fönstershopping med frugan



idag har jag och lina varit runt i lite affärer och bara tittat. man kallar det ju fönstershopping eller nåt sånt, men vi tittade inte i fönstren utan vi var inne i massa affärer. ett uppdrag vi hade var att fota kattmöblen som min mamma och pappa kanske skulle köpa på maxi, men när vi kom dit så var den slut, så vi fick sticka upp på ÖB istället för där skulle dem ha en likadan för samma pris men dem var slut där också. men dem skulle komma in snart igen. sen var vi inne i leksaksaffären och köpte såna skämttuggummi som smakade peppar, och dem lurade vi paul med när han kom hem från jobbet. och gud som vi garvade båda två. han är så lättlurad. haha. vi köpte även såna hellokitty-ägg i leksaksaffären med små gubbar och klistermärken i. skitsöta. jag var bara tvungen att sätta upp dem i bilen. hur sött som helst. visst är det?
vi har även varit i hembygdsparken med micke och ätit glass. :) mysigt var det. har kört nercabbat hela dagen också i det fina vädret. supermysigt!

nu har vi nyss ätit tacos som paul lagade nästan helt själv. mums. han lovade även att diska efteråt så det får vi hoppas att han håller, vilket inte är speciellt troligt. han brukar ju inte göra det när han lovar att diska. han brukar alltid skjuta på det till dagen efter eller senare och så slutar det alltid med att jag får göra det innan jag ska laga mat nästa dag för det går ju inte att börja laga mat i ett kök fullt med disk. han är ganska slug, min paul. hehe.

ikväll blir det att titta på eurovision song contest. ska faktiskt bli riktigt intressant. det är ju det vi alla har väntat på sen melodifestivalen. härligt ska det bli. tänkte ha lite mys med jordgubbar och banan. :)
nu ska jag se top chef.

pusshej!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0