i väntans tider

nu har jag precis kommit hem från jobbet. ännu ett arbetspass med övertid, dock bara tio minuter men ändå, många tiominutare kan resultera i många timmar i slutänden. så det är inte något man ska förbise med! :)

nu ska jag i alla fall lägga mig och se på min älsklingsfilm, sherdil. har älskat den filmen sen den kom ut och jag såg den första gången. en typisk tjej-ungdomsfilm som såklart handlar om en häst. när jag var yngre älskade jag alla hästfilmer som fanns. speciellt då black beauty, men den gillade väl alla tjejer, eller?!

väntar även på ett sms från jessica och jeff. dem ska ju ha bebis nu när som helst, det kanske till och med redan har hänt. jag är superspänd på att få veta om det blev en flicka eller en pojke, måste ju handla något sött till dem. :) är så himla glad för deras skull. skänker er alla tankar och allt hopp och all lycka!

nattinatti!


Katie

Det var ju bra jobbat av dig! Då jag blir sjuk är jag hur gnällig som helst och övertygar mig själv och alla andra att jag inte kan göra någon nytta! Men du är duktig :D



Vad roligt med en liten bebis! Dom är ju så söta!



Nej, jag är ju tyvärr inte det. Men vi får se hur det blir i framtiden. Pappas tjej bor där just nu, så jag kanske hänger med ned någon gång!

Du brukar inte irra runt i dom norrländska skogarna något? :P

Kram

2009-09-20 @ 13:19:32
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0