alla ♥ dag

det har verkligen varit en bra dag idag. inte som den alla hjärtans dag som en tjej kanske tänker sig, men attans vilken bra dag ändå.

den började med att vi gick upp vid två-tiden på eftermiddagen, på tok för sent. hela dagen var ju borta bara där. därefter blev det att sätta på sofföverdraget som vi tvättade i måndags. hehe. sen lagade vi mat. recept kommer i ett annat inlägg. men såhär hade jag dukat:




vi åt baconlindad fläskfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater med friterad potatis, kall bearnaisesås och sallad. och jag kan säga att det blev hur gott som helst. kolla in receptet sen, jag lägger upp det om en stund.

efter att vi ätit gick vi ner till pingisrummet som vi har här på området där vi bor, och där spelade vi massa pingis. paul var rätt så kass om jag ska va ärlig, jag var väl också de i början. men gud vad vi ska träna upp oss. haha. det var riktigt riktigt skoj. på slutet var vi faktiskt riktigt bra. för att vara amatörer då vill säga. haha. vi tyckte att vi var bra och det var ändå huvudsaken!

när vi sen kom upp till lägenheten igen efter att ha lämnat tillbaks nyckeln till pingisrummet så gjorde vi efterrätt och började spela lite supermario.

till efterrätt hade vi vaniljglass med varma jordgubbar:

 



efter efterrätten blev det som sagt massa supermario. skitskoj. klarade fjärde världen. så duktiga vi är. det är riktigt roligt att man kan spela tillsammans, det kunde man inte alls på dem här gamla mariospelen.
när vi spelat ett ganska bra tag så tyckte vi att det var dags för en film och lite snacks.

                                     

sjukt bra var filmen. ni bara måååste se den. ska slänga upp den som filmtips senare och berätta lite om den! men den är riktigt jävla bra. det kan ni skriva upp!

nu har paul gått och lagt sig och jag tänkte mysa lite med gosan och se ännu en film. vilken det blir har jag inte bestämt mig för. men det får ni väl reda på senare eller imorgon. hehe.

hoppas ni har haft en riktigt romantisk dag allihop!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0