ofta av hundmänniskor, för råtta. för det anses inte vara en "riktig" hund. men just en chihuahua är nog den enda hundrasen jag skulle kunna tänka mig, eller någon annan i samma storlek och som ser ungefär ut som en sån, en korthårig, skulle aldrig kunna ha en långhårig hund. våt hund har en hemsk stank, tänk då om hunden är långhårig, då är det mer hår att vara fuktig i och alltså mer lukt. så en korthårig, pytteliten vovve är det enda som skulle kunna komma in i mitt liv.

rasen kommer ifrån mexico och har funnits där i flera hundra år, men den kom inte till sverige förrän på 1950-talet och fick sitt genombrott ca 1958.

där var lite fakta också. men jag har ju berättat innan att mina kompis syster har en sjukt söt chihuahua som heter tiny. dem har så stora bedjande ögon som bara tittar på en och ber en komma hem, så när jag var hemma hos dem och busade lite med tiny föll jag direkt. det enda tråkiga är att paul inte gillar hundar alls, han tycker gosan räcker. men jag tror faktiskt att gosan hade kunnat bli kompis med en hund, hon är ju inte kompis med någon annan. tråkigt nog. hon fräser åt alla. ska jag försöka övertala paul?

tycker ni inte att dem är söta?
blir man inte helt förälskad i deras ögon?
vill man inte bara ta en med sig hem?






hemskt jävla väder

åååh jag blir så deppig när jag tittar ut genom fönstret. vill bara ut i friska luften, men inte när det regnar. ska jag köra upp en sväng till maxi så jag kommer ut lite i alla fall? hmm. kanske jag borde göra det. men då handlar jag bara något onödigt så på ett sätt vill jag det inte egentligen, men ändå vill jag det. usch vad jobbigt detta är.
varför kan inte bara solen skina som den har gjort dem senaste dagarna? det kan ju regna på natten, eller hur?! men det är väl inte meningen att man ska vara ute idag, det är nog inte det. någon tycker väl att man ska stanna inne och ta det lugnt, av någon konstigt jävla anledning.

nej minsann. någonstans ska jag. så nu åker jag. hejdå!

Barbie som Öprinsessan

ligger på soffan och ser en underbar barnfilm. så härligt är det. börjar ju jobba halv fem. måste vända dygnet rätt. jag hade tänkt gå ut och gå nu på dagen innan jobb, men det spöregnar ute. perfekt filmväder. :) nej minsann, jag tänker inte gå ut i regnet bara för att gå liksom. lite mer värdighet har jag. vill ju inte bli förkyld nu när jag ska jobba hela helgen.

har precis ätit frukost, två grovmackor med skinka, tomat och aromatkrydda med ett glas brämhults nypressade apelsiner. mums vilken god frukost det är. ska snart göra lunch hade jag tänkt. sen innan jobb blir det mellanmål i form av a-fil med jordgubbar i. :) känner mig såå duktig. ska nog skala lite morötter att ta med till jobb också som jag kan knapra på där. ska jobba ensam från klockan sex. fattar inte hur det kan vara tillåtet enligt facket, men det ska jag faktiskt ta reda på. det känns inte rätt att man ska vara ensam hela kvällen. iofs har vi nattlucka men det är inte förrän efter klockan tio, fortfarande är det ju fyra timmar innan dess som jag är ensam. det känns inte riktigt rätt faktiskt.

nej nu ska jag se färdigt denna söta barnfilm. tjingeling!


härliga muskelvärk

nu känner man verkligen att man har muskler i kroppen. träningen idag var jätterolig. egentligen kanske det inte var det, men jag tycker det eftersom jag saknat fotbollen så enormt mycket, då blir allt roligt helt plötsligt. hehe. det känns grymt skönt när träningen är slut också, när man är hur trött som helst. när man verkligen känner i kroppen att man har tränat. underbart är det. har saknat den här känslan.
när jag sen kom hem så spelade jag och paul badminton en stund på gräsmattan nedanför huset. gillar faktiskt att göra det. men det var vansinne med tanke på att jag nyss tränat. men strunt i det. hehe. känner bara att jag kommer ha värsta träningsvärken imorgon. men det är såå skönt.

efter att vi spelat klart och slått vårt rekord, (expanderade från 36 till 59. :) gick riktigt bra. och ändå höll vi inte på så länge) så körde jag bort till maxi och handlade lite förnödenheter som bröd, juice, pålägg, tacobröd osv. men även nya badmintonbollar. (eller hur dem nu kallas, jag säger bollar i alla fall). dem två som vi fick till racken var inte så bra. hehe. och den ena är dessutom redan sönder. 
körde även upp till wash-a-car och tvättade av bilen, för där var en enormt stor vit fläck av fågelbajs som kommit under tiden jag tränade. inte så roligt, men nu är bilen ren i alla fall. och det spelade egentligen inte någon roll för bilen behövde sig en avsköljning i vilket fall som helst, nu fanns det bara en anledning att ta itu med det direkt.

vi såg precis fråga olle och åt lite morötter och grovmacka. man måste ju äta efter att man har tränat har jag lärt mig. hehe. det är fan sjukt det programmet, men gud så underhållande.
nu sitter paul och meckar med datorn i vardagsrummet så jag kan inte ens se på film eller på TV, men det ska jag minsann göra sen när han har gått och lagt sig och somnat, måste ju mysa lite först. ;) jag måste ju ändå vara vaken ett par timmar till för imorgon ska jag jobba kväll på 7eleven och sen onsag och torsdag blir det nattjobb nere i lund, så måste ha dygnsrytmen ändrad nu. annars blir det bara helt fel.

nej minsann. nu ska jag kolla runt lite på internet och sen borsta tänderna och ta på mig pyjamas. godnattgodnatt!

pusspuss

eftermiddagslur

härligt det är med en tupplur såhär på eftermiddagen. jobbade idag mellan 7 och 11, ganska skönt pass. där var att göra hela tiden så man hade aldrig tråkigt och det var med trevliga kollegor. jag kom upp och åt frukost i tid, så det är väl också bra.

måste bara berätta om min och pauls underbara stund igår. ville inte att stunden skulle försvinna. jag bara vet längst in i mitt hjärta att jag älskar honom. han är den bästa för mig, den bästa som finns, allt känns så bra nu. jag är lycklig igen! ♥

när jag kom hem från jobbet la jag mig en stund på soffan och somnade till lite snabbt. eller ja, i 1½ timme. skönt var det. kom inte i säng särskilt tidigt igår så man kan väl säga att jag behövde det. nu har jag vaknat och sitter här och tittar på Bröllopsduellen, en riktigt bra film. har dock bara kommit halvvägs, men än så länge är den riktigt bra och jag tror inte att det kommer ändras sen när den väl är slut. jag gillar den, precis min typ av film.

ikväll är det fotbollsträning igen. som jag längtar. ska bli sjukt kul. vädret är perfekt fotbollsväder också. inte strålande solsken, lite kvavt men ändå varmt. supernajs.
men innan dess ska jag laga mat till mig och min underbara sambo. :) känns skönt att kunna säga så igen. det blir spaghetti och köttfärssås idag. my speciality. han älskar när jag lagar det, för det blir alltid så gott.

ooooh, vet ni vad. jag har hellokitty-plåster på hakan. hahahahahahahaha

btw, måste ringa honom nu så han inte kör in om väla idag för då hinner vi inte äta tillsammans innan jag måste köra, och det vore ju tråkigt.

pussokram

Linda Rosing

jag måste bara få påpeka att jag tycker att Linda Rosing är en fruktansvärt beundransvärd person. så mycket skit som en och samma person har tvingats ta, och fortfarande är hon lika snygg och står med båda fötterna på jorden, ryggen sträckt och huvudet högt.

hur folk har kunnat sjunka så lågt att skriva dumma saker om hennes barn som kommentarer i hennes blogg förstår jag inte. det är något som är helt ofattbart för mig. något som Linda i sitt liv har gjort ska väl ändå inte hennes barn få lida för?


fönstershopping med frugan



idag har jag och lina varit runt i lite affärer och bara tittat. man kallar det ju fönstershopping eller nåt sånt, men vi tittade inte i fönstren utan vi var inne i massa affärer. ett uppdrag vi hade var att fota kattmöblen som min mamma och pappa kanske skulle köpa på maxi, men när vi kom dit så var den slut, så vi fick sticka upp på ÖB istället för där skulle dem ha en likadan för samma pris men dem var slut där också. men dem skulle komma in snart igen. sen var vi inne i leksaksaffären och köpte såna skämttuggummi som smakade peppar, och dem lurade vi paul med när han kom hem från jobbet. och gud som vi garvade båda två. han är så lättlurad. haha. vi köpte även såna hellokitty-ägg i leksaksaffären med små gubbar och klistermärken i. skitsöta. jag var bara tvungen att sätta upp dem i bilen. hur sött som helst. visst är det?
vi har även varit i hembygdsparken med micke och ätit glass. :) mysigt var det. har kört nercabbat hela dagen också i det fina vädret. supermysigt!

nu har vi nyss ätit tacos som paul lagade nästan helt själv. mums. han lovade även att diska efteråt så det får vi hoppas att han håller, vilket inte är speciellt troligt. han brukar ju inte göra det när han lovar att diska. han brukar alltid skjuta på det till dagen efter eller senare och så slutar det alltid med att jag får göra det innan jag ska laga mat nästa dag för det går ju inte att börja laga mat i ett kök fullt med disk. han är ganska slug, min paul. hehe.

ikväll blir det att titta på eurovision song contest. ska faktiskt bli riktigt intressant. det är ju det vi alla har väntat på sen melodifestivalen. härligt ska det bli. tänkte ha lite mys med jordgubbar och banan. :)
nu ska jag se top chef.

pusshej!

nybakade bullar till frukost



gud vad det är gott med nybakade bullar till frukost. dock har vi inte gjort dem själv mer än värmt dem i ugnen, men det blir ju som om dem är nybakade, för oss i alla fall. men det är skitgott när dem är så varma så smöret liksom smälter. mums.
nu ska jag lägga in gårdagens tvätt i garderoberna, sen ska jag och lina ut på roadtrip i cabben. :)

DUMBO

nu sitter jag och frugan och ser dumbo.
visst är den hur söt som helst den filmen?!?


godmorning sunshine!

gud va härligt att vakna med strålande solsken som tittar in genom persiennerna. sjukt härligt. ligger här på soffan med frugan, hon sov här i natt. vi låg på soffan båda två. hehe. ligger med våra datorer i knäet nu båda två. haha. RETARD! idag har jag faktiskt ett lite annorlunda uppdrag. ska köra upp till maxi sen, nercabbat såklart, och ta ett foto på kattmöblen som finns där. mamma ville nog köpa den till doris men hon ville se den först. så jag får fota den och skicka bilden till dem.
nej minsann. nu blir det att göra frukostbullar i ugnen. hejhej!

filmmys med frugan efter sjukt rolig träning



måste bara säga att det var en sjukt rolig träning. jag tyckte det var hur kul som helst. så nu kan man väl säga att sandra har börjat träna fotboll igen. gud va skoj det är. och jag orkade hela träningen, stod bara och vilade en liten stund, typ 30 sekunder. men efter träningen var jag helt slut och nu känns benen som spaghetti. kommer ha sjuk träningsvärk imorgon, men det är härligt. på onsdag ska jag dit igen. längtar redan faktiskt. :)
och mina fotbollsskor var sjukt sköna, fick inte det minsta skoskav så paul har minsann valt ut ett par skitbra fotbollsskor till mig. tack paul ♥

efter träningen körde jag till lina och snackade lite med henne och några killkompisar till henne. sen efter hon hade duschat så körde vi hit. och nu sitter vi här. vi ska ha filmmys, jag och lina. paul får inte vara med. hihi. får skriva mer imorgon, för nu har jag inte tid mer. ska duscha... tjohejs!

benskydd = konstigt

shit vad det känns konstigt och ovant att ha benskydd på sig igen. helt konstigt känns det att se sig i spegeln med träningskläderna. hihi. men på något sätt känns det ändå skönt och som att man har längtat efter det. en härlig känsla samtidigt som känslan är underlig. hehe.
nu är det snart middag, för paul är snart hemma. sen ska jag göra klart i sovrummet och sen köra hem till emmsan! hajhaj!

äntligen tvättat klart

då var det över. gud va skönt. :)
det blev dock ingen arg lapp idag. får sätta upp en imorgon eller ringa bovärden eller nåt istället. usch, bara för att tvättstugan är avklarad betyder det inte att jag är klar. suck. har ett kök och ett sovrum att ta itu med nu. annars blir det liv i luckan när paul kommer hem. måste leta fram mina underbyxor också till träningen ikväll. sen ska jag vara hemma hos emma halv sex. städtajm! tjingeling!

tvättstugan - horrible :(

oooh idag har jag tvättstugan hela dagen, 11-15. snacka om att förstöra en hel dag. suck.
JAG VILL INTE. men jag måste. det vet jag ju. för jag måste tvätta alla mina kläder så jag kan få massor att välja bland igen när jag ska göra mig fin för paul. :) hihi. nej minsann. inte bara därför. absolut inte. men det är fan inte skoj att tvätta när man har megamycket tvätt, när man inte har tvättat på ett tag.
eftersom paul aldrig tvättar så känns det ännu tråkigare, för det är alltid jag som gör det. och ovanpå allt detta så har jag ett sovrum att städa och packa upp massa väskor och kassar och gud vet vad. sen lär jag få ta pauls disk som han egentligen skulle ta igår, men sket i det. annars kan jag ju inte laga mat åt honom sen. usch vilken hemmafru jag känner mig som. ÄCKLIGT.
och vet ni vad det värsta är? att nu är det jag som ska bli en sån surkärring och skriva en lapp och sätta upp i tvättstugan, en ARG lapp. någon jävel häller vatten i tvättmaskinen där sköljmedlet ska vara, det är inte så jävla roligt för man kan inte ha sköljmedel i den maskinen då. och hur jävla bra blir tvätten då? jag blir så förbannad. ska bannemej fota min arga lapp sen så ni får se den.
nej minsann. nu ska jag se samantha who, två avsnitt var det tänkt. paul tyckte det var bra igår när jag satte på det, men han såg längre än jag för jag somnade. så jag får se ifatt så vi kan se det tillsammans ikväll. hehe. ciao!


jobbig men mysig dag

inatt somnade jag inte förrän typ tre, för paul kom hem och vi låg och pratade helt länge. vi har börjat göra det nu innan vi somnar, helt mysigt är det. men det var inte alls lika mysigt när klockan ringde kvart i sex i morse och det var dags att kila iväg till jobbet. menmen. hade ju tagit på mig passet så jag hade inget val. är i alla fall sjukt glad att jag inte bytte med sanna så jag fick jobba kvällen istället, morgonpasset passade mig bra ändå för man jobbar många timmar ensam och får göra allt på sitt sätt. det trivs jag med.

när jag sen kom hem från jobbet strax innan halv fem gick jag in och tog en supermysig dusch. paul hade gjort iordning nät till gosan på balkongen så vi kan ha öppet och kunna vädra i lägenheten. känns sjukt skönt här nu, det luktar mycket fräschare och det är mycket friskare luft, och inte alls så innestängt och kvavt som det har varit innan. här är en bild på hur det blev med nätet.
det känns lite som ett fängelse när man ser det inifrån balkongen, men nerifrån ser det inte alls ut på det viset, man ser det knappt. det ser fint ut. paul är så meckig. :) har en himla tur att han är det, för annars hade vi inte haft hälften så fint här hemma.

efter jag duschat råkade jag somna på soffan, där jag sov i 1½ timme. sjukt skönt. men paul blev lite kinkig. för vi hade bestämt att vi skulle cykla eller åka rollerblades och massa sånt. men jag orkade inte för jag var sjukt trött. det förstod han sen när han kinkat klart. hehe. men det blev bra till slut.
jag gick upp och lagade mat och gjorde vid mig. det blev potatisklyftor med marinerade fläskkotletter och extrakryddig bearnaisesås. mums va gott. kom bara på att jag glömt att köpa grönsaker så det blev minsann ingen sallad till, menmen. vi har det alltid annars, så en gång kan det väl kvitta om man inte har det tycker jag.

därefter körde vi ner till stranden, där vi satt på en bänk med en filt om oss och tittade på solnedgången. sjukt mysigt var det. ville inte att den stunden skulle ta slut. tycker så mycket om att bara sitta näranära honom och bara småprata och pussas och kramas. det är det bästa. och vi kom fram till att vi bor i en himla mysig stad. jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit. det ger så oerhört mycket möjligheter. jag gillar den här staden skarpt. mer och mer faktiskt nu när jag får saker att göra. visst var det en fin solnedgång vi bevittnade?
när vi sen kom hem så stannade vi nere på gräsmattan utanför vårt hus och spelade badminton en ganska lång stund. superkul. det är så himla roligt när vi gör såna saker tillsammans. man mår så bra då. bara det att paul är ganska kass på det, men det vill jag inte säga högt för då kittlar han ihjäl mig. hihi. vi klarade i alla fall 36 slag fram och tillbaka till varandra, och det bestämde vi att vi minsann ska slå nästa gång. :)

han är underbar, min paul!
oooh förresten, glömde en sak. berättade ju häromdagen att jag köpt prydnadssaker i form av bokstäver som bildar ordet LOVE, som jag skulle ha i vardagsrummet bredvid TVn på TV-bänken. har nu tagit en bild på det. visst är det fint?
nej minsann. nu ska jag fixa till lite mys inne i vardagsrummet, sen ska vi se legend of the seeker så fort han dammsugat klart. sen blir det bingen tidigt ikväll. vi är supertrötta båda två. hejsvejs!

fylletaxi

nu har jag precis kommit hem. har varit fylletaxi åt micke på securitas, där jag jobbade innan. han ringde precis när sista avsnittet av desperate housewives var slut och frågade om jag ville hämta honom i helsingborg. och jag tänkte, att ja det kan jag väl göra. han hade festat i ystad med fick migrän och tåget gick inte längre än till helsingborg förrän en timme senare. klart man ställer upp, han lovade att vara fylletaxi åt mig en annan gång.
vi stannade till på stattena på vägen hem för han var hungrig och vem såg vi där om inte paul och anders. så jag fick en trevlig pratstund med dem på köpet. (och lite pussar) och det blev ju jag glad för. :)
nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. ska ju upp cptidigt imorgon, ska ju öppna på 7eleven. trååååååk. men det är nog bättre det än att jobba kvällen och stänga istället, då hinner jag inte äta middag med paul, vi ska ju grilla imorgon. och så har vi ju ett avsnitt till av legend of the seeker. det måste vi se ju. och imorgon passar utmärkt till det, så det blir bäst så. men jag är inte trött ju. :(
men nu blir det godnatt!

spenderar lördagskvällen ensam



idag har jag en lugn och skön ensam hemmakväll. även om jag tycker det är tråkigt så är det faktiskt jävligt skönt. dagen har varit trevlig i alla fall. jag och paul vaknade hur sent som helst, kvart över tolv närmare bestämt. då åt vi frukost tillsammans och gjorde vid och och drog sen en runda till väla. hade lite ärenden där. lämnade bland annat in mitt trasiga minneskort på väla fotolabb så dem kunde fixa fram alla mina bilder från kameran till en skiva. det kanske ni har märkt nu när alla bilder jag har lovat har kommit in. hehe. jag håller vad jag lovar, även om det tar lite tid. hehe. fick även köpt ett nytt minneskort på 2 GB istället som funkar i min kamera, han var så snäll på CLASOHLSSON och lät mig prova så det funkade i kameran i affären innan jag köpte det, för jag berättade hela historien om det som hände när jag köpte det andra och han fick nog lite medlidande. hehe. och tur var väl det. :)
sen blev det även att hämta ut gosans p-piller på apoteket, köpa en aux-sladd till min dator och sen blev det även ett köp som jag ångrar lite. eller egentligen inte, jag behöver ju det. men kanske inte just nu till denna lönen. dem kostade bara 350 kr och det är dem billigaste jag har köpt i hela mitt liv. ett par FOTBOLLSSKOR. ska ju faktiskt börja träna fotboll nu igen ju, i kvidinge. emma är frisk nu igen så på måndag smäller det. första träningen då. här kommer bilder på dem.


inne på partaj hittade paul ett par sjukt fulcoola solglasögon. haha. han var skitnära på att köpa dom bara för att dom var så jävla fula. haha. eller vad tycker ni?


sen när vi körde hem så snackade vi om att paul behövde tvätta bilen så vi körde in på shell och köpte en personaltvätt där, den bästa tog vi givetvis. paul gillar inte alls att köra in i automattvättar, men han orkade heller inte tvätta den förhand och han var ju tvungen att tvätta den eftersom han och anders skulle in till helsingborg på streetrace nu ikväll. så vi körde alltså in den i tvätten och paul var skitskraj hela tiden och stack inte under stolen med att han inte gillade det. det blev inte bra heller, för den tvättade inte bort allt shampoot från bilen. skitdåligt. ska säga till om det imorgon när jag jobbar. inte bra alls. men så har den aldrig gjort på min bil så fattar inte varför den gjorde så idag. menmen. micke får kolla på det när han jobbar nästa gång helt enkelt.


nu ikväll har jag gjort en riktigt god middag. wokade grönsaker med ris och hemlagad currysås och det blev sjukt jävla gott. paul ville ha det fler gånger. jag blir så himla glad när min matlagning hyllas på det sättet. det är det som gör att det är så himla roligt att laga mat. nu hade jag faktiskt tänkt sticka ner till statoil och köpa mig lite popkorn eller nötter och sen lägga mig på soffan och se en film. ska bli supermysigt. har inte legat ensam och sett en film och bara ägnat tid åt mig själv på jag vet inte hur länge. så nu är det egen-tid som gäller.
först kommer lite mer fina bilder som togs idag.





puss o kram




pauls födelsedagskalas

på pauls födelsedagskalas bjöd vi på pannkakstårta som vi gjorde tillsammans. här kommer bilder på hur dem såg ut. inte så aptitliga dock, men de var faktiskt supergoda.


shoppingdag med sofie och sarah



en shoppingdag med mina underbara vänner sarah och sofie. (som btw är systrar)
finns även med bilder på vad jag köpte den dagen.
jag har skrivit om den 2 maj 2009. tyvärr går det inte att länka till den här. vetifan varför.


utekväll med jobbet

var och spelade bowling på big bowl i malmö med jobb som jag skrev om här.
efteråt var vi på elyssé och åt köttfondue, supergott. dit måste jag ta med paul någon gång. (eller någon annanstans som också har köttfondue)
här är lite bilder från restaurangen i alla fall, fick aldrig upp kameran på bowlingen tråkigt nog.


grillkväll hos mig

här kommer lite bilder från gillkvällen vi hade hemma hos mig för ett tag sen.
(shit vad jag måste uppdatera mig här med tanke på att kameran varit paj)



ÄNTLIGEN - min och linas utekväll



här kommer äntligen bilderna från min och linas utekväll. jag skrev om den här.
helt galen kväll var det. men usch så skoj vi hade.



natti natti

nu kallar snart sängen på mig så jag inte kan ignorera ropen längre. har precis kört lina hem, och gud vad det regnar. blev jätteblöt bara av promenaden mellan bilen och trappen. och kall om fötterna blev jag, tog ju bara på mig ett par slipin-skor dum som jag var. det får jag skylla mig själv. och ingen jacka hade jag heller. dumma sandra.
har faktiskt varit duktig nu ikväll när jag duschade och tagit inpackning i håret så jag kan få ordning på topparna sen och få det finare och lenare. hade tänkt göra det varje fredagskväll nu framöver. man ska ju göra det regelbundet. har hittat en sjukt bra inpackning som inte är så dyr heller. så det blir kanon. :)
nej minsann. lite legend of the seeker, sen sova.

godnatt på er!

Fosterhem

alla har säkert uppmärksammats av barnen som blev upphängda i sopsäckar som bestraffning i ett fosterhem. det har skrivits enormt mycket om det i tidningarna överallt och jag mår bara dåligt när jag hör om det. vem kan vara så sinnessjuk att kunna göra på det sättet mot en annan människa? det finns många människor som är psykiskt sjuka som inte vet vad dem gör. men det här, det är något i hästlängder. jag förstår det bara inte, jag får inte in i mitt huvud hur man kan göra på det sättet. en sjukdom kan väl inte vara ursäkten i det här fallet?

den bilden jag har av fosterhem är att barn som haft det taskigt första delen av sin barndom eller vars föräldrar av en eller annan anledning inte kan ta hand om dem, kan få bo hos en annan familj och ändå få uppleva hur det är att verkligen ha en värdig barndom överhuvudtaget. det är i alla fall den bilden jag har fått av hur det ska vara och borde vara. men efter att ha läst mycket i tidningar och så så får man ju veta att det inte alls är så  många fall. tyvärr.

man har ju läst böckerna pojken som kallades det och uppföljarna till den, och den pojken har verkligen inte haft en lätt början på sin barndom. tänk då om det varit så att han kommit till ett fosterhem som det som just nu uppmärksammas i media? pojken hade ju blivit förstörd och säkerligen tagit livet av sig.

jag tycker att människor som beslutar sig för att starta ett fosterhem och ta emot barn som har haft det svårt, som inte är ens egna och uppfostra dem, ska vara enormt granskade, helst flera gånger per år. vad jag har föstått efter mycket läsning här och var så är näst intill alla hembesöken från socialsekreterare osv. föranmälda och jag tycker ju då inte att det är det bästa sättet att verkligen kontrollera hur det går till i en familj. då förbereder dem ju sig förstås. det förstår ju vem som helst.
jag vill absolut inte klanka ner på dem fosterfamiljer som finns för jag tycker verkligen att dem gör ett fantastiskt jobb som ställer upp på det sättet och hjälper barn till rätta. det är enormt beundransvärt.

det viktigaste (enligt mig) i en fosterfamilj är att man verkligen gör allt för att allt ska fungera som i en riktig familj men ändå inte pushar barnet att glömma bort den familj han/hon ursprungligen kommer ifrån. men om fosterföräldrarna har egna barn utöver fosterbarnen, tycker inte jag att det ska vara någon skillnad dem emellan. barnen som kommer till fosterhem är oftast mycket trasiga barn, och det hjälper inte dem att bli åsidosatta eller sämre behandlade än fosterföräldrarnas biologiska barn. såna saker som semestrar, julklappar, hur länge man ska få vara ute eller uppe, födelsedagar, när man ska köpa nya kläder/skor osv. är enormt viktiga saker som det inte ska göras skillnad på.

människor som beslutar sig för att vara fosterföräldrar, hoppas jag, är mycket bra människor och som besitter enormt höga kunskaper i uppfostran, social kompetens och framförallt respekterar alla slags människor för dem som dem verkligen är innerst inne i hjärtat. det är så jag hade velat att det skulle vara om jag hade kommit till en fosterfamilj.

när jag sitter såhär och funderar och skriver, så hade jag faktiskt kunnat tänka mig att bli fosterförälder i framtiden och ta emot ett barn till min familj som haft det svårt. jag tror att jag hade fixat det enormt bra. inte mer än ett dock. om jag ska ta på mig den enormt viktiga uppgiften så ska det vara något jag till hundra procent vet att jag klarar av, jag måste kunna lägga ner hela min själ i det barnet och verkligen kunna göra allt för att förbättra dennes liv och tillvaro.

det ni kan läsa om här är så sorgligt. någonstans måste det ha blivit fel i systemet. hur har sådana människor kunnat bli godkända att ta emot redan så trasiga barn till sitt hem? var har det blivit fel? vem är det som bär ansvaret i grund och botten? varför har ingen i deras närhet märkt eller sett något? varför har barnen inte kunnat tala om det och bli "räddade" tidigare?

jag blir så ledsen och skäms lite över att bo i Sverige...

såhär ska en lycklig familj se ut, precis likadan som en fosterfamilj.
man ska inte kunna se någon skillnad.




-  pic: google.se  -

Lilo & Stitch

jag som har sett alla disneyfilmer, näst intill i alla fall, hur har jag kunnat missa denna underbara film? den är så grymt bra. den har verkligen ett budskap som berör. jag har haft tårar i ögonen massor av gånger under filmens gång. supermysig film. se den om ni inte har sett den. måste tacka lina som har fått mig att se den! tack lina :)

paul är ÄCKLIG

lina är här, men han bajsar med öppen dörr och pratar med oss samtidigt. USCH.
okej att han gör det när det bara är jag och han hemma, även om det också är äckligt så är det ändå mer okej då än när lina också är här. ÄCKELPAUL!!!


ICA maxi = idioter

åååh vad arg jag är nu. var uppe på maxi och handlade lite mat och så innan, och så hittade jag ett minneskort till min digitalkamera billigt, 129 kronor. så tänkte jag att det var ju bra. så jag köpte det, så att jag äntligen kan få upp lite mer bilder på bloggen, mitt andra minneskort har ju lagt av som jag berättat ett antal ggr. så jävla irriterande. men i alla fall, så frågade jag hon tjejen som jobbade på den avdelningen vilket minneskort som passade till min kamera, för jag hade den med mig och allting. så gav hon mig ett på 4GB som skulle passa, det var likadant som det gamla och allting och jag tyckte det var kanon. så jag köpte då det.
men sen när jag skulle testa det i kameran så fungerade det inte. så jävla lack. jag ringde supporten på samsung för att kolla om det var min kamera det var fel på och vad jag skulle göra och så. men dem bara sa att dem inte hade någon information om min kamera eftersom den kollektionen inte hade släppts i norden. så blir jag ännu mer lack. men han tyckte jag skulle lämna tillbaka kortet för att det inte fungerade och att affären då borde ta emot det eftersom dem hade rekommenderat det på det viset.
så jag tog lina i näven och kamera och minneskort och hela alltet och körde upp till maxi igen för att förhoppningsvis byta det. och tror ni det gick?!?!? INTE DÅ! nej för han jag fick snacka med nu verkade typ tusen gånger kunnigare än hon tjejen som gett mig det från början och han sa att det minneskortet inte fungerade till min kamera och att dem inte kunde ta emot det för det var inte deras uppgift att veta sånt. men hallå, då gör ju hon tjejen fel som säger till mig att jag kan ha det. eller hur!?! då är det väl bättre att hon säger att hon inte vet. ooh vad arg jag är nu. imorgon måste jag alltså till väla fotolabb och fixa med mitt gamla minneskort och köpa ett nytt på 1GB istället för det är tydligen max vad min kamera klarar.

JAG ÄR SÅ JÄVLA LACK JUST NU.

nej nu får lite mys med jordgubbar, fanta, lina och lilo&stitch göra mig glad igen. tjatja!

Lina Öster!


Lovar du att vara ärlig?

Jag lovar!
Du heter: Lina.
Smeknamn: Öster, Frugan (av sandra).
Låt som när du är ledsen sörjer till? Helt och hållet olika beror på läget.
Beroende av: Cigg, läsk, datorn & mobilen.
Vem behöver du mest just nu: Andy, Sandra, Pettro, Jeppe , ja resten av mina vänner & familj

 Vad tror folk om dig? Ja alldeles för mycket som inte stämmer.
Stämmer det? Inte mycket.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och min kropp.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag brukar inte försöka imponera på folk, det är inte min stil.
Hur imponerar man på dig? Att vara sig själv och kunna släppa loss ;)
Brukar du skratta för dig själv? Ja klart.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Den tanten har fula skor"
Var bor du? I Klippan mitt i city.
Trivs du där: Ja klart, Klippan är mitt hjärta.
Äger du några converse: Nej det är inte riktigt min stil ;)
Sprit, cider, vin eller öl: Vitt vin, en finfin rosa pantern eller en iskall jordgubbs cider.
Brukar du bli för full: Nej väldigt sällan men när jag väl blir det så är det rejällt.
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk mot något: Nej, bara sliskiga killar men vem är inte det liksom ;)
Har du haft sex idag: Nej inte idag.
Nästa mål i ditt liv: Bli mång miljonär
Hur svarar du i mobilen: Det beror väl på vilket humör man är på.
Vem ringde du senast? Nille, men han svarade inte.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Frågade hur det var med mig och om jag kommer och jobbar på måndag.
Antal timmar sömn inatt: Det var fan inte för många.
Sov du ensam: Sover alltid ensam, när jag inte sover med någon annan ;)
Brukar du komma i tid: Ibland...
När mår du bra: Inte fan vet jag
När blev du fotad senast: När jag sjöng singstar hemma hos sandra.

Hur känner du dig nu: TRÖTT
Vanligaste färg på dina kläder: Svart kanske.
Vad tycker du om fötter: Förjevvla räligt.
Vad saknar du: Min krockade bil
Hade du en bra kväll igår: Ja, fast seg
Favorit dryck på morgonen: Läsk, helst cola men det får jag inte dricka :(

Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött?
Är du blyg? Kan man väl inte påstå?
Sysslar du med någon idrott: Nääää, för helvete. Sänggymnastik, det gillar jag däremot.
Vill du hellre ha mail än brev: Mail, skönast så
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Näää

Har du spytt offentligt: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: KNULLA SOM FAN, vad annars!?
Är du nöjd med ditt liv: Ibland.
Är du bortskämd: Nää, bara lite mer älskad ;)
Vad gör du i morgon: Det vet jag väl inte idag?
Vad är det värsta du vet? Alldeles för mycket
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det beror helt på var jag är någonstans, ibland kan jag vara och shoppa flera gånger samma vecka, ibland inte alls.
Vad behöver du just nu? Sömn
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Det vet jag väl inte, jag har inte koll på kändisar
Vad längtar du till? Emmaboda
Har du bra vänner och äkta vänskap? Det är väl klart
Vad använder du för shampoo? Det varierar, just nu är det Wella
Vad är det finaste du fått? En stjärna på himlen
En speciell dag du minns: Jag minns alldeles för många speciella dagar 
Tycker du om någon just nu: Ja ibland
Om fem månader: Planerar min Thailand-resa
Du samlar på: Kläder, får inte in mer i garderoben ;)
Gröna eller röda äppeln: Det beror väl på vilket humör jag är på
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Den det rör, det beror ju helt och hållet på
Gillar du golf: Näää, men min pappa gör
Vilken tid gick du upp idag: Inte en aning
Har du sovit i din egna säng inatt: Jaaa, klart. Sa jag inte det innan?
Har du strumpor på dig nu: Javisst, blommiga!
Vad ska du göra ikväll: Kolla på Lilo & Stitch med sandra och käka jordgubbar
Är det okej att gråta: Det är väl klart det är okej att lätta sina känslor
När grät du senast: I natt, för jag hade ont i kroppen, feber och kunde inte sova
Laddar du ner musik och film från Internet: Väldigt sällan
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en ny bil och köra upp resten ;)
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: På jacka och skor, JAAAA! Inte annars
När går du upp ur sängen en helgmorgon: När jag vaknat
Har du piercing: Nej, men jag har haft i tungan, bröstvårtan och navlen, men jag har väl växt ifrån det. Och i öronen såklart!
Vill du gifta dig: Ja, på McDonalds
Vill du ha barn: Jaa, nån gång
Solar du ofta: Nej, aldrig.
Är du bra på att laga mat: Det beror väl på om jag känner för det. Inträffar väldigt sällan dock.
Gillar du att dansa: Ja, men det beror på vad dansen går ut på
Är du flygrädd: Nää
Hur vig är du: Den ovigaste människan man kan bli, så vig e jag!
Vad dricker du helst när du är törstig: Läsk
Vilken är din favoritglass: Strutglass, får gåshud av pinnen så det kan jag inte äta
Tror du på ett liv efter döden: Ja, jag ska bli en groda
Tycker du om sushi: Nä fy fan
Vad äter du helst när du ser på film: Det jag är sugen på?
Bor dina föräldrar tillsammans: Nopps, och tur är väl det

Har du tandläkarskräck: Verkligen inte, jag tycker om att gå till tandläkaren
Är du morgon- eller kvällsmänniska: KVÄLL, tveklöst
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Det har väl dem flesta gjort nån gång?
Biter du på naglarna: Nää, inte efter att jag såg alla bakterier som fanns där under. USCH
Röker du: Nää jag är en fin flicka (SARKASM)
Hur ofta tränar/motionerar du: Upp och ner för trappan?
Senaste låt du hörde: Günther & The Sunshine Girls - Touch me
Vad gör du på helgerna: Sover




lina är en superbra vän. hon ställer alltid upp när man behöver henne. hon säger vad hon
tycker och tänker och är ärlig. det är alltid roligt att spendera tid med henne och man känner
att man kan prata med henne om allt. känner jag mig ledsen över något så vet jag att
jag till hundra procent kan ringa till henne och att hon då lyssnar. alltid finns
jag här för dig, lina. glöm aldrig det!

bästa tecknade barnprogrammet FOREVAH!!!




när jag var liten så äääälskade jag detta barnprogrammet. helt sjukt vad jag gillade det. men jag hade det på VHS dubbat till svenska och jag kunde se det hur många gånger som helst i rad. haha. det låter helt sjukt på engelska när man är van vid att ha hört det på svenska. det låter helskumt. hihi. men det är såå najs.


-  tycker du inte det är charmigt så är din åsikt inte värd något! hehe  -

godmorgon fredag!

godmorgon godmorgon!
idag är det alltså fredag (hela dagen faktiskt) och sandra har en ledig helg framför sig (förutom jobbet på 7eleven på söndag). skönt ska det bli. ikväll blir det att umgås med lina, ska snart göra vid mig och köra och hämta henne är det tänkt. men tänkte kanske sticka ner och sola först, eller jag vet inte om jag vågar. vill ju inte göra det själv, har ju sån hemsk skräck för det. fast martin sa till mig på skarpen som man säger till en hund, så vågar jag nog inte. eller jag vet inte. jag har i alla fall bestämt att jag SKA. får väl berätta här i bloggen när jag har gjort det. när jag har tagit steget. hehe.

det blir i alla fall fläskfilé med mango chutney till middag idag. ringde paul och frågade vad han ville ha och fick det beställt. då får jag ju ställa upp och laga det till honom. så snäll som jag är. men jag tycker också det är himla gott så jag klagar inte. ni hittar receptet här

egentligen har jag hur mycket som helst att göra idag när jag tänker efter.
•  packa upp mina väskor
•  boka tvättid (och förhoppningsvis även tvätta, men det räcker till imorgon annars)
•  sola (om jag vågar)
•  träna
•  handla lite mat
•  hämta min sourz på systembolaget (specialbeställd)
•  umgås med lina
•  duscha och göra vid mig
•  laga mat och rymma undan i köket

ja ni ser själva, det är rätt mycket. och så sitter jag här och tråkar. haha. fast ärligt talat så tycker jag det är ganska skoj att blogga och sitta och allmänt bara kolla runt på internet. hehe.

men en sak har jag bestämt mig för. jag ska sluta ha samma rubrik på mina inlägg som dagens datum då jag skriver det. för det är himla tråkigt har jag kommit fram till. bättre med en rubrik som får folk intresserade av vad jag skriver i inlägget och börjar läsa det av den anledningen. annars låter det så tråkigt och stelt. det har jag kommit fram till nu och så kommer det att förbli i fortsättningen. hihi. om ni läsare har något att tycka till om den saken så skriv gärna en liten kommentar? alla tips på hur jag kan förbättra min blogg och skriva om det NI vill läsa om, är mer än välkomna. bara så ni vet! :)

men minsann. nu kan jag inte sitta här och häcka, speciellt inte med tanke på den långa listan jag skrev här ovan. suck. men jag får bannemej ta itu med det nu känner jag.
tjingeling!


7 maj 2009

fan vad jag har blivit duktig på att blogga egentligen, kom på det precis nu. pp tjatade alltid om att jag skulle skriva mer så hon kunde vara uppdaterad i vad som händer i mitt liv med tanke på att vi inte ses så ofta. hon skrev ju som fan innan och nu är det precis tvärtom. hihi.
är faktiskt ganska stolt över mig själv måste jag ärligt säga.

gud så rastlös jag har varit hela dagen. vaknade helt tidigt av att doris väckte mig. tolv närmare bestämt. brukar ändå sova till typ ett eller nåt sånt när jag har jobbat och ska jobba igen natten därpå. låg i soffan och såg våra bästa år på norska trean. längesen som fan jag tog mig tid att se det faktiskt. jag följer ju inga TV-program om jag ska vara ärlig. ser bara något lite då och då. tråkigt är det men jag har massa annat som kräver min tid som är viktigare. tänk om alla hade tänkt så, hur hade världen sett ut då måntro? det hade varit sjukt intressant att se. men så kommer det aldrig att bli tyvärr.
det slutade med att jag körde hemifrån ganska tidigt och tog en sväng först in på makalöst billigt i svalöv, skulle inte handla något men hittade världens finaste prydnadssak som hade passat sååååå perfekt på TV-bänken till vänster om TVn. det var fyra silvriga bokstäver som tillsammans formade ordet LOVE. gud så fint att ha där. vi har ju grått, silver och svart i vardagsrummet så tyckte verkligen att det var perfekt så kunde inte låta bli. sen bar det av vidare till ÖB, Rusta och Nova i lund, men hör och häpnad - jag handlade INGENTING där. hihi. är stolt över mig själv. det är riktigt bra att kunna lägga band på sig på det viset. var till och med inne på gina tricot utan att ha en påse med mig ut. hihi. jag kan minsann om jag vill. :)

just nu sitter jag på jobb och har ganska tråkigt. både jag och camilla gnäller riktigt mycket för att det är tråkigt just nu. haha. vi vill bara hem. eller ja, inte jag, vill faktiskt bara ut och köra istället för att sitta här och få sår i rumpan. för det är precis så det känns just nu, som att jag ska få skavsår i rumpan av denna obekväma jävla stolen. dem kan väl i alla fall skaffa bekväma och sköna stolar som vi kan sitta i när vi ändå ska sitta här i såå många timmar som det faktiskt är, men inte då.
det är faktiskt ganska ovanligt att jag inte vill hem. för det vill jag verkligen inte. har varit ledig för mycket den senaste tiden. hehe. (om man nu kan det) men just nu vill jag bara jobba. vet ju att när mitt pass slutar i natt så ska jag ju inte jobba förrän nästa fredag. kommer bli så fruktansvärt rastlös. tur jag har bestämt att jag ska gymma som fan denna veckan och börja sola på solarium. hehe. som om jag inte har sagt det ett par gånger nu. men jag vet inte riktigt vad det är med mig och solarium, jag tror jag har fobi för det. ser alltid en bild framför mig att glaset går sönder och min kropp bara glider ner på lysrören bland glasskärvor osv. och att jag blir helt brännskadad och får sjuuuuukt ont. haha. det är nog inte så vanligt att det händer, men ändå. tänk om...
men som martin sa, nu får jag sluta larva mig. haha.

när jag slutar passet i natt ska jag köra hem till ängelholm och sova ett par timmar innan bovärden kommer klockan tio. kommer bli intressant att se vad han säger om hallen. det var ju ett tag sen den blev vidgjord. men det är ju inga förändringar då mot nu, kanske att där är lite väl ostädat. men det får jag kanske ta itu med i morse. behöver ju inte såå många timmars sömn nu när jag ska vänta tillbaka dygnet inför min ledighet igen. ;)

nej minsann. nu ska jag leta upp något roligt spel att spela på internet, i brist på annat. ciao!

p-piller

nu har jag skaffat p-piller till gosan. hennes löpande börjar ta knäcken på oss, eller framför allt paul. innan har vi bara tyckt att det är sött och gulligt och att hon blir så rolig när hon löper. men inte nu längre. nu skriker hon rakt ut och högt och hela nätterna så man inte kan sova. och det är fan inte sött och gulligt. men hon blir himla kelig när hon löper, det gillar vi. men det hoppas vi att hon blir ändå fast hon inte löper.
sen måste vi hitta en fin hane till henne till nästa gång hon ska få ungar. det längtar jag efter i alla fall, men inte paul. han tycker mest det är jobbigt, men jag vill ha fler söta ungar. hihi.

måste skaffa mig en...

nu har jag bestämt att någon gång i framtiden ska jag skaffa mig en chihuahua. var hemma hos becci och fikade innan idag, och snackade lite skit. och gud så söt jessicas chihuahua är, tiny heter hon. supersöt och hur gullig som helst. fast lite tjock dock. ;)
blev helt supersugen. måste bara övertala paul först. och det kan ju ta ett tag. han måste få träffa den för att bli sugen tror jag. men vetifan. hoppas jag lyckas för gud så söta dem är. tror det kan bli en bra vän till gosan också. hon måste ju lära sig att vara med andra djur också. hon kan ju inte vara själv alltid.

6 maj 2009

igår blev inte kvällen som jag väntat. var hemma med paul en stund extra på kvällen och spelade lite super mario, lina var också hos oss. sen körde jag henne hem. därefter bar det iväg till eslöv för att titta på lite fotboll med tre bönder, arsenal -  manchester united. en ganska bra match faktiskt.
sen körde jag hem till svalöv och tog en liten promenad med fisken. han är för go, min kära vän! sen var det bara att krypa till kojs till en film i min gamla säng i mitt gamla rum. sov faktiskt jättebra i natt, doris sov hos mig hela natten och morgonen. jag vaknade till varje gång jag rörde mig för då låg doris där och jag ville ju inte krossa henne.

nu har jag vaknat och ätit frukost. sitter i soffan där uppe och ser en actionfilm med pappa. vet inte alls vad den heter eller vad den handlar om men vi ser den i alla fall. han vet nog inte det heller. hehe.
blir helt deprimerad när jag tittade ut genom fönstret. det blåser asmycket och regnar och usch vilket dåligt väder det är. hemskt. jag vill ha kvar solen ju. snyft. kommer bli megakallt och blött i natt när jag ska jobba. har ju inte jobbat på nästan två veckor nu. skönt har det varit men har saknat det som fan.

måste bara berätta en fin sak också.
idag har jag och paul varit tillsammans i sammanlagt 2 år. ♥
det var ju så att när vi blev tillsammans så bestämde vi att det var just den 6e maj som det blev officiellt att vi var ett par. mysigt. älskar honom såå!

nu hade jag tänkt se en film i min säng innan jag måste leta fram ett underställ i min lillebrors garderob och sno det. ;)

pusstja!

Super Mario Bros

så fort lina och paul kommer tillbaka från Beijer så ska vi spela lite Super Mario Bros Nintendo 8 bitar. spelet är hur gammalt som helst men hur kul som helst. paul har skaffat det till datorn, han har två kontroller och sån adapter och så har han laddat ner massa spel på datorn till det. ska skaffa sega också. men måste ha en segakontroll och adapter till det först. den andra beställde vi från USA så misstänker att vi får göra det med den till sega också. men skoj är det. och det är ju kult för fan. vem minns inte detta underbara spel ???


extra kärleksfull dag!

jag känner mig så kärleksfull och gosig idag. det känns i hela kroppen. vet inte varför riktigt. det bara känns som om jag är helt puss- och kramsjuk. hihi. är det normalt? jag har varit helt snäll mot paul hela dagen idag också. eller ja, sen han kom hem iaf. hihi. han fick mat lagad som stod på bordet när han kom hem, hällde upp mjölk i glaset till honom och diskade hans disk. tror han blev jätteglad. han bad mig till och med att stanna ett tag till när jag skulle köra hem. och så blev han jätteglad när han kom hem och jag var kvar. oooh, vad allt känns bra nu. det känns verkligen som om kurvan går uppåt just nu. och jag trivs super. och det säger han att han också gör.

på tal om kärlek och pussar och så. visst är agnes och måns det perfekta paret?
dem ser så otroligt fina ut tillsammans.
bilden är tagen från MQs reklamfilm som visades på TV julen 2007.


ny DRÖMBIL :)

jag har hittat min drömbil, min drömbil nummer ett. den jag har nu var min drömbil inom rimliga gränser, eller hur man nu ska säga. men min verkliga drömbil kommer jag aldrig att äga. det är en sak som är säker. fast om jag blir miljonär någon gång i framtiden ska jag minsann ordna något liknande. det är ett som är säkert! :) här kommer den i alla fall:


hur kan man nånsin komma på något såhär coolt?
men ooooh vad den är vacker, visst är den?!

5 maj 2009

nu håller jag på att göra vid mig. tänkte att jag får berätta lite om dagen såhär emellan. vaknade helt tidigt, med tanke på att jag gick och la mig vid fyra i natt så var det tidigt att vakna halv tolv. haha. fick nästan åtta timmar ändå, men vafan. det är helt tidigt ändå.
lina smsade, och det var bara att stiga upp ur sängen och klä på sig och sen köra ut till munka ljungby och hämta henne. sen körde vi hit och skulle käka mat och se lilo&stitch, men filmen funkade inte. fattar inte det alltså. jag fixade ju så vi kunde se den, men inte då. får ordna om den igen för jag vill fan se den. annars får jag köpa den. ;) nej men det ska jag väl inte behöva. eller?!

var även inne en sväng och snackade med dem på ängelholmshem. bovärden hör ju aldrig av sig angående hallen. vi gjorde vid den innan jul och han har fortfarande inte varit och tittat på den. så jävla dåligt. vi har ändå ringt flera gånger, säger 10-12 gånger, men han bara skiter i det känns det som. men nu ringde han och sa att han kommer vid 10.15 på fredag så det får vi minsann hoppas att han gör då också. han ska även kolla på fönsterrutan i sovrummet så någon kan komma och byta den. vi kan ju inte ens putsa det fönstret eftersom det är en spricka i det. var helt rädda att vi skulle ta sönder det ännu mer om vi putsade det. menmen. det blir säkert bra.

lina ligger just nu och sover på vår soffa. känns som hon behöver det. man blir ju helt slö av dem tabletterna som hon fick av läkarna igår också. det var samma som jag fick när jag opererat näsan. man blir helt drogad. hehe.
jag tänkte packa färdigt och göra vid mig färdigt, sen ska jag köra henne hem på vägen till svalöv. det blir en liten omväg men vad gör man inte för sina vänner. :)

nu ska jag fortsätta. tjohejsan!

Lina, den här är till dig!!!





♥ Im always here for you, whenever you need me, my friend ♥

totalt oplanerad kväll späckad med otrevligheter




lina skulle komma hem till mig innan ikväll och äta pannkakstårta med oss och fira pauls födelsedag lite, men så får jag bara ett sms där det står jag har krockat. jag blev helt chockad. slängde mig ner i bilen och körde till helsingborgs lasarett. var sjukt rädd och orolig på vägen in att jag också skulle krocka bara för att jag var så skakig på vägen dit, så körde hur försiktigt som helst. men det var bara det att det var nästan omöjligt att hitta en parkering i den delen av helsingborg, för samtidigt var det derbymatch mellan hif och mff inne på olympia. så jag fick parkera helt långt bort ifrån akuten. hade helt ont i magen hela tiden och var helt orolig och så.
när jag kom in fick jag först inte ens träffa henne, som mitt hjärta slog. men sen träffade jag henne och hennes mamma, som jobbade som turligt nog jobbade kväll. hon klarade sig fint med bara lite smärta och så, inte så lite egentligen men det var en väldans tur att det inte blev värre.
det var inte ens hennes fel, det var en tant som kört ut framför henne, vi träffade tanten också på vägen ut från akuten, stackars tant egentligen. hon var helt förstörd och mådde jättedåligt över det som hänt. stackare. men ändå, man måste väl fatta att man ska stanna när man har väjningsplikt om man har körkort, eller hur? skjutsade i alla fall lina till andy innan, han skulle ta hand om henne ikväll.
så kvällen spenderade jag med en väldigt fin vän på helsingborgs lasarett. en tidningsartikel om händelsen finns här.

K L U V E N

jag känner mig så enormt kluven.
jag vet inte vad jag ska göra.
ska jag träna fotbolls idag eller ska jag vänta tills emma är frisk?!?!?
det är frågan...

ÄÄÄNTLIGEN!!!

äntligen har jag fått in massor med saker till mitt sims-spel så jag kan börja spela. gud vad jag har längtat. visste att jag skulle ha tid till det idag så mamma och pappa tog med sig skivan igår. oooh va skoj det ska bli. ska faktiskt starta nu för första gången. :)

4 maj 2009

GRATTIS PÅ 23-årsdagen PAUL!!!

javisst, paul fyller 23 år idag. min paul ♥. vi hade kalas för honom här hemma igår. det kom rätt många gäster. han var supernöjd med gårdagskvällen. riktigt glad faktiskt. han fick massa presenter som var superbra och superfina. som sagt så var han jätteglad över att det blivit så lyckat. vi bjöd på grillad korv med bröd och pannkakstårta, allt var uppskattat.

måste bara berätta om lördagen. den blev verkligen inte som väntat. jag skulle ha en lugn och skön kväll och bara ta det lugnt. sen så bara slutade den ute i nattlivet i helsingborg med tre vänner. superkul hade jag fast jag var nykter och körde. kvällen bjöd även på en del roliga saker. var i slagsmål bland annat. haha. det var helt sjukt. vi kom in på en pub och en kille kom fram till mig och bara sa hej och försökte börja hångla upp mig, gissa om jag blev förbannad. jag gav honom en fet käftsmäll och han blev helt chockad. sen blev han utslängd av vakten, som sett vad som hände. helt sjukt var det. han lär nog ha min näve i huvet ett par dagar. haha.
men som sagt så var det en sjukt rolig kväll. var inte hemma förrän fem på morgonen.

idag var det tänkt att jag skulle träna fotboll i kvidinge. men jag vet inte om det blir något av med det. emma har blivit sjuk med feber och ont i halsen. snyft. vill inte träna första gången utan henne, det är ju hon som dragit dit mej :S
kanske kör dit och tittar första träningen bara. vi får se. ska prata mer med emma innan jag bestämmer hur jag ska göra.
men nu hade jag tänkt smälla igång en film. måste ta igen dem timmarna jag inte sov natten mellan lördag och söndag. det blev ju inte särskilt många. hehe.

puss o kram

källarförrådet städat

då var förrådet nere i källaren städat, nu kommer man in där och kan rota fram det man ska ha utan att behöva klättra och få saker över sig bara man rör sig. känns sjukt bra att vi har varit så duktiga. och det tog inte heller så lång tid som man kunde tro att det skulle. har slängt massa saker och hittat fläkten som vi ska ha i sovrummet nu när det är så varmt, och så har jag letat fram mina benskydd och fotbollsskor och mina ridkläder och ridhjälm. känns sjukt bra. :)
ska ju som jag berättat innan träna fotboll på måndag. vetifan hur det ska gå, men jag ska göra det i alla fall, med emma och hennes vänner i kvidinge. :)
nu ska jag fortsätta med mina berg av pannkakor och göra dem ännu större. :)


fan va sur jag är :(

jag är så jävla sur. fick ett sms från lina igårkväll om jag ville följa med till liseberg idag. men jag har inte råd egentligen. har fan varit på bakken denna månaden redan. det får räcka tycker jag. men när jag vaknade i morse blev jag bara sååå sugen. blev lite sur och förbannad på mig själv för att jag inte följer med. men fan, det hade varit så jävla roligt. men sånt är livet. hoppas dem får roligt.

pauls födelsedagspresent



nu har jag och paul varit och köpt hans födelsedagspresent från mig. en skrivbordsstol från jysk. superfin. och den var faktiskt riktigt skön också. funderar på att ta bort min stol från datarummet nu, för vi sitter ändå aldrig vid våra datorer där inne samtidigt. ytterst sällan är det i alla fall. för inredningen och stilen så är det ju snyggare om min stol tas bort. men vi får se. måste städa undan i förrådet först så vi ser hur mycket som får plats där.
det är så roligt att se paul nu när han packar upp stolen och ska bygga ihop den, han är så stolt. han blir så glad när han bygger ihop något sm han verkligen vill ha, det är halva nöjet att se hur glad han blir. :)
här är stolen han köpte.


2 maj 2009

valborg blev en väldigt lyckad kväll faktiskt. lina, andy, malin, tobbe och anders var här. vi grillade och spelade kubb och hade allmänt trevligt. supernajs var det. kvällen slutade dock tidigt men alla var supertrötta så det gjorde ingenting. man ska ju sluta när allt är på topp sägs det.

när jag och paul vaknade igår så åt vi frukost och sen bar det av till cheapy för att köpa lite lister så vi kan fixa nätet ute på balkongen så inte gosan rymmer om vi har öppet.
därefter var vi på maxi och handlade lite mat. det blir ju fullt hus här hemma med kalas för paul imorgon. så det blev massa ingredienser till pannkakstårta och korv med bröd osv. kommer att lägga upp bilder på världens finaste pannkakstårtor sen. hehe. shit vad dem kommer se ut med den garneringen som paul valde. haha. ni får se själva sen.
sen kom min lillebror en sväng och vi var ute i fina vädret. cyklade ner till stranden och tog en glass och lite så. skulle egentligen spela minigolf på råbocka men det var stängt tråkigt nog.
sen när han kört hem så stod vi och gjorde massor av pannkakor ett tag. värsta berget. skitmånga blev det. och ändå måste vi göra i alla fall dubbelt så många till. suck. det är ganska tråkigt men vad gör man inte. han fyller år och det är pannkakstårta han vill ha så då får han väl ha det.

sen körde jag till hyllinge och hämtade emma. vi tog en sallad på vägen och sen hem till oss för att lira kubb och allmänt ha det trevligt med paul och anders. och trevligt blev det. avslutade kvällen med att spela kampen mellan kvinna och man. vilket då dem tyvärr vann, men jag och emma vann på kubb i alla fall så det är alltid nåt. hehe.
när emma stack hem sen så såg vi på en sjuk film som heter donkey punch, absolut INTE att rekommendera. värsta porrfilmen ett tag i den. haha. jag somnade sen så jag såg inte hela. men den var kass det lilla jag såg. och inte undra på att jag somnade om den nu inte ens var bra. men jag vaknade till en gång, för paul ramlade ner på golvet från hängmattan. haha. kroken bröts uppe i taket av nån konstig anledning. det såg skitroligt ut. hahahaha. så nu har han inte den mer. hihi.

sen när anders hade gått hem så väckte paul mig och sa hjärtat, vill du inte ligga inne i sängen hos mig. mysigt. vad gör man om man inte reser sig från soffan och går in i sängen. jag menar, det finns ju inga alternativ. hihi.

nu har vi precis gått upp, paul står i duschen och jag tar en runda här. hehe. sen ska vi köra upp till jysk och titta på en skrivbordsstol till paul, han önskar ju sig det när han fyller år. och jag har lovat att lägga pengar på det till honom. inte för mycket, men i alla fall lite. så om han vill ha en megadyr får han lägga till lite pengar själv.
sen ska vi in till maxi igen och köpa mer mjölk och så. det gick åt mer än vi trodde till alla miljoner pannkakor vi gjort. haha. det måste ju räcka. men paul går och nallar av dem hela tiden så vetifan, vi får nog göra många fler än vi egentligen hade behövt. menmen.

nu ska jag klä på mig så jag är klar. sen när vi varit och handlat ska vi nämligen ta itu med förrådet så jag får fram mina fotbollsskor och ridkläder. ska ju börja med dem där sakerna igen nu. har lovat emma och hennes lagkamrater och tränarna att jag ska komma och träna på måndag så då får jag väl göra det. hehe. har noll kondis så vetifan hur det ska gå. men det gör det nog ändå. får ta det lugnt de första gångerna helt enkelt. hehe.

hejsvejs!

RSS 2.0