godmorgon fredag!

godmorgon godmorgon!
idag är det alltså fredag (hela dagen faktiskt) och sandra har en ledig helg framför sig (förutom jobbet på 7eleven på söndag). skönt ska det bli. ikväll blir det att umgås med lina, ska snart göra vid mig och köra och hämta henne är det tänkt. men tänkte kanske sticka ner och sola först, eller jag vet inte om jag vågar. vill ju inte göra det själv, har ju sån hemsk skräck för det. fast martin sa till mig på skarpen som man säger till en hund, så vågar jag nog inte. eller jag vet inte. jag har i alla fall bestämt att jag SKA. får väl berätta här i bloggen när jag har gjort det. när jag har tagit steget. hehe.

det blir i alla fall fläskfilé med mango chutney till middag idag. ringde paul och frågade vad han ville ha och fick det beställt. då får jag ju ställa upp och laga det till honom. så snäll som jag är. men jag tycker också det är himla gott så jag klagar inte. ni hittar receptet här

egentligen har jag hur mycket som helst att göra idag när jag tänker efter.
•  packa upp mina väskor
•  boka tvättid (och förhoppningsvis även tvätta, men det räcker till imorgon annars)
•  sola (om jag vågar)
•  träna
•  handla lite mat
•  hämta min sourz på systembolaget (specialbeställd)
•  umgås med lina
•  duscha och göra vid mig
•  laga mat och rymma undan i köket

ja ni ser själva, det är rätt mycket. och så sitter jag här och tråkar. haha. fast ärligt talat så tycker jag det är ganska skoj att blogga och sitta och allmänt bara kolla runt på internet. hehe.

men en sak har jag bestämt mig för. jag ska sluta ha samma rubrik på mina inlägg som dagens datum då jag skriver det. för det är himla tråkigt har jag kommit fram till. bättre med en rubrik som får folk intresserade av vad jag skriver i inlägget och börjar läsa det av den anledningen. annars låter det så tråkigt och stelt. det har jag kommit fram till nu och så kommer det att förbli i fortsättningen. hihi. om ni läsare har något att tycka till om den saken så skriv gärna en liten kommentar? alla tips på hur jag kan förbättra min blogg och skriva om det NI vill läsa om, är mer än välkomna. bara så ni vet! :)

men minsann. nu kan jag inte sitta här och häcka, speciellt inte med tanke på den långa listan jag skrev här ovan. suck. men jag får bannemej ta itu med det nu känner jag.
tjingeling!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0