barbie och de tre musketörerna



för alla er därute som också gillar barnfilmer och älskar att leva er tillbaka till barndomen då man kunde se den här typen av filmer flera gånger om och fortfarande älskar dem, till er vill jag verkligen rekommendera den här flickiga filmen. jag har faktiskt sett nästan alla barbie-filmerna och tycker absolut att dem är riktigt bra filmer för små flickor. (sen att jag är 21 år och älskar dem ändå, det hör inte hit, det är bara jag som är knäpp. hihi)

varje barbie-film har ett viktigt budskap som jag tycker alla ska ta del av. just den här filmens budskap var att man ska följa sina drömmar oavsett vad alla andra säger. i hela livet ska man sträva efter att bli och göra precis det man vill, och fast alla andra säger att det är omöjligt så får man inte ge upp hoppet. om det är något man verkligen vill och kämpar för det, så kan det också bli verklighet i slutänden.

jag tycker överlag att det görs alldeles för dåliga barnfilmer och barnprogram nuförtiden. det är så himla mycket animerat, pangpang, robotar, krig, action osv. om jag hade haft ett barn, så hade jag varit mer tacksam om mitt barn tittat på en film som faktiskt hade ett budskap och som faktiskt lärde mitt barn något istället för annat trams som enbart är underhållande. (om det ens är det)
för det är ju trots allt dagens filmer och tv-program som formar våra barn.

såå, barbie-filmerna ligger mig extremt varmt om hjärtat. men det är typiska tjejfilmer, tyvärr så vet jag inte någon motsvarighet för pojkar, men det kanske man ska ta reda på som uppgift eller hemläxa eller vad man ska kalla det. vad tycker ni?

vad finns det mer för barnfilmer som har fina budskap och som faktiskt lär barnen något viktigt som de kan ha med sig hela livet?

 



B

2009-10-18 @ 10:13:51

B

jag såg den filmen igår...

2009-10-18 @ 10:14:15

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0