NERVÖS, men varför egentligen?

imorgon är en stor dag, jag har sett fram emot den jättelänge. några kompisar ska komma på besök, skulle egentligen bli tjejkväll men blev inte av, tyvärr. blir annat istället.

jag ska tillaga julbord, som jag aldrig gjort helt och hållet själv innan. är riktigt nervös inför det. men jag ska ta bilder och jag lovar att berätta hur det gick.
är hur nervös och rädd som helst för att jag ska missa nåt, att nåt inte ska smaka eller att jag inte hinner med allt i tid innan dem kommer.

men jag kan lova att jag inte kommer kunna sova så himla länge, får ta igen det sen i helgen istället.

wish me luck!



marie

Micke ska kolla på sitt jobb ang. nyår.. Annars har han inte sagt så mycket. Jag pratar nog så att det räcker för oss båda antar jag ;) hahha!!!



Men alltså det är mer än en vecka sedan jag beställde det nu, om inte mer :/ tycker det är hur konstigt som helst med tanke på att vi typ bor granne med Halens.. haha!! Jag skämtade med Micke om att jag kunde gå å plocka ihop min order själv.. Å nu tycker jag nog faktiskt att det hade varit värt det att gått ner dit å bett om att få plocka ihop den själv :P haha!! Jag beställde en pyjamas :) Letade som en galning å fastnade för en på halens utav alla ställen.. trodde faktiskt inte att det var möjligt. har alltid varit lite anti Halens.. Men de visade sig ju ha en heldel :D Men ALDRIG mer att jag köper därifrån.. Tar alldeles förlång tid att få sakerna. INTE OKEJ. haha! Jag vill ha dem NU!å helst en timma efter att jag betalat :P



Vet inte ifall jag kan hålla med om att jag är så eftrebliven, snarare att jag inte behöver sitta framför FB för att hålla kontakt med vänner :P Iofs, så har jag ingen vänner så jag har inget större behov utav FB heller :P Sen tycker jag att det förstör så mycket.. Iallafall om man heter Marie å inte riktigt fixar att se att ndra skriver flörtgubbar till ens pojkvän..



hahahahahhaha, jag borde kopiera din fakta om snön ;) hahahahah!!!

2010-12-16 @ 17:22:03
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

haha är du riktigt säker på att du skämta om det? :P haha!!



Eller hur.. allting handlar om FB, men jagtycker ändå att det är rätt roligt att säga att jag inte har någon. Alla ser så fruktansvärt förvånade ut.. Men att ha FB verkar vara lika givet och självklart som att man har mobil så det är väl klart att folk reagerar.



Mjoo kanske, men ändå? Någon måtta får det ändå vara. Jag har fått mina traderasaker snabbare :O haha då är det pinsamt! Sen att de skickar ut en massa "tack att du handlade hos oss" skit..jag vet inte :/ det känns konstigt. Å sen att man ska ha öppetköp på grejerna, det kommer ju inte funka. Tänk ifall pyjamasen inte alls är som jag tror att den ska vara å jag vill byta? Då får jag inte det bara för att DEM har segat med leveransen? Jag tycker det är fel. Då ska det stå att detinte är öppetköp... Eller att man fortfarande har öppetköp trots att det gått över tiden, du fattar va?



JOo sant, men jag vet inte hur han tänkt sig. Han får lösa det själv. jag orkar faktiskt inte lägga mig i hans jobbtider längre. Han klagar på att han bara jobbar å aldrig är ledig, aldrig får sova ut.. Ändå är det han som tackar ja till extra tider?...

2010-12-16 @ 17:35:38
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

hahaha skulle JAG vara dyr i drift? Det tror jag VERKLIGEN INTE på :P haha kanske lite,men jag hra blivit bättre! :D Kan iofs bero på att jag inet får plats med mer.. Men snart så..haha!! Ska rensa ut halva garderoben tills vi åker så då kommer jag minsann ha plats! Haha åjag har tänkt till.. har tänkt rensa ut lite extra mycket så då blir det ju lite extra som man måste köpa :P smart va? ;)



Han ska jobba.. Ingen som ville byta hans tid idag, så han får inte vara med, men jag tänkte skicka en bild till honom på maten så att han kan vara med litegrann ändå :P haha!! Snällt va?



Jaa men gör det! :D Haha har inget vettigt för mig imon ändå så jag kan hålla dig sällskap medans du stressar runt och tror att allt ska misslyckas när det kommer gå TOPPEN! :) Måste stänga av datan snart för att slänga in en tvätt.. ÄNTLIGEN! Ska berätta mer om det sen.. Men mamma kommer nog snart å hämtar mig så vore nog bra ifall jag är hyfsat iordning då :)



Förresten presentkort säger du! :D haha det kan ju löna sig, hur mycket brukar man få på då? Men hur länge är okej att vänta då innan man förtjänar det eller ska man säga att man tycker att man skaha något för det? Eller hur menar du? :/....



LOVE

2010-12-16 @ 17:48:22
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0