trevlig utflyktskväll

det har varit lite blandade känslor idag.
vi var ju i bjuv och tittade på ett hus vid kvart i sex, och det var verkligen ett hus som vi föll för båda två. det var riktigt riktigt fint. vi funderar över helgen och ska på möte med banken i nästa vecka. men vi får se. ingenting är bestämt än, vi vet inte alls hur vi ska göra, men vi får se.

men innan vi kollade på det så hämtade jag paul i helsingborg på jobbet och sen körde vi in om familia en sväng för jag skulle kolla på ett par skor jag förälskat mig i, och där var inte min storlek. fan va sur jag blev. en annan tjej tog det sista paret i min storlek precis framför näsan på mig. ilska var det jag kände, kan ni tänka er?!
men i alla fall, kolla in senare ikväll så får ni se vad som fick följa med mig hem i kassarna. :)

men efter att vi kollat på huset så var vi på restaurangen delight i helsingborg och åt varsin riktigt fin sallad. mumsigt gott var det. sen var det meningen att vi skulle på bio och se den nya beck-filmen, men det blev faktiskt så att vi körde hem istället och såg på idol. men innan vi körde hem så svängde vi in om maxi för att handla hem lite mat. det blev svindyrt för vi handlade massa nyttigheter i form av kikärtor, pesto, gogreen-produkter, grönsaker osv. det är riktigt dyrt med nyttig mat jämfört med resten. menmen, sånt får man ta om man ska vara hälsosam.

nu sitter vi och ser på svenska hollywoodfruar. sjukt program, men gud så bra TV det är. haha. sjukt underhållande. snart ska vi se skavlan på svtplay där anna anka har varit med ikväll. ska bli sjukt kul att se vad den hittar på.

men jag bloggar senare igen. så länge får jag bjuda på en mysig bild på min älskling!








Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0