mysig dag med älsklingen



dålig uppdatering nu dessa två dagarna beror på att jag har jobbat och sovit hos mina föräldrar och den här gången tog jag faktiskt inte med mig min laptop och jag var helt slut i kroppen så gick upp så pass sent att jag inte hade tid att blogga från deras dator. men nu sitter jag här hemma i mitt eget hem med all tid i världen.

i morse när jag kom hem från jobbet var jag sjukt trött. stupade i säng direkt och somnade i samma sekund som jag la huvudet på kudden. men fick dock inte sova många timmar, för klockan halv elva var det dags att gå upp. jag och paul gjorde vid oss och klädde på oss och åt frukost och annat mårgonbestyr. en bar det av till åvarp för en ridtur i skogen. supermysigt var det. speciellt när vi tog oss en galopp på den gröna ängen. synd jag inte hade med mig kameran för det hade varit skoj att ha lite bilder från utflykten. :) men det var riktigt mysigt att vara ute i skogen och rida med älsklingen, som sagt.

sen var vi inne på OJ i åstorp och handlade lite mat. bland annat kött och så som vi nu har använt för att göra grillspett, som ser sjukt goda ut. men vill nästan käka upp dem direkt. mums vad gott det ska bli. så nu står han och grillar och potatisklyftorna ligger i ugnen och blir klara. det enda jag har kvar att göra är att fixa lite grönsaker till men det gör jag i ett nafs. ser det inte gott ut? 

 måste bara säga också, att det är helt okej att anlita mig för att göra en middag. haha. skämt och sido, nej men det är skitmånga som har sagt till mig att jag har en mycket excellent kokkonst. haha. med andra ord: att jag är bra på att laga mat. ;)

ikväll blir en lugn kväll. ska bara vara hemma och se en film och mysa. kanske käka något gottit. ;) egentligen är det inte bra för min viktnedgång, men någon gång får man fan synda. man kan inte vara 100% strikt alltid. det är faktiskt helg dessutom. hihi. vi får väl se. har supernyttiga frysta bär i frysen också, så det blir kanske att tina upp lite såna istället. det är ju supergott och inte var dag man äter det liksom. men det ska bli en mindre vana här hemma nu så blir det lite nyttigare.

måste även nämna, vi köpte ju en sodastream som jag har fått hem nu och satt på sin plats i köket. och det är supergott att bubbla vatten och sen smaksätta med funlight saft. mums vad gott det är, det smakar liksom friskt och fräscht. dricker det just nu med smak av strawberry/watermelon och den är sjukt somrig. ett tips!

nu tog gasolen slut så paul får köra upp till shell för att köpa ny. :) haha.
pusshej!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0