en chans på miljonen

helt sjukt var det. jag skulle köra och hämta upp min domarkollega vid halv sex, och vem är det som står där och väntar om inte polisen som tog mitt körkort i november. helt sjukt. hur stor är chansen liksom?!

på vägen till hyllinge var jag sjukt jävla nervös, satt och darrade i högerbenet som jag hade på gaspedalen hela vägen och det var riktigt kämpigt att hålla hastigheten hela tiden. men jag klarade det, på pricken. men helt sjukt. jag kan inte fatta det. tänk om han visste att han tagit mitt körkort? satt han och tänkte på det hela tiden?
ett tag tänkte jag på om jag skulle ta upp det och prata om det, men jag vågade inte. fan va feg jag är. tycker ni jag skulle gjort det? paul sa det direkt, att jag skulle sagt du tog mitt körkort, din jävel. men med dem orden hade jag aldrig sagt det dock, men kunde kanske fått upp det på tal på något finare och mer försiktigt sätt? frågan är bara hur.
nu har jag ont under båda fötterna bara för jag har suttit och spännt mig medan jag körde hela tiden och kämpade så hårt med att inte köra en kilometer för fort. sjukt jobbigt var det. det är inte lika jobbigt annars, men idag var man så spänd liksom. nästan lite skraj.

menmen, det gick bra i alla fall. får skriva ett referat på matchen senare. nu ska jag fixa så jag kan se en film sen när paul har fört över pengar till mig! :)


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0