stressig dag

idag hinner jag inte blogga särkskilt mycket. det är en himla massa på schemat, eller ja, det är i alla fall tajt.

igår blev kvällen underbar till slut. jag och min hjärtevän såg en film, eller ja, två. fast den ena somnade jag till. hehe. skittrött var jag. och vi mös massor. gick och la oss på tok för sent dock. jag som skulle upp tidigt och jobba idag, men jag kom upp och det blev skitbra.
började jobba kvart i sju i morse och har jobbat fram till nu fyra. har varit en ganska trevlig dag på jobbet, tiden har gått relativt fort och jag känner att jag verkligen fått gjort massor med saker. köpte även med mig frukostbullar hem som jag tänkte att vi kunde baka i ugnen imorgonbitti. (så slipper man köra dit och köpa bullar tidigt, man kan köpa dem frysta så bakar man dem själv. hihi)
nu efter jag har kommit hem har jag varit supereffektiv. har hunnit duscha och göra en sallad till ikväll. skitgod. det är bara fetaosten och salladsdressingen som saknas nu. men det ska vi ordna på vägen. ska nämligen hem till mina kusiner i röstånga och grilla och ha det allmänt trevligt. mamma och pappa tar med kött och potatisgratäng och vi gör salladen. perfekt uppdelning tycker jag. :)

så nu måste jag göra vid mig för det är dags att köra om typ en timme. och det är massor kvar att göra. måste ju hitta kläder, sminka mig, fixa håret och allmänt bara bli klar och hinna andas och lugna ner mig efter stressen. paul har ju haft en sån tur att han har kunnat slappa hela dagen, den lyckosten.
ska faktiskt sprayfärga mitt hår lite också, eller bleka eller vad man nu kan kalla det. har en hemsk utväxt. tycker inte om den alls. men nu är det dags. hörs säkert senare ikväll när vi kommer hem efter att ha kört mamma och pappa till svalöv, så det blir en liten extratur. :)

hoppas alla får en underbar lördagskväll! tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0