ett klick = lycka = dyrt

usch. var precis inne på hm's hemsida och klickade hem lite söta saker som behövs nu inför våren. mest basic linne och så. lite smink och en jeansjacka. sen lite annat smått och gott. det blev inte så dyrt som jag förfarade. men hm är ju billigt. det vet alla! :)

det är ju som jag tidigare berättat att på fredag på dagen ska jag ta itu med min garderob. ska verkligen göra mig av med ALLT som jag inte längre använder. och när jag nu tänkt efter så behöver jag lite basic linnen och så. för en hel del passar inte mig längre, men är verkligen i fint skick. så det kommer faktiskt att komma upp en bloppis här sen. det kan ni räkna med. så kan ni bara säga till mig vilket av det som ni vill ha. sen skickar jag resten till myrorna eller nåt. eller var skickar man kläderna någonstans???
jag har tänkt och tänkt och tänkt, och jag vet att det finns litegrann som prislapparna sitter kvar på också. jättesnygga klänningar som jag har klickat hem men som inte riktigt passade mig när jag fick hem det, sen har jag slarvat med returen så det är försent. riktigt snygga är dem! istället för att dem bara hänger och är snygga i min överfulla garderob så är det ju bättre att dem kommer ut och får leva ett värdigt liv!
mamma, först i kvarn kommer att gälla!

paul blev jätteglad när jag berättade för honom att jag skulle göra detta. han blev faktiskt lite stolt över mig. men vi får se hur det går. kanske drabbar separationsångesten mig?! kanske inte?!
vi får väl se.

jag håller er såklart underrättade.

 

just nu sitter jag på jobbet och läser lite i min bok som jag har skrivit om här och löser korsord lite om vartannat. mycket trevligt. snackar även skit med jessica. tur man slipper sitta här ensam i alla dessa timmar. hade varit döden.

 

nu ska jag återgå till boken.

puss o kram



Becca

Jo de hade vi kunnat, men tror du inte det är lättare att ha de på varsitt håll?

2010-02-10 @ 21:49:33
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Fia

Alltid kul att klicka hem en massa från nätet....mindre kul när man får notan =)

2010-02-10 @ 22:31:58
Bloggadress: http://sofsan.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0