konstig eftermiddag/kväll



det har verkligen varit sjukt vändningar nu ikväll. lina åkte hem precis innan paul kom hem från jobbet. då drog vi direkt till flügger för att titta på tapeten som jag hittade innan idag, och paul gillade också den så nu är det bestämt att vi ska ha den i köket. skitfint kommer det att bli. sen var vi borta på jysk och tittade på stolarna som vi vill ha till köksbordet och sen körde vi till biltema för att köpa nya lampor till min bil, halvljuset har pajat på ena sidan men det är lika bra att byta bägge då. därefter bar det iväg till ikea, dem hade rea men tyvärr inte på det bordet vi skulle ha. men det finns med i deras bassortiment så vi får köpa det senare. vi får börja med tapeterna och att göra vid och så. men det ska han börja med en helg när jag är iväg och jobbar nu i juni. gud vad fint det ska bli! :)

efter att vi varit på ikea så körde vi till bjuv för att titta på jessicas och jeffs hus som dem har köpt. superfint. kan riktigt tänka mig hur fint det kommer bli sen när dem har renoverat och så. och jessicas mage hade växt ganska mycket sen jag träffade henne sist, där inne ligger en söt liten bebis. ska bli så skoj när den kommer. är verkligen superglad för deras skull. deras katter är dubbelt så stora som gosan. hahaha. :) men sjukt fina.
efter att vi varit där var vi inne en sväng på citygross mest för att det är skoj att gå och titta på saker i affärer man inte är i alltid annars. jag köpte faktiskt en mörkgrön t-shirt som jag kan ha att träna fotboll i, och den kostade bara 15 kronor. tyckte minsann att jag gjorde ett riktigt klipp där. :)

måste bara berätta också. i förrgår fick jag hem min externa hårddisk på posten och idag har jag hållt på att lägga in mina filmer på den från pauls dator i vardagsrummet. 320GB är den på, så jag lär få köpa en till sen. men det är bra att börja med, och så passar den så bra ihop med datorn också. här är en bild på den!
under hela tiden vi varit iväg var det lite tjafs och så men nu ikväll (sent, nästan natt) har vi löst allting och blivit helt sams igen och mysit och så. det är så najs när man kan prata om problemen och finna lösningar tillsammans och sen kramas och mysa. älskar det.

imorgon är det dags för jobb igen. kommer bli tråkigt. har fått tre helger att jobba i juni månad. skittråkigt. men vad gör man inte för pengarna. det kommer bli en lite större lön med tanke på midsommar och så i alla fall, då jag ska jobba, precis som förra året. lite tråkigt men sånt är det. måste snacka med olle eller eddie också ifall jag kan byta bort den 12e då det är massa studenter som jag känner att jag borde vara med på. hoppas det går bra!

nu ska jag se en film innan jag kryper i säng. måste ju vända rätt dygnet eftersom jag ska jobba imorgon.

nattinatti!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0