tjingelingsan !

idag börjar minsann helgen. riktigt härligt ska det bli. nu vaknade jag lite tidigare än vanligt för jag har ett ärende som är jätteviktigt för mig innan jobbet, ska ner till en frisörsalong här i svalöv och fixa mina ögonbryn. är inte alls duktig på det själv, har låtit dem växa ett tag nu för jag vill ändra form på dem och då måste man tydligen det för att det ska bli bra. blev nämligen inte alls nöjd efter att ha varit iväg och gjort vid dem sist. hoppas det blir bättre den här gången.

klockan fyra är det dags att börja jobba, men jag jobbar bara till sju idag och det är riktigt skönt. då ska jag köra hem och käka en mysig middan med P och se på film och bara allmänt ha en myskväll. längtar riktigt mycket kan jag säga.

den här helgen händer det faktiskt en himla massa saker. ska punkta upp alla. kommer bli en sjukt rolig helg, det är jag helt övertygad om.

¤  titta på en lägenhet i helsingborg
¤  åka till ullared
¤  min pp kommer ner och det blir party
¤  fotografering på the studio i malmö

sen blir det såklart massa mys och kel med P och gosan, som jag har längtat efter dem.

nej nu ska jag börja packa ihop alla mina saker här och börja bege mig ner mot frisörsalongen, tänkte jag skulle hinna äta också innan jag kör. mamma hade ordnat någon mat till mig, söta söta mammsen! :)

hoppas alla får en underbar fredagskväll!

puss o kram



marie

IIHHH, imorgon så träffas vi! kan du förstå det? Så underbart det ska bli! MEEEEN så mycket packning jag kommer att ha med mig! hahaha!! Ska nog fråga om jag inte kan få låna mammas släpbagage.. du vet ett såntdär snyggt med hjul som är hur praktiskt som helst! Så fåre nog bli! Haha!! Orka packa i en vanlig väska? NEJtack. Haha speciellt inte nu när det är viktiga saker på g ;)



LÄngtar som en tok! Hoppas att ögonbrynen blir bra, men det blire nog. nu ska jag göra ngt som jag skulle ha gjort förlängesen, nämligen din tävling :)



Älska.

2009-10-23 @ 13:45:03
Bloggadress: http://marielundqviist.blogg.se/

Jennie

Jag hoppas att du får ne bra dag i Ullared. Men den allra bästa dagen får nu när du skall The Studio. Det är skitkul! Var där i våras med syrran och morsan. Önskar att man kunde komma dit en gång till, hade så gärna velat ta med mig jimmy dit. Jag vet, att då när vi var där, så kunde man uppge olika personer som skulle få chansen att komma dit. Blink blink. HOppas att du förståt vinken. ha en bra helg! Kram

2009-10-23 @ 15:12:10
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0