världens bästa kompis

vill tala om för hela världen att jag har världens bästa kompis.
vid ca 10.30 i förmiddags ringde det på dörren där hemma och jag lite smått chockad och nyvaken går och öppnar, och där utanför i trappen står emilia med frukost och en bukett blommor! jag blev så glad att jag fick lite tårar i ögonen. hon är verkligen en fin vän, är så glad över att jag träffat henne. 

gumman, du vet att jag alltid finns här. du kan alltid räkna med mig. nu förstår jag precis. förlåt för jag blev lite förbannad på dig igår, som sagt, nu förstår jag. love you most!

måste dock tillläggas att gosan varit på dem hela dagen och dessutom spytt fyra gånger för att hon försökt äta av blombladen. stackars katt, hon får minsann skylla sig själv. man kan ju inte annat än säga nej och knuffa ner henne från bordet, vad hon sen gör när jag är i ett annat rum ser ju inte jag, tyvärr. man kan ju inte följa efter katten varje sekund heller. att hon inte lärde sig efter första spyan är ju bara knasigt, dumma katt. haha. men världens bästa katt, dock!!!

efter att vi ätit frukost såg vi en superbra film. jag totalt älskade den! :) the proposal hette den. typisk tjejfilm såklart. men hur bra som helst. kan se den fler gånger. definitivt. ska inte berätta vad den handlar om för det är verkligen en film som alla tjejer borde se, alla som gillar romantiska komedier. både humor, drama och romantik i samma film. love it!

nu ska jag jobba vidare! ciao



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0