slappedag

idag tar jag det bara lugnt. har inte särskilt mycket att göra faktiskt. har ätit lite nudlar, sett 2 ½ men och avbokat gosans veterinärtid, det är i princip det jag har ägnat mig åt idag. kommer ju ingenstans för paul har min bil, han "missade" tåget i morse när han skulle jobba så han fick ta min bil. men innan när jag pratade med honom så kom det fram att det var ganska planerat att han skulle missa tåget så han fick köra bil istället. haha.

kom ju hem tidigare från jobbet, slutade jobba redan kvart över nio igår. då bar det iväg till jourläkarcentralen i helsingborg. blev mottagen riktigt bra där, dem var superschyssta. det gick ganska snabbt, och det visade sig på proverna att jag faktiskt hade urinvägsinfektion och jag fick medicin för igårkväll och nu idag på morgonen. så sen när paul kommer hem så ska vi ner till apoteket och hämta resten av kuren. det gör svinont och man lider, men vafan. det var bättre att fixa det igår så att medicinen börjat verka så jag kan jobba till helgen.

nu är jag bara uttråkad. vill kunna göra något. men här sitter man med sin tranbärsjuice. suck.

har i alla fall tagit fram köttfärs så jag kan laga middag tills paul kommer hem. det blir spaghetti och köttfärssås, mumsigt. jag är faktiskt ganska duktig på att göra det om jag får säga det själv.

och gosan hon löper. hon springer runt här och skriker och jamar och gnider sig mot allt. det är skitkonstigt, och det tyckte veterinären också för vi har gett henne p-piller dem senaste två veckorna. hon borde inte löpa. menmen. vi får väl se. ska ge henne tabletter nu tre dagar i rad, så förhoppningsvis slutar hon snart.

nu ska jag kolla vidare, sen ska jag klä på mig innan paul kommer hem. fast det är ju 2 ½ timme tills dess, men ändå. sitter här och hoppas på att min kära vän ska komma förbi en sväng på "msn" sen!

puss o kram


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0