oooh, vilken härlig dag

idag har verkligen mycket saker hänt som varit riktigt roliga och bra!

då när jag var sjuk, fredagen för 1 ½ vecka sen så skulle jag ha dömt svalövscupen i svalöv, en fotbollsturnering. men det blev inte av eftersom jag varit sjuk. tråkigt nog. jag tycker det är det roligaste i dömningsväg på hela året och jag var fruktansvärt besviken och ledsen. alla andra kvällar var det redan tillsatt domare så jag vande mig vid tanken att inte få döma turneringen detta året. ledsamt men jag accepterade det.
sen i morse så ringde min mobil vid kvart över tio, det var domartillsättaren för turneringen. och gissa vad. JAG SKA DÖMA PÅ FREDAGKVÄLL!!! det är dessutom precis den fredagen då jag helst ville döma från början, min lillebror spelar. mycket bättre spel än när det är damerna som spelar, det är ju herrjuniorerna nu. roligare att döma när det är bättre fotboll ju! :)
det var en domare som hade blivit sjuk, vilket innebar att han ringde mig först eftersom han visste att jag så hemskt gärna ville döma. och gud så glad jag blev. blev nästan tårögd, ringde pappa och berättade det första jag gjorde. :)

sen var det bara att gå upp, inte kunde jag somna om inte. det var bara att stiga upp och klä på sig. sen bar det iväg till löddeköpinge till min kära vän linda och hennes barn! ludvig fyller nämligen 5 år idag så det blev fika och lunch, hämtade amanda i skolan också och var på icamaxi och handlade lite. mycket trevlig dag. sen kom jennie och hennes små söta töser också. synd jag inte kunde stanna längre, men jobbet är ju en plikt man inte kan tryta tyvärr, inte under några omständigheter.
men jag tog lite bilder när jag var hemma hos dem och dem kommer jag att lägga upp senare i natt när jag kommer hem från jobbet. kan inte göra det nu ju! men sen! det är bara att hålla utkik.

ute stormar det riktigt mycket. det är regn och massa blåst, riktigt busväder om man frågar mig. tycker inte det är en speciellt tillfredsställande tanke att jag ska jobba utomhus i natt. hehe. menmen. det är sånt man får ta, det kan inte vara guld och gröna skogar alltid, synd dock!

men nu ska jag lösa lite korsord och läsa en skvallertidning.

tjingeling!


Katie

Jo, men det kommer du säkert!



Nej, ingen storm här uppe. Inte som jag varit medveten om iallafall. Fastän jag inte skulle sova så somnade jag som en stock så nu kommer jag få ångra mig sedan.

Men det är inget roligt väder här, bara slask, grått och blött!

2009-11-18 @ 19:13:45
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Emmelist

njae det regnar här faktiskt. men ingen storm :P



tack ska du ha :D

2009-11-18 @ 19:40:43
Bloggadress: http://emmelist.blogg.se/

Cissi

de bruka bli så. det var så för mig med är ja jobbade. men nu går man och gör inget istället..det finns lixom inget mitt emellan känns de som =)



haha ja de hade ja kunnat om inte din bak var så oehört långt borta :P

det låter som en bra ide =) du får säga te om du fullföljer det ;)



jasså =) det låter spännande, eller ja för en som tycker om sport och så, ja själv är inte intresserad för fem öre :P

ja hade varit nervös :P



jaa du..ja vet faktiskt inte vi har inte planerat nått så det blir väl att ta det lungt hemma denna helg med eller så hittar vi kanske på nått i sista min som alltid typ :P



Sj så?

Kraam

2009-11-18 @ 19:52:31
Bloggadress: http://iissic.blogg.se/

marie

Okej, men då förstår jag.. när vare ni skulle upp dit då? Hade varit superkul :) Ta en liten vända nere på stan :) Så får jag visa vad Borås har att erbjuda.. Tror att det KANSKE kan vara liiite bättre än utelivet i ängelholm faktiskt :P



Joodå, det mesta går bra. Tar det lugnt, försöker komma på fötter så att jag kan börja agera normal människa som alla andra med jobb och ett hyfsat fungerande självförtroende. Dock tar det tid och är nedrans jobbigt, men jag har ökat i vikt till 50 kg... å det är väl bra? kanske... Får ju börja träna nu iaf :)



Själv då? Hur äre själv? :D Puss

2009-11-19 @ 00:40:40
Bloggadress: http://marielundqviist.blogg.se/

Jennie

Lycka till på dömningen ;)

Förresten så har jag länkat dig under "favoriter" i min meny på bloggen. Länkar de bloggar jag följer dagligen nämligen :)



Take care!

2009-11-19 @ 15:05:50
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Jennie

Du, lägg inte in dom korten på mig:)

2009-11-19 @ 16:39:02

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0