ilska blandat med rosa moln + omröstning



jag vet inte alls hur jag ska skriva. men hur jag mår just nu och hur mitt liv känns (inte allt dock) stavas ilska. det har med jobbet att göra. vill inte skriva här exakt vad det handlar om förrän det är officiellt, och det är det inte riktigt än. ska göra allt som står i min makt för att det inte ska bli verklighet, men om det blir det så kommer mitt liv bli en enda stor depression.

 

allt är dock inte dåligt. som vanligt sov jag hemma hos mina föräldrar efter jag jobbat igårnatt. vid tolv i förmiddags ringer min mobil och det är paul som ringer och säger att jag ska komma ner och öppna för honom. då kom han hem till mig på sin middag för att kramas lite. och gud så glad jag blev. supermysigt! det kändes riktigt riktigt bra. :)

 

nu när vi har gjort vid vårt kök så har vi bestämt oss för ett nytt köksbord och fyra nya stolar, men vi har inte köpt det än. och i helgen fick jag ett mejl från IKEA family att dem har erbjudande till sina medlemmar just nu att man får 20% rabatt på matplatsmöbler. och det passar ju såå perfekt, så imorgon bär det av till IKEA för att köpa nya köksmöbler. gud va roligt det ska bli att äntligen få helt klart i köket. kommer självklart att lägga upp bild på det när det står där fixfärdigt. ska bli superhärligt.

vi bestämde även att vi ska hitta på något riktigt roligt tillsammans på torsdag. eller mysigt, det beror på vad det blir. men vi är kluvna båda två på vad det blir vi ska hitta på. kan inte ni läsare hjälpa mig? tänkte vi kunde ta en röstning. här nedan kommer alternativen:

1. Rögle ska spöa skiten ur Skellefteå

2. New Moon (den andra twilight-filmen) på bio

vi tycker att vi vill göra båda sakerna precis lika mycket så vi vet inte alls vilket det ska bli. så sätt igång och skriv i kommentarsfältet vilket ni tycker och det som flest personer har tyckt, det kommer vi att göra på torsdag!

 

nu ska jag förbereda här för det är dags för mig att sticka ut i kylan och börja med mina ronderingar. hoppas alla får en underbar kväll!

 

tjingeling!



Emmeli

sv : hihi jaha. Jag skriver om min vardag med min son och sambo. sen mycket om shopping, nätbutiker och så. Så om allt och inget kan man ju beskriva de bäst :D du då? :)

2009-11-24 @ 20:52:52
Bloggadress: http://lovejunkiie.blogg.se/

Cissi

hehe ja de känns skönt faktiskt =)

jo ja kan typ känna samma sak, även att ja inte e sjuk men typ att man inte har jobb, man bara sitter hemme de gör mig tokig...

finns inte så mycket att göra om dagarna heller.



Men du är nog snart på fötter igen får ja hoppas =)

Vi kanske ska till ullared i helgen de ska bli skoj =)

2009-11-24 @ 22:31:52
Bloggadress: http://iissic.blogg.se/

Emmelist

oj. jag vet inte alls vad ni ska göra :D kanske bion? :D det är ju mys!

2009-11-24 @ 22:52:18
Bloggadress: http://emmelist.blogg.se/

☆ Carlosa

jätte söt blogg! :D§

2009-11-25 @ 08:48:56
Bloggadress: http://glaamourgirl.blogg.se/

City

frågestund i bloggen gumman :D

2009-11-25 @ 13:41:42
Bloggadress: http://gatc.blogg.se/

B

bio!

jag ska se den med danne på söndag tror jag :) vill se min edward. MUMS!

2009-11-25 @ 22:29:17
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0