längre bloggpaus än väntat...

ni som brukar läsa min blogg har antagligen märkt att jag inte bloggat på ett tag, närmare bestämt 13 dagar. när jag gick på semester kom jag överens med min kära sambo paul att bloggen och mobiltelefonen också var sånt jag skulle ta semester ifrån. "det här är din och min semester, och då ska det vara du och jag!" precis så sa han, och jag kände väl likadant när jag tänkte närmare på det så, så fick det bli.

och jag ska ärligt säga att det har varit oerhört skönt, inte hela tiden behöva tänka på att öppna datorn för att tala om allt som händer för hela världen, inte för att jag inte tycker det är kul att blogga, men ibland behöver man faktiskt en paus från det som är kul också!

 

idag gick jag tillbaka till jobbet efter lite mer än två veckors semester, som har varit helt underbart. hade dock kunnat ha flera veckor till, men det är det varken tid eller råd till, tyvärr får man väl säga.

 

i middags var jag och paul nere på stranden, vi satt i varsin solstol i solskenet och läste bok. supermysigt. det kändes minst sagt motigt och tråkigt att köra till jobbet och lämna paul ensam i sin ledighet, han har ju nämligen hela denna veckan också som han kan ta det lugnt och lata sig på, känns inte jätterättvist, men sånt är livet.



bilder från semester och uppdatering om kattungarna som har blivit hur stora som helst nu, det kommer senare inatt eller imogron. vet att det är riktigt många som är nyfikna, men ni får bärga er lite till vänner!

och en sak till.....

I've just joined the iphone-family, and I love it!



Sophie

Det ska jag göra :)

2010-08-02 @ 20:16:46
Bloggadress: http://lifeassophie.blogg.se/

Becca

sv: Den var helt okej men jag hade förväntat mig mer...

2010-08-03 @ 09:26:36
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0