@work efter ego-dag

idag har jag bara gjort sånt som jag själv tycker om och vill göra. vaknade och la mig på soffan och såg den lilla sjöjungfrun - ariels beginning, en riktigt mysig disneyfilm. åt nybakade bullar och drack pago-juice till frukost i soffan. hur mysigt som helst. sen klädde jag på mig och gjorde iordning där hemma och så. när jag var färdig så bar det iväg på massa ärenden. (inga måsten, bara ärenden som jag VILL göra)

första anhalten var till stattena i helsingborg där jag träffade en från domarklubben som heter lennart, han hade kvitterat ut mina domarkläder så jag var och hämtade dem där, men det var fel storlekar och så så måste fixa de på nåt sätt. suck. blir bara rörigt. men sånt man får ta.
andra anhalten var att hälsa på paul på jobbet när jag ändå körde förbi. han kom ut och vi pussades massor. tredje anhalten var center syd där jag skulle in en sväng på new yorker och sen luncha med sofie. jag handlade ett par shortslägger in bilder imorgon på det jag handlat. för jag har inte tid nu, sitter på jobbet. lunchen med sofie blev supernajs. åt dagens pasta på sandy's och snackade skit. ursöt kille i kassan också. ;) hihi. såån ögonkontakt vi hade. menmen. se men inte röra...
men det är ingen fara, min paul är ändå bäst i världen. loooove... ♥

och nu sitter jag som sagt på jobbet och har evelina bredvid mig. supertrevlig tjej. :)

tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0