mysigt med älskling

idag har vi varit i bjuv och tittat på ett hus, jag älskade det men paul tyckte där var för mycket småfix att göra. som han sa: ett polackbygge. men jag vet inte, det var nånting med det huset som fick mig på fall. vet inte riktigt vad, kan inte sätta fingret på det men det var nånting. men vi får väl se hur det blir. vi får fundera.

efteråt körde vi in till helsingborg och parkerade bilen nere vid hamnen och sen tog vi en promenad för att sen stanna vid ett mysigt litet matställe som hette Delight, en salladsbar med pasta och så. vi ville äta nyttigt så vad var egentligen ett bättre alternativ än detta?! hur mysigt som helst och med urgullig personal, tända ljus och riktigt riktigt god mat. jag tog en sallad med kyckling och räkor och pestodressing och paul åt pasta med oxfilé och grönpepparsås. visst ser det gott ut?




nu så sitter han och räknar lite på jobb och jag sitter och har inget att göra. väntar på besked om jag ska jobba imorgon eller inte. hoppas att jag får vara ledig, men det skulle väl vara att hoppas på för mycket misstänker jag.
kanske sätter igång en film, men då vill jag ju att paul ska mysa och titta med mig. får hjälpa honom med räkningen så vi hinner titta lite iaf. hehe.

bloggar kanske mer senare.

puss o kram!



Amanda

Åh vad roligt att titta på hus! (: Fast jag förstår att det är svårt att hitta ett som känns rätt. Vi letar större lägenhet nu och det känns helt omöjligt ^^ hehe. Lycka till med letandet!! Kram kram

2009-09-21 @ 21:43:04
Bloggadress: http://shoulderson.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0