meckarkungen tappar förmåga?

paul är ju ganska stolt över att han kan mecka med det mesta. han har fixat massa här hemma och gjort hur fint som helst, kopplar det elektriska, meckar med datorer och fixar på ny bagagelucka på sin bil och meckar litegrann med bilar och allmänt sån fixare. superduktig är han och nästan allt blir hur bra som helst.
men idag gick det sämre. haha.

vi var inne på biltema och skulle köpa nya vindrutetorkare till hans bil. vi hittade rätt och allting. sen när vi kom ut så skulle han sätta på dem direkt för "det gick snabbt".
men det gjorde visst inte det. han stod en ganska bra stund och höll på och skiftade och fick inte rätt på det. bredvid oss i en annan bil satt en äldre dam och hennes man och tittade på och till sist kom mannen ut och sa att det såg ut som om paul behövde hjälp. så han hjälpte till och vips, det tog kanske en minut så var båda torkarbladen på plats. haha. sjukt pinsamt för paul.

hmm, hur är det nu man gör?

sura miner för att det inte riktigt går som han tänkt sig


var ska den här biten sitta?


ett leende in i kameran *smile*



inne på biltema handlade jag faktiskt också en sak, det är väl inte en vanlig affär som vi tjejer brukar handla i, men jag hittade verkligen något jag både behövde och ville ha.
ett ändrör till mitt avgassystem till bilen. och det kostade bara 90 kronor, som hittat! och så blev det sjukt snyggt där bak där avgasröret tittar fram dessutom! :)

 


today's shopping

idag när vi var på väla var det några få saker som fick följa med mig hem, kunde bara inte låta bli! hehe. som vanligt så med andra ord. hihi. men min garderob skulle ju få sin sista rensning nu ikväll så då kan man väl få?

jeans från ONLY


oversize t-shirt från H&M


massa gulliga hellokitty-strumpor från H&M

sött hellokitty-läppglans


för första gången när vi varit och handlat så har paul köpt en ursnygg tröja till mig. jag älskade tröjan och han betalade. shit så glad jag blev, ni anar inte! lycka!

oversize tjocktröja med hellokitty från H&M


härligt med töväder

det har varit en sjukt härlig dag idag med töväder och flera plusgrader. massor med snö har smält bort och solen skiner. såå underbart. det har gått ganska snabbt för igår var pauls bil täckt av snö, ett tjockt lager, men idag såg den ut såhär:


dagens outfit!

idag har jag och paul varit några snabba ärenden på väla och såhär har jag sett ut idag:


svart ulljacka Zara lila halsduk Ellos jeansleggings Ellos
svarta overknee-stövlar Ellos

(tog inte med det man inte ser på bilden, som t-shirt och handväska)


tips: supersnygg plånbok

igår hämtade jag ut ett paket på maxi som kom ifrån kina.
jag har köpt en ny plånbok som jag bara äääälskar! vann den på tradera. den finns i fler färger. om ni är intresserade av en så gå in på tradera och sök på en
användare som heter happymilk.


såhär ser den ut:


lördagen = bilmeck, måleri & filmmys

igår mådde jag sisådär, var inte direkt bakis såå men var helt slut i hela kroppen och kände mig sjukt uttorkad, men jag mådde inte illa eller hade huvudvärk eller så.
var bara allmänt slö och trött.

pauls bil var det ju enorma fel på så vi var i åsljunga utanför örkelljunga för att laga den. min mosters man har ett stort garage där och han är grym på bilar så han fixade den. det var en hel massa saker som gått sönder på den samtidigt så det blev ett dyrt paket.
jag satt mest i soffan med datorn i knäet hela dagen. hjälpte till att diska och fixade fika och lite så. paul hjälpte till att måla i deras hus. dem bygger om och så, så det är massor att göra. vi kom därifrån helt sent, skulle egentligen till sarah och daniel på middag nere i lödde, men det blev inte så för vi kom ingenstans med tanke på att pauls bil var i delar. suck. skittråkigt. hade verkligen sett fram emot det. men det blev inte så. tyvärr. en annan gång. 

målaremästarna håller på i hallen


jag var minsann snäll och fixade fika till arbetarna :)



medan jag satt i soffan så kelade jag massa med deras hund och katt. sååå mysiga!
speciellt med katten (findus), han låg hos mig i stort sett hela tiden. :)
molly var mest bara stirrig, men riktigt mysig när hon väl låg ner.





sen när vi väl kom hem så kollade vi på film, och lite melodifestival. hann typ precis hem till den. andreas och mita kom en sväng och hade mysig lördagskväll med oss. trevligt.

sen var det dags att sova!


denna helgens bloggtorka

usch ja, gud vad jag har varit dålig på att blogga den här helgen. som jag skrivit tidigare i veckan så är min inspiration som bortblåst. hmm. inte förrän nu har jag fått tillbaka det. känns det som i alla fall. eller så är det för att jag inte har något annat att göra, vet inte riktigt vilket.

har massa att blogga om dock. men det kommer flera inlägg. fredagskvällen har jag ju redan berättat om så det blir vad som hänt idag och igår. :)

hoppas min inspiration och motivation är tillbaka. :)

vilken härlig kväll!

igår var en riktigt bra kväll. träffade camilla som jag inte träffat på läänge
och vi hade sjukt kul! :)

först hämtade jag och paul upp henne i landskrona för att sen köra hem till therése i svalöv, där vi hoppade av och paul körde hem. sen var det förfest som hette duga. det beställdes pizza med hemkörning, en gigantisk familjepizza. vi drack och sjöng singstar och sminkade oss och gjorde oss allmänt snygga!
sen kom micke, han fick också vara med fast det var girlsnight! ;)


camilla koncentrerar sig stenhårt på texten och therése msn:ar


therése visar sin outfit

jag & camilla sjunger

man kan riktigt höra dem ljuva tonerna genom bilden :)

jag och micke! :) han ser ju nöjd ut iaf

även ett sjukt kul videoklipp :)
vi hade väldigt roligt som ni kanske hör



det var sen dags att ta bussen till teckomatorp och sen tåget till helsingborg. färdkost skulle vi ha med i form av öl och cider, och små klyftor lime som micke så duktigt stor i theréses lilla kök och skar åt oss. inte lätt att vara ensam kille på en förfest,
men han njöt nog för fullt ;)






såg även en sjukt patetisk fjortisbrud där vid bussen. gud vad man minns hur det var på högstadietiden, men sån kan vi fan inte ha varit?
det var sjukt pinsamt. som hon betedde sig.

i alla fall, när vi sen kom fram till knutpunkten så träffade vi rebecka och tre av hennes polare från gymnasiet. vi fick springa från tåget för att komma med båten. sen blev det att tura en vända och dricka en drink i baren, hann minsann med både en drink och en cider.
var även inne en sväng i taxfree och köpte småsnapsar som sen blandades med sprite uppe på mcdonalds. hihi. sjukt najs kväll hade vi i alla fall!






detta gör vi snart om...

sandra = effektiv ?

idag har jag fan blivit förvånad över mig själv och vad jag är kapabel till.

jag vaknade redan vid sex tillsammans med paul när hans klocka ringde. stackarn fick springa till tåget, han skulle egentligen ha min bil men mitt i all uppståndelse kom jag på att jag var tvungen att besiktiga den idag. annars hade det varit körförbud på den på måndag. och det vill vi ju inte ha. det var ju bara efterkontroll som tur var!

men vid halv sju tog jag ett snack med stefan och bestämde att han skulle komma och ha bullar med sig och käka frukost, sen skulle han hjälpa mig att ta en titt på halvljuslampan. riktigt trevligt med frukost, duktig som jag var så kokade jag till och med kaffe åt honom. han blev lite förvånad över att vi har kaffekokaren på balkongen. haha. men vi har inte plats i köket. ;)

felet på lampan var att pappa satt i den uppochner. haha. men det är inte så lätt. varken han eller jag visste att man ens kunde sätta i en lampa upp och ner. men det löste sig, och när stefan kört hem så körde jag raka vägen upp till bilprovningen och ställde mig i kö, och den gick igenom busenkelt!

därefter körde jag ner till stan och gick en sväng in på apoteket för att köpa nässpray, därefter var det lagom tills systemet öppnade, så jag stod där utanför precis vid öppningstid bland alla pundare. haha. såg nog skitkul ut. så det blev lite shopping där inne. ;) måste ju ha tills ikväll, köpte lite till therése också. så slipper hon sticka själv till systemet efter jobb.

efter systembolaget körde jag hem och satte mig i soffan och spelade lite supermario för mig själv. nu har jag tränat i tio minuter på min crosstrainer, ska köra ett tag till. tog bara lite dricke- & bloggpaus. riktigt härlig dag är det. jag får se solen och mår hur bra som helst.

men jag kan ju säga som så, att så effektiv som jag varit hittils idag har jag inte varit vid den här tiden på fleraflera år, vet inte om jag någonsin har varit det???
klockan är ju faktiskt bara 12!

resten av dagen då, jo jag ska träna färdigt sen blir det duschen. måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll också, sen blir det att byta om och städa lite här hemma, det ser ut som ett bombnedslag på sina ställen. blir storstädning imorgon. sen måste jag sminka mig lite lätt och packa ner allt som behövs för kvällen. det är ju utgång ikväll. sen ska jag köra till pauls jobb vid halv fyra, och då ska han köra mig till svalöv med min bil, ska förfesta lite med therése hemma hos henne, onödigt att vi sitter själva båda två ju när jag har tid att ta mig till henne. svårare för henne som jobbar till halv fem ju.

gud vilket långt blogginlägg detta blev. men det får det vara värt. det har ju varit lite bloggtorka denna veckan känner jag. men jag har verkligen inte orkat, det har varit så mycket med jobb och så. :(
men förhoppningsvis är jag tillbaka nu. men ikväll blir det som sagt utgång så räkna inte med föör mycket ikväll, blir väl en dagens outfit dock! :)

hoppas ni har en trevlig fredagskväll allihop!

kramar

stunden är kommen, äääntligen!

gud ja, jag är överlycklig. litegrann i alla fall. ska vara ledig i fyra dagar nu. kan knappt fatta att det är sant. det tråkiga är bara att städning och tvätt bland annat står på schemat dessa fyra dagarna. imorgon är det fest såklart. :) ska tura och sen dra ut i helsingborg, vi blir ett helt gäng. berättar mer när jag vet mer!

nu ska jag bara sova några timmar, sen blir det att gå upp och duscha och sånt och göra iordning lite här hemma. ikväll när paul har slutat jobba ska vi handla lite mat. blir på willys denna gången, dem hade massa erbjudanden på saker som vi ska handla och som vi handlar varje månad ändå så då passar det utmärkt. vi brukar ju annars handla på icamaxi, och det är ju dyraste alternativet. hehe. kanske vi tjänar en slant nu, vem vet.

lön idag också, varför känns det som om övergripande delen av den bara studsar!??!?!?!?

nej minsann. nu ska jag smälla igång en film och somna till den.

tjingeling

lika som bär ?

idag på jobb så sa jessica något helt korkat och galet.
hon tycker att paul och alexander rybak är lika!

jag kan inte se likheterna, men tydligen så kan typ alla andra det.






tycker ni att dem är lika?


mitt liv består av jobbtråk

känner att jag verkligen inte är en duktig bloggare just nu. det har blivit mycket med jobb så det har inte funnits motivation och inspiration. man vill sätta sig och skriva, men sen när man sitter där så kommer inte orden. det är bara helt tomt och man känner bara för att stänga ner hela datorn och lägga sig under täcket och försvinna. jag sover mest bara nu när jag jobbar flera nätter på rad, orkar inget annat tyvärr.
något litet slängar jag såklart iväg, men inget meningsfullt känns det som.

jobbar nu imorgonnatt också, sen är jag långledig i fyra hela dagar. det händer inte ofta kan jag säga, näst intill aldrig numera. så det ska bli sjukt skönt. då ska jag ta itu med min garderob på allvar. har ju bara tagit typ en tredjedel, har det jobbigaste kvar. sen tänkte jag även se över mina tusentals skor och väskor och klänningar. shit vad mycket det kommer bli. måste ju göra plats till alla mina vårkläder nu! :)

visst fan, har nog en väska i svalöv med massa kläder. det måste jag kolla upp. ska ringa mamma nu med en gång. :)

tjingeling


TIPS: byta ut kläderna i din garderob?

om du är trött på en del saker du har i din garderob men inte riktigt vill slänga dem. då har jag den perfekta sidan för dig. klicka nedan för att komma dit.



sen kan ni givetvis gå in på vår bloppisblogg också! :)




dagens sötis ♥

Mikael Persbrandt


Jag och Jessica har alltid såna diskussioner om mina snygga hunkar jag har i dagens babe här på bloggen och nu tyckte hon att det hade gått lite väääl lång tid sen jag la upp någon sist. Så det blev dags nu! :)

 

Vårt val idag blev Michael Persbrandt. Han är väl hur snygg som helst? Och det där aggressiva macho-stuket han har i dem flesta filmerna han är med i, det är väl såå sexigt. Speciellt som Gunvald Larsson. Det är Mumma! :)

 


eller???


no inspiration...

har verkligen inte haft någon inspiration alls att blogga igår, inte överhuvudtaget den här helgen faktiskt. när jag väl funnit inspiration så har blogg.se trilskat med mig och det har inte gått att logga in. jävla skit. funderar på att flytta min blogg någon annanstans, men det går ju inte att flytta allt så det är rätt så trist om man ska behöva göra det. :(

en riktigt död helg med andra ord. och nu har jag precis fått besked om att jag nog måste jobba imorgon natt också, och då blir det jobb mån, tis, ons och tors också. suck. vet inte om jag kommer orka det. men vad gör man inte för kära sydsec. haha. men fem nätter på rad är inte nådigt.

måste bara berätta, det har varit värsta snökaoset här nere i skåne nu igen. i fredagsnatt kom det hur mycket snö som helst. skitjobbigt var det att köra. man hade i fyrans växel och körde lugnt och sansat i typ 50 men ändå gick bilens anti-spinn in och bara snurrade runt hjulen. haha. men det var ganska skoj att köra när man var på stora ytor som parkeringsplatser och så. men det har man knappast tid till. hehe.

kolla själva, det var helt sjukt:



michael jackson vs. super mario?

hittade ett sjukt kul klipp på youtube som ni bara mååååste se!


dagens låt ♫



Linda Pritchard - You're makin' me hot-hot-hot

såhär i melodifestival-anda passar det väl bra med en

låt ifrån årets melodifestival som dagens låt. den här låten

gillar jag väldigt mycket, faktiskt väldigt synd att den inte kom

längre. tror det hade gått bra med en låt i den här stilen nere i Eurovision!


modetips: jeansskjorta hetast i vår

detta är en återkommande kandidat på innelistan.

 

massor med gånger har det här med jeansskjorta varit inne, det kommer och går som så mycket annat. men nu tycker jag personligen att det är snyggare än nånsin.

 

det är definitivt ett plagg jag inom en mycket snar framtid kommer att investera i!

 

 


vad tycker ni om denna återkommande modefluga? 


ni följer väl mig ?

har som sagt märkt att jag fått en hel del nya läsare. men det har inte ändrat sig på bloglovin alls.

ni glömmer väl inte???



dagens låt ♫



Carola - Allt kommer bli bra mamma

min mamma visade den här låten för mig för ett par år sedan.

gåshuden lös definitivt inte med sin frånvaro. gud så fint skrivet

och med hennes röst blir den fenomenalt vacker. helt enastående.

det finns otroligt många känslor bakom, av sorg och kärlek.

jag blir helt rörd när jag hör den.


frågor till er läsare

jag skulle behöva lite feedback gällande mitt bloggande.

på senaste tiden har antalet läsare ökat rätt så mycket och sedan stått still. det känns som att något fattas när jag bloggar. tänkte därför ställa ett par frågor till er som läser bloggen som jag verkligen hoppas att ni kan ta er tid att svara på.

det går givetvis utmärkt att vara anonym i era svar, förväntar mig seriösa svar.

1. vad skulle ni vilja se mer av i bloggen?

2. finns det något jag skriver om som ni helst skulle slippa att läsa,
    som jag med andra ord inte borde skriva om? vad?

3. är det något i mina inlägg som ni tycker borde förbättras? vad?

4. vad tror ni skulle göra min blogg mycket bättre?

5. är det något speciellt som ni tycker jag borde börja skriva om
    som jag inte skrivit om tidigare? vad?

nu hoppas jag på väldigt mycket feedback som ska göra bloggen bättre.

så sätt igång och svara kära läsare!


lite jobb denna helgen

gud så skönt det är, jobbar nu i natt sen är jag ledig imorgon och sen jobb på söndag. ska bli så skönt. :) brukar ju jobba hela helger annars. har tagit semester imorgon för min lillebror fyller år och ska ha kalas och jag vill verkligen träffa släkten och så. man gör inte det så ofta när man jobbar så som jag gör. tyvärr...

har fått en hel del feedback gällande min blogg den senaste tiden och idag kommer jag att kräva lite mer av er läsare. kommer att ställa en del frågor till er som jag hemskt gärna vill ha svar på. kommer i ett annat inlägg, så håll koll. era åsikter betyder mycket för mig.

vår söta lilla gosan har nog småkisar i magen, hon har gått upp 3 hg och det börjar kännas på hennes mage. frågan är om det bara är inbillning för att vi önskar att hon är det eller om det faktiskt är så. det har nu gått tre veckor sen hon blev parad. så det borde väl märkas med tanke på att dräktigheten bara är 60 dagar?

ja gud ja, har en hel del att blogga om ikväll så klicka in er hit senare under kvällen. det väntar bland annat en riktigt mysig låg som dagens låt och även en tävling. :)

kramar

dagens låt ♫



Charlotte Perelli - Som du

en sjukt mysig svensk ballad av en riktigt duktig sångerska.

känner mig så kärleksfull nu i natt, vet inte varför.

men tycker den passar jättebra mot hur mina tankar går just nu.

den riktas givetvis åt paul... ♥


jag = bloggdesigner ?

innan så har jag bett andra om hjälp med att fixa min blogg och så. idag fick jag tips om ett program som ska vara lättare av min nyfunne vän lucas.
har suttit och pillat med det hur mycket som helst idag. fick dessutom en förfrågan av emmelie om jag kunde hjälpa henne att fixa iordning hennes blogg från scratch och jag tänkte att där hade jag ett perfekt försöksprojekt. kunde ju alltid be någon annan om hjälp om jag inte fixadet det.
men det gjorde jag, riktigt bra också dessutom.

vad tycker ni om designen jag gjorde till henne?



är det bra nog för att börja göra designers åt folk???



ovänner över supermario

haha. helt sjukt egentligen, att man kan bli ovänner över ett spel. inte för att vi är värsta ovännerna men vi tjafsar som fan. han är så kass på de. haha. mest på skämt är det dock.
han gör så jag dör hela tiden bara för han är kass och så blir jag förbannad. så kan han ju inte göra. dumma paul!

nu har han strejkat och satt sig vid sin dator. men ska snart kalla hit honom igen. för vi måååste klara den banan. hahahaha.

detta inlägget var mest bara för att uppdatera vad jag har för mig ikväll eftersom jag inte bloggar så mycket. haha. inte för att ni kanske är intresserade men ändå.
någon vill kanske veta! ;)


återgår till dieten idag

igår när rebecka var här ville jag inte hålla dieten riktigt, ville bara myyysa nu när hon var här. det är ju inte så ofta eftersom hon jämt är runt och far i världen med sitt jobb, hon jobbar ju som sagt som reseledare. är såå avis.
men idag återgår det till dieten igen. till frukost blev det nutrilett-shake. har fått ett tips av en arbetskamrat att blanda den med lättmjölk istället för vatten, och det var faktiskt mycket godare. visst. det blir några extra kalorier per shake men inte alltför många och det är mycket lättare att få det i sig. tycker det är värt det faktiskt.

med andra ord lär det bara bli pyttipanna till middag för pauls del. tänkte laga det till honom sen. jag tänkte inte äta något. blir shake igen för min del. och frukt nu snart emellan. :) är faktiskt duktig om jag får säga det själv. ska snart ställa mig på min crosstrainer också. så blir jag superstolt över mig själv.

kvällens upptåg sen blir att ta itu med den andra garderoben, tog ju bara en av dem igår. och sen ska vi även spela lite supermario, paul och jag. mys!

just nu sitter jag och lägger upp massa saker på bloppisen och tittar på pocahontas. såg för en stund sen klart ettan, sen var jag bara tvungen att sätta igång tvåan också. älskar dem! :)

 
om ni verkligen inte har sett dem så gör det. god, I love disney!

nu ska jag slänga upp lite mer kläder på bloppisen, och sen träna när filmen är slut!

 

PUSS O KRAM


filmtips: 2012

igår så tittade vi på den här omdiskuterade filmen. det var jag, paul, rebecka, korven och mita. sjukt trevligt.

men filmen då, jo den var faktiskt bra. riktigt spännande. slutade lyckligt precis så som det ska vara. men den var riktigt spännande. jättefint gjord var den också.

den handlar ju om jordens undergång och hur det fungerar i samhället, att dem rika framgångsrika alltid ska ha fördel i allting. att allt handlar om pengar.
men någon underbar själ inser att verkligheten måste förändras.

riktigt bra. se den!


många leggings ?

igår så hjälpte rebecka mig med att starta min garderobsrensning, vi tog den ena garderoben så det är ju en början. har börjat att lägga upp massa på bloppisbloggen också. kolla in den, där finns riktigt många fynd!

när jag rev ut hyllan med mina leggings på blev jag nästan mörkrädd. haha.

kolla här, detta är BARA leggings:



men det kan man väl inte ha för mycket av, eller???

hemmagjorda semlor

igår när rebecca var här så gjorde vi taco och sen till efterrätt blev det varsin semla. gjorde inte helt egna, därför lägger jag inte upp något recept. jag fuskade så mycket som man bara KAN fuska.

köpte färdiga vetebullar med kardemumma i och sen sprutade jag på sån sprutgrädde. hahahaha.

men det blev ätbart, inte lika gott som om man gör det med vispgrädde och så men det var ätbart.


pauls stora FOBI

måste bara berätta om pauls stora fobi, ett superbra sätt när han inte gör det han ska här hemma. haha.

han är rädd för räkor.

igår jagade jag honom runt i hela lägenheten med en räka. han tycker att dem ser sjukt äckliga ut. haha. jag menar, det är faktiskt RIKTIG rädsla. hahaha.

 

har lagt in den i frysen så jag kan använda den vid något annat tillfälle. :)


gårdagens outfit



vit oversize / tunika Gina Tricot svart stickad långkofta Gina Tricot
svarta leggings ??? (fått av mamma) hellokitty-klocka Ur&Penn 
vita benvärmare Gina Tricot svarta uggs Ellos


Såhär åt man tydligen Semla förr i tiden




enligt robert på mitt jobb så ska man egentligen äta semla på det här sättet. varm mjölk i en djup tallrik och där ska man sänka ner bullen med grädde och allt och så ska man äta den med sked, för den blir jättedegig. jag tycker det ser knasigt ut. men tydligen så ska det vara såhär, man åt såhär förr och det borde vara så idag.

jag tror inte jag skulle gilla det. men robert ääälskar de! :)



solljus, NEJ TACK

usch, sitter kvar i sängen, har inte ens dragit upp persiennerna än. vill inte gå upp, men jag måste. rebecka kommer om ett tag och jag måste hinna duscha och sånt. helst äta nåt också. sen ska vi till systembolaget och köpa en flaska vin. :)
vi måste ju passa på att träffas nu när hon är hemma. för sen åker hon ju iväg igen. hon jobbar nämligen som reseledare, den lyckosten. så nu kommer hon hem efter ett par månader på cypern och sen väntar hela sommaren i egypten. fan va avundsjuk jag är. önskar att jag också bara kunde sticka iväg sådär. men det är jag alldeles för feg och hemmakär för att kunna göra, tyvärr. :(

paul kommer hem lite tidigare så vi ska laga mat och så. mums! eller så får han äta själv, så kan jag och rebecka göra nåt gott senare ikväll. vi får se.

 

nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen!

 

tjingeling


today is a good day

i morse när jag vaknade var det inte alls lika motigt som det var igår att gå till jobbet. satt en stund och meckade med bloppis-bloggen, sen körde jag in om netto på vägen till jobb och inhandlade melon, körsbärstomater, en tidning och lite mineralvatten. natten är räddad!
sen kändes det liksom bra när jag klev in på kontoret. totala motsatsen mot hur det var igår kan jag säga.

sitter just nu i receptionen och riktigt bävar för att gå ut i kylan, trots att det inte alls är så kallt som det har varit den senaste tiden. har till och med tagit av vinterfodret i min jacka. men det är ändå kallt, man vill ju liksom inte ut i kylan när man sitter inomhus i värmen. men en kopp varm choklad, sen är man upptinad i hela kroppen! :)

det har blivit många bra saker bestämda idag.

♥ imorgon kommer rebecka och hälsar på. det blir fika, middag och filmmys!
♥ på torsdag ska jag besöka min kära vän jessica för fika / lunch.

ser ut som två riktigt bra lediga-dagar. gud va mysigt det ska bli. paul får jag ägna tid åt på torsdagkväll, hihi. man får riktigt planera in det i kalendern för att det ska gå ihop. men jag älskar det.

nu ikväll har jag även suttit och kollat lite resor. egypten ser underbart ut, fick även reda på av rebecka att hon faktiskt ska vara guide där, precis där vi har pratat om att vi ska resa. gud va skoj det hade varit. ska faktiskt ta en titt på internet redan imorgon tillsammans med paul hade jag tänkt. rebecka kan ju visa och så. oooh, vilken dröm det hade varit. det är ju faktiskt enda stället som paul har sagt att han faktiskt skulle kunna tänka sig att åka till. så hur bra hade inte det varit? det ser så himla mysigt ut.


 

är det någon som har varit i hurghada-området i egypten
som kanske kan berätta lite om det? vilka hotell är bra?
vad ska man passa sig för? borde vi inte alls åka dit?
när är det bäst att åka? vad tyckte ni om det?
vad finns det för typ av utflykter där?
hur är maten? finns det bra shopping?



dagens sötis ♥

Garrett Hedlund

igår såg jag en ganska bra film som heter georgia rule, inte världens bästa film men jag gillade den. i den medverkade den här hunken som jag genast blev lite lätt förälskad i. ;)

 

han spelar en djupt religiös kille som inte tror på någon tvåsamhet på det sexuella planet för äktenskapet och som aldrig dricker eller gör något annat syndigt. han träffar på en tjej som kommer från kalifornien som är precis raka motsatsen, och han blir förälskad.


det är inte allt om filmen, men den är sjukt bra och det är just det oskyldiga hos honom som tillsammans med sitt sexiga utseende gör honom till en gryyym läckerbit. mjauu.


han har tidigare varit med i filmer som troja, eragon, death sentence m.fl.




what do you think???


dagens låt ♫



DJ Aligator - Shine

sjukt bra låt som är relativt nyutgiven, vet inte exakt datum,

men det var nu i slutet av 2009. Kommer definitvt
att skaka rumpan till denna i sommar!


äntligen är bloppisen igång

nu är verkligen vår bloppis-blogg igång. har lagt upp flera snygga klänningar idag till vrålbilligt pris som aldrig är använda! det ni...

klicka på ordet bloppis överst här ute i spalten till vänster för att komma dit.

som jag skrivit innan så är det fritt fram för vem som helst att vara med och lägga upp saker där. kontakta mig genom en kommentar på min blogg eller för all del på den bloggen, eller mejla mig [email protected].
därefter får ni inloggningsuppgifter och sen är det bara att köra.

i vänsterspalten inne på bloppisbloggen finns information till köpare som alla bör läsa.


filmtips: The Ugly Truth

som jag berättat innan så såg jag och paul på film igår när det var alla ♥ dag och det blev den här godingen. en sjukt bra tjejfilm, men som ändå hade enastående influenser som ni killar skulle ääälska. paul gjorde det i alla fall.
den handlar om en kille som blivit sårad mycket i sitt liv, och som i och med det skapat sig en helt absurd kvinnosyn och har sina egna idéer om vad livet går ut på relationsmässigt och hur det perfekta förhållandet ser ut osv.

givetvis så är det han tycker helt fel. men ni killar skulle älska alla hans argument. jag lovar.
sen hans motspelare, så har vi tjejen som är ett stort kontrollfreak som inte är av denna värld, och som drömmer om den perfekte mannen (som inte finns).

behöver jag skriva att dem här två personernas vägar korsar varandra och att hatet dem känner för varandra är sjukt starkt?


ni bara måååste se den.


time to work for real

mm. minsann. nu kan jag snart inte sitta här inne och lata mig längre. det är snart dags för mig att ta på mig varma jackan och bege mig ut i kylan. sen kommer jag att befinna mig där ute resten av natten. slutar halv fyra. men det är ändå hela natten för mig. hehe.
sen kör jag ju hem till mamms och papps och sover.

kom just på. jag missade melodifestivalen heeeelt i lördags. PANIK.
inte bra. jag som skulle ha värsta recensionerna här i bloggen efter varje deltävling. där sprack det. vet ju inte alls var man kan lyssna en liten snutt på varje bidrag heller nu i efterhand. är det någon som vet?

men på lördag ska jag minsann se det. ska visserligen på kalas då, min lillebror fyller år nästa måndag. men man ska väl kunna sitta och se bidragen i alla fall fast man är på kalas hos sina föräldrar? det tycker i alla fall jag. och det tänker jag minsann göra. :)

kommer snart upp ett filmtips till innan jag sticker ut och kör.

annars får ni ha en bra kväll!

Du vet att du är från Skåne när ...


... du bara är svensk i ditt pass och under fotbolls- eller hockey VM (även EM & OS).
... du vet att ålarens och kålhuve ska ses som förolämpning och inte alls handlar om mat.
... du inte struntar i något, utan bangar något.
... han / hon inte är fräsch, utan grann.
... du har skallebank, inte huvudvärk.
... du är bugasprängd, inte mätt.
... du lekte pjätt när du var liten.
... du blir generad när en stockholmare kallar en säckakärra för pirra,
    för du vet att det betyder något heelt annat.
... du känner dig hemma igen när ditt plan landar på kastrup efter en utlandsresa.
... du förstår hur man är när man är en fubbick.
... du beställer en coka istället för en cola
... du vet att allt norr om hallandsåsen är norrland.
... du vet att mög kan ersätta i princip vilket ord som helst när saker inte går som det ska.
... rullebör är ett mååste för din trädgård.
... du inte har en huskatt utan en bonnakatt.
... du vet att päror inte betyder päron.
... du kallar andra eller har själv blivit kallad snäckan.
... du säger snydelase istället för näsduk.
... du anser att stockholm är norra sverige.
... du inte säger groggvirke, utan blannevann.
... du inte reflekterar över om du kollar på dansk eller svensk TV.
... du insett att DMHI har 250% fler rätta väderprognoser än SMHI.
... du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk är blå och standardmjölk är orange.
... du vet att L.A. egentligen är en förkortning av Landskrona.
... grinar och flabbar innebär att du skrattar.
... du vet att våren har kommit när rapsen blommar.
... du kommer ihåg dem två jularna då det faktiskt var snö ute.
... Hipp Hipp är det roligaste du nånsin sett på TV.
... du skrattar åt Björne, för han och snigel skulle aldrig ha en chans mot Bamse og Kylling.
... nägon säger "det var bättre förr" och du tänker: ja nån gång innan 1658.
... du pratar flytande danska efter på tok för många carlsberg i blodet.
... du ser carlsbergreklamen och tänker: vadå probably? det ÄR världens bästa öl.
... köpenhamn är det första du tänker på när någon säger huvudstad.
... du vet att panntofflor inte är ett par skor.
... tollor är ett par funktionsdugliga skor som du vrickade fötterna i som liten.
... du hade kommit på minst ett bombsäkert sätt att smuggla in alkohol från danmark
    innan din fjortonårsdag.
... du köper ramlösa, och inte raaamlösa.
... en flaska skåne akvavit alltid står på bordet vid högtider.
... du inte börjar gråta när systemet är stängt, för på andra sidan sundet är det alltid öppet.
... tomelilla, höör, skurup och klippan är lika självklara i din värld som london och paris.
... röv inte alls är särskilt vulgärt.
... balle är en del av rumpan, punkt.
... någon säger något du inte tror på och du utbrister: ah, du snackar.
... du käkar pölse på fyllan.
... spiddekaga är något som du, varken du gillar det eller inte, äter med andakt eftersom du
    vet att det är ett mycket tidskrävande hantverk.
... du blir förvånad över att mölla faktiskt kallas för väderkvarnrikssvenska.
... du vet att öresundståg går mycket fortare än pågatåg, detta för att pågatågen stannar
    ungefär var femtionde meter, men det ger dig å andra sidan tillfälle att prata om
    festliga personer som panelkungen.
... du aldrig har tråkigt, men att du ibland har tradigt och då läser du det här ;)

dagens låt ♫



Michael Jackson - This is it


Vilken kung, vilken gud. Det är två ord som verkligen

kan beskriva denna poplegend. Texterna i alla hans låtar

har ett budskap och en mening som berör ända in i själen.

Ingen av hans låtar är slaffsigt ihopslängd.

Just den här låten avgudar jag.

Får gåshud varje gång jag hör den.


@ work

då sitter man på jobbet och tråkar igen. har ätit min lunch och börjat snacka lite skit med camilla, ska snart ta upp min bok och läsa lite. den är så otroligt spännande just nu. kunde knappt lägga den ifrån mig när jag gick och la mig igår. det är den här boken jag läser!

håller även på att fixa ordning på designen på bloppis-bloggen. men det går inte riktigt som planerat. ingenting går min väg just nu! ni hittar bloggen här.

ni glömmer väl inte att slänga iväg en kommentar om även ni vill lägga upp saker där i framtiden? ni kommer i så fall att få lösenord och inloggning och allt så det är bara fritt fram. köpen sköter ni själva med köparen sen. mest bara en samlingsblogg ju. bara hör av er!
verksamheten har inte startat än men det är på god väg. en header har kommit dit och det är bara sidan som ska ordnas till så det ser snyggt ut, men det går inte riktigt som jag vill just nu. sen ska inloggningsuppgifter skickas ut och annonser läggas upp. det kommer nog bli riktigt bra det här!

polisen hade ringt min kusin idag med, och det ser ljust ut! :)
om vad skriver jag inte ut än, det får bli när allt är över. vill inte skriva något jag inte borde.


vad har ni för er ikväll då?


dagens sötis ♥

Eric Barrett Winter

igår såg jag the ugly truth, där han spelar "den perfekte mannen" som är framgångsrik, gillar skogspromenader och är fruktansvärt romantisk och ovanpå allt detta underbara så är han sexig, snygg, charmig och genomsnäll.

 

för visst är det prototypen av Han med stort H?!?

tidigare har han spelat karaktären Rex i våra bästa år, och det är ju en läckerbit som heter duga. han är även modell sedan många år tillbaka.

 

vem vill INTE ta en mumsbit?!?



filmtips: Sydney White

inatt när paul gått och lagt sig såg jag en rätt så bra film. jag gillade den skarpt, precis såna filmer älskar jag. amerikanska komedier i lite skolmiljö. man vet ju nästan hur det slutar redan en kvart in i filmen men ändå älskar jag den! tokigt egentligen.

ni älskar den om ni gillar mean girls, american pie, what a girl wants, a cinderella story, college, prince and me, another cinderella story m.fl.  

mitt tips är alltså: Sydney White


då var det slut på ledigheten

mm idag är det alltså dags att jobba igen. gud vad jag INTE längtar tills klockan blir dags att köra. vill verkligen inte. har kommit in i en sån period nu när jobbet enbart är tråkigt och pain in the ass. känner inte alls för det. :(

 

och det blir ju inte bättre när jag tittar ut genom fönstret och upptäckeratt det snöar. när ska all den här snön försvinna egentligen? den har legat lite väl länge nu tycker jag.

egentligen är det ju precis såhär en vinter ska vara, men eftersom man inte är van vid att det är så så blir man ju jätteless på det snabbt. jag vill ju bara att våren ska komma nu.

 

jag har nyss gått upp och sitter och funderar på om jag ska ställa mig på min crosstrainer eller om jag helt enkelt ska strunta i det idag. har verkligen ingen inspiration eller motivation alls. vill bara lägga mig under täcket och typ försvinna och bara ligga där tills det är dags att köra. vill inte ta tag i nånting. men tyvärr så är det bara önsketänkande. jag har massa kläder som ligger på golvet som måste tas itu med och sen även lite att plocka iordning i köket.

 

usch nej. detta inlägget var riktigt tråkigt känner jag. så nu avslutar jag det. punkt.


filmtips: FARSAN

igår var jag och paul som sagt på bio tillsammans med tobbe och malin. sjukt trevligt.

och filmen vi såg var farsan. en film av josef fares. både jag och paul älskar verkligen den här sortens film. kanske var inte handlingen den bästa, fin handling och så men det var absolut inte det som gjorde filmen så himla bra, utan det var istället alla poänger i olika scener. en sjukt bra skådespelare som gjorde själva farsan - jan fares. han är verkligen enastående!

det sägs att han verkligen bara är sig själv, men jag vet inte om någon människa kan vara så himla ball som han är utan att spela det minsta. tror ni det?

i alla fall, det jag vill komma fram till är att filmen är riktigt bra och att jag verkligen tycker att ni ska se den. om inte på bio så i alla fall sen när den kommer ut på hyrfilm. eller på något annat sätt, vad vet jag, bara ni ser den!


jag glömde ju gosis

va taskigt av mig.

innan när vi kollade på film så var även gosan med.
hon låg och mös med oss hela tiden.


recept: baconlindad fläskfilé med soltorkade tomater och fetaost

det här blev alltså min och pauls alla ♥ dag - middag. mumsigt värre kan jag lova. tänkte därför dela med mig av receptet så alla ni andra också kan få vara med om denna smakupplevelse som vi har varit! hihi.

 

det här behöver ni för 2 personer:

1 fläskfilé (ca 500g)
1 pkt bacon
färsk basilika
fetaost
soltorkade tomater 
honungsmarinad

sätt ugnen på 175 grader.
smöra en ugnssäker form.
skär bort allt överflödigt fett från fläskfilén.
skär ett snitt i fläskfilén på längden och fyll sedan öppningen med basilika, soltorkade tomater och fetaost. gör det i den ordningen dem omnämndes ovan.
pensla sedan fläskfilen med honungsmarinaden så den får en fin färg, det gör ingenting om man penslar på lite för mycket och det ska absolut rinna ner en del i öppningen bland fyllningen.
linda därefter in fläskfilén i bacon och placera den snyggt på den ugnssäkra formen.
pensla därefter honungsmarinad även över baconen så det får snygg färg.



nu är det dags att sätta in den i ugnen. där inne ska den vara i ca 45-60 minuter.
hur länge varierar, dels med tanke på att alla ugnar är olika och dels så vill en del människor ha köttet lite rött medan andra vill ha det helt genomstekt. vi hade den inne i ca 60 minuter för vi gillar inte riktigt det röda. lite rött var det, men inte alls så det störde.

när den sen är klar kan man servera fläskfilén med precis vad som helst som man tycker om. vi friterade potatisbitar och hade kall bearnaisesås och en god sallad till.

smaken var riktigt god på fläskfilén. det kändes som om man var på restaurang. men det var nog dels pga den kalla bearnaisesåsen som var så fet och god som den brukar vara när man går på restaurang.

jättenkelt recept. så det är bara att laga och bjuda vänner på middag!


alla ♥ dag

det har verkligen varit en bra dag idag. inte som den alla hjärtans dag som en tjej kanske tänker sig, men attans vilken bra dag ändå.

den började med att vi gick upp vid två-tiden på eftermiddagen, på tok för sent. hela dagen var ju borta bara där. därefter blev det att sätta på sofföverdraget som vi tvättade i måndags. hehe. sen lagade vi mat. recept kommer i ett annat inlägg. men såhär hade jag dukat:




vi åt baconlindad fläskfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater med friterad potatis, kall bearnaisesås och sallad. och jag kan säga att det blev hur gott som helst. kolla in receptet sen, jag lägger upp det om en stund.

efter att vi ätit gick vi ner till pingisrummet som vi har här på området där vi bor, och där spelade vi massa pingis. paul var rätt så kass om jag ska va ärlig, jag var väl också de i början. men gud vad vi ska träna upp oss. haha. det var riktigt riktigt skoj. på slutet var vi faktiskt riktigt bra. för att vara amatörer då vill säga. haha. vi tyckte att vi var bra och det var ändå huvudsaken!

när vi sen kom upp till lägenheten igen efter att ha lämnat tillbaks nyckeln till pingisrummet så gjorde vi efterrätt och började spela lite supermario.

till efterrätt hade vi vaniljglass med varma jordgubbar:

 



efter efterrätten blev det som sagt massa supermario. skitskoj. klarade fjärde världen. så duktiga vi är. det är riktigt roligt att man kan spela tillsammans, det kunde man inte alls på dem här gamla mariospelen.
när vi spelat ett ganska bra tag så tyckte vi att det var dags för en film och lite snacks.

                                     

sjukt bra var filmen. ni bara måååste se den. ska slänga upp den som filmtips senare och berätta lite om den! men den är riktigt jävla bra. det kan ni skriva upp!

nu har paul gått och lagt sig och jag tänkte mysa lite med gosan och se ännu en film. vilken det blir har jag inte bestämt mig för. men det får ni väl reda på senare eller imorgon. hehe.

hoppas ni har haft en riktigt romantisk dag allihop!


sovit bort hela dagen

precis så känns det just nu. jag och paul gick upp för ca femton minuter sen. haha. klockan två. vilket skämt. menmen. det får man göra ibland. vi somnade ju inte förrän kanske tre i natt. men ändå. det känns så dumt att bara sova bort allting när man är ledig.

idag blir det lite städning, eller ja, ska mest bara rymma undan allt som ligger framme överallt. det går rätt snabbt så det är inget större projekt. sen ska paul diska alla sina tusen matlådor som tar upp hela köket. sen blir det att mysa och laga middag tillsammans. ska bli najs! :)

igårkväll var vi hos tobbe och malin och åt middag. riktigt god mat och riktigt gott sällskap. sjukt trevligt. efter maten spelade vi lite kort. det blev nostalgi med det gamla kortspelet tecken, spelade alltid det när jag var yngre. man satt med en kortlek på rasterna i skolan. gud va skoj det var. och det är det fortfarande. vi hade riktigt roligt i alla fall. fast jag och malin vann hela tiden! :)

vi var även på bio igår och såg josef fares nya film farsan. sjukt bra var den. jag gillade den skarpt. den hade såna otroligt härliga poänger överallt hela tiden. det var det som gjorde den bra, absolut inte handlingen.

 

här kommer lite bilder från igår:


den här fina måltiden hade malin och tobbe gjort:

kassler med ost, hasselbackspotatis, sallad & bearnaisesås *MUMS*


paul mumsar i sig av den goda maten


tobbe är glad när det serveras mat :)


kvällens outfit!

ikväll så ska vi som sagt till tobbe och malin och jag har nyss gjort vid mig och gjort kvällens klädval och allt det här som vi tjejer måste göra. hehe.  

såhär kommer jag att se ut ikväll:


svart cardigan-kofta Gina Tricot vit oversize t-shirt med paljetter Gina Tricot
svarta leggings H&M vita benvärmare Gina Tricot
stövlar med fransar Din Sko hellokitty-klocka Ur&Penn


übernyttig lunch

det här äter jag till lunch idag:


röda vindruvor, gröna vindruvor, björnbär & galiamelon


lite ego får man väl vara ibland?


skönt med lugn och ro

just nu sitter jag och ser filmen på trean "en andra chans". kan inte hitta vad den heter på engelska någonstans, är det någon som vet? jag vill så gärna ha den men jag kan inte hitta den.
sitter just nu och gråter. tårarna bara rinner. den är så sjukt sorglig men ändå så bra.

paul är hos en kompis och målar lite. men han kommer snart hem igår. för vi ska iväg även ikväll. ska hem till tobbe och malin i åstorp och äta middag och sen gå på bio i helsingborg. ska bli trevligt som fan. vi ska sen farsan. hoppas den är rolig! :)

 

nej minsann. nu ska jag stänga ner bloggen ett tag och spela lite supermario. man måste passa på när man är ensam ju, annars vill bara paul va med.

 

tjingeling


gårkvällens outfit!

såhär såg jag ut igår:


stickad tunika Cubus svarta leggings H&M
gråa benvärmare Gina Tricot svarta uggs Ellos


jättemysig kväll hos maria & john

igårkväll var vi hemma hos maria och john ute i össjö. hur trevligt som helst.
först träffades vi på willys och handlade lite, sen lagade vi taco tillsammans (jag och maria), sen fick killarna diska när vi hade ätit. inte mer än rätt ju.

titta så fint vi dukade :)


john diskar


paul dukar av


duktiga killar vi har :)



jättefint hus bodde dem i dessutom. man blev lite sugen på att bo i ett hus istället när man gick runt och tittade hur dem hade det och så. men det får dröja ett tag till. vi är väl inte riktigt redo för det än känns det som.

efter maten spelade vi spel och snackade och hade urtrevligt i flera timmar. klockan blev mycket och tiden gick fort, men det gör den när man har roligt.

det blev bosse bildoktor


och den glade mytomanen


john med ljugarbrillorna och maria


paul funderar på sin historia


maria filar på sin story


jag gör ett försök att ljuga ihop nåt



ett superroligt spel där man ska ljuga och fantisera ihop historier. rätt svårt för man får verkligen inte hitta på dem helt själv. man tar ett kort i spelet och på det kortet får man välja tre ord som historien ska innehålla, och därefter får man ett annat kort där det står vad historien ska handla om. helt sjuka saker.
här är några videoklipp där paul misslyckas totalt:

därför har jag alltid polkagrisar och en ridpiska i väskan...



varför jag alltid lägger gröna ärtor mellan tårna när jag går i nya skor... 



därför bjöd jag in min moster på grillade tallkottar med ketchup...


efter tre misslyckade försök lyckades han faktiskt:

hur jag med en hand på ryggen vann distriktsmästerskapen i bananskalning...


som ni ser så hade vi hur roligt som helst och jag kan lova att det blev hur knasiga historier som helst. haha. när man berättade dessa historier gällde det för dem övriga tre personerna att lista ut dem tre orden som berättaren valt ut på kortet. och i vissa historier var det sjukt svårt.

vilka tror NI att det var i den sista historien? (där paul faktiskt lyckades)


dagens mysoutfit!

den här underbara outfiten klädde jag på mig när vi kom hem från sjukhuset:


rosa hellokitty mysdress Ellos svart långlinne New Yorker
hellokitty mystofflor H&M

såhär ser det söta hellokitty-märket ut som finns på jackan:

(man ser det lite dåligt på bilden)


shopping från H&M

det här var vad som fanns i paketet jag fick hem idag:

hello kitty bodyspray


midjeskärp i läder med rosett framtill

hårband i zebra- och leopardmönster

rosa slapp oversize t-shirt

svarta träningsbyxor


och som om inte detta var nog, så kom även min efterlängtade mjukisdress från ellos. kika på dagens outfit sen! den är underbar!

 


en dag på akuten

dagen idag blev inte riktigt som det var tänkt från början. det var meningen att jag skulle sätta igång med min garderobsrensning. men det har det varken funnits tid eller ork till. får ta tag i det imorgon istället.

när jag kom hem från jobbet i morse så bar det direkt iväg till akutmottagningen i helsingborg med paul. han har haft rätt så ont i halsen dessa två veckorna efter vår fest, och det blev röntgen och hela köret idag. stackarn. som tur var så hittade dem inget brutet på röntgenbilderna, men det blir återbesök om två veckor. och om det inte är bra då så får vi se vad dem gör...
här är lite bilder:

pauls arm med sån ven i som man får bedövningsmedel och så igenom

såhär kallades den röntgen han fick



när vi sen äntligen kom hem efter ca 7 timmar på sjukhuset så var vi så trötta att vi la oss och sov några timmar. jag fick ju inte sovit nånting efter nattens jobb tyvärr. men vad gör man inte för den man tycker om! ;)

var inne om och hämtade mitt paket som kommit från H&M också på vägen hem. ni får snart se vad som fanns där i!

strax ska vi köra till willys för att möta upp maria och john för inhandling av matvaror till middag ikväll, sen blir det att laga mat tillsammans hemma hos dem och spela spel ikväll. mys!

hejsvejs


dagens låt ♫



Marc Cohn - Walking in Memphis

En ganska gammal låt, men som jag börjat

tycka om först nu för bara några månader sen.

Calle Kristiansson från idol har nyligen släppt en cover på

den här, men orginalet är 100 gånger bättre.

Gud vad jag älskar denna låten!


bloppisblogg på gång

tillsammans med min kära vän becca har jag startat en ny blogg.
på den bloggen kommer vi att lägga upp kläder och annat till försäljning, kanske även en del som ska skänkas bort.

ni hittar bloggen här

designen ser just nu ut precis som min, men under en mycket snar framtid så kommer designen att ändras och allt kommer att bli mer "eget". det var mest bara enklast att göra så nu när jag skapade den.

om det är fler personer som vill vara med och kunna lägga upp sina kläder på den här bloggen så skriv en kommentar till detta inlägget så kan vi kontakta dig med inloggning och hur vi har tänkt oss att det ska fungera och så.
när du kommenterar detta inlägget så är det viktigt att du skriver in din mejladress så att vi kan kontakta dig utanför bloggvärlden liksom.

förhoppningsvis kan folk från olika delar av landet vara med så att det sprids.
tanken är att kunna göra någon nytta utav garderobsrensningar och impulsköp som man sen ångrar.

bara för att man själv tröttnat på plagget, väskan eller skorna, så finns det säkert många andra som tycker det är ursnyggt och skulle vilja ha det till ett billigt pris.

jag har även länkat till bloppis-bloggen längst upp i min vänsterspalt!

så tveka inte. join us!

dagens sötis ♥

Colin Farrell

dagens babe har min arbetskollega jessica valt ut. det tog en stund att hitta en riktigt het bild på honom, men vi bestämde oss för denna ni ser här nedanför.

läckerbiten är främst känd för sin medverkan i filmen alexander och år 2010 kommer ytterliggare tre filmer där man kan gotta sig åt denna hetingen, nämligen london boulevard, tha way back & at swim-two-birds.

se och njut!


nedräkning till helgledigt

nu jobbar jag bara inatt också sen är jag ledig heela helgen, ska bli så otroligt skönt. denna ledigheten är efterlängtad kan jag lova. är verkligen less på allting nu. vill bara va hemma. men så är det ibland...
men jag kommer räkna varje minut hela natten tills det att jag får köra hem till mitt kära ängelholm, längtar såå otroligt mycket!

fick min jävla mens igår med. har haft ont i magen hela natten så jag knappt kunnat stå upp, så allt jobb har tagit enormt mycket längre tid än det normalt gör. men två alvedon när jag kom hem gjorde susen och jag kunde somna.
får sånt sug efter choklad när jag har detta skitet också, så jag köpte mig ett litet choklad, mörkt dock - det är inte lika onyttigt som ljust. har lärt mig att äta det nu. man kan inte äta så många bitar. men det är bättre det än att kränga i sig ett helt ljust choklad ju. 

              

jag köpte den längst till höger!

sådär ser mitt mellanmål ut nu ikväll när jag sitter i receptionen. dock inte hela chokladet, men några bitar. mest bara för att stilla det värsta suget.
vi satt precis och diskuterade, jag och jessica,
hur kan man få sånt enormt sug efter nåt bara för att man blöder mellan benen???
knäppt egentligen.

nu ska jag leta upp något nytt gott matrecept som jag och paul kan laga på söndag när vi ska ha mysmiddag hemma. sen ska jag sätta mig och läsa min se&hör.

tjingeling


dagens sötis ♥

Patrick Dempsey


den här hunken förtjänar definitivt en plats här. årets nya kärleksfilm valentines day, som kommer att visas på biografer runt om i landet på alla ♥ dag, är en av många filmer som han med verkat i. han är 44 år gammal, vilket inte spelar någon roll med tanke på hur han ser ut. han måste vårda sitt utseende noga. andra filmer han medverkat i är sweet home alabama, enchanted, made of honor, scream 3 och många många fler.

 

jag tycker han är urläcker!



vad tycker ni?


dagens låt ♫



DJ Aligator - Shine


jag gillar den här typen av musik, härligt mixat
som man inte kan låta bli att dansa till.
speciellt på sommaren när man tar ner taket på bilen
och kör nercabbat är det perfekt med sån här musik.
just den här låten är en av dem nyaste han gjort och
den får i alla fall mig att längta till sommaren!


ett klick = lycka = dyrt

usch. var precis inne på hm's hemsida och klickade hem lite söta saker som behövs nu inför våren. mest basic linne och så. lite smink och en jeansjacka. sen lite annat smått och gott. det blev inte så dyrt som jag förfarade. men hm är ju billigt. det vet alla! :)

det är ju som jag tidigare berättat att på fredag på dagen ska jag ta itu med min garderob. ska verkligen göra mig av med ALLT som jag inte längre använder. och när jag nu tänkt efter så behöver jag lite basic linnen och så. för en hel del passar inte mig längre, men är verkligen i fint skick. så det kommer faktiskt att komma upp en bloppis här sen. det kan ni räkna med. så kan ni bara säga till mig vilket av det som ni vill ha. sen skickar jag resten till myrorna eller nåt. eller var skickar man kläderna någonstans???
jag har tänkt och tänkt och tänkt, och jag vet att det finns litegrann som prislapparna sitter kvar på också. jättesnygga klänningar som jag har klickat hem men som inte riktigt passade mig när jag fick hem det, sen har jag slarvat med returen så det är försent. riktigt snygga är dem! istället för att dem bara hänger och är snygga i min överfulla garderob så är det ju bättre att dem kommer ut och får leva ett värdigt liv!
mamma, först i kvarn kommer att gälla!

paul blev jätteglad när jag berättade för honom att jag skulle göra detta. han blev faktiskt lite stolt över mig. men vi får se hur det går. kanske drabbar separationsångesten mig?! kanske inte?!
vi får väl se.

jag håller er såklart underrättade.

 

just nu sitter jag på jobbet och läser lite i min bok som jag har skrivit om här och löser korsord lite om vartannat. mycket trevligt. snackar även skit med jessica. tur man slipper sitta här ensam i alla dessa timmar. hade varit döden.

 

nu ska jag återgå till boken.

puss o kram


H&M's vår/sommar 2010

H&M-katalogen för vår och sommar 2010 har kommit i brevlådorna.

kan man då låta bli att klicka hem något?

ni som kan, hur gör ni?



hittade tyvärr bara en tysk bild, men det gör inget,
dem ser ju precis likadana ut!


systemåterställning igångsatt

nu har jag precis vaknat och satt igång systemåterställning och ominstallation på min dator. kommer säkert ta megalång tid. sitter just nu vid pappas dator och har fixat hem ett nytt antivirus-program, för uppenbarligen var det jag hade inte tillräckligt bra.

blir att köra till jobbet om nån timme. men ska se så jag får rätt på datorn så mycket som möjligt innan dess.

stackars paul har skitont i halsen efter det som hände på festen, han ska nog till läkaren idag. han hade ju värsta märket där innan då precis efteråt, sen så nu har han fått jätteont där och någon sån kota som sitter i halsen hänger antagligen inte ihop med resten, det ser skitkonstigt ut och knakar och har sig. hoppas det inte är något allvarligt. men nu har han haft ont i över en vecka så jag tycker det är dags att kolla upp det.
men vi får väl se om det är ngt att bry sig om.

tänker inte tala om vad det var som hände, hoppas ni respekterar det. jag gör det när allt är över, det lovar jag!

nu ska jag upp och se hur det går för datorn min!

CIAO!

bästa tävlingen ever!

har hittat en helskön tävling med bästa priset ever.

 

var med och tävla du också!


virus på datorn :(

tyvärr så har jag fått virus i min dator.

den började varna hejvilt om trojaner och sånt igår. så jag har tagit bort allting från den och ska formatera om den och få in windows på nytt och hela köret. så jag kommer antagligen inte kunna ha lika bra uppdatering som vanligt. men det får ni stå ut med. förhoppningsvis så har jag fått rätt på det tills imorgon, men har vi otur så lär det ta tills helgen. :(
men det får vi verkligen inte hoppas. som tur är så har jag min mobil så jag kan blogga lite via den och jag ska sova hos mina föräldrar nu i veckan så det kan bli en del ändå, men inte alls i samma utsträckning tyvärr.

just nu sitter jag på jobbet och tråkar. ska snart sätta mig och läsa lite hänt extra och snacka skit med lisette.

 

vad hittar ni på idag?


Bloppis ???

... eller inte. det är frågan...

jag ska som sagt göra en rejäl utrensning i min garderob.
finns det något intresse till en bloppis av mina läsare?

kanske slumpar bort vissa kläder gratis där ni endast får betala frakten.
andra plagg kanske jag tar 20-30 spänn för.

finns intresset?

om inte slängs allt...


när jag sätter igång är jag "unstoppable"

haha. lite sådär rolig jag var där då.
mitt i alltihopa när jag skrev meningen så kom jag att tänka på olas låt i  melodifestivalen i lördags och tyckte att det ordet passade perfekt in i meningen.

jag skulle egentligen ha gått och lagt mig innan, lite tidigare än vanligt men det blev inte så. istället så har jag städat mitt skåp i vardagsrummet. massa konstiga saker där var blandat med massa saker som är bra att ha. har sorterat allting och slängt allt som jag verkligen aldrig kommer att använda ändå.
det måste ju göras plats till min finservis som mamma envisas med att jag ska ta hit. den är ju hemma hos mina föräldrar nu. men jag vet inte, det står rätt så bra där. hihi.
kan den inte stå hos er ett tag till, mamma???

man funderar ju på när man skulle våga använda den, den kostar en herrans massa pengar. nej usch, inte tänka på det mer nu. då blir jag bara mörkrädd. hehe.

 

när jag ändå var igång så städade jag även skåpet där vi har grytor och sånt i köket. hittade en hel massa saker som definitivt inte skulle vara där. ställde våra köksmaskiner i snygg och prydlig ordning, fick även plats med fritösen, det hade jag inte fått om jag inte städat. hehe.

 

ärligt så är jag faktiskt riktigt nöjd med mig själv och min insats. paul kommer däremot bli mindre nöjd imorgon när han ser att där är kartonger i hallen som ska bäras ner i förrådet. han kommer ju inte fatta nånting förrän jag berättar och visar vad jag har gjort. sånt märker inte killar.

 

egentligen skulle jag vilja börja på och ta alla garderober också men det är alldeles för stort projekt för en natt. det kommer ta låååång tid. hehe. det får bli en annan dag, fast det hade varit perfekt att göra det nu när man liksom är igång. men känner att jag verkligen måste sova snart om jag ska orka jobba imorgonnatt.

så nu blir det sängen.

 

nattinatti


dejt med duschen

då var disken klar. suckpuststånkstön.

i alla fall skönt att det är gjort så man slipper ställa klockan och gå upp extra tidigt imorgon bara för den sakens skull. nu hade det suttit fint med en dusch faktiskt.
älskar att lägga mig i sängen och somna med blött hår. riktigt mysigt är det. dock inte lika mysigt på morgonen när man vaknar och ser sig i spegeln, men det får vara värt det ibland. ska ju ändå bara jobba imorgon så det är inte så noga. hehe.

nu ska jag klä av mig och hoppa in och ta en lååååång varm skön dusch.




vi ska på dejt, jag och duschen! haha.


problem med blogg.se???

någon mer än jag som har problem med blogg.se nu ikväll?

det kommer bara upp sån felruta hela tiden.
så fort man klickar någonstans på bloggen får man hela tiden gå tillbaka flera gånger och sen klicka fram sig igen. det är fan skitjobbigt.

är det bara på min dator???

fyndat på Netto

idag när vi var inne en sväng på netto (emilia skulle köpa frukt) så gjorde jag värsta fyndet.



för bara 99 kronor kan man väl inte låta bli att köpa den enda
köksmaskinen man inte har???

speciellt med tanke på att den annars kostar 400 kronor och att där bara var en kvar. tänk att jag alltid gör såna fynd. hihi!

att man aldrig kan sitta ner i lugn och ro

nej gud, det finns alltid nånting att göra. tråkigt är det men det är ju nån som måste ta itu med det. fast iofs, jag har faktiskt suttit och spelat lite supermario nu en stund. mys!

nu är det disk som väntar innan det är dags att lägga sig. ska lägga mig i någorlunda tid ändå, måste hinna in om LIDL innan jobbet nämligen och köpa lite smink! :)
fan va det känns konstigt att säga att man ska köpa smink där. men det är faktiskt riktigt bra mineralsmink. läste lite om det på internet innan och det är tydligen riktigt bra, märket har bara inte lanserats riktigt i sverige än. och det tackar man ju inte nej till! speciellt när dem har kampanj på det redan så billiga priset. hehe.

nu är det disk som gäller.


ser kul ut va?

jag hoppas ni lider med mej...


recept: krämig pastasallad med kyckling & pesto

som utlovad kommer här ett recept på en riktigt fräsch och krämig pastasallad med massa gottigheter i. vi åt det nu ikväll och det var riktigt riktigt gott, blev uppskattat av paul också. han gillade det skarpt. jag med för den delen. MUMS!!!
perfekt till sommarens picknick eller att ha med till stranden i en kylväska!



det här behöver du:

½ purjolök

1 dl créme fraiche (jag använde med vitlökssmak)

1 ½ dl turkisk yoghurt

1 paprika (av valfri färg)

2 pkt bacon

2 st stora kycklingfiléer

250 g pastapenne
pesto

fetaost

ruccola-sallad

koka pastan.
stek kycklingen väl och krydda den efter smak.
stek baconen så den blir knaprig.

häll sedan den färdiga pastan i en skål. blanda i créme fraiche, turkisk yohgurt och pesto. det finns inget specifikt mått på hur mycket pesto man ska ha, utan det är efter smak. en del vill ha mycket andra vill ha lite mindre.

skär därefter paprikan, purjolöken och ruccola-salladen i små bitar.

blanda i kycklingen och baconen med pastaröran. rör om.
blanda i grönsakerna i pastaröran. rör om.
blanda i den mängd fetaost man själv vill ha. rör om.

egentligen hade jag velat ha soltorkade tomater också i, tror det hade gjort pricken över i:et i rätten, men dem vi hade i kylen hade gått ut så det blev inte av. får ta det nästa gång!

klart!


servera med vitlöksbaguette för att göra måltiden fulländad!

 

 


ruggit bra puder & rouge SUPERBILLIGT!!!

jag är ju av åsikten att det är inte alltid det dyraste som är det bästa, och det är verkligen det som det här tipset går ut på. om jag ser något som är grymt billigt som jag skulle vilja ha eller behöva, men som jag vanligtvis köper mycket dyrare så är jag inte den som inte testar, utan går det så går det.

 

och i det här fallet var det verkligen en riktigt positiv överraskning.

jag och emilia var inne en sväng på LIDL idag och där såg jag smink där det stod "2st för 30kr" på skylten ovanför. och det var puder, rouge, eyeliner, concealer och massor av annat. och jag tänkte att det kan ju vara värt att testa så jag köpte puder och rouge.
och det var riktigt jävla bra produkter, på ren svenska.

vad har vi då lärt oss av detta?

Dyrast är inte alltid bäst!!!



så ser alltså förpackningarna ut. när man sen öppnar dem och tar fram själva puderburken så ser jag något jag inte sett innan. en sjukt smart sak. titta själva:



själva pudersvampen har man gjort ett eget fack till under själva pudret. och det är ju såå smart. den blir annars så himla solkig och äcklig snabbt.

detta får definitivt grymt högt betyg av mig och jag ska köra dit senare ikväll och köpa fler. där var inte så många kvar i min färg så det ska jag absolut göra! detta är ju ett tillfälle man bara inte kan bortse ifrån.

pröva själva så får ni se!


dagens låt ♫

jag gjorde tyvärr ett litet misstag när jag la upp "dagens låt" i natt. det är något knas med upphovsrätten till alla klipp från melodifestivalen, dem får ju inte läggas upp någonstans så folk kan lyssna på dem igen, förrän hela final och allting är över. så tyvärr har det tagits bort. men så fort allting är över så lovar jag att det kommer upp igen.
dagens låt blir istället: 



Jay Sean feat. Lil Wayne - Down

en riktigt härlig partylåt med mysigt sväng.

min ringsignal på min mobil. love it!

man bara vill skaka rumpan när man hör den!


inspiration. VAR???

känner verkligen ingen inspiration till att skriva något speciellt just nu. vet inte varför. men jag känner ändå för att blogga. men vet inte vad jag ska skriva om. konstig känsla. hehe.

vaknade i morse av telefonen, emilia ringde. sov en timme till, sen körde jag ut och hämtade henne och vi tog en lunch på graffitti och sen en sväng in på apoteket, LIDL och netto. härlig mysdag. blev även en snabbrunda på Ö&B (hennes jobb).

hittade faktiskt puder och rouge. men i vilken affär tänker jag inte berätta. kommer bilder och så sen när jag har testat det. så ska jag även säga vad jag tycker. men jag tror faktiskt att det är riktigt bra. så håll utkik efter det tipset!

blev även ett annat köp som jag är riktigt stolt över. ska visa det också sen.
gud vad mycket jag har att göra sen. haha. dessutom kommer att matrecept också upp precis som utlovat. ska snart ställa mig och börja med maten. kommer bli sjukt gott.

hoppas ni andra har en bättre dag än vad jag har. känner verkligen inte inspiration till nåt. emilia gjorde dagen lite bättre i alla fall. :(

skulle egentligen börjat tvätta nu klockan tre men smarthuvudet paul hade ju tagit med tvättbrickan till jobbet så jag kan inte komma in i tvättstugan ens. snacka om störigt. vi får helt enkelt hoppas att där är tvättid klockan sju istället. annars är han ganska död. haha. nej men det är så himla tråkigt när man planerat nåt och verkligen ställt in sig på det och så ska det bara raseras på det viset. blir lite smått arg. menmen. vem hade inte blivit det?

nu ska jag börja föra över lite filmer och fixa med sortering en stund innan det är dags att börja med maten.

tjingeling!

dagens sötis ♥

Daniel Gildenlöw


som alla som läser min blogg vet, så har jag fallit pladask för låten road salt med pain of salvation, som tävlade i melodifestivalens första deltävling.

den prickade verkligen rätt i mitt hjärta och jag tyckte framträdandet var oerhört vackert.

 

sångaren stod och sjöng med all sin kraft och energi och utstrålade verkligen precis dem orden som han sjöng om. och med sitt långa mörka hår och djupa fina ögon och slappa klädsel, så tycker jag att han förtjänar en plats som "dagens babe".

 

egentligen så är han väl inte någon riktig snygging som man skulle vända sig om efter ute på stan, men han har ändå nånting. eller hur?!


ooooh, jag vill bara skrika rakt ut

usch, det är inte alls roligt.

paul har varit hemma hos en kompis nu i helgen och fått över enmassa filmer till sin hårddisk till datorn och det är en jävla röra på alla filerna och dem heter konstiga saker med konstiga tecken och det finns inga bilder. usch. nu blir det alltså mitt jobb att få ordning på allting i vår mediadator. och det är inte lite filmer heller.

oooh. killar. varför kan dem inte bara ha ordning på saker och ting från början?
nej för då har ju vi tjejer inget att göra åt dem sen. oooh. va arg jag blir.
jag orkar inte. vill inte. orkar inte. vill inte. orkar inte. kan inte låta bli...

man vill ju ändå ha ordning i datorn bland alla filmerna så nån måste ju ta itu med det. och ska det bli så bra som möjligt och likadant som resterande på datorn så får man göra det själv. bättre att ta itu med det själv från början, annars får man ändå göra om det sen och det är bara slöseri med tid.

kan man inte bara ta en stor jävla bomb och smälla den och sen är allt klart?!?!?!?


men gud. nu ska jag sluta gnälla och sätta igång...


huvudvärken nästan borta och hemmet rent

har knaprat tabletter ända sen jag vaknade i eftermiddags och nu äntligen efter tredje gången så har huvudvärken börjat lägga sig. har legat och vilat hela kvällen. paul har städat, så duktigt av honom. jag hjälpte till lite på slutet när jag började känna mig lite piggare. sen har vi spelat lite supermario nu efter att vi var klara också. snart är det sängen.

men gud så rent vårt hem är nu. det har blivit riktigt grundligt städat, jag har övervakat det hela. vi har till och med fått av sofföverdraget för det ska tvättas imorgon. duktigt paul!

det är i princip vad min dag har bestått av.
fast jag såg en ganska ful sak på vägen hem idag, kolla in all snön på den här bilens tak:



tänkte även visa en bild på en hur sund och fräsch kvällsmat som helst:


2 st kiwi, mineralvatten från min sodastream med persiko-extrakt *mums*


nej mina vänner. nu ska jag snart lägga mig. är helt slut.

man blir det efter att man har haft huvudvärk och inte mått på topp. hehe. kanske blir en film innan men vi får se. är riktigt sugen på pannkakor, eller ja, mat överhuvudtaget. har inte ätit så mycket idag i och med att jag nästan bara legat och vilat. så kanske äter innan jag lägger mig. vi får väl se.

 

sov gott allihop!


hello kitty's paradise (tredje delen)

här kommer ännu en del av detta underbara program. se och njuuut!


otrolig smärta

vaknade för en stund sedan med den värsta huvudvärken denna värld har skådat. sjukt ont har jag, smärtan gör så jag känner mig helt yr och mår dåligt. vet inte vad det är för huvudvärk, har ju ändå sovit ordentligt inatt, ca 10 timmar. så det kan inte vara trötthet. tabletter har jag tagit och jag har ätit lite men det hjälper inte. vill bara ligga ner och försvinna. :(
eller somna så jag inte känner det. fan, det är så grymt irriterande. jag vill inte ha ont i huvudet. jag vill jobba. är ju inte ens hemma idag, är hos mina föräldrar.
det känns så himla dumt att vara hemma från jobb också. jag vill verkligen inte det egentligen. men vad ska man göra. har så ont så jag nästan ser dubbelt. sjukt knäppt känns det och sjukt ont gör det.

man ska ju inte sitta vid datorn då, så jag stänger ner nu och lägger mig under täcket och försöker försvinna, ska bara ta ett glas vatten först. är helt torr i munnen.

hoppas alla ni läsare mår bättre än vad jag gör idag!

mina ögon går i kors

usch så trött jag är. vill bara lägga mig ner och sova i massor av timmar. hade nog kunnat sova ett helt dygn känns det som. fast det hade jag aldrig kunnat i den här sängen, det krävs min egen säng för det. hehe.
det värsta är bara att när man lägger huvudet på kudden och försöker så går det inte. måste alltid läsa nåt eller titta på nåt ett tag innan det går bra. fråga mig inte varför, jag förstår inte det själv.

någon läsare som kanske har ett förslag eller
tips på hur man kan lösa det sömnproblemet?

det blir nog att se första avsnittet av glee nu när jag lägger mig. en relativt ny serie som går på tv4. har inte sett något avsnitt för jag har aldrig varit hemma när det har sänds och nu har det äntligen släppts på internet så jag kan se det. härligt. så det ska jag göra. mest bara för att se om det är så bra som det verkar för då kan man ju se mer av det ju.

nej mer bloggande än såhär blir det inte av mig inatt.

bjuder på två bilder som jag tog inatt när jag jobbade:

det är alltså en snögubbe som några barn gjort på en förskola. :) såå söt.
sen även en gubbe som jag blev megarädd för, trodde ju först att det var en person,
och innan jag upptäckte att det bara var en docka. shiiiit som jag darrade.


första deltävlingen över

nu kan man äntligen andas ut och känna att det är igång.

det tråkigaste är dock bara att nu vet man ungefär hur resterande veckor kommer att se ut. men en sak är grymt bra i alla fall - programledarna. jag tycker verkligen att dem gjorde ett strålande jobb.
nu har jag visserligen inte sett det live, men det tänkte jag göra nu på internet innan jag går och lägger mig, men jag har hört hela festivalen på radion under tiden jag jobbade och jag gillade det jag hörde. speciellt dolph lundgren fick enormt mycket bra kritik av folk. men måns och christine tyckte jag skötte sitt jobb utmärkt dem också. skönt att dem bytte ut petra mede. ;)

artisterna då. hmm. personligen tycker jag att det var ett ganska tråkigt startfält. ingen låt direkt som skrällde och var sådär kanonbra där man riktigt kände att "den här kan vinna hela skiten".
en låt var där i alla fall som blivit min stora favorit, från första tonen hade jag gåshud och genom hela låten och ca 10 minuter efter att låten var slut. och det var såklart Pain of Salvation med låten Road salt. jag har nog aldrig hört en finare låt i dem här sammanhangen, och ärligt så hör den väl egentligen inte hemma där heller, men det är riktigt roligt att något så pass annorlunda är med och dessutom går vidare, visserligen bara till andra chansen, men jag kommer att rösta på dem ett par gånger när dem är med där, för jag hoppas verkligen att dem kan skrälla hela sverige och komma till eurovision, för jag tror verkligen att det är nåt sånt här som sverige behöver för att ta sig tillbaka till toppen ute i europa.

 Bidragen då, vad tyckte jag personligen om respektive bidrag?

 

Ola - Unstoppable : Klämmig låt. Inte alls som vanligt att det känns som att man hört den förut. Härlig dänga som säkert kan få många tjejer på fall och en hel del rumpor att skaka på olika uteställen. Men eurovision, nej där håller den inte. Men vad är det med den här natalie egentligen?

 

Jenny Silver - A place to stay : Gud neeeeeeej, hur hamnade den låten här? den förstörde nästan hela kvällen. enormt dålig. ingen riktig fart, ingen energi i refrängen och definitivt ingen bra sångröst. nej gud, bort bort bort.

 

Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot : Härligt sväng, influenser från södra och östra europa, vilket jag tror skulle funka skitbra i eurovision. riktigt synd att hon inte gick vidare faktiskt. när man hört den några gånger kommer man att älska den, det är jag övertygad om. den kommer att gå varm i sommar.

Pain of Salvation - Road salt : det finns så mycket jag vill säga. gåshud från första tonen som inte försvann förrän ca 10 minuter efter det att låten var slut. enormt fin text och sången klingade så otroligt bra ihop med texten och musiken och allt var bara perfekt. jag älskar den! hoppas det går bra för den i andra chansen.

Anders Ekborg - The saviour : Usch. jag vet inte riktigt om jag vill säga något överhuvudtaget. jag tycker faktiskt ingenting om den här låten. varken positivt eller negativt. den bara svischade igenom och sen pustade man ut när den var slut. nej tack!

Jessica Andersson - I did it for love : Mysig ballad, snygg tjej, bra sångröst och härlig musik. med andra ord, en bra låt som det möjligtvis kan gå bra för. enda problemet är att det finns alldeles för många låtar av den här typen som är mycketmycket bättre.

Frispråkarn - Singel : Fräckt, modernt och svängigt. Cool text och härligt rumpskakar-sound. man kom i en stämning då man bara ville stanna bilen och dansa. texten stämde verkligen överens på så som världen ser ut. den prickade rätt på så många saker. jag gillade den skarpt, men det var nog tur att den inte gick vidare. det hade nog inte övriga europa gjort. hehe. men den kommer garanterat att spelas varm i sommar.

Salem Al Fakir - Keep on walking : Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller tycka. Det känns som att det inte är första gången som en låt som jag fullständigt hatar faktiskt går vidare direkt till final och dessutom får flest röster av alla i hela deltävlingen. det var verkligen inte något jag hade tippat och jag gillar inte den. tydligen gör många andra det så jag har väl fel då, men jag ska i alla fall inte lyssna på den frivilligt.

Där var min recension av kvällen. Vad tycker mina läsare?


dags att köra till jobbet

då var det åter dags att bege sig till jobbet. tråkigt men sant.
har inte fått gjort många knop idag mer än att hämta gosan, har typ suttit och häckat vid datorn och bloggat och sånt hela dagen. men iofs, ni får ju mycket att läsa så det är väl nåt positivt med det hela. hehe.

gosan har tråkigt. hon vill nog bara hem. hon ligger här på en stol och sover framför mig. stackaren. inte skoj att vara här hos mina föräldrar när doris fräser åt henne. :( fast hon fräser visserligen lika mycket. hehe. men jag måste ju ta gosans parti här. eller hur?!

nej nu ska jag ta mina saker och bege mig mot lund.

bjuder på en bild på gosis så länge:


melodifestivalen deltävling 1

då var det alltså dags för melodifestival-tider igen och idag sänds första deltävlingen på TV.

jag personligen tycker inte det har varit lika mycket hysteri kring det i år som det har varit tidigare år, eller så harjag bara missat det?!

tyvärr så jobbar jag ikväll så jag kommer inte kunna se det, men kommer att kunna lyssna på det på radion i alla fall, långt ifrån lika skoj men det får gå. man har inte mycket val.

här kommer dem åtta artisterna som ikväll kämpar om platserna till finalen och andra chansen:

ola - unstoppable

jenny silver - a place to stay

Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot

Pain of Salvation - Road salt

Anders Ekborg - The saviour

Jessica Andersson - I dit it for love

Frispråkarn - Singel


Salem Al Fakir - Keep on walking



det känns verkligen som en salig blandning.
jag tänkte faktiskt lägga mina röster här också på vilka jag tror och hoppas ska gå vidare, men jag tänker inte skriva vilka som ska gå vidare till final respektive andra chansen, utan jag skriver bara vilka fyra bidrag jag tror går vidare.

här är mina favoriter efter att ha tjuvlyssnat på dem här:
Jessica Andersson, Ola, Linda Pritchard & Pain of Salvation


nu är det bara att vänta och se om jag har rätt.


dagens låt ♫

 

Perikles - Vi sover ännu tillsammans

alla har väl hört "var ska vi sova inatt" ???

detta är som en fortsättning på den, och av någon anledning fick jag ett
enormt craving på att höra den inatt
när jag jobbade.
så därför får denna härliga dänga
bli dagens låt!


hello kitty's paradise (andra delen)

här kommer andra delen av detta mysiga underbara barnprogram!
det kommer fler delar senare, så håll utkik.


kunde inte låta bli att klicka hem....

... den underbaraste mysdressen som denna värld har skådat. jag hittade den på nätet igår och skrev ett inlägg om den, ni hittar inlägget här.

ärligt så har jag drömt om den inatt och verkligen sett in i framtiden att jag har en sån. det låter nog knäppt. men det har känts som att den kallade på mig. gud vad jag har suktat efter den inatt.

kan man bara låta bli att beställa den då?

nejnej, den blev hemklickad för ca 3 minuter sen. och jag är överlycklig. :)
men det är 7-9 dagars leverans, kan knappt bärga mig. det är alldeles för lååååång tid.

ni ska få se den när jag fått hem den, oooh gud, jag älskar den redan!


hämtat hem gosan

det blev att både jag och paul sov lite för länge idag. så planerna ändrades så jag fick köra och hämta gosan i landskrona. paul fixar ju stereo till simons bil. så det blev minsann inte mycket sömn för min del. men det gör ingenting. jobbar inte lika många timmar i natt så jag får nog sovit imorgon så det räcker.

gosan var hur snäll och söt som helst när jag kom. hon strök sig mot mig och jamade och blev jätteglad. det kändes så sjukt bra. vi har verkligen saknat henne nu i veckan.
men när vi kom till svalöv med henne började hon och doris fräsa mot varandra direkt, och för att inte riskera något så får gosan vara i mitt rum så länge tills paul är klar. det är så otroligt synd att dem två inte går ihop, allt hade varit så himla mycket enklare om dem gjort det. menmen...

ska bli skönt att komma hem och mötas av min underbara gosis igen! :)

hon tycker nog inte det är så värst skoj att sitta i buren när vi åker bil, eller vad tror ni?



hello kitty's paradise (första delen)

gud så mysigt. jag hittade just ett barnprogram med hellokitty.

hur kan det komma sig att man fäster sig så himla mycket vid ett sånt här fenomen?
egentligen förstår jag det inte alls om jag ska vara ärlig.
men söt är den...


här kommer första delen, fler delar kommer senare. håll ut!

 


min dröm just nu

ooooh, jag har hittat något som jag verkligen drömmer om just nu. har faktiskt letat hur länge som helst efter just det här, men har aldrig hittat. och nu äntligen. kan man låta bli att klicka hem det då?
kanske kan prata med paul så det blir lite alla hjärtans dag-present?!? ska visa honom det direkt när vi vaknar nu om några timmar.

 

kolla själva. är det inte ljuvligt?


jag tänker inte tala om vart man kan hitta det, för då kommer bara massa andra

folk beställa det och då kommer det inte finnas något kvar till mig. :(

men sen så fort jag har klickat hem det så ska jag berätta, jag lovar.

om någon vill veta, vill säga.


innersta önskan just nu

ooooh hur mysigt hade inte detta varit att besöka drömmarnas värld i?

hello kitty - mys

nattlinne Ellos 179:-

tofflor Ellos 99:-

påslakanset Ellos 349:-


äntligen hemkommen från jobbet

idag var det extra trevligt att komma hem till mina föräldrar efter en jobbenatt, för mitt hjärta ligger och sover här i min gamla säng. snarkar och grymtar gör han, men det gör ingenting, för jag slipper sova här ensam i alla fall. känns sjukt bra.

jobbet har varit bra idag. som dem flesta andra dagar, eller ska jag säga nätter??

marie baby, du ringde aldrig. I need to talk to you. det är VIKTIGT!!!

 

ska man se en film innan man somnar eller ska man somna direkt?
det är frågan. jag brukar ju inte kunna somna direkt, men tänk om paul vaknar av ljudet från filmen? äsch, då får han gör det då, han är ju ändå ledig hela helgen. hehe.

förresten, jag måste bara berätta.
det ser hur roligt ut som helst ute på gatan utanför mina föräldrars hus nu i natt. haha. när jag kom stod det redan 5 bilar på garageuppfarten och längs med gatan och när jag ställde min där blev det alltså 6 bilar. det sjuka är att vi bara är 4 personer i huset. haha. va fan ska vi med 6 bilar till? hahaha. lite roligt, tycker iaf jag.

nej film ska det bli. men först, ett dagens babe-inlägg och så har jag en riktigt bra önskeoutfit på gång. måste ju kompensera för alla andra jobbehelger som det varit dåligt med bloggande. hihi.

 

natti


loosing weight...

jag har ju berättat att jag går på lite diet och så, att jag försöker gå ner i vikt (eller ja, ändra kroppsmåtten i alla fall, vikten är inte så viktig egentligen).

och jag har faktiskt gått ner 3 KG.


gissa om jag är glad över det?!


det känns verkligen jättebra att alla ansträngningar ger resultat. det gör ju att man blir mer motiverad till att fortsätta. för om man hade kämpat och kämpat men utan resultat så hade det ju inte gått särskilt länge. detta känns verkligen underbart!


nu får jag inte tappa det utan det är bara att fortsätta kämpa!



börjar bli riktigt duktig...

måste verkligen skryta lite och säga att jag börjar bli riktigt duktig på det här med att fixa bloggen. har suttit så himla många timmar denna veckan att jag känner att jag faktiskt börjar förstå mig på det. det känns så i alla fall. har fått så himla mycket hjälp av olika personer, som jag vill tacka oerhört mycket, och när jag sen satt mig och börjar pilla med det så har jag klarat det galant och sen har jag kunnat ändra om och fixa till och ordna med nya saker och så. är riktigt stolt över mig själv faktiskt!

just nu sitter jag på jobb och har pratat med mamma och med jessica.
förlåt gumman, det har bara varit så mycket jobb. snart ses vi! :)


har faktiskt suttit räknat ihop all körning till och från matcher och jobb och så från 2009, kan vara bra att göra inför deklarationen. ett ypperligt tillfälle att göra det när man sitter såhär i receptionen också. blev en hel del, mer än jag hade räknat med faktiskt. men det är bara att tacka och ta emot.
tror garanterat att skatteverket kommer att göra en kontroll av min deklaration eftersom det är så himla mycket, jag är ju inte så gammal. men dem ser väl att jag är anställd i lund, men vi får se hur det går!

kan ju säga, att det med all säkerhet blir en resa av delar av pengarna.

nu ska jag mecka lite med menyn på bloggen och se om jag kan få rätt på de också, det är det enda jag har kvar. det och en prick som ska bort. :(

puss o kram


gosans bäbis: doris

den andra ungen (och sista, hon fick bara två) i gosans förra kull var då doris som också min lillebror fick i födelsedagspresent av mig och paul. han fick henne lite senare eftersom hon inte var redo att lämna sin mamma när han fyllde år. så den här lilla damen träffar vi titt som tätt, och hon är sin pappa upp i dagen! tyvärr kan man inte se att gosan är hennes mamma, dem är inte lika ett dugg.

här kommer lite bilder på när han var liten och söt och bodde hos oss:
klicka på bilderna för att göra dem större

         

         

och även doris har växt upp till en riktigt vacker hona!

 

 nu hoppas vi bara på att nästa kull blir precis lika underbar.

men bara hälften gör oss hur nöjda som helst.


dagens outfit!

som utlovat tänkte jag köra såna här inlägg lite oftare. har fått stor efterfrågan på det nämligen. ;) men tyvärr lär det nog bli det enda den här helgen, sen är det jobb och då kommer jag ju inte blogga så mycket. ska försöka så mycket som möjligt, men som ni vet brukar det bli ganska glest mellan inläggen under mina jobbehelger, tyvärr.

men såhär ser jag ut idag iaf:


rosa långswettis Ellos treggings H&M
uggs Skokanonen


godmorgon!

då har man vaknat och fått besked om att gosan är "färdig" hos hanen och klar att hämtas, vilket paul kommer göra imorgon. jag ska ju till jobbet nu snart, om två timmar kör jag. och det finns inte en möjlighet i världen att jag ska hinna köra och hämta henne innan. det vore väl om hon skulle följa med mig på jobb sen men det finns inte en möjlighet. det hade ju varit synd om henne.

jessica, klart jag inte är sur. min mobil är lite knäpp bara. eller rättare sagt, telenor. vi måste ta en fika snart, jag saknar dig!!!

nu måste jag snart stiga upp och ta mig något att äta. har en hel del att packa både till mig själv och paul. blev lite hastigt bestämt att han ska sova hos mina föräldrar i svalöv i natt. han ska nämligen hjälpa min lillebror att koppla in hans bilstereo imorgon på förmiddagen. så måste packa lite kläder till honom så han kan duscha, och köra in om hans jobb och lämna det.

måste bara berätta också, jag har gått ner 2,7 kilo. är hur glad som helst. nu ska det bara nerför. hihi. det avstannade dock lite förra helgen eftersom det blev så mycket alkohol. men det blev nya tag efter det. :) det finns inget bättre än när man verkligen ser resultat.

nej, nu ska jag stiga upp ur sängen.

ha en fin dag allihop!

dagens låt ♫


Jason Derulo - Watcha say

en sjukt bra låt som spelas flitigt på samtliga radiostationer just nu.

många tycker den är uttjatad men inte jag, inte än...

jag lyssnar nämligen inte på så mycket radio.

lyssna och njut, kära vänner!

 


dagens sötis ♥

Patrik ? (någon som vet vad han heter i efternamn?)

nu när det har varit värsta paradise hotel-hysterin över landet så passar det ju bäst att ta en deltagare därifrån som dagens babe.

enligt mig ser faktiskt patrik bäst ut av alla deltagarna. i början var det inget särskilt med honom men han växte i mina ögon och i dem sista programmen var han riktigt het. tycker han släppte loss och blev liksom mer avslappnad och snygg efterhand som han kom in i gruppen där. han är helt klart min favorit, och det var ju han som vann! :)

 

han förtjänar en plats som dagens babe!

OBS, bilden är lånad från Jackie Ferms blogg.


hittade dock inte hans efternamn någonstans eller någon bra bild.

tipsa mig gärna om detta!


boktips: Odjuret av Roslund & Hellström

jag har nu börjat läsa ännu en bok som är skriven av mina favorit-författare:
Roslund & Hellström. även denna håller hög klass. i början av den blev jag dock lite illamående, men det är absolut inget negativt. nejdå, det är dem grymt duktiga författarna som beskriver en hemsk sak på ett så ingående sätt att det känns som att man är där, att man ser det framför sig, att man själv varit med om det.
dem gör det verkligen bra. jag hade aldrig kunnat förklara något så hemskt på ett sånt ingående sätt.

jag tycker verkligen att ni ska prova läsa en bok av dem om ni gillar polisromaner / deckare / kriminalare osv.



nu ska jag läsa lite, sen nanna.

godnatt och sov gott!


gosans parningskamrat

tänkte även att jag skulle visa en bild på hanen som gosan är hos nu.
han är riktigt fin, och vi hoppas att ungarna kommer att bli detsamma, men det blir dem. det finns väl inga kattungar som INTE är söta? eller?
till en början när vi skulle lämna henne där var vi tveksamma till om det skulle funka, hon är ju ganska bitchig eller hur man ska förklara det, en riktig primadonna. andra hanar som vi har haft här hemma har ju hon bara ratat och inte "släppt till". det är svårt att veta vad som rör sig där i hennes lilla söta huvud.
men i alla fall, när vi lämnade henne så spottade hon och fräste om vartannat och var allmänt arg. vi var tveksamma, men vi fick leva på hoppet. enligt hanens ägare så verkar det gå jättebra, det hade väl tagit någon dag längre tid än vad det brukar men dem var tydligen igång. och det kändes bra. att leva på hoppet är inte så tokigt ändå!

nu så längtar vi bara så otroligt mycket efter dessa bäbisar. paul är sugen på att behålla en också, men vi får se hur det blir med den saken. klart man vill göra det när man har dem här hemma men det är ju ännu mer jobb med två katter än med en. vi får allt diskutera det lite närmare. hehe. men visst skulle det vara mysigt.

såhär ser hanen ut i alla fall:

         

tror ni det kan bli en fin blandning?


gosans bäbis: simba

eftersom jag berättat att gosan just nu är iväg hos en hane för parning, så tänkte jag lägga upp lite bilder på hur ungarna såg ut sist. det blev en hona och en hane som vi döpte till doris och simba.

detta inlägget tillägas lille simba, som hos sina nya ägare heter musse. han bor hos en f.d klasskamrat till mig nere i malmö i en lägenhet med honom och hans sambo och två barn och han trivs som fisken i vattnet.

här kommer lite bilder på när han var liten och söt och bodde hos oss:
klicka på bilderna för att göra dem större
          
          
         

men nu har han minsann växt till sig och blivit en riktigt ståtlig och fin hane:




ett inlägg om doris kommer i helgen, måste ta en bild på henne nu när
hon är stor först, såg att jag inte hade det.


glöm inte rösta

nu när jag har gjort om min blogg i design och så, har jag även bestämt mig för att blogga om lite annat, tänker till exempel köra med dagens babe och dagens låt varje dag.

 

om ni har några andra synpunkter och önskemål så är det välkommet.

 

under min profilbild i menyn till vänster så har jag även startat en omröstning. där kan ni tala om för mig vad ni vill se mer av i bloggen. om alternativet inte finns med där så klicka iväg en kommentar med ert förslag / önskemål så ska det nog gå att ordna.

det är ju lite lättare att blogga när man vet vad läsarna vill läsa. :)

 

aå sätt igång och rösta nu, kära vänner!!!


super mario bros till nintendo wii

det är fan det absolut roligaste spelet jag har spelat på hur länge som helst. vi har suttit hela kvällen nu, jag och paul, och vi har kommit så pass långt att vi har klarat bossen på värld 3. man kunde knappt släppa det, fick typ dra bort paul ifrån spelet nästan när det var dags att lägga sig. hehe. nästan i alla fall.
men så blir det när man är helt inne i nåt.

han ligger nu och sussar bredvid mig och jag tänkte blogga lite. ska försöka få rätt på dem sista detaljerna i designen också tänkte jag. men har sagt till mig själv att max en halvtimme, sen är det dags att sova. måste upp i någorlunda tid imorgon också så jag hinner med något innan det är dags att köra till jobbet.

nej gud, jag får börja nu, för annars tickar min halvtimme hur snabbt som helst. hehe. bjuder på en bild från spelet så länge. en sån här bild får väl vem som helst sugen, eller??


dagens sötis ♥

Paul Ardenmark

det luktar minsann skryt här hemma. paul tycker att han själv är snygg.
så nu blir det alltså han som är dagens babe.

fick order om att leta upp en riktigt snygg bild på honom, så det ska bli!
han fick välja bilden själv!


recept: wokade grönsaker med ris och currysås

idag blev det en lätt middag, så paul kunde hjälpa till. och det gjorde han så snällt.

men man tar i alla fall riset och sätte på det så det är klart lagom tills allt det andra är klart. vilket paul är dålig på att planera! ;) men han gör så gott han kan, det är huvudsaken.

sen skär man kycklingfilé i små tärningar och steker upp och kryddar som man vill, wokade grönsaker steks också upp och saltas - därefter blandas kycklingen och grönsakerna till en röra.

currysåsen brukar jag vara lat när jag gör, så det är färdig pulversås som gäller, har inte riktigt lärt mig att göra egen, men det kommer.

när det sen serveras brukar jag blanda ihop allt på min tallrik så det ser ut som barnmat. hihi. men jag tycker det är godast så.


sommaren med göran

har precis sett sommaren med göran, trodde jag skulle somna typ i mitten nånstans men det gjorde jag inte. verkar inte som att min kropp är trött fast jag känner mig hur sömnig som helst. knas.

 

men i alla fall, filmen. det var faktiskt ingen bra film ärligt talat. man tog sig igenom den och ryckte på axlarna. seg och långdragen. man visste typ efter en kvart exakt hur det skulle sluta.

ja, jag vet inte. men jag ljuger nog inte om jag säger att det var den sämsta filmen jag sett på riktigt länge.

finns det någon annan som tycker annorlunda?


gaaaaaaaah

shit, jag har minsann inte kunnat slita mig än. hahaha. kanske lika bra att jag stannar uppe en halvtimme till och väcker paul då, för annars ringer ändå hans klocka och väcker mig precis när jag har somnat och då blir man inte glad. nej fy!

mina kategorier är fixade nu också och jag ser verkligen ett slut på detta. bara litegrann kvar. men det är såna saker jag själv provat men inte lyckats med. mitt tålamod är helt slut nu känner jag. men det värsta är om man slutar nu när man är helt inne i det, för då tappar man hur mycket som helst tills nästa gång man sätter sig och ska pilla med det. skitjobbigt,

är det någon som har synpunkter på hur min blogg ser ut och hur den skulle kunna ändras till det bättre så är det välkommet! det är det alltid förresten.


ska man köra en dagens babe också nu innan sängdags så man slipper det sen idag, eller vad ska jag? det är frågan. får se om jag hittar någon, annars får jag ta det senare.

men nu lovar jag att det inte kommer något mer inlägg förrän jag sovit ett par timmar. (om jag inte hittar någon babe då, såklart) hehe. ;)

 

natti


dagens låt ♫

Sara Löfgren - För alltid

allra första "dagens låt" tillägnar jag min älskling, paul!
han ligger just nu och sover bredvid mig och snarkar som en gris.
han är så sööt när han grymtar och bökar runt här i sängen.



flera timmars jobb

nu har jag suttit och försökt mecka ihop min blogg så som jag vill ha den i flera timmar, jag som skulle se film innan. men det får jag väl göra nu istället.
tror jag har fått kläm på det mesta. väntar på några bilder från linnea som hon skulle göra åt mig, sen ska dem läggas in och lite fix till sen är den klar! hihi.

men det kommer ju alltid att finnas saker man vill ändra på mest för skojs skull eller för att man tröttnar, hur fint det än är så tröttnar man ju efter ett tag. så är det med allt.

ska börja med lite nya saker i bloggen också. har massor med planer på hur bloggen ska vara i framtiden. så håll utkik allihop. förändringens vindar blåser hos saaaandii!

nej nu åker sommaren med göran igång, ska berätta vad jag tyckte imorgon. för jag ska inte blogga mer i natt. det har varit alldeles för mycket redan. haha. inte bloggande utan meckande med bloggen.

 

hoppas alla sover gott därute!


tummen mitt i handen?

mm det har jag verkligen, tummen mitt i handen.
eller ja, i alla fall när det gäller det här med bloggdesign. har suttit nu hela kvällen och försökt läsa mig till hur man gör men fattar inte ett dugg. eller jo, lite lyckades jag med. men ju mer jag satt och läste och klurade, ju mer komplicerade saker kom jag på att jag ville fixa till, och det har jag inte kunskapen till.
blir bara så arg när jag inte klarar av att fixa det jag vill.

efter massamassa mys nu ikväll så har paul somnat. det var egentligen meningen att vi skulle städa men det blev super mario och massa mys istället. det kan man ju inte avstå. hihi.
det blir väl att jag tar det mesta utav städningen imorgon på dagen när han är och jobbar, sen får han hjälpa till när han kommer hem, annars blir det ingen middag. ;)

men ni som har läst min blogg ett tag.
tycker ni denna designen eller min förra är snyggast?


jag personligen älskar ju den jag har nu, som söta linnea har fixat till mej!

nu ska jag se sommaren med göran. den ska va så himla bra har jag hört.

nattinatti

bloggen under förändring

som alla kanske ser så är min blogg under förändring. ska ändra om nästan allt. har en riktigt bra plan (tycker jag själv) om hur allt ska va och se ut. tror det kommer bli skitbra.
än så länge är bara headern ändrad. men det är nog med jobb det, har inte gjort det själv utan en helt underbar tjej som heter linnea har fixat det åt mig.
ni hittar hennes blogg här.

jag kan absolut inte sånt med photoshop och skit, har inte tålamod till det.
har lovat henne att hon ska få en krogkväll där jag bjuder som tack! :)
gumman, jag håller det löftet, var så säker!!!


nu håller jag på att klä på mig. ska kanske slänga på lite smink också. vill ju se bra ut när paul kommer hem från jobbet. har påbörjat städningen också. tänkte att jag rymmer undan i ett rum i taget, sen är det bara golven och dammningen kvar. smidigt att jag tar det värsta när jag ändå går hemma, medan han jobbar.
ska sätta igång med att laga middag också så den förhoppningsvis är klar när han kommer. det är han värd, älsklingen!

har även fått besked om gosan. dem ska vara i full gång. och gissa om jag blev glad när jag fick veta det. jag fullständigt strålar av glädje.
ska faktiskt ta och ringa och prata med hon som hon är hos senare. gud va mysigt med små ulliga gulliga kattbebisar. hihi. kommer knappt kunna bärga mig under tiden som hon har dem i magen. hihi.

ikväll blir det antingen städning och sen filmmys med älsklingen, eller kanske bio med tobbe och malin. vi får se. tobbe skulle ringa sen efter jobb.

vad hittar ni på med idag?


här bjuder jag på en underbar video av min gosan när hon tvättar sig. hon är så bedårande vacker och söt att man inte kan sluta titta.


hihi, fick visst med paul när han snarkar också. hihi. inte alls meningen :O

värsta snökaoset

herregud vilket väder det är ute. man kommer inte fram med bilarna och det är olyckor och skit överallt. känner att det kommer att gå åt skogen att jobba i natt. men vi kämpar på.

jag bävar verkligen för att gå ut nu om tio minuter. shit. jag får verkligen kämpa inatt. vill inte vill inte vill inte. vill bara sitta inne i en varm, go soffa med en kopp varm choklad under en filt och bara mysa till en bra film. varför kan jag inte få göra det istället?!

usch, nu ska jag inte gnälla. men det hade fan varit mycket härligare. tveklöst. det kunde ju i alla fall varit mkt bättre betalt en dag som denna. men icke, så bra ska man inte ha det. man riskerar både livet och hälsan, men vad har man för det, INTE ETT SKIT!!!

nej gud, jag känner att jag gnäller himla massa fast jag säger att jag inte ska göra det. så nu får det vara slut. jag ska släcka ner och bege mig ut.

tjingeling

alla hjärtans - present ?

vad ska man hitta på till alla hjärtans dag till älsklingen?

 

jag har absolut ingen aning. jag hade en idé, men den sprack.

 

ni bara måååste hjälpa mig...


hur sött är inte detta?

när jag kom hem hittade jag ett gammalt brev på byrån här uppe, som tydligen jag skrivit för en herrans massa år sen. gud va gulligt det var att läsa det, fick tårar i ögonen och skrattade.
det skrevs 1996-11-17 så det är megalängesen!

mamma och pappa måste ha älskat att få ett sånt brev.
eller vad tror ni?


nattens bravader

gud vad man kan se mycket roliga saker på jobbet om nätterna. det bara kryllar av roligheter överallt. framför allt kan man vända totalt värdelösa vardagliga saker till hur coola som helst.

se bara på den här firmabilen, visst ser det ut som en polisbil?
troligtvis har dem köpt en gammal polisbil.
enligt min mening är det lite missvisande att tillåta reflexerna vara kvar och så.
vad tycker ni?



sen nu när det är så kallt kan man hitta istappar och snöhögar som ser ut som något knasigt och roligt. se bara på den här istappen, för visst ser det ut som en hand som räcker upp långfingret?


sen kan man även ta lite roliga fula bilder på sig själv om man har tråkigt...


och såhär ser jag ut i uniform:
(dålig bild men den får duga)


så jävla förbannad

sitter just nu på jobbet och är riktigt pissedoff.
jag förstår inte hur fan man kan vilja förstöra för en annan person på det här viset. och inte för en annan person heller, utan för flera andra människor. det är helt absurt.

när polisen kom upp i vår lägenhet och hade fått höra samma story från ca 10 pers sa den manlige av dem bara: "jag hade gjort likadant om det varit mig det handlade om". både polisen och alla som var kvar på festen tyckte det var oerhört löjligt att polisen behövde komma överhuvudtaget.
det som hände var något som gått att lösa utan deras inblandning.

med tanke på att det inte var någon enda person som skadade sig särskilt allvarligt eller hade jätteont (och detta vet jag då alla festade vidare på olika håll senare under natten) så var det ju bara en bagatell.

ett stort jävla missförstånd som blivit en höna av en fjäder bara.

är det inte lite dumt att skapa sig mer problem hos polisen än vad man redan har???


nej usch, nu ska jag inte tråka ut er med sånt här.

jag tänker inte gå närmare in på vad som hänt exakt av respekt för inblandad, men det jag kan säga är att det är löjligt och fullständigt obefogat och att det gör mig och många andra väldigt väldigt förbannade!


filmklipp från festen

filmade litegrann på festen i lördags också. det blev inte så jättebra. men ändå,
ni ser att vi haft skoj iaf!


dagens outfit

jag har fått en del påtryckningar att jag ska ha det lite oftare, ibland blir det ju så himla långt mellanrum mellan dem. men jag lovar att jag ska bli bättre. så här kommer dagens mysoutfit:


lila t-shirt Gina Tricot joggingbyxor Ellos
uggs Skokanonen

och här kommer även en HELT osminkad bild på mig. skratta inte. hehe.


önskeoutfit

såhär skulle jag mer än gärna vilja se ut idag:

treggings H&M 299:-

tröja H&M 249:-

uggs Missguided 189:-

väska H&M 149:-

hårblomma H&M 19,50:-


enorm saknad

oooh jag saknar min gosan så enormt mycket. vill bara ha hem henne egentligen, men jag får stå ut. får tänka på dem ulliga gulliga lurviga söta bebisarna som kommer med detta, då går det lite bättre.



paul saknar henne precis lika mycket. vi har aldrig varit hemma såhär utan att hon har varit här. snyft. det känns så himla fel.


presenter i lördags :)

mina vänner är underbara. jag fick minsann lite presenter i lördags när jag hade fest. inte alls meningen egentligen men gud så glad jag blev. helt rörd. här tänkte jag visa vad jag fick.

hemmagjort kort i hellokitty och halsband av marie & micke



underbara ljusstakar av emilia

kolla så fint emilia packat in det, i det lilla är där ljus som är till

jättefina glas av therése, jimmy, krister & micke

en flaska vin och choklad av hampus & tony

världens sötaste tidning med mobilstrumpa och mobilsmycke av therése

italiensk gourmetkrydda som luktar ljuvligt av maria och john

chokladask av sarah, daniel, sofie och dan


tack alla underbara vänner för att ni förgyllde min kväll. ni är guld värda och förtjänar att omnämnas flera gånger om: emilia, lisette, fredrik, viktor, therése, jimmy, krister, micke, sarah, daniel, emelie, lina, sofie, dan, marie, micke, tony, hampus, tim, david, johan, kenneth, anders, andreas, mita, maria & john.
hoppas jag inte har missat någon nu. hehe. ;)


lämnade bort gosan igår (dagens outfit)



igår så bestämdes det att gosan skulle lämnas bort till en som har en hankatt som hon kan para sig med. hoppas verkligen det funkar. så det var bara att gå upp och göra vid sig och sen bege sig iväg.

vi körde till väla och åt lite och tog en snabbis på ikea, sen körde vi till landskrona för att lämna gosan. hankatten var verkligen jättefin. vi håller alla våra tummar för att det hela ska gå vägen och lyckas. ungarna kommer bli bedårande.
men det gjorde ont i hela kroppen att lämna bort gosan. hela kvällen sen saknade jag henne. suck. men hon har väl det bra. men det känns inte bra för mig.
både jag och paul såg henne i syne här i lägenheten igårkväll. man inbillar sig att hon är där fast man vet att hon inte är det. skumt.

såhär såg jag i alla fall ut igår:


grå t-shirt med nitar Gina Tricot jeans Ellos klocka Ur & Penn

gråa benvärmare Gina Tricot svarta uggs Ellos

när vi sen kom hem så var det bingolotto som gällde. vi vann inte nånting någon av oss men det var himla mysigt. och emellan spelen lagade jag middag. hur gott som helst. det var det här jag lagade!

snacka om vuxenpoäng



sen var det sängen och alla nöjda och glada.

måste kanske tillägga att min älskade vän pp och hennes pojkvän micke var här igår också. dem har precis åkt hem nu. saknar redan. :(
men vi ska åka upp och hälsa på dem så fort dem kommer hem från thailand. längtar redan.

men nu ska jag lägga mig och vila på soffan i 2 timmar, för sen är det jobb som gäller för min del.

ciao!


RSS 2.0