7 maj 2009

fan vad jag har blivit duktig på att blogga egentligen, kom på det precis nu. pp tjatade alltid om att jag skulle skriva mer så hon kunde vara uppdaterad i vad som händer i mitt liv med tanke på att vi inte ses så ofta. hon skrev ju som fan innan och nu är det precis tvärtom. hihi.
är faktiskt ganska stolt över mig själv måste jag ärligt säga.

gud så rastlös jag har varit hela dagen. vaknade helt tidigt av att doris väckte mig. tolv närmare bestämt. brukar ändå sova till typ ett eller nåt sånt när jag har jobbat och ska jobba igen natten därpå. låg i soffan och såg våra bästa år på norska trean. längesen som fan jag tog mig tid att se det faktiskt. jag följer ju inga TV-program om jag ska vara ärlig. ser bara något lite då och då. tråkigt är det men jag har massa annat som kräver min tid som är viktigare. tänk om alla hade tänkt så, hur hade världen sett ut då måntro? det hade varit sjukt intressant att se. men så kommer det aldrig att bli tyvärr.
det slutade med att jag körde hemifrån ganska tidigt och tog en sväng först in på makalöst billigt i svalöv, skulle inte handla något men hittade världens finaste prydnadssak som hade passat sååååå perfekt på TV-bänken till vänster om TVn. det var fyra silvriga bokstäver som tillsammans formade ordet LOVE. gud så fint att ha där. vi har ju grått, silver och svart i vardagsrummet så tyckte verkligen att det var perfekt så kunde inte låta bli. sen bar det av vidare till ÖB, Rusta och Nova i lund, men hör och häpnad - jag handlade INGENTING där. hihi. är stolt över mig själv. det är riktigt bra att kunna lägga band på sig på det viset. var till och med inne på gina tricot utan att ha en påse med mig ut. hihi. jag kan minsann om jag vill. :)

just nu sitter jag på jobb och har ganska tråkigt. både jag och camilla gnäller riktigt mycket för att det är tråkigt just nu. haha. vi vill bara hem. eller ja, inte jag, vill faktiskt bara ut och köra istället för att sitta här och få sår i rumpan. för det är precis så det känns just nu, som att jag ska få skavsår i rumpan av denna obekväma jävla stolen. dem kan väl i alla fall skaffa bekväma och sköna stolar som vi kan sitta i när vi ändå ska sitta här i såå många timmar som det faktiskt är, men inte då.
det är faktiskt ganska ovanligt att jag inte vill hem. för det vill jag verkligen inte. har varit ledig för mycket den senaste tiden. hehe. (om man nu kan det) men just nu vill jag bara jobba. vet ju att när mitt pass slutar i natt så ska jag ju inte jobba förrän nästa fredag. kommer bli så fruktansvärt rastlös. tur jag har bestämt att jag ska gymma som fan denna veckan och börja sola på solarium. hehe. som om jag inte har sagt det ett par gånger nu. men jag vet inte riktigt vad det är med mig och solarium, jag tror jag har fobi för det. ser alltid en bild framför mig att glaset går sönder och min kropp bara glider ner på lysrören bland glasskärvor osv. och att jag blir helt brännskadad och får sjuuuuukt ont. haha. det är nog inte så vanligt att det händer, men ändå. tänk om...
men som martin sa, nu får jag sluta larva mig. haha.

när jag slutar passet i natt ska jag köra hem till ängelholm och sova ett par timmar innan bovärden kommer klockan tio. kommer bli intressant att se vad han säger om hallen. det var ju ett tag sen den blev vidgjord. men det är ju inga förändringar då mot nu, kanske att där är lite väl ostädat. men det får jag kanske ta itu med i morse. behöver ju inte såå många timmars sömn nu när jag ska vänta tillbaka dygnet inför min ledighet igen. ;)

nej minsann. nu ska jag leta upp något roligt spel att spela på internet, i brist på annat. ciao!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0