ränna på toaletten stup i kvarten



vilken dag. en dag fylld av väntan har det varit. har inte kunnat komma någonstans för paul har ju haft min bil. tråkigt, men man ställer ju upp. :)

nu ikväll har vi varit i höganäs och hämtat hans bil, men den var inte lagad, den dog hela tiden och skit så morgondagen lär det ägnas åt att köra och titta på bil till paul, eller ja, det är det vi ska göra när han slutar jobba. jag själv ska ta en promenad om det är lika fint väder som det har varit idag. skönt har det varit. men det är skitjobbigt, kan inte gå för långt heller för jag måste springa på toaletten typ hela tiden.
idag har jag varit på toaletten typ 20 gånger och svider gör det, kan inte sitta ordentligt på rumpan som man brukar sitta, måste sitta helt slappt liksom för att det inte ska göra ont. svårt att förklara. men det är skitjobbigt. var på apoteket innan vi körde till höganäs och hämtade ut min medicin, fick ju tabletter av doktorn igår som jag kunde ha igårkväll och i morse/förmiddags. så idag har jag bara en tablett kvar att ta, och det blir väl om typ en timme eller nåt.

så imorgon ska jag ringa runt på lite olika bilar som är potentiella till paul, men jag ska även ringa till en mäklare. vad det handlar om får ni veta senare. hihi. man måste ju vara liiiiite hemlighetsfull.
men om allt går som jag vill så kommer jag vara överlycklig. men vem vet, det kanske rent av går åt helvete, därför berättar jag ingenting. men det kommer sen, jag lovar. så fort jag vet hur det går.

nu hade jag tänkt lägga mig och se den nya wallander-filmen. hoppas den är bra. kan slänga in en liten recension här sen. brukar ju göra det när jag sett någon ny film.

hoppas ni har en fin onsdagskväll allihop!

kram på er.


Emilia

Jag håller tummarna för er ;O) Jag titta osså på Wallander igår.. Men den va rätt jobbig att titta på.. Du förstår nog varför... Kraaam

2009-09-17 @ 08:06:53

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0