då var det slut på ledigheten

mm idag är det alltså dags att jobba igen. gud vad jag INTE längtar tills klockan blir dags att köra. vill verkligen inte. har kommit in i en sån period nu när jobbet enbart är tråkigt och pain in the ass. känner inte alls för det. :(

 

och det blir ju inte bättre när jag tittar ut genom fönstret och upptäckeratt det snöar. när ska all den här snön försvinna egentligen? den har legat lite väl länge nu tycker jag.

egentligen är det ju precis såhär en vinter ska vara, men eftersom man inte är van vid att det är så så blir man ju jätteless på det snabbt. jag vill ju bara att våren ska komma nu.

 

jag har nyss gått upp och sitter och funderar på om jag ska ställa mig på min crosstrainer eller om jag helt enkelt ska strunta i det idag. har verkligen ingen inspiration eller motivation alls. vill bara lägga mig under täcket och typ försvinna och bara ligga där tills det är dags att köra. vill inte ta tag i nånting. men tyvärr så är det bara önsketänkande. jag har massa kläder som ligger på golvet som måste tas itu med och sen även lite att plocka iordning i köket.

 

usch nej. detta inlägget var riktigt tråkigt känner jag. så nu avslutar jag det. punkt.



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0