är första steget äääntligen taget?



det kan man minsann fråga sig. tog mig en liten träningstur på min crosstrainer innan, som jag berättade. och det kändes sjukt bra. det är ju så att första steget till att börja träna och verkligen kämpa ner kilona, är det största och absolut jobbigaste. det känns faktiskt som att mitt första steg är taget nu. gjorde dessutom massa situps efteråt och sträckte ut rejält så jag inte får träningsvärk, för det blev minsann en heljobbig runda! sjukt skönt var det och jag kände verkligen att jag längtat.
men det är ju så, man känner inte hur kul och härligt det verkligen är förrän man står där och trampar. nu ska jag ligga i hela helgen fast jag jobbar. mina föräldrar har ju faktiskt en likadan, och med min mp3 i öronen är det ju hur gött som helst. :) är faktiskt jätteglad och superstolt över mig själv. nu jävlar är sandra på gång!!!

här är alltså min plats mot bättre hälsa och bättre självförtroende!





Anna

Visst är dom bra, i love the crosstrainer. Jag använder den på gymmet jämt.

Jag har inte köpt någon hem än, men jag och sambon har bestämt att köpa en nu när vintern närmar sig.



Jag är nu påväg in på ellos hemsida för att kika runt. Min sambo skulle nog säga att jag inte behöver fler skor, men vadå nååååågra till kan väl aldrig skada? ;)



Sovit gott?

Kram

2009-10-16 @ 09:28:36
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0