ääntligen på bättringsvägen



det känns så sjukt bra att kunna skriva att jag äntligen känner mig lite bättre. det är långt ifrån bra, men att det känns bättre är som en skänk från ovan. gud så glad jag är. vill verkligen tillbaka till jobbet och på onsdag smäller det, då ska jag minsann jobba och ska verkligen njuta av det! :)

idag har jag i alla fall inte bara legat och tyckt synd om mig själv. jag var iväg och handlade lite nödvändigheter i form av mjölk, salt och lite så i mataffären. och det kändes bra. är definitivt på bättringsvägen, men smittar antagligen fortfarande för jag nyser, näsan rinner och halsen värker fortfarande. man vill ju inte smitta arbetskollegorna. en sak som däremot oroar mig är att jag har börjat hosta jättemycket, halsen känns hur torr som helst och jag får såna hostattacker emellanåt. tråkigt men sant. det är nog inget allvarligt med det.
måste också säga att jag ändå är rätt så nöjd, varje år när det övergår till vintertider så brukar jag åka på en sån här dunderförkylning någon gång. och i år är det ändå rätt så tur att det är i början så man slipper ligga och vara sjuk vid jul och så, eller ännu värre - när vi ska till sälen. i alla fall en positiv sak med det!

paul fick även handlat lite också när vi var iväg. är supernöjd över det han köpte. han vet verkligen hur jag vill ha det. men jag satt dock mest i bilen. orkade inte gå ut. men med fick jag ju åka för maten är han inte så duktig på att handla, men det var skitjobbigt. kunde knappt bära något. man har inte direkt mkt krafter i kroppen efter ca en veckas sjuka! här kommer i alla fall bilder på det han fick köpt! 


         

1. ett sorts ställ i aluminium där man sätter grytor och annat varmt, istället för underlägg.
2. pepparkaksformar i form av älg, vante, julstrumpa, julgran, paket och en tomte.
3. tavelram till en jättefin tavla i datarummet, får visa bild sen när vi fått upp den.

när vi se kom hem såg vi ullareds-programmet. helt sjukt. haha. det var inte underhållande för fem öre. man satt bara och tyckte att det var löjligt. okej att det är bra att man gör en tv-serie om det för att det är så stort, typ nästan alla åker ju verkligen dit. runt 20 000 besökare om dagen säger väl ändå rätt så mycket. men särskilt underhållande och roligt var det inte. man kunde ju fått reda på lite mer info om stället liksom så det hade blivit en dokumentär med lite fakta. det saknade jag riktigt mycket i programmet. men vem vet, det kommer kanske längre fram i serien. jag kommer ju faktiskt att följa den eftersom jag själv gillar stället så mycket, brukar åka dit typ 2 gånger om året. ska faktiskt dit snart igen och handla lite julklappar. ska bli skoj. någon som är pigg på att följa med?



vad tyckte ni om tv-serien och vad tycker ni om ullared som affär?



B

jag e deffinitivt pigg på att hänga med! måste köpa grejer till nya lägenheten!

2009-11-03 @ 09:51:12

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0